Πατόνγκ συνέχεια.
Χτες το βράδυ ξαναπήγα στην Καρόν για να συναντήσω τη φιλενάδα.Είχε ρεπό και με κάλεσε για φαγητό.
Από μέσα της μάλλον ελπίζει να τα ξαναφτειάξουμε.Ειναι όμως απίστευτη σαν φίλη.Ο σεξοτουρισμός δεν ενδείκνυται
για εμάς τους πονόψυχους ε Μπικ;
Με πήγε σε εστιατόριο μπροστά στην παραλία και με μόνο 290 μπατίνια είχα σούπα κρέμα κόκονατ με θαλασσινά,
φιλετάκια ψαριού παναρισμένα και τραγανά,ρύζι ατμού και ανάμιχτα λαχανικά σε σάλτσα σόγιας.Οι γεύσεις όμως
καμιά σχέση με εκείνα των χύμα ταβερνών της Πατόνγκ.Κλάσεις ανώτερες, και είχαμε και ζωντανή μουσική.
Επίσης στο μενού ήταν φρούτα και μία μπύρα ντράφτ δώρο.Της νεαρής της έδωσα και τα δικά μου δώρα.
Μπλουζάκι Hellas τσάντα θαλάσσης και καπελάκι τζόκεϋ Ελλάς φυσικά.Τρελλάθηκε που δεν την ξέχασα.
Στο μυαλό μου ήταν αν την κατεβάσω στη Πατόνγκ για διανυχτέρευση, δεν ήθελα να ξαναμπερδέψουμε γιατί τώρα
φτειάξαμε καλή φιλική σχέση.
Με διευκόλυνε λέγοντας μου είναι ότι είναι κουρασμένη και πάει για ύπνο.Πέρνω ταξί και κατηφορίζω για την πόλη
τη αμαρτίας. Συνάντησα τον συναγωνιστή Μπικ που απόψε είχε όρεξη για τρελίτσες μια και πήρε διήμερη άδεια από
το τιλάκ του.
Στο μπαράκι κάτω πό την Tiger παίζουν τρελά μωρά.Πιπινομούνια.
Τα είχα δεί και από προχτές.Στο δρόμο βλέπω και την χτεσινή που κατευθύνεται για πάνω.Με αρπάζει από το χέρι
και θέλει να ανέβω μαζί της.
Της λέω later και παραγγέλνω νερό.Μου πήρε δέκα λεπτά για να καταλάβουν τι θα πιω.Επίσης πρέπει να τους
λές πόσα ποτά θα πάρεις.Ας πούμε θέλεις μία μπύρα πρέπει να τους το πεις και να το δείξεις με το δάχτυλο.
ONE SINGHA... Η Daw είναι μωρό για γερά νεύρα.Αν ήταν λίγο πιο φιλική θα την μπαρφάνιζα ασυζητητί.
Κι ας ήθελε 500+3000 LT! Το άξιζε! Μπικ για επιβεβαίωσε pls.Δεν έχω δεί καλύτερο κοντό μέχρις στιγμής στη
Σκατόνγκ. Αστέρι! Και το όνομά της σημαίνει αστέρι. Σα να λέμε Αστέρω...όπως είπα δεν ήταν και τόσο φιλική
να με κερδίσει και ξύνισα.Και τα άλλα κοριτσάκια ήταν αστεράκια.
Στο δρόμο εκτός από τα ladyboys και τις τελειωμένες που κάνουν πιάτσα
βλέπω δυνατό εργαλείο.
Την θέλω πολύ αλλά αυτή μόνο st και δεν έρχεται disco!
Όσες του δρόμου ρωτάω δεν έρχονται στα ιδρύματα.Αρα είναι σε μαύρη λίστα κάτι θα έχουν κάνει οπότε
μακρυά.Στη Hollywood γίνεται κάθε βράδυ γιορτή.
Ειναι μέρος που προτιμούν οι νεαροί φαλανγκ αλλά και τα εκατοντάδες κορίτσια λόγω δωρεάν ποτού.
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τους νεαρούς που πάνε ντίσκο και καταναλώνουν δυνάμεις στο χορό.
Κάνουν και φιγούρες μεσα στο πλήθος μάλιστα!
Ενα μικρό που σταμάτησα καλό μεν αλλά δεν με κέρδισε.Κατα τα άλλα η ίδια μπαζογεύση.
Πολλές για μπουμμπουμ αλλά μόνο μέχρι εκεί.Μετά την Ντάου (αστέρι) το χάος (μαύρες τρύπες).
Σκέπτομαι να πάρω ρεπό απόψε και αύριο να γίνω Dawnaut (αστροναύτης)!Καλό.!!
Μετά πάμε και στη Tiger όπου και εκεί παρόμοια κατάσταση.Ο συμπαίχτης όμως με κίνηση ματ γραπώνει μωρό μινιόν και
το κλείνει για καλά.Εγώ μετά από μιά γύρα και αφού νοιώθω εξαντλημένος παρατάω τον αγώνα και την κάνω γοργά για
το δωμάτιο μου όπου την πέφτω σαν κούτσουρο και σηκώνομαι μετά από εννιά ώρες...
Εχω ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μου και ακόμη δεν έχω αποφασίσει για τη συνέχεια
Για να δούμε...