αποχτισαμε και αρχιρουφιανο?
αυτος ηταν απο πριν ρουφιανακος ρε....
Φαντασου τωρα!! Ελληνας επιχειρηματιας-εφοπλιστης(γιατι ετσι μας πλασαρεται ο τυπος) να ασχολειται ποιος πηδαει τι?
φανταστειτε μετα με τι πανηβλακα και ρουφιανοειδες κομπλεξικο υποκειμενο εχουμε να κανουμε?? και αυτα τα λεω γιατι ειμαι ο πρωτος που με εχει σκυλοβρισει και ρουφιανεψει χωρις καν να με ξερει.
Πρώτον το ναυτιλιακό γραφείο δεν σημαίνει εφοπλιστής.
Διάβαζε καλύτερα, αν και στο διάβασμα έχεις πρόβλημα.
Γραφείο και αποθήκες έχω, τα καράβια που τα είδες;
Ρουφιάνος, αναιδής, εριστικός και κομπλεξικός είσαι, και φαίνεται από τα γραπτά σου, τόσο εσύ όσο και κάποιοι άλλοι εδώ.
Το ξεβράκωμα χρειάζεται μόνο και μόνο για να ξέρουν τα νέα παιδιά ποιον την γνώμη να εμπιστεύονται.
Το ποιος πηδάει η ποιος τον πηδάει ποσώς με ενδιαφέρει.
Με ενδιαφέρει όμως μια και ζω εδώ, να μην τρέχω( όπως το έχω κάνει πολλές φορές) να ξεμπλέξω κάποια παλικάρια που επηρεασμένα από τους φανφαρονισμούς και τις ηλιθιότητες ορισμένων πέφτουν σε λούμπες.
Mε την λογική όλες το ίδιο είναι, κωλόπιασε κάποιος δικός μας την πιτσιρίκα στο Τέρμιναλ 21. Μόνο που και την πλήρωσε, αλλά και στο τσακ γλίτωσε την στενή .
Γενικεύσεις και παραπληροφορήσεις χορτάσαμε.
Όσο ποιός είναι ποιό γνώστης η όχι, ποσώς με ενδιαφέρει, ούτε δάφνες ούτε βραβεία διεκδικώ.
Άλλωστε το έχω γράψει, δεν κινούμε σε αυτούς τούς χώρους, το μόνο που μπορώ να βοηθήσω είναι να μεταλαμπαδεύσω κάποιες από τις γνώσεις μου σε θέματα συμπεριφοράς και επιβίωσης εδώ.
Όχι δεν συμμετέχω σε κανένα ελληνικό καφενείο εδώ, ούτε μετέχω σε συζητήσεις.
Γίνομαι αποδέκτης λόγο γνωριμιών, όταν τα πράγματα στραβώνουν για κάποιους και εάν μπορώ βοηθάω και πάντα χωρίς να με γνωρίζουν, το έχω πει δεν το επιθυμώ.
Ούτε σας γνωρίζω και ούτε προτίθεμαι Αγαπητέ BALOS και ASIAN FUN
Επειδή όπως όμως είπα η κοινωνία εδώ είναι μικρή και όλα μαθαίνονται, κάντε το κομμάτι σας χωρίς να την πέφτετε στον καθένα.
Αν διαφωνείτε πρόβλημα σας, θέστε επιχειρήματα και απόψεις, από αφορισμούς και εριστικές συμπεριφορές χορτάσαμε.
Τέλος δεν θα απαντήσω σε προσωπικό επίπεδο ξανά, εάν προκληθώ θα απαντήσω με τρόπο που εγώ θεωρώ σωστό και πάντα με ντοκουμέντα.