Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλη χρονια....με υγεια και χαρα!!!Και πολλα πολλα ταξίδια!!! :rockon: :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Αν ηξερες ποσο σφιχτος ηταν αυτος ο κωλος...... Τελος παντων εσυ εισαι το αφεντικο.
ΞΥΠΝΑ ΚΩΛΟΓΕΡΕΕΕΕΕ,  τα μπουτια ΔΕΝ πρέπει να ενώνουν,  απαραίτητη είναι η χαράμαδα ανάμεσα στα μπουτακια,
Και φυσικά η μια παλάμη να χουφτωνει και τα δυο κωλομερια. ξαναδιαβασε τις πρώτες 200 σελιδες :2funny: :2funny:
Καλή χρόνια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Εγω ειμαι της παλιας σχολης. Τα μπουτια ισα-ισα να ενωνονται για να τον βαζεις αναμεσα και να στον τριβει η γκομενα οταν ειναι παρθενα (αχ τι μου θυμησες τωρα) και ο κωλος αεροδρομιο για να προσγειωνονται τα στουκας (αντε και τα φ16).ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Μιμικο είσαι κάτω?  Για λέγε.
Κωλογερε γιατι πας Κίνα? για λέγε και συ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλη χρονια σε ολους τους ταυλανδοπληκτους.επιτελους μετα απο μεγαλη περιπετεια υγειας κοντινου μου ατομου ειναι ολα καλα και σε ενα μηνα το πολυ θα ειμαι κατω....Σαμουι η Πουκετ.

hank

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους τους Ταυλανδοπληκτους, αλλα καμια ανταποκριση απο συναγωνιστες που ειναι κατω δεν βλεπω. τι εγινε ρε παιδια??????

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
καλη  χρονια   σε   ολους   μας,   δωστε   καμια    αμεση   επιχειρηματικη   ιδεα :idiot:    για   κατω  με  20-25  χιλιαρικα,  ειμαι  φυση  αισιοδοξος   αλλα  δε   μας   βλεπω  :think:  να  βγαζουμε   χρονια  (χωρις  χρεωκοπια)  

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Φιλε μου παρολο οτι ειμαστε  :offtopic:αποτελει παγκοσμια πρωτοτυπια οτι αυτοι που  παιρνουν τις αποφασεις, οπως παραδεχονται και οι ιδιοι, εχουν αποτυχει σε ολα τα μετρα που εχουν παρει,και οι ιδιοι αποτυχημενοι εξακολουθουν να ειναι στα πραγματα, και εξακολουθουν με τις ιδιες η ακομα πιο αποτυχημενες μεθοδους να προσπαθουν να μας σωσουν απο την χρεοκωπια. Λοιπον εσυ τι λες;δεν βλεπεις οτι ειναι μαθηματικα σιγουρο οτι οδηγουμαστε εκει; 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Μιμικο είσαι κάτω?   Για λέγε.
Κωλογερε γιατι πας Κίνα? για λέγε και συ.
Κινα παω για 8 μερες για ερευνα αγορας( :knockinb:) Πιθανον να συναντηθω με τον συναγωνιστη Παγκταο για καλυτερα αποτελεσματα της αποστολης.Μετα εχουμε 20 μερες για φυσιολατρεια  :zfuck:στην Ταυλανδη.

Επισκέπτης
καλη  χρονια   σε   ολους   μας,   δωστε   καμια    αμεση   επιχειρηματικη   ιδεα :idiot:    για   κατω  με  20-25  χιλιαρικα,  ειμαι  φυση  αισιοδοξος   αλλα  δε   μας   βλεπω  :think:  να  βγαζουμε   χρονια  (χωρις  χρεωκοπια)  
Τι εννοεις σαν επιχειρηματικη ιδεα?και που?

stiv3oo

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλη χρονια σε ολους !!!!!! ευχομαι πολλα ταξιδια .... και καλα πιπινια στο κ@@@@λι μας !!!!!
:knockinb:

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
καλη  χρονια  σε  ολους  μας,  δωστε  καμια    αμεση  επιχειρηματικη  ιδεα :idiot:    για  κατω  με  20-25  χιλιαρικα,
οσοι ανοιξαν κατω, ξενωνες, εστιατορια πηραν απο τα 3 το μακρυτερο. Μπαρακι εντος πιατσας μπλεκεις με διαφθορά ταυλανδεζικη, απο μπραβους, αστυνομιες κλπ. εκτος πιατσας κυνηγας πελατες με ντουφεκι και πλακωνεσαι καθ μερα με τις υπαλληλους πουτανες ταυλανδεζες.
Ουτε σε πουκετ ουτε σε παταγια ξερω επιχειρηματια που να εβγαλε λεφτα, οσοι ελαχιστοι επιβιωνουν εχουν σχεδον μηδεν κερδη και αυτα μετα απο παροδο πολλων ετων και φαγωμα πολλων αγγουριων στην πορεια. Το συνηθες τρεχουν σαν τον Βεγγο να καλυψουν ενοικια του Ταυλανδου, μισθους, γενικα εξοδα κλπ.
Ιδεα κοινοτυπη να ανοιξεις σουβλατζιδικο ξεχνα την, γεματο τουρκικα και ταυλανδεζικα ντουρουμ ειναι.
Τα χειροτερα βεβαια ειναι αδειες σε ονομα ταυλανδεζας, που σημαινει τρως σουτ ανα πασα στιγμη, καθε 3 μηνες ταξιδια ανενωνεις βιζα κλπ.
Εγω δεν σου δινω ουτε πεντε τοις εκατο να μην χασεις λεφτα σου, ενω για να βγαζεις κερδος δεν το συζητω καν.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Πιο πολλές πιθανότητες επιβίωσης έχεις σε μη τουριστικά μέρη  με ρυζια αγελάδες κτλ.
Διαλέγεις και παίρνεις,    Στην Ελλάδα φτωχός,  στην Ταϊλάνδη φτωχότερος.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Όχι άλλους Έλληνες υποψήφιους επιχειρηματίες... Πήξαμε εδώ κάτω!!!
Σκέψεις του στυλ "πουλάω το παπί " και πάω στην Ταϊλάνδη να γίνω επιχειρηματίας είναι το λιγότερο αφελείς. Αν θές να γίνεις σοβαρός επιχειρηματίας 20-25 χιλιάρικα δε σε φτάνουν ούτε για να ξεκινήσεις... Εγκατάσταση δική σου, μελέτη περιβάλλοντος, άνοιγμα εταιρίας για να είσαι νόμικα καλύμένος και... και... και... Η Ταϊλάνδη είναι για δυνατούς παίχτες(και εμείς εκτός θέματος). Επίσης το μέγιστο των λαθών  είναι να έχετε την εντύπωση πως οι Ταϊλανδοί ψωμολυσσάνε στο συνολό τους... Έχω συναντηθεί με "αγρότες" που πραγματικά σε κάνουν να νιώθεις πολύ "δεύτερος" οικονομικά! Δίνω πιο πολλές πιθανότητες σε κάποιο να βρει πλούσια Ταϊλανδέζα νύφη (πράγμα εξίσου δύσκολο), παρά να επιτύχει επιχειρηματικά εδώ!
Όσο για τα σουβλάκια λύπάμαι που θα σας στεναχωρήσω αλλά οι γείτονες μας πουλούν ασυγκρίτως καλύτερης ποιότητας και πιο γευστικά σουβλάκια από (τα ελάχιστα) των συμπατριωτών μας...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Επίσης το μέγιστο των λαθών  είναι να έχετε την εντύπωση πως οι Ταϊλανδοί ψωμολυσσάνε στο συνολό τους... Έχω συναντηθεί με "αγρότες" που πραγματικά σε κάνουν να νιώθεις πολύ "δεύτερος" οικονομικά!
Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο.Ειδικα πανω στην δουλεια την δικια μου οι Ταυλανδοι επιχειρηματιες παιζουν με πολυ μεγαλυτερα μεγεθη απο οτι οι αντιστοιχοι δικοι μας οι οποιοι το παιζουν και καμποσοι.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
Πιο πολλές πιθανότητες επιβίωσης έχεις σε μη τουριστικά μέρη  με ρυζια αγελάδες κτλ.
Διαλέγεις και παίρνεις,    Στην Ελλάδα φτωχός,  στην Ταϊλάνδη φτωχότερος.
Eiσαι και παλιος βρε Φ16, αγελάδες επένδυση σε Ταυλάνδη; ακόμη ψάχνω ταυλανδό να τρώει αγελαδινό κρέας, ενω μόνο για το γάλα δεν συμφέρει. Ρύζια, πάλι όχι, αγορά οριζώνα στο όνομα ταυλανδού εννοείται,με εργατικά βέβαια μηδεν, ομως για σοδεια μόνο μια φορα τον χρονο, με τιμη πωλησης ρυζιού σχεδόν τίποτε, τσάμπα ο κόπος. Νομιζω μονο το Κοράτ βγάζει 2 φορές ρύζι το χρόνο, δεν ειμαι σίγουρος, αλλα μόνο μια περιοχη της ταυλάνδης εχει αυτη την ικανοτητα.
Εγω και χωρις να κανω πλακα, το μονο καποια στιγμη που σκεφτηκα και λογω σωματικης διαπλασης 1.93, ήταν να επενδυσω καποια λεφτα και να παω στις σχολες Ται Μποξινγκ στο Σαλογκ στο Πουκετ, με 4-5 ωρες εντατικης προπονησης την μέρα, να σχοληθω μετα κανεναν χρονο σε εταιρεια σωματοφυλακας. Πηγα σε μια, αλλα το επιπεδο ηταν πολυ υψηλο, και μεχρι να φτασω σε ενα καλό επίπεδο θα ετρωγα πολυ ξυλο και τα παρατησα. Κατεβαιναν από όλο τον κόσμο ήδη φτασμένοι αθλητές για να μπουν πλεον σε αγωνιστικο επαγγελματικο επίπεδο.

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Eiσαι και παλιος βρε Φ16, αγελάδες επένδυση σε Ταυλάνδη; ακόμη ψάχνω ταυλανδό να τρώει αγελαδινό κρέας, ενω μόνο για το γάλα δεν συμφέρει. Ρύζια, πάλι όχι, αγορά οριζώνα στο όνομα ταυλανδού εννοείται,με εργατικά βέβαια μηδεν, ομως για σοδεια μόνο μια φορα τον χρονο, με τιμη πωλησης ρυζιού σχεδόν τίποτε, τσάμπα ο κόπος. Νομιζω μονο το Κοράτ βγάζει 2 φορές ρύζι το χρόνο, δεν ειμαι σίγουρος, αλλα μόνο μια περιοχη της ταυλάνδης εχει αυτη την ικανοτητα.
Εγω και χωρις να κανω πλακα, το μονο καποια στιγμη που σκεφτηκα και λογω σωματικης διαπλασης 1.93, ήταν να επενδυσω καποια λεφτα και να παω στις σχολες Ται Μποξινγκ στο Σαλογκ στο Πουκετ, με 4-5 ωρες εντατικης προπονησης την μέρα, να σχοληθω μετα κανεναν χρονο σε εταιρεια σωματοφυλακας. Πηγα σε μια, αλλα το επιπεδο ηταν πολυ υψηλο, και μεχρι να φτασω σε ενα καλό επίπεδο θα ετρωγα πολυ ξυλο και τα παρατησα. Κατεβαιναν από όλο τον κόσμο ήδη φτασμένοι αθλητές για να μπουν πλεον σε αγωνιστικο επαγγελματικο επίπεδο.
σωστη εν μερι ι σκεψη σου. απλα πανε μαθε καλα μυαι ται βοραν ι τσαι και ελα μετα ελλαδα και κανε σχολη . θα γεμισεις νεους ολων των ιλικιων. ειδικα και  αν κανεισ  ενα σοου  και σε δουνε ζωντανα καπου.. και περνεισ και επειχωριγισεις σαν αθλητικος συλλογος....

amore tai

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γκογκο με ελληνες :rockon: γιατι σε λιγο και εμεις τις πουτανες θα κανουμεεεεεεεεεεε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom