Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Πατταγιααααααααααααααα
Ειναι να μην πας εκει...Αμα πας...γαμησετα!!!!!
γινομαστε πολλοι οι της πατταγια.
fletsis takis doctor george Prho kai f16.
μηπως να κανουμε ενα τοπικ για πατταγια και να αφησουμε το Ταιλανδη sex trip.. για τους φυσιολατρες  :2funny: :2funny:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά άνοιξα το pattaya only για μας όπως είπε ο Kostasf16 να γράφουμε της εμπειρίες που περνάμε στην παταγια.

lordbyron

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Συναθλητες,βοηθεια.Εχει παει κανεις απο εσας στο Koh Lanta?Θαλασσα Ανταμαν.Και εαν ναι,τι παιζει?Ιπαρχουν μαγαζια με κοριτσια?εχω παει πολλες φορες Ταιλανδη αλλα ποτε απο εκει.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Sa wat dee-khrap συντροφε.
    Το Κο-Λάντα ήταν κάποτε ένας από τους αγαπημένους μου προορισμούς. Παραμένει αρκετά ήσυχο ακόμη.
Από σεξ σκηνή καλύτερα να το ξεχάσεις. Δεν υπάρχει τπτ.
Μπορείς βέβαια να βρεις από το Τράνγκ απέναντι.
Για περισσότερα στείλε πμ

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σιγά μη κατηγορούμε τους εαυτούς μας επειδή οι καριόλες ντόπιες κυκλοφορούνε όλη μέρα με την ξινίλα στη μούρη για μεικαπ.

Βλέπω πολλές φορές ασιάτισες στα μαγαζιά του κέντρου. Και μόνο που τις βλέπεις σου ανεβαίνει η διάθεση. Και μετά βλέπεις και τις φασόλες κάριες δίπλα τους που κάνουν σα γριές μάγισσες.

Οι δημοσιογράφοι να κράξουν τα "γυναικεία περιοδικά" που και όσους γράφουν εκεί που έκαναν τις ντόπιες ακόμα χειρότερες.
Εγραψες συμπολεμιστη συμφωνω απολυτα.Το ντοπιες φασολες με μεικ απ και ξινισμενη μουρη χαρακτηριζει τη ελληνιδα γυναικα στο μεγαλυτερο ποσοστο :birdman:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Εγραψες συμπολεμιστη συμφωνω απολυτα.Το ντοπιες φασολες με μεικ απ και ξινισμενη μουρη χαρακτηριζει τη ελληνιδα γυναικα στο μεγαλυτερο ποσοστο :birdman:
signomi pou parembeno kai episis signomi gia to tharos mou ....ala tha rotiso ?
poses fores exete anarotithi giati xamogelene otan mas blepoun i asiatises ?
otan bgenis apo to supermarket se proskinane oli ... episis otan mpenis sto bar !
omos otan ise lefkos kai mono tote ! otan ise tou idiou xromatos  :think: tha apantiso oute pou se kitane (oute pou na se ftisoun ) , an lipon telika kathisis se bar kai paragilis mono mia portokalada ....fisika den kerasis kamia ....tote tha se skilobrisoun mprosta sta matia sou ,ala epidi den milas tin glosa  :think: paramenis isixos (episis na prostheso oti ta koutsomilao opote )
poles fores pou brizoun ton NTINO mprosta sta matia tou xamogela giati nomizi oti ton latreboun  ;)
kalo sas bradi giati edo ine 9:38 PM

[size=10pt]ลาก่อน[/size]

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Emergency telephone numbers
• Ambulance - 212 297
• Fire - 199, 211 111
• Immigration - 212 108
• Marine Police/Sea rescue - 211 883
• Patong Hospital - 340 444
• Phuket International Hospital - emergencies 210 935
• Police emergency - 191
• Tourist police - 1699 kai 1155
          ลาก่อน

SPAWN

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εσύ δουλεύεις (και μάλλον αρκετές ώρες) αυτή τι να κάνει όλο αυτό το διάστημα; δεν μπορεί ούτε τηλεόραση να δεί. 
Αν μπορέσεις και λύσεις αυτό το πρόβλημα νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Μια ακόμα ερώτηση φίλε μου.  Μετα απο αυτό το διάστημα όταν τα πράγματα είναι καλά η συμπεριφορά της είναι τύπου gfe ή έχει μάθει άλλα κόλπα;
δουλευω 4-5 ωρες μονο και συνηθως απογευμα (δηλαδη τωρα)
δεν καταλαβαινω την ερωτηση τι εννοεις κολπα:

[/quote]

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
kykladesgr να συμφωνησω κατα ενα μερος μαζι σου αλλα αυτα που λες δεν αναιρουν τα λεγομενα μου και του συμπολεμιστη Τοdok
να περνας καλα  :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
χρονια πολλα στους νικους του φορουμ,
ξερουν αυτοι.
και φυσικα , καλα ταξιδια σε ολους :rockon: :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
κωστα εχουμαι την σελιδα μας :rockon:
οταν ελεγα για τοπικ για πατταγια εκανα πλακα.
μου ειναι αδυνατον να γραψω σε αλλο τοπικ πλεον.
στο Tαιλανδη sex trip "στεγαζομαι" τοσο καιρο αναμεσα στα ταξιδια, εδω γραφω και ξαναζω  και χαλαρωνω, η ταιλανδη ειναι μια και ειναι ανουσιο να την τεμαχισουμε, εδω γραφει περι κουλτουρας ο von, εδω μας "προσγειωνει" o fantomas εδω "βλεπω" την τρελλα για την ταιλανδη στα ματια του μιμικου εδω διαφωνουμε και συμφωνουμε για τα μερη που παει ο καθενας στα ταξιδια στην ται.
εγω θα μεινω εδω, σ αυτο το τοπικ οσο ειμαι ελλαδα, οταν λειπω θα ειμαι πατταγια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
takis loutraki,παρακαλώ να μην ποστάρεις ερασιτεχνικό υλικό..

Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom