Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
τι ακουω ρε μαγκες ακου λεει συνταξη στη ΒΚΚ...
σαν καταρα μου ακουγεται να ειμαι γερος με μαγκουρα αντε και κανα προβλημα υγειας και να καθομαι να τρωω στη μαπα βρωμα, καυσαερια, μολυνση, κυκλοφοριακο και τονους τσιμεντο
ρε δε πατε καλα
η ΒΚΚ ειναι για αυστηρως μονο 2 πραγματα
1) να βγαλλεις λεφτα
2) να κανεις ζωη (οποτε προυποθετει το 1)
απο κει και περα χιλιες φορες επαρχια και επισκεψεις στην πρωτευουσα μια αντε δυο φορες το μηνα
σιγα μην καθεσαι να τρεχεις σε μασαζ καθε μερα

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ πάλι για την ώρα ακολουθώ το plan B!! :)

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
σημερα εκλισα με egypt air με 539 ευρω! με 4 ορες αναμονι στο καιρο και με 54 κιλα αποσκευες!. σου δινουν δικαιωμα για 2 βαλιτσες των 23 κιλων και 8 κιλα  στο χερι! 23+23+8=54 !!! θα φερουμε εμπορευμα απο κατω γιααυτο τιν διαλεκσα και  κατα τυχι ιτανε και ι φτινοτερι!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οποιος γνωριζει κατι σχετικα ας ενημερωσει, δεν βρηκα κατι σε παλιο forum

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ασε τα παραμυθια και προσπαθησε να βρεις αυτο που ψαχνεις......μην μας λες οτι εψαξες γιατι ειμαι βεβαιος οτι συνεβη το αντιθετο!

Υ.Γ...vasos speaking..

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
[quote ]
θα φερουμε εμπορευμα απο κατω γιααυτο τιν διαλεκσα και  κατα τυχι ιτανε και ι φτινοτερι!!!
[/quote]
dhladi?

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
αυτο ειναι το εμπορευμα που θα φερει ο dimitlakis  απο κατω

Συνημμένα

• Kamagra_Oral_Jelly[1].jpg
    Kamagra_Oral_Jelly[1].jpg
    19,4 KB · Εμφανίσεις: 20
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλη  χρονια   σε   ολους   μας,   δωστε   καμια    αμεση   επιχειρηματικη   ιδεα :idiot:    για   κατω  με  20-25  χιλιαρικα,  ειμαι  φυση  αισιοδοξος   αλλα  δε   μας   βλεπω  :think:  να  βγαζουμε   χρονια  (χωρις  χρεωκοπια)  
φιλε η καλυτερη επιχειρηματικη ιδεα που μπορεις να κανεις με αυτα τα χρηματα ειναι να πας κατω να βγαλεις ολα τα γουστα που εχεις ονειρευτει,να πηδηξεις τα καλυτερα μωρα,να πιεις τα ποτα σου,να κανεις τις εκδρομες σου,να φας τα θαλασσινα σου και οτι αλλο τραβαει η ψυχη σου!και ΟΤΑΝ τελειωσουν τα χρηματα γυρνα στη μιζερια και στη χρεωκοπημενη Ελλαδα και μπαινε στο bourdela να μας λες τις εμπειριες σου! ;)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Λοιπον μιας και θελετε ιδεες θα σας πω μια καταπληκτικη ιδεα μεταξυ σοβαρου και αστειου αλλα για να δω ποιος θα την πραγματοποιησει   :idiot:

25κμ απο τη Χουα Χιν λιγο εξω απο το θερετρο Cha am φτιαχνουν ενα τεραστιο εμπορικο παρκο. Το ονομα αυτου    :rockon:  Santorini Park  :rockon:

Το πετυχε το ματι μου μια φορα αγρια μεσανυχτα οδηγωντας προς Χουα Χιν αλλα ετρεχα και δεν το προσεξα καλα. Την επομενη φορα πηγαινα αργα και πηρα λιγο ματι. Γινονται εργα και το παρκο ειναι στη μεση. Παρτε ματι κατω...

Λοιπον ας ερθει καποιος να ανοιξει σουβλατζιδικο και αν κανει καλα σουβλακια θα εχει τουλαχιστον εμενα πελατη το λιγοτερο 2 φορες τη βδομαδα και στο μελλον ισως και καθε μερα. Ακουω προτασεις   :rolleyes:

spverg

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
ρε δε πατε καλα
η ΒΚΚ ειναι για να κανεις ζωη
να τρεχεις σε μασαζ καθε μερα
επιτρεψτε μου να διαστρεβλωσω τα λεγομενα του φαντομα
γιατι υπαρχουν και καλα προαστια στην ΜπανγΚΟΚΑ

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Λοιπον μιας και θελετε ιδεες θα σας πω μια καταπληκτικη ιδεα μεταξυ σοβαρου και αστειου αλλα για να δω ποιος θα την πραγματοποιησει   :idiot:

25κμ απο τη Χουα Χιν λιγο εξω απο το θερετρο Cha am φτιαχνουν ενα τεραστιο εμπορικο παρκο. Το ονομα αυτου    :rockon:  Santorini Park   :rockon:

Το πετυχε το ματι μου μια φορα αγρια μεσανυχτα οδηγωντας προς Χουα Χιν αλλα ετρεχα και δεν το προσεξα καλα. Την επομενη φορα πηγαινα αργα και πηρα λιγο ματι. Γινονται εργα και το παρκο ειναι στη μεση. Παρτε ματι κατω...

Λοιπον ας ερθει καποιος να ανοιξει σουβλατζιδικο και αν κανει καλα σουβλακια θα εχει τουλαχιστον εμενα πελατη το λιγοτερο 2 φορες τη βδομαδα και στο μελλον ισως και καθε μερα. Ακουω προτασεις   :rolleyes:
εγω που δεν εχω παει σαντορινη θα παω στο Cha am . με ενα σμπαρο δυο τρυγωνια!.. ρε φαντομα δεν νομιζεις πως ο ανθρωπος που εφτιακσε αυτο το εργο , δεν θα βαλει και ενα  ελληνικο εστιατοριο το λιγοτερο μεσα? ολοκληρο χωριο εφτιαξε....σε  βλεπω καθημερινα να κανεισ σταση εκει.... ασε που μπορει να ερθουμε με την γυνεκα μεταναστες να δουλεψουμε εκει...ελληνικο χωριο εκανε δεν θα θελει ελληνες? τωρα που εχουνε πεσει και τα μεροκαματα..???τρεχω να στειλο βιογραφικο τορα πριν μου φαει κανενας αλλος τη δουλεια!!!θα σε σερβιρω σουβλακι  και πιτα γιλος :headbang:  !!!!!!!!!อร่อยมาก  ราตรีสวัสดิ์

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Κρασι Σαντορινης, φαβα, και λιαστη ντοματα. Ερχομαι.......

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Κάτι μου λέει κύριε Φαντομά πως στο χωριό σου κάποιος Έλληνας "ρίχνει μπετά"!! Πρώτα "Delfini" και "Mykonos" apartments και τώρα "Santorini" park. :cheesy:

Υποψιάζομαι δε πως μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο με το Palio www.palio-khaoyai.com/]http://www.palio-khaoyai.com/[/url] που είναι μια μικρογραφία Ιταλίκού χωριού και πάρα πολύ in για κάθε Ταϊλανδέζα που σέβεται τον ευατό της και θέλει να "πουλήσει μούρη" να το επισκέπτεται!!!

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
σημερα εκλισα με egypt air με 539 ευρω! με 4 ορες αναμονι στο καιρο και με 54 κιλα αποσκευες!. σου δινουν δικαιωμα για 2 βαλιτσες των 23 κιλων και 8 κιλα  στο χερι! 23+23+8=54 !!! θα φερουμε εμπορευμα απο κατω γιααυτο τιν διαλεκσα και  κατα τυχι ιτανε και ι φτινοτερι!!!

... με 519 έκλεισα εγώ χτες , φεύγω 23 Φλεβάρη και γυρίζω 17 Απρίλη ...  :grin:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Για τους παγετώνες δεν ξέρω αλλά στο ψαροχώρι ήρθε ο στόλος!!! :cheesy:

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
εχει ο πεθερος μου ενα χωραφι στο πακτσονκ .  θα παω να φτιαξω την μικρη ΡΟΔΟ!. μια μικρογραφια τησ παλιας πολης, μια ακροπολη σαν την λινδο και ενα κολοσο απο φελιζολ 30 μετρα.. θα βγαλουμε λεφτα με ουραααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!αγοραστε μετοχες τωρα γιατι με τα θα ζηταω πολλα !!!!!!!!!  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom