Πανονγκνιές συνέχεια
Η χτεσινή βραδιά ήταν η τελευταία μας στο Πουκέτ.Εγώ μάλλον θα επιστρέψω σύντομα.Εχω αφήσει μερικές
εκκρεμότητες πίσω.Το βραδάκι πάλι ψιχάλιζε αλλά δεν μας πτόησε.Κατά τις δέκα βρεθήκαμε στη γνωστή
Ταβέρνα με το τσαχπίνικο αγοροκόριτσο και την σερβιτόρα τσολιά.Απόψε δεν της πολυέδωσα σημασία.Αυτό ήταν!
Στριφογύριζε σαν τη μέλισσα πάνω από το τραπέζι μας.Τρεις μέρες την πάλεβα.Τελευταία και φαρμακερή.
Μου ρίχνει κεντρί της και με ζαλίζει.Της υπόσχομαι έξοδο και αξέχαστη βραδυά.Σήμερα είναι ντυμένη στα πράσινα
σαν Heineken,και εγώ ντυμένος στα high μου.Την κλείνω για τις δωδεκάμισυ αφου σχολάσει.Επιτέλους το
πράσινο οχειρό έπεσε.Μένει μόνο η λεηλασία στα ενδώτερα της καλούδια.Στο Soi κάτω από τη Tiger τα beer bar
μου φαίνονται διαφορετικά.Πολλά κουκλίστικα μαμούνια είναι στην τρελλή χαρά.Σε ένα μάλιστα έχουν ντυθεί
από τώρα βοηθοί Αγιοβασίλη.Κόκκινο μινάκι και τέτοια σχέδια.Πέρισυ με είχαν τρελλάνει στη Πατάγια.
Πέρασα και από το πρώτο μπαράκι να χαιρετήσω το αστέρι μου αλλά ήταν απούσα.Δεν ήρθε μου είπαν.Καλύτερα
γιατί άμα την έβλεπα πάλι θα έστηνα την Ον.Τόσο κουκλί είναι που θα επιστρέψω για πάρτυ της.Απόψε όμως
ειχα να κατασπαράξω τη λεία μου.Μετά από κυνήγι τριων ημερών το θύμα λύγισε.Την κέρασα και μία
Heineken φυσικά, στο μπαράκι Funk.Κατά τις μία και μισή με πήρε με το μηχανάκι της στο ξενοδοχείο μου.
Μου θύμισε όταν πριν χρόνια καμάκια εμείς φορτώναμε με τα μηχανάκια μας τις γκόμενες της βραδιάς.
Ε ρε χρονογυρίσματα....
Παρ' όλη τη συγκίνηση της βραδιάς ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για το αυριανό ταξίδι με τον Μπικ.
Πέντε νύχτες στην Πόλη των Αγγέλων.Πρώτη μου φορά.
Η κοπελλιά επέστρεψε απο πράσινο σε άσπρο άγγελο.Κλείνω τα Ιντερνετ και ορμάω στο καθήκον.Αν και κουρασμένη
από την ορθοστασία μου δόθηκε όπως μιά ώριμη Ταϊλανδεζα γνωρίζει καλύτερα να κάνει.Γλυκύτατη και παθιάρα.
Χωρίς πολλές τρελίτσες ήταν όπως την περίμενα.Η τελευταία βραδιά ήταν αυτή που ήθελα.
Ηρεμη, αισθησιακή και χαλαρή.Αγαπησιάρα!
Αποκοιμήθηκε σε χρόνο ρεκόρ και δεν ξύπνησε παρα μόνο από τον βοηθό μου, που πρωί πρωί άλλη
δουλειά δεν είχε παρά να φτειάχνει υδροροές.Μετά τις ιδιαίτερες καλημέρες και τα σχετικά ντουσάκια με
βοηθάει στο πακετάρισμα και δεν φεύγει πάρα μόνο μέχρι να έρθει το ταξί μου.Χωρίς να μου ζητήσει δίδακτρα
της δίνω ένα καυτό φιλί και ένα καφετί στη τζέπη.See you again και γκαζιά για το Αεροδρόμιο του Πουκέτ.
Η συνέχεια των περιπετειών θα είναι από την Πρωτεύουσα.
Μπανγκόνγ....η με άλλα λόγια η Πόλη των Αγγέλων...