Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γεια σας παληκάρια
Shamans πολύ κατατοπιστική ανάλυση θα τη μοιράσω σε φυλλάδια στους νέους μου μπας και βάλουν μυαλό.
Απ' ότι καταλαβαίνεις πάει για ήττα και η δεύτερη ομάδα κρούσης.Οι πληροφορίες από το νότιο μέτωπο δεν είναι καθόλου καλές.
Ο εχθρός έχει καταλάβει το μισό στρατόπεδο!
Σίγουρα χάνουμε τα νησιά και νότια παράλια. Η μόνη ελπίδα και τελευταία θα είναι στην ανασύνταξη δυνάμεων που θα γίνει στο ψαροχώρι σε μυστική ημερομηνία. Θα έχουμε και ενισχύσεις από τη κεντρική μονάδα.
Εγώ πιστός στρατιώτης όπως πάντα δίνω τον δικό μου αγώνα αλλά και ενημέρωση από τα τείχη του Krung Trep.
Fantoma σωστές οι παρατηρήσεις σου αλλά έχουμε να κάνουμε με αδίστακτες πολεμιστές και άπειρους συναγωνιστές.

Το απογευματάκι θα υπάρξει νέο επεισόδιο από τς μάχες του κεντρικού μετώπου με τις μάγισσες του Σιάμ

Και φυσικά συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ,
Κ-γερε ωρίστε η φωτό που ζήτησες.Πως το προβλεψες...;
Φρέσκο πράμα μιλάμε!
Λάκη για σένα την τράβηξα αλλά αν και μας πρόδωσες θα είσαι πάντα φίλος.

Συνημμένα

• Paoki.jpg
    Paoki.jpg
    258,9 KB · Εμφανίσεις: 19

Mars1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πραγματικα ο Λάκης τι απεγινε , εχω καιρο να δω δημοσιευση του;;

