Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μεγάλε φυσικά και είμαι ψαγμένος δεν θα πάω σαν αρνί για σφαγή. Είπα ότι έκλεισα όχι ότι φεύγω τον άλλον μήνα θα πάω (δευτέρα έχω να πάω Γερμάνια αλλά θα σας γράφω και από εκεί) Τώρα αν επειδή θέλω να μάθω πληροφορίες για παταγια σας διασκέδασα είσαστε πολύ φτωχή στο μυαλό. Και όσο για το παραμύθι ναι θέλω να πάω στην παταγια και να ζήσω μια ζωή σαν παραμύθι με της δικές σας συμβουλές αλλά υπάρχουν άτομα σαν εσένα που κατά την γνώμη μου δεν έχουν πατήσει στην παταγια και ζηλεύουν αν κάποιος θέλει να πάει.  Τώρα αν ασχοληθείς η όχι μαζί μου δεν με σκοτίζει και πολύ γιατι δεν με εξυπηρέτησες με καμιά συμβουλή το μόνο που ξέρεις είναι το δούλεμα και ότι θα βρω χρυσό ρολόι στη παραλία αν το βρω θα το αφήσω για σένα όταν κάποτε πας να το πάρεις.
εγω παντως σε πιστευω...keep walking

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Έχω δοκιμάσει Kamagra και jely και pils στην Ινδία και εδώ στην Ελλάδα που έφερα από την Ινδία γιατι?
ποσο τα αγορασες τα kamagra jelly (50 κομματια) στην ινδια??
ειναι ο τοπος παραγωγης.........

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
κωλογερε δεν εχεις κανα νεο απο μετωπο?  ασχολησαι με τριχες?
Τωρα δεν λυπασαι καποιους που ειναι στην Ελλαδα και με αναγκαζεις να τους προκαλω; Τελος παντων εσυ
φταις για οτι γινει.
Αυτη ειναι η Σι.

Συνημμένα

• ci.jpg
    ci.jpg
    32,8 KB · Εμφανίσεις: 40

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Και αυτη η Χεμπε.

Συνημμένα

• hebe.jpg
    hebe.jpg
    33,7 KB · Εμφανίσεις: 56

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Η ωρα εδω ειναι 12,12. κατα τις μια οι δυο κοπελες θα ειναι στο ξενοδοχειο. Η μια θα ειναι στο κρεβατι μου
και η αλλη θα παει στο διπλανο δωματιο στο κρεβατι ενος φιλου. Δεν εχω διαλεξει ακομα ποια απο τις δυο μα το σιγουρο ειναι οτι αν προλαβω και δεν πεσει φωτια να με καψει εχω εξασφαλισει ενα καζανι στην κολαση. :s&m_1:

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κωλογερε πραγματικα με αυτα τα μωρα ειναι σαν να εισαι στον παραδεισο...και εξηγησε σε παρακαλω στα κοριτσια οτι εχουμε κριση αλλα κανουμε καλο  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :2funny:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ψηφίζω Χέμπε ή άλλη μου κάνει λίγο πλαστική ;) Και να προτείνω στο φίλτατο Kamagra τα ρέστα από την Ταϊλάνδη να έρθει να τα φάει εκεί!!! :uglystupid:

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
και μετα σου λενε να κανεις οικονομια οταν βρισκεσαι με τετοια αστερακια :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Φιλε Καμαγκρα, αν κανεις πλακα τοτε κακως σου γραφω. Αν ομως σκοπευεις στα σοβαρα να κανεις ταξιδι με 800 ευρω
σε μια ξενη χωρα που πας για πρωτη φορα για 40 μερες και δεν μπορεις να καταλαβεις αυτα που προσπαθουν να σου πουν ολοι εδω μεσα, τοτε παλι κακως σου γραφω. Φιλικα....
Ρε σεις αφηστε τον σας ξαναλεω.... να λεει ανεκδοτα να γελαμε!!!!δεν ειναι κακο στη βαρυχειμωνια που ερχετε!!!!
ΚΩΛΟΓΕΡΕ@ποσο παει το μαλι στα μωρα που ποσταρεις?και τα προγραμμα ειναι φουλ???

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Καλησπέρα.Εχοντας παρακολουθησει το φόρουμ σχεδόν από την αρχή του και με δώδεκα ταξίδια στο "χωριό" μας θα ήθελα και γω να πω την μαλακία μου.
Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους για τον χρόνο που διαθέτουν τόσο για να γράφουν τις ιστορίες τους από τα ταξίδια τους και να κρατούν την τρέλα μας για το μέρος αυτό σε εγρήγορση, όσο και για τις πολλές χρηστικές πληροφορίες που έχουν δώσει.
Θεωρώ ότι λόγω της γαμημένης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας οι πληροφορίες που δίνονται είναι πολύτιμες μια και το ποιο σημαντικό τελικά είναι με τα διαθέσιμα χρήματα που έχει ο καθένας να παίρνει την μέγιστη ευχαρίστηση τόσο από το ταξίδι του στην μαγική αυτή χώρα , όσο και στο αγαπημένο μας σπορ. :fuck2:
Αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση από το τελευταίο μου ταξίδι στο Phuket,και έγινε ο λόγος που αποφασισα να συμμετάσχω εδώ , είναι ο απίστευτος αριθμός Ελλήνων "χορηγών" στα "εργαζόμενα" κορίτσια.
Είναι τεράστια μαλακία αυτο που γίνεται και κατά κάποιο τρόπο όσοι νέοι μπαίνουν σε αυτό το φόρουμ θα πρέπει να προστατεύονται.
Και εξηγούμαι με μερικά παραδείγματα:
Λεβέντης φούρναρης από την Βόρεια Ελλάδα έχει κόψει μηνιαίο μισθό στο κορίτσι 1500 ευρώ !!!!!!!!!!! για να μην "εργάζεται" και αυτή δεν έχει αφήσει απήδηχτο τουρίστα στην Νanai Road
Αλλο καλόπαιδο από τα Δωδεκάνησα ξυλουργός στο επάγγελμα πήγε τον Αυγουστο πρώτη φορά στην Πατονγκ και αφού βρήκε το κορίτσι των ονείρων του στην disco Tiger της έδωσε την διαχείρηση των χρημάτων των διακοπών του. :jerking:
Εφτασε το κορίτσι να ξοδεύει 500 ευρώ το διήμερο.!!!!!!!!!!!
Εννοείται ότι εξακολουθεί να είναι "χορηγος"............
Αθηναίος πιτσιρικάς τέλος στέλνει το μισό μισθό του στο teerak για να τα αποταμιεύσει για το γάμο τους :grin:
Ολα αυτά τα έμαθα μόνο στο τελευταίο ταξίδι είτε από τα κορίτσια είτε από τις φίλες τους.Φανταστείτε τώρα ποιο είναι το μέγεθος της μαλακίας μας.
Αυτά τα ολίγα για αρχή.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ενα μεγαλο respect στο Κωλογερο και τα κοριτσια του... :rockon:
Εγω σας τα λεω χρονια για τα μπιμπελο της Κινας... ;)
Απο τοτε που πηγα Χονγκ Κονγκ,αλλαξα αβαταρ και εβαλα κινεζικο... :grin:

Επισκέπτης
@Love you sort time:Φιλε εγω ειχα μασατζιδικο συνεταιρικα κατω και τα'χω ζησει αυτα απο πρωτο χερι και σε υπερθετικο βαθμο..και βεβαια οταν τα ανεφερα αυτα..προς αποφυγειν-εννοειται-με κραξαν αγριως...συμπερασματικα ασ' τους μαλακες να βρουν μονοι τους τον δρομο ..κακος θα γινεις και ακρη δεν βγαλεις!!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μαγκες,οτι και να λετε,η καψουρα ειναι ανιατη αρρωστια...
Οτι συμβουλες και να δινετε με σκοπο να προφυλαξετε τα παιδια που κατεβαινουν για να μη πεσουν στη λουμπα,δυστυχως πιστευω οτι ειναι τζαμπα κοπος...
Οι Ταυλανδεζες εχουν Μαστερ στο πως να σου πλασαρουν το παραμυθι...
Πιστευω επισης πως οτι και να διαβασεις εδω μεσα..οσες πληροφοριες και να παρεις..οσο "υποψιασμενος" και να πας,αν δεν παθεις ΔΕΝ θα μαθεις... ;)

Επισκέπτης
Μαγκες,οτι και να λετε,η καψουρα ειναι ανιατη αρρωστια...
Οτι συμβουλες και να δινετε με σκοπο να προφυλαξετε τα παιδια που κατεβαινουν για να μη πεσουν στη λουμπα,δυστυχως πιστευω οτι ειναι τζαμπα κοπος...
Οι Ταυλανδεζες εχουν Μαστερ στο πως να σου πλασαρουν το παραμυθι...
Πιστευω επισης πως οτι και να διαβασεις εδω μεσα..οσες πληροφοριες και να παρεις..οσο "υποψιασμενος" και να πας,αν δεν παθεις ΔΕΝ θα μαθεις... ;)
Tι master και κουραφεξαλα!μπροστα στις Κουβανες ειναι νιανιαρα και μυξιαρικα..αλλα οταν εχουν να παιξουν με αγαμητους αγαπουληδες..και τελος παντων αβγαλτους κανουν περιπατο στο σπονσοριλικι!!!αλλα ειπαμε ασ'τους να πληρωνουν για να μαθαινουν.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Tι master και κουραφεξαλα!μπροστα στις Κουβανες ειναι νιανιαρα και μυξιαρικα..αλλα οταν εχουν να παιξουν με αγαμητους αγαπουληδες..και τελος παντων αβγαλτους κανουν περιπατο στο σπονσοριλικι!!!αλλα ειπαμε ασ'τους να πληρωνουν για να μαθαινουν.
αρχηγε ειπες πως ειχες μασατζιδικο
που το ειχες?
και γιατι το αφησες?
θες να μας πεις?

Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα.Εχοντας παρακολουθησει το φόρουμ σχεδόν από την αρχή του και με δώδεκα ταξίδια στο "χωριό" μας θα ήθελα και γω να πω την μαλακία μου.
Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους για τον χρόνο που διαθέτουν τόσο για να γράφουν τις ιστορίες τους από τα ταξίδια Πατονγκ και αφού βρήκε το κορίτσι των ονείρων του στην disco Tiger της έδωσε την διαχείρηση των χρημάτων των διακοπών του. :jerking:
Εφτασε το κορίτσι να ξοδεύει 500 ευρώ το διήμερο.!!!!!!!!!!!
Εννοείται ότι εξακολουθεί να είναι "χορηγος"............
Αθηναίος πιτσιρικάς τέλος στέλνει το μισό μισθό του στο teerak για να τα αποταμιεύσει για το γάμο τους :grin:
Ολα αυτά τα έμαθα μόνο στο τελευταίο ταξίδι είτε από τα κορίτσια είτε από τις φίλες τους.Φανταστείτε τώρα ποιο είναι το μέγεθος της μαλακίας μας.
Αυτά τα ολίγα για αρχή.
Τέτοιοι απίστευτοι Μαλάκες είμαστε. Και κάνουμε και τους ξύπνιους !

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Η εντύπωση που δημιουργείται στον καθε νέο υποψήφιο ταξιδιώτη διαβαζοντας συνήθως τις τελευταίες 10-20 σελίδες του forum, βλέποντας τις φωτογραφίες από τα τρελά μωρά και διαβαζοντας ωραίες ιστορίες είναι ότι πεινασμένα και αβγαλτα κοριτσάκια σε μια πανέμορφη και εξωτική χώρα περιμένουν τον μεγάλο εραστή για να τους χαρίσει μερικές αξέχαστες μέρες ευχαρίστησης δίνοντας τους στο τέλος και μερικά χρήματα για να φάνε......
Επίσης υπάρχουν αρκετοί που πιστεύουν, όπως ο φίλος σήμερα, ότι με 800 ευρώ  θα κάνουν το ταξίδι των ονείρων τους και θα περάσουν ζάχαρη. Αυτό περισσότερο με το Survivor μοιάζει παρά με ταξίδι αναψυχής.
Τέλοσπάντων καλό θα είναι να επισημαίνονται και οι κίνδυνοι. Ενας στους δέκα να σωθεί από τη λούμπα κέρδος είναι.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
ΚΩΛΟΓΕΡΕ@ποσο παει το μαλι στα μωρα που ποσταρεις?και τα προγραμμα ειναι φουλ???
Το μαλι πηγε πολλα. 1200 κινεζικα εκαστος με πολυ σκληρα παζαρια με το νταβατζη.Αυτα ομως μια φορα στη ζωη σου τα κανεις. Αποζημειωθηκαμε ομως απο μια καταπληκτικη ιδεα που ειχε ο φιλος μου. Τα μωρα ηταν νοικιασμενα για δυο ωρες. Οταν συμπληρωσαμε μια ωρα ο φιλος μου εκανε αναπαντητη στο κινητο και αλλαξαμε δωματια.Δεν μπορειτε να καταλαβετε ποσο ωραια αισθηση ειναι αυτη. Ενιωσα σα να του πηδαγα τη γκομενα.(Ειμαι πολυ ανωμαλος τι να κανω). Ετσι μπορουμε να πουμε οτι μειωσαμε το κοστος. 

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το μαλι πηγε πολλα. 1200 κινεζικα εκαστος με πολυ σκληρα παζαρια με το νταβατζη.Αυτα ομως μια φορα στη ζωη σου τα κανεις. Αποζημειωθηκαμε ομως απο μια καταπληκτικη ιδεα που ειχε ο φιλος μου. Τα μωρα ηταν νοικιασμενα για δυο ωρες. Οταν συμπληρωσαμε μια ωρα ο φιλος μου εκανε αναπαντητη στο κινητο και αλλαξαμε δωματια.Δεν μπορειτε να καταλαβετε ποσο ωραια αισθηση ειναι αυτη. Ενιωσα σα να του πηδαγα τη γκομενα.(Ειμαι πολυ ανωμαλος τι να κανω). Ετσι μπορουμε να πουμε οτι μειωσαμε το κοστος. 
σωστος ο κωλογερος,τετοιος χαβαλες μονο σε αυτα τα ταξιδια γινεται ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom