παρε μια μικρη ιδεα
υπαρχουν και αλλα που δεν εχουν ιστοσελιδα...
Υπαρχουν εκατονταδες μασατζιδικα και χωριζονται σε διαφορες κατηγοριες.
Ενας βασικος διαχωρισμος ειναι σε "farang-friendly",που απευθυνονται σε τουριστες και σε αυτα που ειναι για Ταυλανδους.
Αυτα που απευθυνονται σε Ταυλανδους,εχουν συνηθως την ιστοσελιδα ΜΟΝΟ στα Ταυλανδικα η δεν εχουν και καθολου),ενω τα αλλα και σε αγγλικα και ορισμενα και στα γιαπωνεζικα.
Για αυτα που απευθυνονται αποκλειστικα και μονο σε Ταυλανδους,δεν εχω αποψη γιατι δεν τα εχω επισκεφτει...Αν και εχω παει σε 2 Kapoo και αισθανομουνα καπως παραξενα με το τροπο που με κοιταζανε.(Τα Kapoo θα εξηγησω μετα τι ειναι)...
Τα 5 πρωτα που αναφερονται στη λιστα ειναι της κατηγοριας "teen massage".Σε αυτα,το παιχνιδι γινεται ως εξης...Μπαινεις μεσα,διαλεγεις κοπελα,πληρωνεις 400-500 μπατ για μια ωρα λαδο-μασαζ,σε πανε σε ενα δωματιο,γδυνεσαι και κανεις ντους (εχει ντουζιερα μεσα στο δωματιο),ξεκιναει η γκομενα το μασαζ και απο εκει και περα ΑΝ θελεις "special" (ετσι λεγεται το συνθηματικο και στο προτεινει η ιδια καποια στιγμη),κανεις τη "διαπραγματευση"...Συνηθως το handjob,ειναι συν 500 μπατ,η πιπα συν 1000 και το πληρες πακετο με σεξ συν 1500 μπατ.
Να σημειωσω οτι συνηθως η γκομενα σου κανει το μασαζ ειναι ντυμενη και μονο αν ζητησεις "special"(ακομα και μονο handjob),γδυνεται...
Μια υποκατηγορια των teen massage που δε γνωριζουν οι πιο πολλοι ξενοι (παρα μονο οσοι μενουν μονιμα εκει),ειναι τα λεγομενα "kapoo massage"...Αυτα απευθυνονται κυριως σε Ταυλανδους..Υπαρχει η ιδια διαδικασια,με καποιες βασικες διαφορες...
Πρωτον η τιμη ειναι για μια ωρα ειναι διπλασια (ξεκιναει απο 800 μπατ),δευτερον οι γκομενες ειναι σαφως πιο ομορφες κατα μεσο ορο απο οτι στα teen massage και τριτον και βασικοτερον,οι γκομενες εκει ΔΕΝ κανουν σεξ...Το "special",το οποιο κοστιζει απο 1000-1500 μπατ,περιλαμβανει γδυσιμο της γκομενας,χαμουρεμα και handjob...Ουτε καν πιπα...Να συμπληρωσω οτι και τα 2 kapoo που εχω επισκεφτει,δεν ειχαν ντουζιερα μεσα στο δωματιο,αλλα ενα θαλαμο με ντους κοινο για ολα τα δωματια..Εκανες το ντουζακι,φοραγες το μπουρνουζι και μετα πηγαινες στο δωματιο...
Τωρα θα μου πειτε "ΤΙ μαλακια" ειναι αυτα τα kapoo massage?Γιατι να μη παμε στα teen,που με τα ιδια λεφτα γαμαμε κιολας?...Και θα σας απαντησω,οτι και στα 2 kapoo που πηγα,ειδα μερικα γκομενακια που εχασα το φως μου...Πρωτα-πρωτα ειναι σχεδον ολες πιτσιρικες γυρω στα 20 (ενω στα teen συνηθως γυρω στα 25) και οι περισσοτερες ειναι φοιτητριες που κανουν εξτραδακι για να συμπληρωσουν το εισοδημα...Και πανε στα Kapoo να δουλεψουν γιατι ΔΕΝ τις βαζουν να πηδιουνται με τους πελατες οπως στα teen massage...
Αλλη μεγαλη κατηγορια ειναι τα "soapies"...Αυτα ειναι τα "κλασσικα" τουριστομασατζιδικα,αν και υπαρχουν και παρα πολλα που δε διαφημιζονται και τα ξερουν μονο οι διααμενοντες Ταυλανδοι και ξενοι...
Εκει, το κλασικο λαδο-μασαζ,γινεται body to body..Η διαδικασια εχει περιγραφει πολλες φορες και για να μη σας κουρασω,διαβαστε πιο παλια μηνυματα η ψαξτε στο Google...
Η βασικοτερες διαφορες,εκτος απο το body to body,ειναι
α)οτι οι γκομενες χωριζονται σε κατηγοριες πισω απο μια τζαμαρια και εχουν διαφορετικη χρεωση αναλογα με τη κατηγορια που τις εχουν ενταξει.
β)Πληρωνεις μια και εξω για το full service...Αυτο για μενα ειναι και το βασικο μειονεκτημα γιατι με το καλημερα πρεπει να πληρωσεις απο 1700 εως 3500 μπατ (αναλογα το μασατζιδικο και τη γκομενα),χωρις να ξερεις η γκομενα τι "καπνο φουμαρει" μεσα στο δωματιο...Ενω στα teen massage,πληρωνεις μια 500αρα και αν δεις οτι η γκομενα ειναι ψοφια,απλα απολαμβανεις το μασαζ και δε της δινεις φραγκο παραπανω για εξτρα...Ενω στα soapie εχεις ηδη πληρωσει...
Ειναι δεδομενο επισης οτι στα teen massage οι γκομενες ειναι κατα μεσο ορο ΠΙΟ ομορφες απο τα soapies και επειδη δεν εχουν σιγουρο το "εξτρα",κανουν οτι περναει απο το χερι τους για να σε καβλωσουν και να "αγορασεις" το special προγραμμα,γιατι το εξτρα χρημα μπαινει ολο στη τσεπη τους...
Να συμπληρωσω οτι υπαρχει και μια πιο "executive" κατηγορια απο soapies οπως π.χ το Ceasars και το Poseidon που οι τιμες ειναι απλησιαστες,αλλα και η ποιοτητα των γυναικων απιστευτη...
Τελος υποκατηγορια των soapies ειναι αυτα που προσφερουν και nuru,οπως το Colonze ας πουμε...
Συμπερασματικα,αξιζει να επισκεφθειτε ενα soapie για να απολαυσετε ενα body to body,που ειναι μια μοναδικη εμπειρια,οπως βεβαια και ενα nuru,που για εμενα προσωπικα,η ηδονη που σου προσφερει δε συγκρινεται ουτε με 5 πηδηματα...
Σε βαθος χρονου ομως,τα teen massage,ειναι τα κορυφαια οσον αφορα το Value for money...Εγω συνηθως πηγαινω σε αυτα και αγαπημενο μου ειναι το "Thonglor" που δεν αναφερεται στη λιστα...