Καλησπέρα.Εχοντας παρακολουθησει το φόρουμ σχεδόν από την αρχή του και με δώδεκα ταξίδια στο "χωριό" μας θα ήθελα και γω να πω την μαλακία μου.
Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους για τον χρόνο που διαθέτουν τόσο για να γράφουν τις ιστορίες τους από τα ταξίδια τους και να κρατούν την τρέλα μας για το μέρος αυτό σε εγρήγορση, όσο και για τις πολλές χρηστικές πληροφορίες που έχουν δώσει.
Θεωρώ ότι λόγω της γαμημένης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας οι πληροφορίες που δίνονται είναι πολύτιμες μια και το ποιο σημαντικό τελικά είναι με τα διαθέσιμα χρήματα που έχει ο καθένας να παίρνει την μέγιστη ευχαρίστηση τόσο από το ταξίδι του στην μαγική αυτή χώρα , όσο και στο αγαπημένο μας σπορ.
Αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση από το τελευταίο μου ταξίδι στο Phuket,και έγινε ο λόγος που αποφασισα να συμμετάσχω εδώ , είναι ο απίστευτος αριθμός Ελλήνων "χορηγών" στα "εργαζόμενα" κορίτσια.
Είναι τεράστια μαλακία αυτο που γίνεται και κατά κάποιο τρόπο όσοι νέοι μπαίνουν σε αυτό το φόρουμ θα πρέπει να προστατεύονται.
Και εξηγούμαι με μερικά παραδείγματα:
Λεβέντης φούρναρης από την Βόρεια Ελλάδα έχει κόψει μηνιαίο μισθό στο κορίτσι 1500 ευρώ !!!!!!!!!!! για να μην "εργάζεται" και αυτή δεν έχει αφήσει απήδηχτο τουρίστα στην Νanai Road
Αλλο καλόπαιδο από τα Δωδεκάνησα ξυλουργός στο επάγγελμα πήγε τον Αυγουστο πρώτη φορά στην Πατονγκ και αφού βρήκε το κορίτσι των ονείρων του στην disco Tiger της έδωσε την διαχείρηση των χρημάτων των διακοπών του.
Εφτασε το κορίτσι να ξοδεύει 500 ευρώ το διήμερο.!!!!!!!!!!!
Εννοείται ότι εξακολουθεί να είναι "χορηγος"............
Αθηναίος πιτσιρικάς τέλος στέλνει το μισό μισθό του στο teerak για να τα αποταμιεύσει για το γάμο τους
Ολα αυτά τα έμαθα μόνο στο τελευταίο ταξίδι είτε από τα κορίτσια είτε από τις φίλες τους.Φανταστείτε τώρα ποιο είναι το μέγεθος της μαλακίας μας.
Αυτά τα ολίγα για αρχή.