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε Φαντομά είπα να το παίξω undercover και με κάρφωσες... Πάει η κάλυψη και η αντικατασκοπεία τώρα... είμεθα εκτεθιμένοι στον εχθρό... οι δυνάμεις μας βάλλονται πανταχόθεν!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Krung Trep stories: Η πρώτες μάχες ήταν νικηφόρες μεν αλλά εξουθενωτικές.Χωρίς δυνάμεις στα μετόπισθεν δεν είχα κουράγιο να πάω πουθενά και σαν καλός σεξοτουρίστας άραξα στο hotel και απόλαυσα πισίνα και ξάπλες.
Οι ώρες περνάνε γρήγορα όμως αν βρίσκεσαι  σε τούτη τη χώρα.
Πήγε κιόλας βράδυ. Κατά τις δέκα βρισκόμουν σε αραβικό καφενείο.Είχα τσιμπήσει πιο πριν από καροτσάκι κοτοπουλάκι πεντανόστιμο.Παραγγέλλω τσάι και νεροτσίμπουκο. Οι μάγκες έχουν ελεύθερο wifi internet, τι να το κάνω όμως που η σκέψη μου ήταν στα μωρά που περίμεναν.Στις δώδεκα μπουκάρω στο R1 τέρμα ισόγειο.Είναι πιο χαλαρά από το R4 με αρκετά γκογκοκόριτσα και ελάχιστους παίχτες.Και φυσικά όπου λαλούν καλά μωρά μπαρφάϊν αργεί να αποδώσει.Αφού δεν μπορώ να πάρω και τις δέκα ωραίες, φεύγω για το τέσσερα αφού όλες οι σκάλες οδηγούν εκεί.Και εδώ χαμός στο υπερύψωμα.Τρελά μωρά για όλα τα γούστα.Και μπαζάκια φυσικά αλλά όλες νέες.Χτυπάω μπύρα και κάνω τη γύρα ώσπου κάποια στιγμή με τραβάει μία από πίσω.Ήταν η φίλη μου η σερβιτόρα που μου ρουφιανεύει ποια είναι νεοαφιχθείσα και ποια με παλιοσειρά.Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία δηλαδή ίσα-ίσα που οι παλιές είναι και έμπειρες.Άσε που αρκετές τις θυμόμουν από την προηγούμενη φορά, τρεις μάλιστα είχαν φιλοξενηθεί  ολιγοχρόνως στο Νανά της γειτονιάς.
Έπαιζαν και εδώ αρκετά μωρά τρία μάλιστα ήταν για άμεση υφαρπαγή.Τα δύο προλαβαίνει τα κατεβάζει και τα κερνάει μία γκόμενα Ασιάτισσα, το ένα μάλιστα άρχισε να το χουφτώνει. Είχε και φίλο μαζί της! Παραμένει όμως το άλλο πάνω στη πίστα ένα ωραίο φατσάκι με λεπτό μακρύ κορμάκι. Το φωνάζω κάτω μια και μαθαίνω ότι χτυπάει κάρτα μόνο τρεις νύχτες στο μαγαζί.
Μου έρχεται χαμογελώντας και κάθεται μαζί μου σεμνά. Μέσα σε λίγα λεπτά έχω κόψει κιόλας τι ρόλο θα παίξει απόψε αλλά το ρισκάρω αφού με τρελαίνει το προσωπάκι της και το νεανικό απείραχτο από γέννες και άλλα βάσανα κορμάκι της.Μαίων είκοσι  σε τούτο το μάταιο κόσμο ήταν γραφτό να είναι η αποψινή μου αντίπαλος.Η σερβιτόρα αφού παίρνει μπαξίσι για τις πληροφορίες μαζί με το μπαρφάϊν εξαφανίζεται, ευτυχώς γιατί άρχισε να κανονίζει με άλλες για τις επόμενες νύχτες. Όχι ότι θα αρνηθώ αλλά για την ώρα σκεπτόμουν τι φρούτο θα φάω απόψε.Ψιλομιλάει Αγγλικά σάμπως με  ένοιαζε αλλά να έχουμε κάτι να πούμε πριν και μετά τη μάχη ρε γαμώτο.
Family Mart first stop.Spy for her, San Miguel for me, προστασία, χυμουδάκια και δρόμο για το κονάκι. Αν έχεις τέτοια κρεβατάρα και τέτοια κοριτσάρα τι τα θες τα υπόλοιπα.Τη ψήνω για λονγκ τάϊμ αλλά μου ζητάει πέντε καφεδιά μέχρι ώρα πρωινή επτά. Πλάκα μου έκανε φυσικά αλλά εγώ τσίμπησα και πήρα ανάποδες. Παρά λίγο να τη διώξω. Αλλά έβλεπα να γελάει πονηρά και ακύρωσα το διαζύγιο.Ήταν αργά  και από κάτω δεν βόσκαγε καμιά της προκοπής.Μετά με ρώτησε πόσα είναι το σορτ τάϊμ, πρώτη φορά με ρωτάει κορίτσι, μωρή της λέω μοιάζω για παπασάνγκ;Αφού σπάει ο πάγος και ξεθυμώνω της ανοίγω το ποτό και χαλαρώνει ακόμα πιο πολύ.Δεν τη βλέπω να βιάζεται καλό αυτό.H φατσούλα της έχει μια διαφορετική ομορφιά.Κατάγεται από το Σουρίν και μόλις ξεκίνησε νυχτερινή καριέρα.
Σίγουρα δε θα είναι ηφαίστειο στο κρεβάτι αλλά τέτοια μωρά σπάνια περνάνε από την αγκαλιά μου για αυτό και δεν τα αφήνω να πάνε χαμένα.Της έδωσα επίσημης αγαπημένης μπλουζάκι για να μη μου έρθει με πετσέτα και ξενερώσω.Όντως μετά το μπάνιο μπουκάρει στο κρεβάτι το καινούριο μου φιντάνι. Από κάτω φοράει και λευκό μικροσκοπικό εσώρουχο.Τρέλα.Τη παίρνω στο μονότερμα μπας και ζεσταθεί λιγάκι και αφού απαλλάσσεται από τη μπλουζίτσα μένει μόνο με το τελευταίο. Στην αρχή μου γαργαλιότανε και με εκνεύριζε αλλά μετά το συνήθισε.
Σε λίγο μένει όπως την έπλασε ο δημιουργός. Θα ξαναθυμηθώ ένα ρητό που είπε ο πρόεδρος.Και μόνο που έχεις ένα τέτοιο μουνάκι στο κρεβάτι σου γυμνό, μπορείς να πεις που λέει ο λόγος ας πεθάνω τώρα.
Με φιλιά και χάδια το πιπίνι ζεσταίνεται και ζητάει απεγνωσμένα κόντομ.Της δίνω να διαλέξει αλλά μου λέει up to you.Φοράω ένα στα γρήγορα και γλιστράω μέσα της. Το κορίτσι ήταν μούσκεμα από ώρα και δε το παραδεχόταν.Αυτό ήταν καλό γιατί με έκανε και πέταξα μαζί της για αρκετά λεπτά, πτήση αισθήσεων στην αιωνιότητα.
Προσπαθούσα να μη βλέπω το κορμί της γιατί με σκότωνε. Με κλειστά τα μάτια ρουφούσα μόνο δροσιά από πάνω της καμένος στρατιώτης στο μπαρουτοκαπνισμένο μέτωπο.
Την ώρα που τόλμησε να βγάλει από το στοματάκι της κραυγή ότι παραδινόταν, ενώ  ήμουν κρυμμένος βαθειά μέσα της, προδίδομαι γρήγορα και την αποτελειώνω με καυτές ριπές. Εκείνη μισολιπόθυμη πέφτει ολοκληρωτικά.
Το κορμάκι της θεϊκό δώρο, λάφυρο πολέμου στριμώχνεται μέσα στην αγκαλιά μου και στο λαβύρινθο του μυαλού μου για πάντα.
Η So όχι μόνο δε βιάζεται να φύγει, μου κάνει μασάζ με τα χεράκια της αλλά και  με τα πόδια της (ανέβηκε πάνω στη πλάτη μου) .Τελικά δέχτηκε να κοιμηθεί μέχρι το πρωί στη τιμή του σορτ. Αυτό σπάνια συμβαίνει με κορίτσια της πρωτεύουσας.Που να τρέχει το ορφανό έξω στη ζούγκλα. Θα είχα την ευκαιρία να παραμείνει για λίγο ακόμη μαζί στον εικονικό μου παράδεισο.Τι πιο γλυκό να ξυπνήσεις και να έχεις τέτοια ομορφιά δίπλα σου.

I wanna wake up with you…I want you be there when I open my eyes…
I want you to be the first think that I see, I wanna wake up with you…

Συνημμένα

• So.jpg
    So.jpg
    320 KB · Εμφανίσεις: 19

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Pag, για άλλη μια φορα υποκλινομαι... :rockon:
Είσαι ο μοναδικός που αναγνωρίζω πως εχει μεγαλύτερο ταλέντο κι απο μένα στο "ξετρυπωμα" πιπινακιων...
Η So είναι πραγματικό κουκλι και αξια εκπρόσωπος της "Μεγάλης των Λεκ σχολής"...ΕΥΓΕ!!
Τα σέβη μου... ;)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αψογο ναι!!!!!!!!!!!!! μπραβο παντα τετοια!

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Οντως  θα  συμφωνησω    κι    εγω .  Πολύ  ωραια    η  So  και  με  τυπο .
Παντα  ( και  )  τετοια .

Καλα  κανεις    και  ξεχασες  τους  αλλλους  συναγωνιστες ,  είναι  αξιοι  της  μοιρας  τους
Οι  απωλειες  είναι  τεραστιες .Ολοκληρα    τμηματα  του  στρατου  μας    απομυζουνται  μεχρι    τελευταιας    ρανιδας    του  σπερματος  τους .
Τα  γονατα  τους  αρχισαν  να  λυγιζουν  , τα  σαλια  συνεχιζουν  να  τους  τρεχουν ,  η  φατσα  του  αγαπουλη    εγκατεσταθηκε    μονιμα  στο  προσωπο  τους  , μερικοι  φθασαν  στο  σημειο , να  παιρνουν  λουλουδια  για  τις  αγαπημενες  τους    και  περηφανοι      χερακι    χερακι    να  περιδιαβαινουν    τους    πεζοδρομους .

Τι    ασσυληπτη  ντροπη  για  το  στρατευμα    μας .

Πριν  συνεχισω    να  πω  ότι  αυτές  τις  εξελιξεις    δεν  πρεπει  να  τις  μαθει  ο  αποδεκατισμενος    μας    στρατος      γιατι    θα  προξενησουμε    μεγαλυτερο  πανικο  και  χαος      από  αυτόν  που  επικρατει      αυτην  την  στιγμη .
Το  μηνυμα    που  βλεπεις    ,  όπως  ξερεις  ,  μεσα  σε  αυτό    υπαρχουν    κρυμμενα    μηνυματα . Φυσικα  είναι  κρυπτογραφημενο    τελεια  και  αδυνατο  να  σπασει  .
Είναι  κρυπτογραφημενο    με  τετοιον  τροπο    που  ετσι  και  προσπαθησει  καποιος    να  το  σπασει  ,  τοτε    βγαινουν  λεξεις  κλειδια    που  καταφερνουν  να  ριξουν  σε    υπνο  βαθυ    οποιον  προσπαθησει  να  το  σπασει .

Μετρ  σε  αυτην  την  δουλεια    είναι  ο  υπερπρακτορας    fantomas    που  καταζητηται  ηδη  σε  3  ηπειρους .
Βρηκε  ασυλο  στην  Ταυλανδη      και    από  τοτε  συνεργαζεται    με  τον    εχθρο .
Καταφερε  και  αναρριχηθηκε      στα  υψηλοτερα  αξιωματα    και    πετυχε  να  φερει  τεραστια  εσοδα    στον  κρατος    με  την  οργανωση    του  σεξουαλικου  τομεα    υψιστης    ασφαλειας  .

Καταφερε    να  αναρριχηθει    στην  εξουσια    με  το  συνθημα      - Θα  δωσω    στο  μουνι  αξια    -      καποιοι    γελασαν  τοτε    αλλά  αργοτερα    τους  κοπηκε  όταν  ειδαν    ότι  το    εφαρμοζει .

Γαλουχησε  :pipa1:  :pipa2: :2on1: :pipa3:  ολοκληρες  στρατιες    από    αχορταγες    εργατριες    του  σεξ  με  το  να  τους  εμπεδωσει  ,  τι    δυναμη      εχουν  αναμεσα    στα    ποδια  τους      και  μεσα    από  σκληρες    δοκιμασιες  σε  κρεβατια  και  μασαζ  ,  πετυχε    να  καταλαβουν  ολες  τι  εκρυβαν    μεσα  τους .  Τις    εκανε  παντοδυναμες .

Βεβαια  πρεπει  να  του  αναγνωρισουμε    ότι  θυσιαστηκε  και  αυτος    με  το  να  δειχνει    σε  κάθε  κοπελα  χωριστα    πως  να  τρελανει  έναν  αντρα .
Παρολο  που  βρεθηκαμε  αντιπαλοι    ,  αυτό  πρεπει  να  το  του  αναγνωρισουμε .
Θυσιασε    το  κορμι  του  σε  Ταυλανδες    μονο    και  μονο    για  να  τις  εκπαιδευσει .

Επειτα  τους  εμαθε    απορρητα  μυστικα  το  πως  να  παιρνουν  οσο  περισσοτερα  χρηματα  μπορουν    από  τον  κάθε  πελατη  .
Τους  ειπε  πως  να  φερονται    ,  τι  να  λενε  ,  πως  να    κανουν    τον      αλλον  να  αισθανετεται    πως  είναι    ξεχωριστος  ,  πως  να  κρατουν  τους  πελατες    για  καιρο  ή  ακομα  και  για  χρονια.
Μαθαινοντας    μυστικα    και  από  δω  μεσα    ,  τις  επιστησε    την    προσοχη    στα  ποσα  καταλαβαινει      ο  εχθρος – πελατης      και  τις  εμαθε  αντικολπα      ετσι  ώστε  να  μπορουν  να  συντριψουν      και  έναν    εμπειρο  .
Επειτα  συνεργαστηκε      με  γνησιες  μαγισσες    του  Σιαμ    και  εμαθε    στις  κοπελες    πως  να  μεταμορφωνονται      από  την  μια    στιγμη    στην  άλλη  .  Πως    από  ναζιαρες    γατουλες    και  ντροπαλες      να  γινονται    σε  μια  στιγμη          σκυλια  του    πολεμου .

Λογω  υπερβολικου  φορτου  εργασιας      και  ψαχνοντας    καποιον    εμπιστο  ,  καλεσε  μυστικα    τον  Bestathens  1972  και  τον  εκανε  πρωτοπαλικαρο  του  .
Ο  Bestathens  1972    λογω  του  ονοματος  του    καταφερνε  να  μπερδευει  εμας      γιατι  τον  περναγαμε    για    δικο  μας  ,  αλλά  ευτυχως  για  μας    που  τον  καταλαβαμε    ότι  τον  εχουμε    απεναντι  μας .

Εχοντας    αναλαβει  την  υψιστη    διακριση    να  γινει  πρωτοπαλικαρο      του    Φαντομα    θελει  να  τον  δικαιωσει    για  την  επιλογη  του      και  ετσι    ειναι  διατεθειμενος      να  δωσει  ολες    τους  τις  δυναμεις  και  τις  γνωσεις    για  ακομα  μεγαλυτερα      εσοδα    στο  βασιλειο    της  Ταυλανδης .
Μαλιστα  θα  φθασει    στο    σημειο    και  αυτος      σαν  τον  μεντορα  του  ,  να  εκπαιδευσει    εκατονταδες  ή  και  χιλιαδες  εργατριες  του  σεξ    στα  μυστικα    του  σεξ    και  της  παραπλανησης    του  εχθρου  .

Ποσο      χαμηλα    μπορει  να  πεσει  ενας  ανθρωπος    μονο  και  μονο    για  να  ευχαριστησει      τον    Φαντομα  του    για  την  επιλογη  του    και  ποσο  για  να  αναρριχηθει    στην  εξουσια .
Παντως  αυτό  που  παει    να  κανει  (  ή  μαλλον  το  εχει  ξεκινησει  )  είναι  οντως    πολύ  δυσκολο      και  μεις  σαν  καλοι  αντιπαλοι    οφειλουμε    να  του    το    αναγνωρισουμε .

Μιας    και  παρακολουθουμαστε    από  τον  εχθρο    ,  θα  συνεχισω  την  αναφορα    γιατι  ξερουμε  ότι    αν  αυτό  το  μηνυμα  φθασει    στον  εχθρο    ,  αυτος  δεν  θα    καταλαβει  τιποτα ,  γιατι  τα  κανονικα  μας    σχεδια  είναι  κρυπτογραφημενα    εδώ .

Η  μαχη  μαινεται .  Το  στρατευμα  εχει  χασει  το  ηθικο  του .  Βλεπει  διπλα  του    πρωην    αξιομαχους    στρατιωτες      που  τωρα  εχουν  γινει  αγαπουληδες -  αγκαλιτσες.  Μερικοι    μαλιστα  …  ακουσον  ακουσον  …  πετανε  γαρυφαλλα    στον  εχθρο .
Καποιοι    πηγαν  να  πεταξουν    στον  εχθρο    μπατοχειροβομβιδες      αλλά  μολις  εψαξαν  στις  τσεπες    τους    ειδαν    ότι  τους  ειχαν  περισσεψει    μονο  προφυλακτικα.
Αυτά  είναι  αδιανοητα  πραγματα        για  το  στρατευμα  μας .
Φωτια    και  τσεκουρι    στους    προσκυνημενους .

Παρε  καποιους  αγαπουληδες – αγκαλιτσες      και  θυσιασε  τους ,  για  παραδειγματισμο    των    υπολοιπων .
Ξηλωσε  τους    το  εθνοσημο      και  βαλε  τους  το    άλλο    το  σημα  ,  αυτό  που    εχει,  έναν  με  μια  Ταυλανδη    που  είναι  καθισμενοι  διπλα  διπλα  και  χαζευουν  τα    αστερια  .  Αυτος  την  εχει  αγκαλιασει  από  την  μεση    και  αυτή    με  το  ένα  χερι    της    σφιγγει    τα  αρχιδια  του    και  με  το  άλλο  χερι    της    είναι  στην  κωλοτσεπη      και  του  παιρνει    από  κει  τα  μπατοπλα .
Στο  ιδιο  σημα  όπως  ξερεις  ,  υπαρχει    στο  βαθος  της  εικονας    ο  Fantomas  με  το  πρωτοπαλικαρο  του  (  Bestbangkok    πλεον  )    να  γελανε    σατανικα .

Όπως  ξερεις  και  συ  ,  ποτε  δεν  ριχνουμε  από  την  αρχη  όλα  μας    τα  οπλα    στην    μαχη . Ξερουμε    ότι  κραταμε  το  υπεροπλο  μας    για  την  καταλληλη    στιγμη  .
Όταν    κρινουμε  καταλληλη  την  συγκυρια      θα  ριξουμε  μεσα  τους  κομαντος  αυτοκτονιας .
Πολύ  δυνατο  οπλο    στις  μαχες    σωμα  με  σωμα.
Εχουν  την  ικανοτητα    να  ζησουν  και  με  τα  πολλα  αλλά  και  με  λιγες    προμηθειες .
Εχουν  δει  και  ακουσει  πολλα    και  δυσκολα  καταφερνουν  να    τους  δαμασουν  οι  ακουραστες      πολεμιστριες .  Φημες  λενε    ότι  καποιοι    μπορουν    να  πετανε .

Μιλαμε  φυσικα    για  το  επιλεκτο  σωμα  μας  …  τους  Μπατερφλαηδες .
Δοξα  και  τιμη    στο  τιμημενο  σωμα  μας  .

Το  σημα    του  τιμημενου  σωματος    όπως  ξερεις  ,  είναι ,  τρεις    Ταυλανδες      να  εχουν  στηθει  στο  κρεβατι    και  ενας  επιλεκτος    ετοιμος  να  τις  διακορευσει .
Αυτές  όπως  εχουν  σκυψει  ,  εχουν  προτεταμενο  το  ένα  χερι  τους      με  μπατ    και  παρακαλανε  τον  επιλεκτο  να  τα  παρει    και  να  τις    ξεσκισει  .
Στο  βαθος  της  εικονας    βλεπουμε    τον    Φαντομα    και  τον  Bestbangkok  (πλεον )    να  είναι    νευριασμενοι    και  να  ξεψειριζουν    μια  μαιμου .

Όπως  μαθαινει  ο    fantomas  τα  μυστικα  μας  ,  ετσι  και  μεις    εχουμε  καταφερει  να  διειυδυσουμε    και  εχουμε  διπλοπρακτορες      στα    λημερια  του .
Για  να  αρχισει  να  ανησυχει    ο  Φαντομας    και  το  πρωτοπαλικαρο  του  Bestathens  (? )      θα  τους    πως  μια  ιστορια  που  υποκλεψαμε  από  το    στρατηγειο    του  .

Η  προτελευταια    κοπελα  που    γνωρισε  ο  Λακης  στην  Ταυλανδη      ηταν  βαλτη      του  Φαντομα  .
Ειχε  δει  ότι  τωρα  τελευταια  ο  Λακης    προσπαθουσε  να  μπει  στο  επιλεκτο    σωμα  των  Μπατερφλαηδων  (δοξα  και  τιμη )  . Ειχε  αρχισει  να  διαλυει  τον  μυθο  της    αγαπης    και  αυτό  ανησυχησε      πολύ  τον  Φαντομα    και  το  πρωτοπαλικαρο    του  ,  τον  BestathensorBestbangkok  :think:
Ετσι    εστειλε  μια  αδιστακτη    μαγισσοκαβλα    να  του  περασει  προγραμμα .
Η  κοπελα  αυτή  επειτα    από  εξοντωτικο  σεξ  με  τον  Λακη ,  τον  εστελνε  στην  αγκαλια    του  Μορφεα .
Τοτε  οσο  κοιμοταν    ο  Λακης    αυτή    πηγαινε    στο  αυτι  του    και  με  την  τελεια    για  την  περισταση  φωνουλα  της ,  επαναλαμβανε    μεχρι  το  πρωι    αυτά  τα  λογια  που    της  ειπε  ο  Φαντομας .
Ολη    την  νυχτα  του  ψιθυριζε    στο    αυτι  , στα  Ελληνικα ,  με  σκοπο    να  τον  υπνωτισει    και  προγραματισει  ,  την  εξης    φραση    --  Φτιαχτα    με  μια  Ελλεηνιδα      για  να  βρεις    την  υγεια    σου  --
Τρεις  ολοκληρες  μερες  ,  μολις  κοιμοταν  του  ελεγε    το  ιδιο  πραγμα .

Ετσι  ο  Λακης  όταν  γυρισε  πισω ,  ουτε  και  αυτος    δεν  καταλαβε    πως  εμπλεξε    με  Ελλεηνιδα .

Βεβαια    για  να  λεμε  την  αληθεια  , ο  Fantomas  δεν  φταιει    και  τοσο  ,  γιατι    ειχε  πει    στην  Ταυλανδη      να  μαθει  στα  Ελληνικα ,  την  φραση
--Φτιαχτα  με  μια  Ελληνιδα    για  να  βρεις  την  υγεια    σου  --
Όμως  η  ταυλανδη  ,  επειδη  δεν  είναι  η  μητρικη    της  γλωσσα  ,  μπερδευτηκε      και    ελεγε    τις  Ελληνιδες      Ελλεηνιδες  .
Μαλλον  μπερδευτηκε  …  ή  μηπως    ξερει  κατι    παραπανω    από    μας  ?

Το  σιγουρο  είναι  ότι    εχουμε    να  μαθουμε    πολλα    από  τον  εχθρο  .

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Είστε πολύ πίσω ... Τα κέντρα εκπαιδεύσεως μας πλέον είναι εκτός πρωτευούσης! Όσο καιρό η Bangkok (Krung Thep) για τους μυημένους πλημμύριζε εμείς γυρνάγαμε στην επαρχία και στρατολογούσαμε με το σύνθημα "Αιέν Μπατοσυλλέγειν!". Οι ενισχύσεις καταφθάνουν!!!

agianis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
26
Like
1
Πόντοι
11
Μην κιοτάτε συναγωνιστές.
Εδώ στη μητέρα πατρίδα ήδη γίνονται κινήσεις.
Η γνωστή μεραρχία "Μετάξι" ήδη μαζεύει εξοπλισμό και δολλάρια για να εκδράμει στο πεδίο της μάχης.
Ακούγεται δε πως κ ο καπετάν Πιτσιλιτσής ήδη μαζεύει ακούραστη ομάδα από βλάχαρους στα ορεινά της Λάρισσας, έτοιμος κ αυτός να πέσει στον αγώνα.
Ο υπογράφων ήδη τυπώνει φυλλάδια στο ψωλύγραφο με προπαγανδιστικό υλικό και εικόνες του εχθρού στα 4, ώστε να μην το μπερδεύουμε.
Υπομονή κ ερχόμαστε αδέρφια

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Krung Thep: The story of the bee
Το αφεντικό του Rainbow 4 έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Που βρίσκει και ανανεώνει τόσα όμορφα κορίτσια!
Απόψε πρέπει να ήταν μέσα καμιά διακοσαριά που για τις μισές έκοβα φλέβες. Οι πελάτες πιο λίγοι από τα γκογκοκόριτσα. Απόψε δεν πήρα όμως. Δυστυχώς από χτες είμαι κρυωμένος και παίρνω φάρμακα. Η αλλαγή καιρού καθώς και τα κλιματιστικά θα με βγάλουν μάλλον ελεύθερο υπηρεσίας. Να γιατί φωνάζω να είμαστε ενωμένοι στο μέτωπο.Η τσάρκα όμως έγινε. Μπήκα σε αρκετά μπαρ αλλά μόνο το R4 αξίζει σε ποιότητα και ποσότητα. Μακράν! Φεύγω με την ουρά στα σκέλια αλλά και με τη σκέψη ότι θα γλυτώσω κάποια γαμισιάτικα. Αμ δε! Κάτω από το Νανά περίμενε η Bee.Ντυμένη Παόκι γλυκό και πονηρό.
Σκέφτηκα τη σερβιτόρα που έλεγε  “Sleep alone in Thailand? Οοοοοοοοο! Νo good!” και στάθηκα δίπλα της.
Ένα κακάσχημο κατόι με διπλάρωσε μπήκε στη μέση και ζητούσε νταλαβέρια. Το απέφυγα ευγενικά αλλά όταν είδε που γλυκοκοιτούσα το κορίτσι στραβομουτσούνιασε και με έβρισε στη γλώσσα του. Η Bee γλυκιά σαν μέλι δε σταμάτησε να με κοιτάει στα μάτια.
-Pai nai?
-Pai kai kai!
-Why talink?
-I am sick - mai dai!
-I come take care youuuuuu!
-Pai duai τότε!

Σε τρία λεπτά ήμασταν στο δωμάτιο. Ένοιωθα αδύναμος και δεν νομίζω να γινότανε μάχη.Και τι έγινε, εγώ παρέα ήθελα για απόψε. Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι από κάτω δεν κάθονται λονγκ τάιμ. Η μωρό θα έχουν που θα περιμένει, ή σύζυγο.
Η συγκεκριμένη είχε μωρό δύο ετών ενώ η ίδια ήταν είκοσι δύο. Λεπτή και μελαχρινή  με καταγωγή  από Κολάν.
Εν ψυχρώ βγάζει όλα της τα ρούχα μπροστά μου και μένει ολόγυμνη, πράμα όχι σύνηθες από δαύτες.Η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε αυτή η κίνηση αν και οπαδός του πληρωμένου έρωτα.Είπαμε, όχι και έτσι ωμά! Να παίξει και λίγο αναμονή με φαντασία ρε κορίτσι.Τέλος πάντων στη τελική είχε πλάκα γιατί φερόταν παιδακίστικα και με έκανε να γελάσω.
Το κορμί της δεν έδειχνε καθόλου ότι έχει κάνει μωρό.Το στήθος της μικρό και οι ρώγες της μακρουλές.Τρέλες για γλειφιτζούρι.Κωλαρί σφιχτό αλλά μικρό, πόδια πανέμορφα. Μαλλί δυστυχώς βαμμένο σκατί ανοιχτό.
Τρέχει στο ντους και έρχεται πίσω πάλι τσίτσιδη (όσο σκεπτόμουν το προηγούμενο κουκλί  που μου ήρθε με το λευκό βρακάκι ξενέρωνα με τούτη).Είμαι και χωρίς μπύρες απόψε… όμως το Ισανάκι αφού επιστράτεψε γλύκα και πείρα με έβαλε για τα καλά στο παιχνίδι. Έχω και ωραία μουσική μαζί μου. Η μέλισσα άξιζε τελικά.Είχε πάθος και θυληκότητα, πείρα γυναίκας σε κορμί κοριτσιού.Είχε  καταφέρει να διατηρηθεί γλυκιά και στενή.
Εγώ αν και δεν ήμουν στα high μου λόγω της ασθένειας τελικά δεν έχασα τη μάχη.Τα κορίτσια ελευθέρας βοσκής δίνουν στη πλειοψηφία τους επιτυχημένη κατάληξη. Η μικρή μετά το ντους ξάπλωσε λίγο αλλά την πήρε ο ύπνος.Τώρα δεν θυμάμαι αν με έκλεισε για λονγκ ή σορτ τι να κάνω που λυπάμαι να το ξυπνήσω.Ευτυχώς χτύπησε το τηλέφωνο της και με βοήθησε στο δίλημμα. Έπρεπε να φύγει.Καλύτερα γιατί τα τελευταία χρόνια έχω γίνει σορταϊμάκιας.Εξάλλου πάνω από μία ώρα θεωρείται σχέση!
Ντύνεται και πάει στο καλό του Βούδα και την ευχή της Παναγίας.
Αν είχα παρέα θα καθόμουν κι άλλο στη Μπανγκόκ γιατί είναι  δυνατό μέτωπο.Θα επανέλθω όμως γιατί έχω αφήσει εκκρεμότητες. Μονομαχία στο El Paso.Που αλλού Soi Cowboy ή μάλλον το σοκάκι με τις κουκλίτσες.

Αύριο; Φύλλο πορείας για επιδρομή και  εξολόθρευση του εχθρού.
Κωδικός αποστολής: Fish village

Συνημμένα

• Bee.jpg
    Bee.jpg
    386,1 KB · Εμφανίσεις: 28

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Τρια μουνακια καθονταν στου Athens το ταμπουρι
τονα τηραει στην Μπανγκοκ και το αλλο στην Παταγια
το τριτο το καλυτερο μοιρολογαει και λεει.
Πολλη μαυριλα πλακωσε,σταγκογκο να γαμησει
Μην ειναι απ την αραπια,μην ειναι απ την Τουρκια;
Ουτε οι Τουρκοι ερχονται, ουτε οι αραπαδες
Ο Παγκταο επλακωσε και εχει Ρωμιους χιλιαδες.......

Παει ξεφυγαμε εντελως εδω μεσα.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
shamans ξερω γιατι τα γραφεις αυτα...θες και εσυ να γινεις πρωτοπαλλικαρο εεεε? πονηρουλι...  :grin:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ανοίγουν θέσεις σιγά σιγά! πρέπει να βγάλουμε εγκύκλιο με τις λεπτομέριες για την πρόσλήψη!

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
thai sub

Συνημμένα

• thai sub.jpg
    thai sub.jpg