kaavlas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.698
- Πόντοι
- 2.411
ΦΙΛΕ ακου εμενα που καθισα 3 χρονια εκει και εχω παει πανω απο 40 φορεσ!!!εκει εχω γαμισει γυρω στα 1000 μουνια!!! καταρχην για να πασ εκει θελεις απο 500 εωσ χιλια ευρω για το αεροπλανο.τα δωματια σε ενα καθαρο ξενοδοχειο στην μπαγκοκ εχουν απο 40 ευρω και ανω.γκομενεσ ελευθερες δε βγαζεις ευκολα.ειναι πουριτανες.οσες βγαλεις στο πισω μερος του μυαλου τους εχουν το πως θα σου φανε λεφτα. πουτανες στο δρομο πολλες αλλα οχι καλες.κοιτανε πως θα σε κοροιδεψουν(500 βατ και ανω για ενα χυσιμο).στο γαμησι δεν αντεχουν γιατι ειναι στενομουνεσ και πονανε ,η κανουν οτι πονανε.κωλος δε παιζει.γαμησα μονο 4 συνολικα και με πολυ κοπο και χρημα.
ενα καλο μαγαζι που γαμασ σχετικα καλα μουνακια και φτηνα ειναι sukumvit 24 kai 26 to thonglorspa 1 kai 2.600 BAΗT μιαμιση ωρα μασαζ στο μαγαζι και 1500 εξτρα στη γκομενα.συνολο 2100 που σημαινει 55 ευρω!
αν πασ σε καλυτερα μαγαζια ζητανε 3500-5000 βαητ για μιαμιση ωρα.εδω γαμασ πιο καλα και πιο φτηνα!
παταγια πιο φτηνα τα μουνια (500 ενα γρηγορο και 2000 και ανω για 5 ωρεσ.σου λενε ολη τη βραδια ,αλλα οταν χυσεισ 2 φορεσ φευγουν)αλλα απο ποιοτητα αστα .στη θαλασσα δε μπορεισ να κανεια μπανιο απο τη βρωμια.
τα ξενοδοχεια πιο φτηνα απο μπανγκοκ .αμα φασ στο δρομο φτηνα μπορεισ να πασ οπωσ εγω 3 φορεσ στο νοσοκομειο απο σαλμονελα.
πουκετ τα μουνια πιο καλα απο τη παταγια αλλα ολα πιο ακριβα(μουνια,ξενοδοχεια,φαι κλπ) .
το ειτζ στη ταυλανδη ειναι 5 τα εκατο.εγω πηγα στο νοσοκομειο απο αρρωστεια των πουλιων και εκατσα 3 μερεσ στην εντατικη.ειμαι τυχερωσ που ζω!
ταυλανδη για μια βδομαδα θεσ 2000 ευρω.αν νομιζεισ οτι θα εισαι τυχεροσ και θα γαμησεισ καλα πηγαινε.
α και κατι αλλο.το κλιμα ειναι απασιο.ζεστη και υγρασια.το φαι απαισιο.τρωσ τα καφτερα και σου τσουζει η κωλοτρυπιδα.
γαμα εδω καμμια μολδαβη ,οθκρανεζα,ροθμανα να ευχαριστηθεισ.50ευρω ειναι οκ για εδω.
δε θελω να σου πω ποσεσ φορεσ με κλεψανε εκει.(ταρφες ,πουτανες,αεροπορικη εταιρια κλπ).μη δανησεισ ποτε λεφτα εκει σε κανεναν!
αυτα για οσουσ λενε οτι γαμανε καλα στη ταυλανδη.αν θελουν κι αλλα ασ πανε και σε κανενα καμπινκ με μελλοθανατους απο ειτζ στη περιοχη του ισααν οπωσ πηγα εγω και ειδα και μετα μου λενε ...
τωρα ηρθα για παντα στην ελλαδα.ιο γαμησι που κανει η ελληνιδα δε το βρισκεισ εκει...