Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Stilian

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι τοτε αντε αγορασε μια πρεζεβατιβα και βουρρρ :jerking:παταγια αθανατη

Δεν ειμαι τοσο ανοητος και δεν θα διαπληκτιστω μαζι σ.... Το aids υπαρχει παντου ! Ματια να εχουμε να προσεχουμε.... αλλα καλυτερα να με βρει τ aids παρα να παω με μαιμου ...Το αιμα μου και το σωμα μου δεν τα λερωνω...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Καλυτερα να με βρει το AIDS παρα να παω κοντρα στην θεληση του αιωνιου δημιουργου και κυβερνητη του συμπαντος

Ρε συ επαθες δηλητηριαση ή κοψιμο απο τη μαγειριτσα και λες τετοιες μαλακιες; :jerking: :jerking:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε συ επαθες δηλητηριαση ή κοψιμο απο τη μαγειριτσα και λες τετοιες μαλακιες; :jerking: :jerking:
[/quo

Θεωρεις μαλακια τ οτι θελω να παραμεινω καθαρος??

ΟΧΙ εαν πλενεσαι τακτικα εχεις δικιο
Οπως λενε ¨η καθαριοτητα ειναι μιση αρχοντια¨

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ολα τα φρουτα σε αυτο το thread καταληγουν τελικα... Μελι εχει ρε γμτ?

Επισκέπτης
Ολα τα φρουτα σε αυτο το thread καταληγουν τελικα... Μελι εχει ρε γμτ?
Αλλος Kamagras μας βρηκε .....Μακεδονια ξακουστη του Αλεξανδρου η χωρα!!!!Ε μεγαλε......σε εφτιαξα????
Αν και συ με τις σουπες δεν πας πισω!!!!!Ειπαμε πατσας ψιλοκομενος!!Χα Χα Χα....
Λοιπον στο Μπουρδελοχωρι η κατασταση σημερα ειναι ανυποφορη!!!Το Sonkran στην πληρη κορυφωση του..τελειωνει αποψε τα μεσανυχτα επιτελους!!!!
Ολα ειναι μια απεραντη λιμνη απο τα νερα και τις μπογες....βεβαια για να βγεις εξω ειναι μια μεγαλη κουβεντα σε κανουν αμεσως Μουνι- Καπελο....
αλλα εχει και τα καλα του: ολα τα μουνακια κυκλοφορουν τσιτσιλα....και ειναι υπεροχα!!!!!

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
lusiano, φιλος σου ο μαιμουδανθρωπος της αρειας φυλης? Εσυ πιθηκια, αυτος μαιμουδες, βρειτε και μια καλυβα στην ζουγκλα και το λυσατε το προβλημα σας!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
lusiano, φιλος σου ο μαιμουδανθρωπος της αρειας φυλης? Εσυ πιθηκια, αυτος μαιμουδες, βρειτε και μια καλυβα στην ζουγκλα και το λυσατε το προβλημα σας!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Εσυ αυτο μονο καταλαβες.....????οπως και την 3η- 4η επιλογη μου???? IQ Ραδικιου μαλλον...Μπραβο αγορι.. Μπραβο....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Σας αρεσουν οι μαιμουδες???

Δεν μπορω να καταλαβω γτ μπλεκετε με τις κατωτερες φυλες..... Οι προορισμοι για τουρισμο τετοιου τυπου πρεπει να ειναι κατα πανω Ρουμανια Ρωσια Ουκρανια Μολδαβια κ αλλες <καθαρες> χωρες με καθαρες γυναικες....
χαλαρωσε μεγαλε....μαζι σου ειμαι..απλα τους δειχνουμε ποιος ειναι ο κυριαρχος , αλλωστε και οι ιδιοι το αντιλαμβανονται καθως σε πολλα κλαμπ απαγορευονται τα τετραποδα και οι αραβοπακιστανοιδοτουρκοι και το γραφουν κιολας (αληθεια τα τετραποδα γιατι ?)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δεν ειμαι φλωρος ουτε ιεχωβας...Μακεδονας ειμαι...ΚΑΘΑΡΕΣ ειναι αυτες οι γυναικες που ανηκουν στν Αρειαα φυλη!
βγαινουμε off topic αλλα θα με κουφανεις ....οι σλαβες αριες??? αδιαβαστο σε πιανω και νομιζω οτι κανεις και εσυ οτι και ο καμαγκρα....τρολαρισμα...στειλε μου αν θες π.μ

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Σας αρεσουν οι μαιμουδες???

Δεν μπορω να καταλαβω γτ μπλεκετε με τις κατωτερες φυλες..... Οι προορισμοι για τουρισμο τετοιου τυπου πρεπει να ειναι κατα πανω Ρουμανια Ρωσια Ουκρανια Μολδαβια κ αλλες <καθαρες> χωρες με καθαρες γυναικες....
Εσυ μεγάλε πλένεσαι όταν ταξιδεύεις προς τα πάνω ή πας βρωμιάρης :jerking:

Stilian

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ μεγάλε πλένεσαι όταν ταξιδεύεις προς τα πάνω ή πας βρωμιάρης :jerking:

Δεν εχω παει ακομη σε μια βδομαδαθα ειμαι Κιεβο εχω 12000 μαζι μου και ειμαι ετοιμος να τ ξοδεψω ολα!!!Θα παρω σαπουνια μαζι μου η θα αγορασω απο εκει ;)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Mandipls thai trip 2012 day 10 & 11

το ενστικτο του κυνηγου μεσα μου ασφυκτια ...
μου θυμιζεις το κυνηγι της γαλοπουλας στις μαριαννες νησους στον ΒΠΠ.
υπαρχει περιπτωση να αστοχησεις?

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
TOP 10   :thumbsup:
Καλα να περνας με τα πιθηκακια, τυπε!!
Δεν έχει θέση ο Λάκης.Η προδοσία του με τη Φιλιππινέζα τον έθεσε εκτός.
Εγω ως αμυνης θα βαλω ολα τα C130 και τα C27 να κανουν τακτικα δρομολογια για Τhai!
Απαγορευεται αυστηρως η συμμετοχη στα γκογκο κοριτσων ανω των 22 χρονων
Μοντελα εννοεις τις μαιμουδες της ταυλανδης;
Σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι φιλεναδες σου ενω δεν ειναι.
Τη σουταρω με τη δικαιολογια οτι παω για δουλεια στο U-tapao (Πιλοτάρω τη πρωινή πτήση)
Τελικα το εξυπνο butterfly απο την μυτη πιανετα...
Baby we can make you happy together!
Έξι μήνες χωρίς σεξ είχε μείνει περιμένοντας με...

Top 10 πρόστυχα  :bottom:
Με το μυαλο μου πλεον καθαρο και διαυγες απο την καυλα που το διαφθειρει
Το καυλι αρχισε να ζηταει ξανα φρεσκο κρεας
Σαν να  της λες αυριο ερχεται και η σειρα σου καριολα
Με καυλωσε τριβοντας τον κωλο της πανω στη αγριεμενη πουτσα
Την εβαλα να μου κανει κανα 15λεπτο γλυφοκωλλι
Γεροξουρας Farang που βλεπει μουνι και του τρεχουν τα σαλια ...
Της εδωσα ενα χιλιαρικο και την ξαποστηλα..αλλα στα @@ μου ...
πηγα κοντα της και την κατουρησα απολυτα!!!
βλεπω το απολυτο πουτανοξεκωλο
Ενα καυλιαρικο τραβελακι απο το La bamba μουκανε το καβλι στυλιαρι

stafos30

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
6
Πόντοι
0
Αφου δε γουσταρουνε πως στο πουτσο ολοι εδω καταληγουνε. Καλα ρε μαστορα πας κιεβο μεσο μπανγκοκ; :dunno:
Και πουσαι, αν εισαι εξυπνος απο τα 12.000 που εχεις για φαγωμα κρατα ενα διχιλιαρακι και πανε κανα 10ημερο Παταγια και μπορει μεχρι και εικονα να αλλαξεις στο avatar σου

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom