kaligoulas1
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλη χρονια....με υγεια και χαρα!!!Και πολλα πολλα ταξίδια!!!
ΞΥΠΝΑ ΚΩΛΟΓΕΡΕΕΕΕΕ, τα μπουτια ΔΕΝ πρέπει να ενώνουν, απαραίτητη είναι η χαράμαδα ανάμεσα στα μπουτακια,Αν ηξερες ποσο σφιχτος ηταν αυτος ο κωλος...... Τελος παντων εσυ εισαι το αφεντικο.
Κινα παω για 8 μερες για ερευνα αγορας( ) Πιθανον να συναντηθω με τον συναγωνιστη Παγκταο για καλυτερα αποτελεσματα της αποστολης.Μετα εχουμε 20 μερες για φυσιολατρεια στην Ταυλανδη.Μιμικο είσαι κάτω? Για λέγε.
Κωλογερε γιατι πας Κίνα? για λέγε και συ.
Τι εννοεις σαν επιχειρηματικη ιδεα?και που?καλη χρονια σε ολους μας, δωστε καμια αμεση επιχειρηματικη ιδεα για κατω με 20-25 χιλιαρικα, ειμαι φυση αισιοδοξος αλλα δε μας βλεπω να βγαζουμε χρονια (χωρις χρεωκοπια)
οσοι ανοιξαν κατω, ξενωνες, εστιατορια πηραν απο τα 3 το μακρυτερο. Μπαρακι εντος πιατσας μπλεκεις με διαφθορά ταυλανδεζικη, απο μπραβους, αστυνομιες κλπ. εκτος πιατσας κυνηγας πελατες με ντουφεκι και πλακωνεσαι καθ μερα με τις υπαλληλους πουτανες ταυλανδεζες.καλη χρονια σε ολους μας, δωστε καμια αμεση επιχειρηματικη ιδεα για κατω με 20-25 χιλιαρικα,
Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο.Ειδικα πανω στην δουλεια την δικια μου οι Ταυλανδοι επιχειρηματιες παιζουν με πολυ μεγαλυτερα μεγεθη απο οτι οι αντιστοιχοι δικοι μας οι οποιοι το παιζουν και καμποσοι.Επίσης το μέγιστο των λαθών είναι να έχετε την εντύπωση πως οι Ταϊλανδοί ψωμολυσσάνε στο συνολό τους... Έχω συναντηθεί με "αγρότες" που πραγματικά σε κάνουν να νιώθεις πολύ "δεύτερος" οικονομικά!
Eiσαι και παλιος βρε Φ16, αγελάδες επένδυση σε Ταυλάνδη; ακόμη ψάχνω ταυλανδό να τρώει αγελαδινό κρέας, ενω μόνο για το γάλα δεν συμφέρει. Ρύζια, πάλι όχι, αγορά οριζώνα στο όνομα ταυλανδού εννοείται,με εργατικά βέβαια μηδεν, ομως για σοδεια μόνο μια φορα τον χρονο, με τιμη πωλησης ρυζιού σχεδόν τίποτε, τσάμπα ο κόπος. Νομιζω μονο το Κοράτ βγάζει 2 φορές ρύζι το χρόνο, δεν ειμαι σίγουρος, αλλα μόνο μια περιοχη της ταυλάνδης εχει αυτη την ικανοτητα.Πιο πολλές πιθανότητες επιβίωσης έχεις σε μη τουριστικά μέρη με ρυζια αγελάδες κτλ.
Διαλέγεις και παίρνεις, Στην Ελλάδα φτωχός, στην Ταϊλάνδη φτωχότερος.
σωστη εν μερι ι σκεψη σου. απλα πανε μαθε καλα μυαι ται βοραν ι τσαι και ελα μετα ελλαδα και κανε σχολη . θα γεμισεις νεους ολων των ιλικιων. ειδικα και αν κανεισ ενα σοου και σε δουνε ζωντανα καπου.. και περνεισ και επειχωριγισεις σαν αθλητικος συλλογος....Eiσαι και παλιος βρε Φ16, αγελάδες επένδυση σε Ταυλάνδη; ακόμη ψάχνω ταυλανδό να τρώει αγελαδινό κρέας, ενω μόνο για το γάλα δεν συμφέρει. Ρύζια, πάλι όχι, αγορά οριζώνα στο όνομα ταυλανδού εννοείται,με εργατικά βέβαια μηδεν, ομως για σοδεια μόνο μια φορα τον χρονο, με τιμη πωλησης ρυζιού σχεδόν τίποτε, τσάμπα ο κόπος. Νομιζω μονο το Κοράτ βγάζει 2 φορές ρύζι το χρόνο, δεν ειμαι σίγουρος, αλλα μόνο μια περιοχη της ταυλάνδης εχει αυτη την ικανοτητα.
Εγω και χωρις να κανω πλακα, το μονο καποια στιγμη που σκεφτηκα και λογω σωματικης διαπλασης 1.93, ήταν να επενδυσω καποια λεφτα και να παω στις σχολες Ται Μποξινγκ στο Σαλογκ στο Πουκετ, με 4-5 ωρες εντατικης προπονησης την μέρα, να σχοληθω μετα κανεναν χρονο σε εταιρεια σωματοφυλακας. Πηγα σε μια, αλλα το επιπεδο ηταν πολυ υψηλο, και μεχρι να φτασω σε ενα καλό επίπεδο θα ετρωγα πολυ ξυλο και τα παρατησα. Κατεβαιναν από όλο τον κόσμο ήδη φτασμένοι αθλητές για να μπουν πλεον σε αγωνιστικο επαγγελματικο επίπεδο.
α γκογκο με ελληνιδες?Eiσαι και παλιος βρε Φ16, αγελάδες επένδυση σε Ταυλάνδη;