bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Για όσους επίδοξους καλοβλέπουν την Ταϊλάνδη ως εργασιακό παράδεισο...Ας κάνουν μια "γνωριμία" με το immigration office και μετά ας το ξανασκεφτούν διπλά!
Για όσους επίδοξους καλοβλέπουν την Ταϊλάνδη ως εργασιακό παράδεισο...Ας κάνουν μια "γνωριμία" με το immigration office και μετά ας το ξανασκεφτούν διπλά!
Ε! Ναι pipinomaniac κάτι είναι και αυτό φίλε !. Έρχονται και χειρότεραΕκει με αυτα τα λεφτα,μπορεις τουλαχιστον να παρεις το μαντηλι...
Και το χωνεις βαθεια και συχνα μεσα (το δαχτυλο)Δεν είμαστε πορνοπρόσφυγες είμαστε νόμιμα εργαζόμενοι μετανάστες!!! Απλά εδώ έχει άφθονα βάζα με μέλι ;)
ρε μη μιλας για μελια και πεινασα τωρα...αφου σκεφτομαι σε ποιο απο τα βαζα να χωσω το δαχτυλο μου αυτην τη βδομαδαΔεν είμαστε πορνοπρόσφυγες είμαστε νόμιμα εργαζόμενοι μετανάστες!!! Απλά εδώ έχει άφθονα βάζα με μέλι ;)
ειναι πολυ απλοΜας έκαναν κουρέλι αδερφέ βρες μου δουλειά και έρχομαι ακόμα και με τα πόδια.
Στη Μπανγκοκ που πηγα σε ενα ιδιωτικο νοσοκομειο,το Bumrumgrad,επαθα πλακα...Ακομα και το Χιλτον,φαινεται σα καλυβα μπροστα του...Βεβαια μιλαμε για ΙΔΙΩΤΙΚΑ νοσοκομεια...γιατι τα δημοσια,ειναι χειροτερα απο την Ελλαδα...Από Νοσοκομεία και Ιατρούς πώς είναι τα πράγματα? Έχει Νοσοκομεία στην Πατάγια? Έχει κάποιος κάποια εμπειρία εκεί? Παιδιά όποιος έχει προσωπική εμπειρία από Ιατρούς και περίθαλψη από Πατάγια ας γράψει.
Στη Ταυλανδη ειναι ολο το χρονο καλοκαιρινος ο καιρος...Απλα καποιες περιοδους πεφτουν περισσοτερες βροχες...Ο καιρος παντος στις τουριστικες περιοχες ειναι ζεστος...ενδιαφερον αυτο ..σκεφτομουν να φτιαξω τα δοντια μου ..παιζει κανα λινκ ?? μηπως ειναι ρισκο ??
επισης το καλοκαιρι το δικο μας τι καιρο κανει εκει??? παιζει να υπαρχει μεγαλο διαστημα κακοκαιριας ??
Και κλινικες μαλλιων εχει...Σε ευχαριστώ για την απάντηση pipinomaniac!
Από οδοντιατρικά ζητήματα δηλαδή είμαστε λοιπόν καλυμμένοι! Να έχει και καμιά καλή κλινική μαλλιών θα είναι καλά...Γιατί η καλή δουλειά εδώ τσιμπάει πολύ...αρκετά χιλιάρικα για να κάνεις κάτι καλό και ελάχιστοι ιατροί κάνουν καλή δουλειά...Τι σκέφτομαι πάλι...χαχαχα...
Πες το ψεματα !μου φαινετε πιπινο οτι η ταυλανδη ειναι ενα καλο και φτηνο συνεργειο
report
παροτι το μικρο της ηλικιας μου 27 χρονων παρακαλω εχω παει ολλανδια,γερμανια, βελγιο για σεξοτουρισμο σαν την Παταγια ομως πουθενα.ΠΑΤΤΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗ ΠΑΤΤΑΓΙΑ!!!!!
σωστος παικτη μου!!!!Καλώς ήρθες στους παταγιανοπληκτους . Που να δεις πως ένιωσα όταν την γνώρισα σε ηλικία 25 χρόνων πριν δυο χρόνια παρόλο που είχα πάει Τσεχία εκείνη την χρονιά!!!