Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
718
Πόντοι
4.255
Ναι εχεις δίκιο αλλά τα γουστα ειναι γουστα φίλε μου και πρεπει να πληρώνωνται....
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ  ΑΚΟΜΗ ΛΟΙΠΟΝ.(ΛΕΠΑ).
Αν δεν κατεβης εσυ δεν κατεβαίνω μονος μου σε θελω μαζί μου τελος..............

κερνάω αρτον και θεάματα  ποτε θα μου ερθεις;;;;;;;;;;Μου ελειψες.......τοσο σε μενα  όσο και στις αγαπούλες σου Οποτε με βλέπουν τα ιδια ρωτούν.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εχουμε και τον άλλο τωρα με τον κλονο του πρωτοτυπου ψαχνει τον τάρλινγκ της καθε φορά που περνάω για ποτό.

Καλά να περνάς φιλε θα τα πούμε συντομα.

Επισης,φιλε............κατσε να κανουμε οικονομια για τον "Παραδεισο"!!!!

Να δωσεις την Αγαπη μου σ'ολα τα κοριτσια!!!!!!Φιλια!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Δεν βάζεις καλύτερα  καμμιά προσφορά της Ται για απευθείας  πτηση λέω γω να μην  ταλαιπωρούμε τωρα στα γεράματα με ενδειάμεσους  σταθμούς;;;;;;;;;;;;

ΕΙΠΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΟ και το χαλάσουμε εκτος  σοβαρού απροόπτου.
εχε τον νού σου για προσφορα τωρα εως πρώτες μέρρες Ιαννουαρίου.ξέρω τι σου λέω....

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
H KRISH SHN ELLADA DEN ME EKANE NA ANTISTATHW TAXIDI ARGENTINA.MAZEPSA OLES MOU TIS KAPOTES KAI 1500 EURW.
KAI ERWTW MAGES.VRHKE KANEIS SEXOPERIOXES GIA SEXOTOURISTES STO BUENOS AIRES???EIMAI KONTA 15 MERES.EKANA POLLA XILIOMETRA ME TAXI KAI PODIA POUTANES METRHSA OLES KIOLES 5.SE DYO HMIKENTRIKOYS DROMOUS.EXEI NA PEI KANEIS KATI????
φιλε μηπως χαθηκες<?? εισαι πολυ μακρυα απο το "σπιτι"

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πανονγκνιές συνέχεια
Η χτεσινή βραδιά ήταν η τελευταία μας στο Πουκέτ.Εγώ μάλλον θα επιστρέψω σύντομα.Εχω αφήσει μερικές
εκκρεμότητες πίσω.Το βραδάκι πάλι ψιχάλιζε αλλά δεν μας πτόησε.Κατά τις δέκα βρεθήκαμε στη γνωστή
Ταβέρνα με το τσαχπίνικο αγοροκόριτσο και την σερβιτόρα τσολιά.Απόψε δεν της πολυέδωσα σημασία.Αυτό ήταν!
Στριφογύριζε σαν τη μέλισσα πάνω από το τραπέζι μας.Τρεις μέρες την πάλεβα.Τελευταία και φαρμακερή.
Μου ρίχνει κεντρί της και με ζαλίζει.Της υπόσχομαι έξοδο και αξέχαστη βραδυά.Σήμερα είναι ντυμένη στα πράσινα
σαν Heineken,και εγώ ντυμένος στα high μου.Την κλείνω για τις δωδεκάμισυ αφου σχολάσει.Επιτέλους το
πράσινο οχειρό έπεσε.Μένει μόνο η λεηλασία στα ενδώτερα της καλούδια.Στο Soi κάτω από τη Tiger τα beer bar
μου φαίνονται διαφορετικά.Πολλά κουκλίστικα μαμούνια είναι στην τρελλή χαρά.Σε ένα μάλιστα έχουν ντυθεί
από τώρα βοηθοί Αγιοβασίλη.Κόκκινο μινάκι και τέτοια σχέδια.Πέρισυ με είχαν τρελλάνει στη Πατάγια.
Πέρασα και από το πρώτο μπαράκι να χαιρετήσω το αστέρι μου αλλά ήταν απούσα.Δεν ήρθε μου είπαν.Καλύτερα
γιατί άμα την έβλεπα πάλι θα έστηνα την Ον.Τόσο κουκλί είναι που θα επιστρέψω για πάρτυ της.Απόψε όμως
ειχα να κατασπαράξω τη λεία μου.Μετά από κυνήγι τριων ημερών το θύμα λύγισε.Την κέρασα και μία
Heineken φυσικά, στο μπαράκι Funk.Κατά τις μία και μισή με πήρε με το μηχανάκι της στο ξενοδοχείο μου.
Μου θύμισε όταν πριν χρόνια καμάκια εμείς φορτώναμε με τα μηχανάκια μας τις γκόμενες της βραδιάς.
Ε ρε χρονογυρίσματα....
Παρ' όλη τη συγκίνηση της βραδιάς ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για το αυριανό ταξίδι με τον Μπικ.
Πέντε νύχτες στην Πόλη των Αγγέλων.Πρώτη μου φορά.
Η κοπελλιά επέστρεψε απο πράσινο σε άσπρο άγγελο.Κλείνω τα Ιντερνετ και ορμάω στο καθήκον.Αν και κουρασμένη
από την ορθοστασία μου δόθηκε όπως μιά ώριμη Ταϊλανδεζα γνωρίζει καλύτερα να κάνει.Γλυκύτατη και παθιάρα.
Χωρίς πολλές τρελίτσες ήταν όπως την περίμενα.Η τελευταία βραδιά ήταν αυτή που ήθελα.
Ηρεμη, αισθησιακή και χαλαρή.Αγαπησιάρα! :smitten:
Αποκοιμήθηκε σε χρόνο ρεκόρ και δεν ξύπνησε παρα μόνο από τον βοηθό μου, που πρωί πρωί άλλη
δουλειά δεν είχε παρά να φτειάχνει υδροροές.Μετά τις ιδιαίτερες καλημέρες και τα σχετικά ντουσάκια με
βοηθάει στο πακετάρισμα και δεν φεύγει πάρα μόνο μέχρι να έρθει το ταξί μου.Χωρίς να μου ζητήσει δίδακτρα
της δίνω ένα καυτό φιλί και ένα καφετί στη τζέπη.See you again και γκαζιά για το Αεροδρόμιο  του Πουκέτ.

Η συνέχεια των περιπετειών θα είναι από την Πρωτεύουσα.
Μπανγκόνγ....η με άλλα λόγια η Πόλη των Αγγέλων... :rockon:

p@p@ras

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Βρε Λάκη θες να μας τρελάνεις περισσότερο και μας βάζεις τα video ;;;  :headbang: Ωραία θα πάμε το ερώτημα είναι θα γυρίσουμε (γιατί μπορεί να φανούμε και επιρρεπής στο  :knockinb:  :fuck1:) ή θα μας ψάχνει η γυναίκα με την Νικολούλη;  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Τελικά τι προτείνετε τελη Ιανουαρίου ή Μαρτιου και αξίζει τον κόπο να μοιράσω τις μέρες σε πουκέτ/παταγια (ισως και καμια μερα για bangok  :huh:)

homies187

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Aφιερωμενο στους λατρεις των ladyboys. Παντως αυτη ειναι η συνηθης καταληξη κοριτσιων που παραβαινουν κανονες μαγαζιων οπως να παιρνουν πελατη μετα το κλεισιμο του μπαρ για να μην πληρωσει ο γκομενος το barfine. Eγω εχω δει με τα ματια μου αναλογη τιμωρια την οποια παλι εκτελεσαν 2 ladyboy για το ιδιο αδικημα. Βιντεοσκοπηθηκε επισης ωστε να το δουν ολα τα κοριτσια του μαγαζιου.

τι παρανοιες ειναι αυτες ρε μαγκα? ανθρωπινη αξιοπρεπεια στα ορια της παρακμης. αηδιασα

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Τελικά τι προτείνετε τελη Ιανουαρίου ή Μαρτιου και αξίζει τον κόπο να μοιράσω τις μέρες σε πουκέτ/παταγια (ισως και καμια μερα για bangok  :huh:)
Μάρτη
και για αυτά που θες Πουκέτ-Πατάγια

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Τελικά τι προτείνετε τελη Ιανουαρίου ή Μαρτιου και αξίζει τον κόπο να μοιράσω τις μέρες σε πουκέτ/παταγια (ισως και καμια μερα για bangok  )
Μάρτη
Εγω ψηφιζω τελη Γεναρη, για να προλαβει και την ενδεχομενη κριση (  :knockinb: της Ελλαδας απο τους απανταχου νταβατζηδες της που τοσο καιρο την δανειζαν λεφτα, αλλα τωρα θα μας τα "χωσουν" και με το παραπανω...)

... Και αμα του αρεσει και εχει λεφτα και καλυτερευσει καπως η κατασταση, ξαναπαει παλι ανοιξιατικα προς Πασχα μερια ... ;)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
καλοκαιρακι λεει να πας εκει?? εννοω τελη αυγουστου ειναι ακομα low season?? εε ρε παιδες εχω παθει την πλακα μου με την ολη φαση εκει περα βλεποντας τα βιντεακια. και που να τα ζησεις ολα αυτα.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
καλοκαιρακι λεει να πας εκει?? εννοω τελη αυγουστου ειναι ακομα low season?? εε ρε παιδες εχω παθει την πλακα μου με την ολη φαση εκει περα βλεποντας τα βιντεακια. και που να τα ζησεις ολα αυτα.
Οποια εποχή και να πας καλά είναι, τέλη Αυγούστου είναι low season ποιο φτηνά τα ξενοδοχεία κατά τα άλλα οι τιμές στα υπόλοιπα οι ίδιες, ποιο λίγες οι γκόμενες, ποιο λίγοι οι τουρίστες, όχι ότι είναι άδεια από γκόμενες και από τουρίστες αλλά λιγότερα σε σχέση με Δεκέμβρη
τα βιντεάκια δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που βλέπεις εκεί σε σχέση πάντα με τον σεξοτουρισμό

p@p@ras

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Μάρτη

Φίλε μου θα ξεκινούσες απο πουκετ και μετα παταγια ή αντιθετα (για να δουμε πως θα βγουν τα εισιτηρια), επίσης ειναι καλυτερα να κλεισω ξενοδοχοχειο απο ελλάδα ή οταν φτάσω εκει;

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Οποια εποχή και να πας καλά είναι, τέλη Αυγούστου είναι low season ποιο φτηνά τα ξενοδοχεία κατά τα άλλα οι τιμές στα υπόλοιπα οι ίδιες, ποιο λίγες οι γκόμενες, ποιο λίγοι οι τουρίστες, όχι ότι είναι άδεια από γκόμενες και από τουρίστες αλλά λιγότερα σε σχέση με Δεκέμβρη
τα βιντεάκια δεν είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που βλέπεις εκεί σε σχέση πάντα με τον σεξοτουρισμό

φιλε arximakak δεν θελω να παω και να εχει μετριο και κατωτερο προιον απο αυτα που βλεπω στα βιντεακια.
δηλαδη απο μαιο και μετα η καλυτερη εποχη οσον αποψη γκομενας, τιμων, καιρου και ποικιλιας ποτε ειναι?? βλεποντας το τι υπαρχει θεσσαλονικη και το τι γινεται εκει περα εχω παθει την πλακα μου. σκεφτομαι απο αυριο να πηγαινω με λεοφωρειο για δουλεια και τα λεφτα για βενζινη να τα βαζω στην ακρη.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
HOLLYWOOD DISCO,PATTAYA
εδω ειδα μια απ'τις ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ Ταυλανδεζες(αν ειναι κιολας Ταυλανδεζα)που εχω δει!!!!Ειναι η τραγουδιστρια στο 0:46 του Βιντεο............Επισης το Μπαλλετο "φορτωνοταν" ολο(αν ηθελες)

Ναι ε;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

@ zironvenom : Μια χαρα ειναι και τον Αυγουστο και ισως ακομα καλυτερα, εχουν Ραμαζανι οι, οσοι εχουν τεσπα, επομενως  περισσοτερα κοριτσια σε αναλογια πεφτουν στον καθενα μας, οι τιμες σχεδον στη μεση και τα οτελια σωρηδον να διαλεξεις.

Αντε και την επομενη .... Βιετναμ !!!!

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε μου θα ξεκινούσες απο πουκετ και μετα παταγια ή αντιθετα (για να δουμε πως θα βγουν τα εισιτηρια), επίσης ειναι καλυτερα να κλεισω ξενοδοχοχειο απο ελλάδα ή οταν φτάσω εκει;
Με την σειρά που τα γράφω Πουκέτ-Πατάγια, επειδή είναι η πρώτη φορά που πας και για να μην ψάχνεσαι καλύτερα να κλείσεις από εδώ ξενοδοχείο τουλάχιστον για το πρώτο προορισμό στο Πουκέτ

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
φιλε arximakak δεν θελω να παω και να εχει μετριο και κατωτερο προιον απο αυτα που βλεπω στα βιντεακια.
δηλαδη απο μαιο και μετα η καλυτερη εποχη οσον αποψη γκομενας, τιμων, καιρου και ποικιλιας ποτε ειναι?? βλεποντας το τι υπαρχει θεσσαλονικη και το τι γινεται εκει περα εχω παθει την πλακα μου. σκεφτομαι απο αυριο να πηγαινω με λεοφωρειο για δουλεια και τα λεφτα για βενζινη να τα βαζω στην ακρη.
Εχω πάει Ιούλιο, Αύγουστο, Μάρτιο και κάτι από Σεπτέμβριο, όσες φορές πήγα είχε την ίδια ποιότητα στης γκόμενες, Μάρτιο είχε τις ποιο πολλές γκόμενες και ποιο πολλούς τουρίστες, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο ποιο λίγες (όχι πολύ ποιο λίγες) και σίγουρα ποιο λίγους τουρίστες, έχεις περισσότερες επιλογές για να διαλέξεις ο καιρός υποτίθεται από Νοέμβρη μέχρι Μάιο δεν έχει βροχές αλλά και τα καλοκαίρια που κατέβηκα ζήτημα αν έβρεξε 2-3 μέρες, το τι υπάρχει εκεί μην το συγκρίνεις με πουθενά, με λίγα λόγια να έχεις πολλά μωρά στο πιάτο σου χωρίς κόπο και κυνήγι όπως εδώ, αλλά και τα ανάλογα ανταλλάγματα αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα με το $$$  :knockinb: από το να δίνεις περιουσίες σε στριπτιτζούδες, μπαρόβιες και λοιπές τάνες στην Ελλάδα για ένα  :knockinb: του 5λεπτου και της κακιάς ώρας καλύτερα αν μπορείς να κάνεις κανά ταξιδάκι που θα συνδιάσεις μπόλικο  :knockinb: με τις διακοπές σου
Οσο για το λεοφωρείο εγώ το κάνω εδώ και χρόνια όχι απαραίτητα για να κρατάω λεφτά για τα ταξίδια αλλά για την γνωστή τσιγκουνιά μου  :2funny:
Αντε άλλες 20 και σήμερα μείνανε για την άφιξη μου στο Σιάμ  :headbang:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
απ οσο διαβασα εδω μεσα λεω να παω για κανα 15 μερο παταγια με 2000 χιλιαρο καθαρο για ξοδεμα εκει περα. και λογικα θα ειμαι αρχοντοπουλο. (εκτος τα αεροπορικα και το ξενοδοχειο). δεν ειναι μονο οι μπαροβιες φιλε. τα παντα εχουν ξεφτιλιστει πλεον. καλα κανεις και παιρνεις λεωφορειο οχι σαν κι εμενα τον μλκα που δινω 1,5 ευρω για την βενζινη

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μυκονο που ειμαι τωρα ενας μου ειπε οτι για ενα μηνα χαλασε με την οικογενεια του 4 ατομα 12 χιλιαδες ευρω.και τον περασμενο γεναρη που ηταν το ευρω στα πανω του ακομα.για πουκετ ειπε και ενοικιο εδινε 65 και μαλιστα ητνα τιμη ευκαιριας μου ειπε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom