Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Επειδη αναφερθηκε το θεμα διδασκαλιας Αγγλικων στη Ταυλανδη και επειδη δεν το ξερω ακριβως, αποριες εγραψα, διαβαστε οποιος ενδιαφερεται αυτο το αρθρο και μαλλον θα παρετε περισσοτερες και ακριβεστερες πληροφοριες.

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Επειδη αναφερθηκε το θεμα διδασκαλιας Αγγλικων στη Ταυλανδη και επειδη δεν το ξερω ακριβως, αποριες εγραψα, διαβαστε οποιος ενδιαφερεται αυτο το αρθρο και μαλλον θα παρετε περισσοτερες και ακριβεστερες πληροφοριες.

Πολυ σωστα πραγματα λεει ο τυπος +1 :)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Παντως για να πω και εγω τη μαλακια μου αν κρινω απο τα αγγλικα που μιλανε οι Ταυλανδοι οι δασκαλοι των αγγλικων στην Ταιλανδη δεν πρεπει να πληρωνονται και πολυ καλα :2funny:[pre][/pre]

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Χμμμ, οι νέες γενιές πάντως (ως 21 το πολύ και από μεσαία τάξη και πάνω)  έχουν αρχίσει και μιλάν πολύ καλά αγγλικά. Αλλά σαφώς και δεν θα τις βρείς στις κοπέλες των γκογκο κλπ.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Υπαρχουν εκατονταδες μασατζιδικα και χωριζονται σε διαφορες κατηγοριες.
Ενας βασικος διαχωρισμος ειναι σε "farang-friendly",που απευθυνονται σε τουριστες και σε αυτα που ειναι για Ταυλανδους.
Αυτα που απευθυνονται σε Ταυλανδους,εχουν συνηθως την ιστοσελιδα ΜΟΝΟ στα Ταυλανδικα η δεν εχουν και καθολου),ενω τα αλλα και σε αγγλικα και ορισμενα και στα γιαπωνεζικα.
Για αυτα που απευθυνονται αποκλειστικα και μονο σε Ταυλανδους,δεν εχω αποψη γιατι δεν τα εχω επισκεφτει...Αν και εχω παει σε 2 Kapoo και αισθανομουνα καπως παραξενα με το τροπο που με κοιταζανε.(Τα Kapoo θα εξηγησω μετα τι ειναι)...

Τα 5 πρωτα που αναφερονται στη λιστα ειναι της κατηγοριας "teen massage".Σε αυτα,το παιχνιδι γινεται ως εξης...Μπαινεις μεσα,διαλεγεις κοπελα,πληρωνεις 400-500 μπατ για μια ωρα λαδο-μασαζ,σε πανε σε ενα δωματιο,γδυνεσαι και κανεις ντους (εχει ντουζιερα μεσα στο δωματιο),ξεκιναει η γκομενα το μασαζ και απο εκει και περα ΑΝ θελεις "special" (ετσι λεγεται το συνθηματικο και στο προτεινει η ιδια καποια στιγμη),κανεις τη "διαπραγματευση"...Συνηθως το handjob,ειναι συν 500 μπατ,η πιπα συν 1000 και το πληρες πακετο με σεξ συν 1500 μπατ.
Να σημειωσω οτι συνηθως η γκομενα σου κανει το μασαζ ειναι ντυμενη και μονο αν ζητησεις "special"(ακομα και μονο handjob),γδυνεται...
Μια υποκατηγορια των teen massage που δε γνωριζουν οι πιο πολλοι ξενοι (παρα μονο οσοι μενουν μονιμα εκει),ειναι τα λεγομενα "kapoo massage"...Αυτα απευθυνονται κυριως σε Ταυλανδους..Υπαρχει η ιδια διαδικασια,με καποιες βασικες διαφορες...
Πρωτον η τιμη ειναι για μια ωρα ειναι διπλασια (ξεκιναει απο 800 μπατ),δευτερον οι γκομενες ειναι σαφως πιο ομορφες κατα μεσο ορο απο οτι στα teen massage και τριτον και βασικοτερον,οι γκομενες εκει ΔΕΝ κανουν σεξ...Το "special",το οποιο κοστιζει απο 1000-1500 μπατ,περιλαμβανει γδυσιμο της γκομενας,χαμουρεμα και handjob...Ουτε καν πιπα...Να συμπληρωσω οτι και τα 2 kapoo που εχω επισκεφτει,δεν ειχαν ντουζιερα μεσα στο δωματιο,αλλα ενα θαλαμο με ντους κοινο για ολα τα δωματια..Εκανες το ντουζακι,φοραγες το μπουρνουζι και μετα πηγαινες στο δωματιο...
Τωρα θα μου πειτε "ΤΙ μαλακια" ειναι αυτα τα kapoo massage?Γιατι να μη παμε στα teen,που με τα ιδια λεφτα γαμαμε κιολας?...Και θα σας απαντησω,οτι και στα 2 kapoo που πηγα,ειδα μερικα γκομενακια που εχασα το φως μου...Πρωτα-πρωτα ειναι σχεδον ολες πιτσιρικες γυρω στα 20 (ενω στα teen συνηθως γυρω στα 25) και οι περισσοτερες ειναι φοιτητριες που κανουν εξτραδακι για να συμπληρωσουν το εισοδημα...Και πανε στα Kapoo να δουλεψουν γιατι ΔΕΝ τις βαζουν να πηδιουνται με τους πελατες οπως στα teen massage...

Αλλη μεγαλη κατηγορια ειναι τα "soapies"...Αυτα ειναι τα "κλασσικα" τουριστομασατζιδικα,αν και υπαρχουν και παρα πολλα που δε διαφημιζονται και τα ξερουν μονο οι διααμενοντες Ταυλανδοι και ξενοι...
Εκει, το κλασικο λαδο-μασαζ,γινεται body to body..Η διαδικασια εχει περιγραφει πολλες φορες και για να μη σας κουρασω,διαβαστε πιο παλια μηνυματα η ψαξτε στο Google...
Η βασικοτερες διαφορες,εκτος απο το body to body,ειναι
α)οτι οι γκομενες χωριζονται σε κατηγοριες πισω απο μια τζαμαρια και εχουν διαφορετικη χρεωση αναλογα με τη κατηγορια που τις εχουν ενταξει.
β)Πληρωνεις μια και εξω για το full service...Αυτο για μενα ειναι και το βασικο μειονεκτημα γιατι με το καλημερα πρεπει να πληρωσεις απο 1700 εως 3500 μπατ (αναλογα το μασατζιδικο και τη γκομενα),χωρις να ξερεις η γκομενα τι "καπνο φουμαρει" μεσα στο δωματιο...Ενω στα teen massage,πληρωνεις μια 500αρα και αν δεις οτι η γκομενα ειναι ψοφια,απλα απολαμβανεις το μασαζ και δε της δινεις φραγκο παραπανω για εξτρα...Ενω στα soapie εχεις ηδη πληρωσει...
Ειναι δεδομενο επισης οτι στα teen massage οι γκομενες ειναι κατα μεσο ορο ΠΙΟ ομορφες απο τα soapies και επειδη δεν εχουν σιγουρο το "εξτρα",κανουν οτι περναει απο το χερι τους για να σε καβλωσουν και να "αγορασεις" το special προγραμμα,γιατι το εξτρα χρημα μπαινει ολο στη τσεπη τους...
Να συμπληρωσω οτι υπαρχει και μια πιο "executive" κατηγορια απο soapies οπως π.χ το Ceasars και το Poseidon που οι τιμες ειναι απλησιαστες,αλλα και η ποιοτητα των γυναικων απιστευτη...
Τελος υποκατηγορια των soapies ειναι αυτα που προσφερουν και nuru,οπως το Colonze ας πουμε...

Συμπερασματικα,αξιζει να επισκεφθειτε ενα soapie για να απολαυσετε ενα body to body,που ειναι μια μοναδικη εμπειρια,οπως βεβαια και ενα nuru,που για εμενα προσωπικα,η ηδονη που σου προσφερει δε συγκρινεται ουτε με 5 πηδηματα...
Σε βαθος χρονου ομως,τα teen massage,ειναι τα κορυφαια οσον αφορα το Value for money...Εγω συνηθως πηγαινω σε αυτα και αγαπημενο μου ειναι το "Thonglor" που δεν αναφερεται στη λιστα...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Ο πιπινος οπως παντα με πολλες γνωσεις για το αντικειμενο και περιγραφικοτατος. Να συμπληρωσω βεβαια απο την μικρη μου εμπειρια στις μασσαζερι  της Μπανγκοκ και την μεγαλη μου εδω στην Ελλαδα ο σωματοτυπος για μποντυ του μποντυ μασσαζ πρεπει να ειναι μικροσωμος πιπινοειδης και οχι μεγαλοσωμης γυναικας Ανατολικοευρωπαικου τυπου.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ο πιπινος οπως παντα με πολλες γνωσεις για το αντικειμενο και περιγραφικοτατος. Να συμπληρωσω βεβαια απο την μικρη μου εμπειρια στις μασσαζερι  της Μπανγκοκ και την μεγαλη μου εδω στην Ελλαδα ο σωματοτυπος για μποντυ του μποντυ μασσαζ πρεπει να ειναι μικροσωμος πιπινοειδης και οχι μεγαλοσωμης γυναικας Ανατολικοευρωπαικου τυπου.
Εμ γι αυτο παμε Ταυλανδη οι "pipinomaniacs"!! :grin:
Κοντοπουτανα και ξερο ψωμι!! :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Υπαρχουν εκατονταδες μασατζιδικα και χωριζονται σε διαφορες κατηγοριες.
Ενας βασικος διαχωρισμος ειναι σε "farang-friendly",που απευθυνονται σε τουριστες και σε αυτα που ειναι για Ταυλανδους.
Αυτα που απευθυνονται σε Ταυλανδους,εχουν συνηθως την ιστοσελιδα ΜΟΝΟ στα Ταυλανδικα η δεν εχουν και καθολου),ενω τα αλλα και σε αγγλικα και ορισμενα και στα γιαπωνεζικα.
Για αυτα που απευθυνονται αποκλειστικα και μονο σε Ταυλανδους,δεν εχω αποψη γιατι δεν τα εχω επισκεφτει...Αν και εχω παει σε 2 Kapoo και αισθανομουνα καπως παραξενα με το τροπο που με κοιταζανε.(Τα Kapoo θα εξηγησω μετα τι ειναι)...

Τα 5 πρωτα που αναφερονται στη λιστα ειναι της κατηγοριας "teen massage".Σε αυτα,το παιχνιδι γινεται ως εξης...Μπαινεις μεσα,διαλεγεις κοπελα,πληρωνεις 400-500 μπατ για μια ωρα λαδο-μασαζ,σε πανε σε ενα δωματιο,γδυνεσαι και κανεις ντους (εχει ντουζιερα μεσα στο δωματιο),ξεκιναει η γκομενα το μασαζ και απο εκει και περα ΑΝ θελεις "special" (ετσι λεγεται το συνθηματικο και στο προτεινει η ιδια καποια στιγμη),κανεις τη "διαπραγματευση"...Συνηθως το handjob,ειναι συν 500 μπατ,η πιπα συν 1000 και το πληρες πακετο με σεξ συν 1500 μπατ.
Να σημειωσω οτι συνηθως η γκομενα σου κανει το μασαζ ειναι ντυμενη και μονο αν ζητησεις "special"(ακομα και μονο handjob),γδυνεται...
Μια υποκατηγορια των teen massage που δε γνωριζουν οι πιο πολλοι ξενοι (παρα μονο οσοι μενουν μονιμα εκει),ειναι τα λεγομενα "kapoo massage"...Αυτα απευθυνονται κυριως σε Ταυλανδους..Υπαρχει η ιδια διαδικασια,με καποιες βασικες διαφορες...
Πρωτον η τιμη ειναι για μια ωρα ειναι διπλασια (ξεκιναει απο 800 μπατ),δευτερον οι γκομενες ειναι σαφως πιο ομορφες κατα μεσο ορο απο οτι στα teen massage και τριτον και βασικοτερον,οι γκομενες εκει ΔΕΝ κανουν σεξ...Το "special",το οποιο κοστιζει απο 1000-1500 μπατ,περιλαμβανει γδυσιμο της γκομενας,χαμουρεμα και handjob...Ουτε καν πιπα...Να συμπληρωσω οτι και τα 2 kapoo που εχω επισκεφτει,δεν ειχαν ντουζιερα μεσα στο δωματιο,αλλα ενα θαλαμο με ντους κοινο για ολα τα δωματια..Εκανες το ντουζακι,φοραγες το μπουρνουζι και μετα πηγαινες στο δωματιο...
Τωρα θα μου πειτε "ΤΙ μαλακια" ειναι αυτα τα kapoo massage?Γιατι να μη παμε στα teen,που με τα ιδια λεφτα γαμαμε κιολας?...Και θα σας απαντησω,οτι και στα 2 kapoo που πηγα,ειδα μερικα γκομενακια που εχασα το φως μου...Πρωτα-πρωτα ειναι σχεδον ολες πιτσιρικες γυρω στα 20 (ενω στα teen συνηθως γυρω στα 25) και οι περισσοτερες ειναι φοιτητριες που κανουν εξτραδακι για να συμπληρωσουν το εισοδημα...Και πανε στα Kapoo να δουλεψουν γιατι ΔΕΝ τις βαζουν να πηδιουνται με τους πελατες οπως στα teen massage...

Αλλη μεγαλη κατηγορια ειναι τα "soapies"...Αυτα ειναι τα "κλασσικα" τουριστομασατζιδικα,αν και υπαρχουν και παρα πολλα που δε διαφημιζονται και τα ξερουν μονο οι διααμενοντες Ταυλανδοι και ξενοι...
Εκει, το κλασικο λαδο-μασαζ,γινεται body to body..Η διαδικασια εχει περιγραφει πολλες φορες και για να μη σας κουρασω,διαβαστε πιο παλια μηνυματα η ψαξτε στο Google...
Η βασικοτερες διαφορες,εκτος απο το body to body,ειναι
α)οτι οι γκομενες χωριζονται σε κατηγοριες πισω απο μια τζαμαρια και εχουν διαφορετικη χρεωση αναλογα με τη κατηγορια που τις εχουν ενταξει.
β)Πληρωνεις μια και εξω για το full service...Αυτο για μενα ειναι και το βασικο μειονεκτημα γιατι με το καλημερα πρεπει να πληρωσεις απο 1700 εως 3500 μπατ (αναλογα το μασατζιδικο και τη γκομενα),χωρις να ξερεις η γκομενα τι "καπνο φουμαρει" μεσα στο δωματιο...Ενω στα teen massage,πληρωνεις μια 500αρα και αν δεις οτι η γκομενα ειναι ψοφια,απλα απολαμβανεις το μασαζ και δε της δινεις φραγκο παραπανω για εξτρα...Ενω στα soapie εχεις ηδη πληρωσει...
Ειναι δεδομενο επισης οτι στα teen massage οι γκομενες ειναι κατα μεσο ορο ΠΙΟ ομορφες απο τα soapies και επειδη δεν εχουν σιγουρο το "εξτρα",κανουν οτι περναει απο το χερι τους για να σε καβλωσουν και να "αγορασεις" το special προγραμμα,γιατι το εξτρα χρημα μπαινει ολο στη τσεπη τους...
Να συμπληρωσω οτι υπαρχει και μια πιο "executive" κατηγορια απο soapies οπως π.χ το Ceasars και το Poseidon που οι τιμες ειναι απλησιαστες,αλλα και η ποιοτητα των γυναικων απιστευτη...
Τελος υποκατηγορια των soapies ειναι αυτα που προσφερουν και nuru,οπως το Colonze ας πουμε...

Συμπερασματικα,αξιζει να επισκεφθειτε ενα soapie για να απολαυσετε ενα body to body,που ειναι μια μοναδικη εμπειρια,οπως βεβαια και ενα nuru,που για εμενα προσωπικα,η ηδονη που σου προσφερει δε συγκρινεται ουτε με 5 πηδηματα...
Σε βαθος χρονου ομως,τα teen massage,ειναι τα κορυφαια οσον αφορα το Value for money...Εγω συνηθως πηγαινω σε αυτα και αγαπημενο μου ειναι το "Thonglor" που δεν αναφερεται στη λιστα...
πολυ σωστος ο φιλος,εχεις κανενα λινκ για nuru μαγαζακια στην μπανγκοκ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φιλε λαγος εισαι σουπερ.ευχαριστουμε για την ενημερωση.

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Μη βαζετε ιδεες....Αυτοι ειναι ικανοι να μας βαλουν και κανενα γαμοφορο. :headbang: Και αν μας κοψουν και τα γαμησια ειναι ικανοι να φορολογησουν και την μαλακια :jerking:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Και για να γελασουμε λιγο το παρακατω ειχε γραφτει στο "αδελφο" σαιτ

Κατοπιν επιστημονικης μελετης και ερευνας βρηκα τον τροπο να λυθει το οικονομικο προβλημα της πατριδας μας με 4 νεα μετρα που μπορει να παρει η κυβερνηση.
1ο.Τις προαλλες το υπουργειο Υγειας ανακοινωσε οτι θα επιβαλει καινουργιο φορο σε οσους χωρους υπαρχουν καπνιζοντες το λεγομενο τσιγαροσημο. Εγω εχω να προτεινω ενα καινουργιο φορο που θα ονομαστει "γαμοσημο".Θα επιβληθει πανω στη τιμη των προφυλακτικων και φυσικα θα αφορα οσους κανουν σεξ. Για να πεισθει μαλιστα ο κοσμος να αποδιδει το φορο μπορουμε να χρησιμοποιησουμε και το συνθημα "Η αλλαζουμε (προφυλακτικο) η βουλιαζουμε. Προτεινω μειωση του φορου σε οικους ανοχης και σε συναφεις χωρους.
2ο.Ο κυριος Παπουτσης προτεινε τη δημιουργια φραγματος στα συνορα.Εγω εχω να προτεινω να μπουν διοδια.Οι δε λαθρομεταναστες να σταματησουν να αποκαλουνται ετσι και απο τωρα και στο εξης να ονομαζονται Προσφυγοτουριστες. Κατα την εισοδο τους απο τα διοδια να πληρωνουν οσα λεφτα θα εδιναν στους δουλεμπορους (περιπου 5000 ευρω) και να τους υποδεχομαστε σε αιθουσες VIP.Θα προτεινα μαλιστα να μεταφερονται με πολυτελη πουλμαν στην Αθηνα και να φιλοξενουνται σε 5αστερα ξενοδοχεια για τις πρωτες 10 μερες.Αν υποθεσουμε οτι περνανε 2000000Χ5000 ευρω μας κανουν 10 δις. Ετσι θα προωθουσαμε και τον τουρισμο μας και θα σταματησουμε να ασχολουμαστε με τα διοδια.(Ποιος θα ασχοληθει με διοδια των 2 και 3 ευρω οταν απο τα αλλα θα περνεις 5000).
3ο.Υπηρξατε υπουργος, υφυπουργος, γεν. γραμματεας την τελευταια 20ετια;Μηπως εισαστε εφοριακος, πολεοδομος,δασαρχης γιατρος; Εχετε παρει μιζες, φακελακια, και γενικα μαυρο χρημα και δεν μπορειτε να το ξεπλυνετε; Τωρα το Υπουργειο Οικονομικων εχει την λυση: Περαιωση τωρα. Ελατε να περαιωσετε τα 20 τελευταια χρονια και να κανετε μια νεα αρχη.Αν περαιωσετε και τα 20 χρονια μετρητοις θα σας νομιμοποιησουμε και την αυθαιρετη βιλα που εχετε κτισει στο καμενο δασος.
4ο.Να ανοιξουν τωρα τα κλειστα επαγγελματα.Και πρωτο απο ολα το επαγγελμα του πρωθυπουργου (Αι σικτηρ επιτελους, ολο απο παππου σε εγγονο πηγαινει και απο θειο σε ανιψιο).
                                                  Φιλικα και με δοση χιουμορ, χωρις καθολου ρατσιστικη διαθεση                 

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1

Άλλωστε στην Ταιλάνδη δουλεύει σαν καθηγητής Αγγλικών.
Στα μασατζίδικα θα συμπληρώσω μερικά πράγματα, μόλις τελειώσει μια δουλιά που έχω.
(Τουλάχιστον μπήκε το Poseidon).

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Για τους φίλους που σκέφτονται να μεταναστεύσουν στην Ταϋλάνδη, που θα δουλεύουν και θα παίρνουν μεγάλους μισθούς κλπ κλπ κλπ....

Απλά να έχουν στο μυαλό τους το εξής ρητό..

ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ...

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Το θέμα δεν είναι πόσο μεγάλος ή μικρός είναι ο μισθός της Ταϊλάνδης αλλά ποιος θα είναι ο μισθός στην Ελλάδα σε λίγο καιρό...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Το θέμα δεν είναι πόσο μεγάλος ή μικρός είναι ο μισθός της Ταϊλάνδης αλλά ποιος θα είναι ο μισθός στην Ελλάδα σε λίγο καιρό...
Αληθεια υπαρχει καμια δουλιτσα για μας εκει, γιατι ο μισθος πλεον θα ειναι ο ιδιος πανω κατω.... :2funny:

Θα ειμαστε που θα ειμαστε ειλωτες γιατι να μην βλεπουμε και τα γλυκα χαμογελα των κοριτσιων.
Οσο αφορα το αν θα μπορουμε να τις "αγγιξουμε" ουτε λογος... φατε ματια ψαρια...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Άλλωστε στην Ταιλάνδη δουλεύει σαν καθηγητής Αγγλικών.
Στα μασατζίδικα θα συμπληρώσω μερικά πράγματα, μόλις τελειώσει μια δουλιά που έχω.
(Τουλάχιστον μπήκε το Poseidon).
Φιλε μην ξεχνιομαστε περιμενουμε την συμπληρωση σου για τα μασατζιδικα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γεια σας ειμαι καινουργιος στο φορουμ και παρακολουθω τη συζητηση που κανετε ενα μηνα,εχω διαβασει καμια 60αρια σελιδες απο την αρχη οποτε γνωριζω αρκετα,ειχα παντα τασεις φυγης απο την ελλαδα κυριως επειδη στην ελλαδα οι 9 στις 10 ειναι με κυταριτιδα η χοντρες,θα ηθελα να παω να μεινω μονιμα ,για βανγκονγκ πιθανον,απο χρηματα ειμαι ανεξαρτητος,καθως θα δουλευω μεσω ιντερνετ,αλλα φανταζομουν απο οτι διαβασα οτι ειναι φθηνα εκει και με προβληματησε που ειπατε για 2000 ευρω το μηνα,αν δεν εκανα λαθος στα λεφτα,ιδιως αν σκεφτεις οτι εδω εχω 2 σπιτια για να μεινω τα οποια ετσι και αλλιως δεν εχει διαθεση να τα πουλησει η μανα μου,πως γινεται να ειναι τοσο ακριβη η ζωη εκει αφου εχουν πιο χαμηλο βιοτικο επιπεδο απο εμας.
Οπως και να χει το σκεφτομαι να παω για κανα μηνα να δω τι παιζει και ηθελα να ρωτησω οι γυναικες στην ταιλανδη πως ειναι εμφανισιακα σε σχεση με αυτες απο κροατια, ρωσσια,τσεχια κτλ,περα απο το οτι ειναι πιο κοντες ειναι εξισου ωραιες οπως αυτες η ειναι πιο ασχημες σχετικα,αν και φυσικα το πρωτο που κοιταω σε καποια ειναι το σωμα της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom