Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Πεκινο, μπανγκοκ, σαμούι κ πουκετ. Εσυ εισαι κατοικος ψαροχωριου αν θυμαμαι καλα.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Αν μου κάτσουν τα cv που έχω στείλει θα σας πω εγώ τότε....
Προσωπική μου γνώμη χωρίς να θέλω να σε κατευθύνω κάπου... από απόσταση στην Ταϊλάνδη καραχλωμό ακόμα και απάντηση να πάρεις...

newfan

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Like
92
Πόντοι
6
στην Ταϋλάνδη  μόνο με  βιογραφικό  χωρίς σύσταση  η  προσωπική  επαφή  πάρα πολύ  δύσκολο πάντως καλή επιτυχία.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
"Κακιες".. :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:Εγω το ειχα προτεινει,αλλα δεν εχω μεινει..Φετος θα παω πρωτη φορα..Το επελεξα λογω τοποθεσιας,τιμης και απο τα reviews στο ιντερνετ..
Οποτε οποιος θελει κλεινει με δικη του ευθυνη...Αν αποδειχτει φολα μην αρχισετε να κατεβαζετε σε μενα καντηλια... :grin:

ΤΗΧ ! Δείχνει καλό , αλλά λέει μόνο 22 δωμάτια οπότε μπορεί να υπάρχει προβλημα διαθεσιμότητας ! Πάντως για τόο κεντρικό σημείο η τιμή σε βάζει σε υποψίες ...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Πεκινο, μπανγκοκ, σαμούι κ πουκετ. Εσυ εισαι κατοικος ψαροχωριου αν θυμαμαι καλα.
Μία φορά έχω πάει.. Γουστάρω τρελά και ΒΚΚ.. Λέτε να δοκιμάσω και Πουκέτ...  :think: Άστο.... Next time  :grin:. Ας μάθω πρώτα το ψαροχώρι... Σόι Χοκ απλά πέρασα με παπάκι...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
στην Ταϋλάνδη  μόνο με  βιογραφικό  χωρίς σύσταση  η  προσωπική  επαφή  πάρα πολύ  δύσκολο πάντως καλή επιτυχία.
Προσωπική μου γνώμη χωρίς να θέλω να σε κατευθύνω κάπου... από απόσταση στην Ταϊλάνδη καραχλωμό ακόμα και απάντηση να πάρεις...

Παιδιά, σε πανεπιστήμια στέλνω βιογραφικά για καθηγητής.. Λόγω σπουδών (ΒΑ + ΜΑ και PhD cand. plus εμπειρία) πιστεύω να βγάλω άκρη... Πάντως το κυνηγάω... Ποτέ δεν βλάπτει να κυνηγάς ένα όνειρο... Αν έχετε άκρες, περιμένω πμ....... Γιώργο τα έστειλα.. Θα ενοχλήσω και με πμ....

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μια βραδιά στο Ψαροχώρι
Oh big ξεφωνίζει τρομαγμένη η κοπέλα.
Ηταν η ώρα που ανακάλυψε τι κρύβεται κάτω από τη φουστανέλα..
-Nοοοο της λέω no big...medium okeeee...!If you see my friend dig...!
-Why you see your friend dig?
-No but I see his nose...
Ωσπου να καταλάβει τι της είπα μπήκα μέσα της, δηλαδή προσπάθησα αλλά ήταν δύσκολο.
Εξαίσιο μουνάκι στενό και σπαρταριστό άξιζε τα λεφτά που πήρε.Δερματάκι λες και δεν το έχει πειράξει ο ήλιος, η βροχή το ξενύχτι και όλα τα κακά τούτης της ζωής.
Από νωρίς είχα στήσει ενέδρα στο Sensations.Δυνατό Γκόγκο με ποικιλία κοριτσιών.
Στον αγώνα πήγα μόνος μιας και η υπόλοιπη παρέα σκορπίστηκε στα σόγια και τα κατώγια.
Περίμενα ένα κορίτσι που τις προηγούμενες νύχτες μου έβγαλε απαγορευτικό λόγω μηνιαίων προβλημάτων.Το Σαββάτο θα ήταν έτοιμη...αμ δε!
Ούτε απόψε μπορούσε να έρθει μαζί μου.
Όλο κάτι τέτοιες πεθυμάω και εξασφαλίζω  χυλόπιτα. Η τέταρτη για φέτος.Το κορίτσι κάθησε δίπλα μου χωρίς να ζητήσει ποτό αλλά εγώ της παρήγγειλα.
Πιο κάτω ένας Γερμαναράς πετούσε εικοσάρικα και είχε μαζέψει όλο το μαγαζί τριγύρω του.Πρέπει να ήταν τριακόσια κιλά, αμ΄πως.
Να φανταστείτε έριξε τόσα πολλά που προσγειώθηκαν πάνω μου τέσσερα και τα βούτηξε η νεαρή λαμπάδα από το Ουντόν Τανί φυσικά, από που αλλού, πατρίδα λέμε!
Και μιας και εδώ τα κορίτσια το σεξ το έχουν εργασία αμέσως έκοψε ποια γλυκοκοίταζα και αφού  μου σκούπισε τα σάλια πήγε και μου την έφερε.
Daew όνομα και πράμα (star) έχω μπλέξει με τις Daew φέτος παλιά ήταν οι Wan..
Πριν πάρει το κέρασμα εξασφάλισα το μπαρφάιν (καμμιά φορά λένε και όχι) αφού πέρασε από τον πρώτο έλεγχο (κοιλίτσες γαργαλιτά κακοσμία κλπ) οχι ρατσιστικά αλλά είναι πολλά τα λεφτά Αρη.
Η πρώτη μορφονιά με έκλεισε για αύριο και αποσύρθηκε στα ενδότερα.
Ώρα περί την δύο πρωινή την κάνουμε για δωμάτιο, τι πιο ωραίο  να μένεις δύο λεπτά περπάτημα...
Ξεκαθάρισα στη νεοφερμένη ότι θα είναι μαζί μου μία ώρα, εκείνη νόμιζε ότι το μπουμ μπουμ θα πάρει μία ώρα και τρόμαξε.
Όπως τρόμαξε και στο κρεβάτι αλλά μάλλον είναι στο ερωτικό κόλπο για να μας αποκάμουν ταχιά.
Φυσικά οι τσολιάδες δε μασάνε από τέτοια κοριτσόπουλα πόσο μάλλον μετά από δίμηνη παρουσία στα χώματα του Σιάμ.
Το μεροκάματο το τίμησε επάξια, μετά τη μάχη τη συνόδευσα κάτω να πάρει μηχανάκι και εγώ να ροβολήσω για τα αραβικά να επαναφέρω τους χτύπους της καρδιάς μου στο ρελαντί και να συνειδητοποιήσω που βρίσκομαι γιατί όλα εδώ είναι ακόμη ένα όνειρο.
Υπό άλλες συνθήκες τέτοια κορίτσια θα τα κρατούσα τριήμερο αλλά εδώ στη μάνα Παττάγια ξεφυτρώνουν συνέχεια. Όρεξη και μπατοβίδες να έχεις.
Εξάλλου είπαμε και ξαναλέμε.Ποτέ το ίδιο κορίτσι δεύτερη μέρα, χάνεις τη μαγεία και γλυτώνεις τα μπλεξίματα.
Από το Ψαροχώρι ώρες καλές.

Συνημμένα

• Girl.jpg
    Girl.jpg
    195,4 KB · Εμφανίσεις: 23

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μην κλεισει η μερα χωρις ποσταρισμα :)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΑΙΔΟΙΟΥ ΥΜΝΟΣ
Αιδοίον το Ταϊλανδικό της συνομοταξίας Ασιατικών αιδοίων
θα το συναντήσεις πάνω σε εξαιρετικά πλάσματα έμπνευσης Βούδα
μικρό και ευέλικτο τρέφεται κυρίως από καφεδιά μπατόνια
και χορταίνει από ένα έως τρία πολλάκις δε κατασπαράζει μέχρι και πέντε
μυρωδάτο τρυφερό και άτριχο παραπλανά τον εχθρό και τον καταβροχθίζει.
Αιτία σφοδρών αντιπαραθέσεων,λανθασμένων σκέψεων,(ειδικά εδώ μέσα)
εσφαλμένων εντυπώσεων αλλά και πρόορων αποφάσεων.
Λόγος εκστρατειών αμέτρητων μισθοφόρων του έρωτα αλλά και
χιλιάδων διατραπεζικών συντηρητών του, κατα κόσμον υποστηριχτών.
Κατηγορίες πολλές, Μόντελς,Κογιότς,Γκογκοκόριτσα,Μπαροκόριτσα,
ελευθέρας υπηρεσίας, εξτρατζούδες, κορίτσια πρόθυμα με καρδιά τίγρη.
Σε μαγεύουν με την εξωτική ομορφιά τους και το πλάνο τους χαμόγελο.
Πολλοί κυνηγοί ακόμα και έμπειροι πέφτουν στη παγίδα τους.
Τις λένε τιλάκ ενώ είναι αρπαχτικά.Αγοράζουν αγάπη αλλά πουλάνε παραμύθια.
Ωσάν σειρήνες μαγεύουν και τον πιο ταλαντούχο ταξιδευτή
που γεύεται το ίδιο νέκταρ μέρες και νύχτες κολλημένος στα δίχτυα της.
Φοράει παρωπίδες δεμένος σφιχτά από τα μάγια της.
Στη χώρα των αμέτρητων κορασίδων ένας είναι ο κανόνας.
Κάθε νύχτα να είναι διαφορετική.Δεν κολλάμε με μία και δεν δίνουμε τα τηλέφωνα μας.
Μια νύχτα με ασιατικό μωρό είναι νύχτα μαγική.Η δεύτερη νύχτα είναι ήττα.
Η τρίτη φορά θεωρείται σχέση με ανεπανόρθωτες συνέπειες………..up to you!!!!!!!!!!!!
Εκπληκτική  λοιπόν τούτη η χώρα που παράγει τα πιο τρυφερά κοριτσάκια του κόσμου
και ευλογημένος ο Βούδας αυτών πάντοτε, νυν, και αεί, και εις τους αιώνας των αιώνων.
Αμήν :priest:

Συνημμένα

• Thai.jpg
    Thai.jpg
    211,4 KB · Εμφανίσεις: 21

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και επειδή σε κάθε κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις  :idiot:
στο παραπάνω απαγορευτικό εξαιρείται η Λεκ και κάθε είδους
κορίτσια τύπου Λεκ... :headbang:
:smitten:    :smitten:

Συνημμένα

• Lek.jpg
    Lek.jpg
    249,4 KB · Εμφανίσεις: 27

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ε καλα η δικια μας λεκ παντα ειναι η καλη
οι αλλες στην πυρα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Το ονομα της ιστοσελιδας ολα τα λεφτα ´´κοριτσια της διπλανης πορτας´´.  :2funny:

[/quote]Δηλαδη σαιτ για κωλογερους και φαντομαδες  :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σειρήνες στη Σούκουμβιτ
Ούτε στις παραδεισένιες παραλίες του Πουκέτ δεν βρήκα ηρεμία.
Μια γοργόνα  με είχε αγγίσει με το μαγικό της ραβδί και με έκανε να μη μπορώ να τη ξεχάσω.
Η Πούκη από τη Μπανγκόκ.Τελευταία νύχτα τότες με βρήκε άσφαιρο και καταπονημένο.
Ένα και μόνο της χαμόγελο ήταν αρκετό για να τη σκέπτομαι τις επόμενες ημέρες στο νησί. Κόλλημα λέμε.
Τη βραδιά που επέστρεψα στα πάτρια εδάφια της πρωτεύουσας μία και μόνη σκέψη είχα στο μυαλό μου.Φορτωτική με Πούκη!
Με περίμενε λες και είχαμε ραντεβού.Αμέσως κατάλαβε ότι πήγα για αυτήν.Γάτα η μικρή.
Τα μάτια μου δεν ξεκόλλησαν από πάνω της ενώ οι σερβιτόρες φέραν τις φασίνες...
Φυσικά τη φώναξα κάτω.Η μορφονιά πίσω από το γλυκύτατο χαμόγελο φορούσε σιδεράκια...βίτσιο λέμε.
Η Πούκη έχει γλυκύτατα χαρακτηριστικά,μικρό στήθος αλλά τρουλωτό πισινό.Μαλλί βαμμένο αλλά με χρώμα που της πήγαινε τέλεια και Μαΐων εικοσιδύο παρακαλώ.
Την ήθελα απεγνωσμένα αλλά εκείνη δούλευε μόνο σορτ τάιμ όπως τα περισσότερα γκογκοκόριτσα της Πρωτεύουσας.
Με κάποιο τιπ όμως δέχθηκε να πάμε για μια μπύρα από το  Ηillary 2,Pub με πολύ καλή μπάντα πιο πάνω από το Νανά.
Η μικρή αφού σβούριξε δύο τεκίλες και μια μπύρα ήρθε στα συγκαλά της και άρχισε τα χάδια και τις τρελλίτσες.Η επόμενη ώρα θα ήταν εξαιρετικά θερμή.
Μου έκανε εντύπωση τα πολύ καλά της Αγγλικά αλλά και των περισσότερων κοριτσιών εδώ α ρε  πρωτεύουσα!
Στο δωμάτιο θα είχαμε μία ώρα γεμάτη γαμάτα!Αφού ανταλλάξαμε email και φατσοντεφτέρ
την έστειλα για ντουσάκι.Στο νέο μου ξενοδοχείο μπορείς να βλέπεις τα κορίτσια που κάνουν μπάνιο μέσα από το υπνοδωμάτιο,
αλλά τελικά μπήκα μαζί της αν και μουρμουρούσε στην αρχή χα χα!
Το μεγάλο της στήθος που είχε στο Γκόκο εξαφανίστηκε περιέργως...ε ρε κόλπα που  κάνουν...αλλά μου αρέσουν τα άστηθα έτσι κι αλλιώς.
Αριστη η κοπελιά χωρίς ταμπού και γαργαλητά,κατάλαβε τι μου άρεσε και κέρδισε άξια την αμοιβή της.Αχ Πούκη με το στενό και γλυκύτατο ερωτικό εργαλείο
να είσαι πάντα καλά και να δίνεις χαρά σε μας τους γεροφαράνγκ ταξιδευτές.
Εκτός τα χάδια και τα φιλιά που μου χάρισε μου είπε να περάσω αύριο από το μπαρ για να μου δώσει ένα δώρο...
Φυσικά τη συνόδευσα μέχρι τη Σούκουμβιτ για να πάρει ταξί και εγώ να μπω στο Σόι τρία στη μπίχλα την Αραβική!Μια σίσα με χυμό καρύδας,
χαλάρωμα και χάζι τις χοντρούλες που έρχονται στο Μπαμπού να βολέψουν και τον πιο χάλια άντρα ταξιδευτή.
Οι μέρες δυστυχώς λιγοστεύουν επικίνδυνα, αλλά δόξα το Θεό δεν έχω παράπονο.
Η επόμενη νύχτα ήταν τραγωδία εν σχέσει με την βραδιά-Πούκη.Ενα κομοδίνο είκοσι ετών και φυτό στο κρεβάτι.Αυτά έχουν τα ρίσκα με τις μικρές μορφονιές.
Όμως ο βούδας με αντάμειψε την επομένη η οποία θα περιγραφεί προσεχώς.
Από τη πρωτεύουσα joop joop!

Συνημμένα

• Pk.jpg
    Pk.jpg
    197,2 KB · Εμφανίσεις: 21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom