Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Σαν "πρωταρης" οπως λεει και ο Μπικου, την "πατησα κι εγω ! Και εκλεισα καποια πραγματα απο πριν μεσω νετ γιατι δεν ηξερα πως θα τα βρω εκει.....
Την επομενη φορα να ειμαστε καλα ΔΕΝ θα ξανακλεινω  απο πριν.... Παντως εχω βρει πολυ καλες τιμες και σε εισητηρια και σε αεροπορικα, και απο την μια πλευρα ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ για μενα που θα παω ΑΚΡΙΒΩΣ πανω στις γιορτες και υπηρχε περιπτωση να ανεβουν κι αλλο οι τιμες τοτε αν τα αφηνα για τελευταια στιγμη !!!!!!
Οι τιμες ειναι "φωτια" ηδη & θα παρουν και αλλο πανω για τις γιορτες...
Πολυ μου τη σπαει που σε διαφορα μερη στην Πατονγκ εχουν "στολιστει" χριστουγεννιατικα !!

Ανοητο εμπορικο θρησκευτικο Κιτς,σε μια χωρα πιστων Βουδιστων...
Ολα στην υπηρεσια της κονομας.

Φιλοι μου,ειναι τοσο χαμηλο το διανοητικο επιπεδο της πλειοψηφιας των Φαλανγκ εδω,που σε παιρνει η "μπαλα" και'σενα...
Πρωτη φορα στη ζωη μου εχω δει νεολαια τοσο κακοντυμενη & με συμπεριφορα ζωου.
Αυτο κουβεντιαζαμε με το Pag χτες στην χολλυγουντ,οπου δεν μπορεις να σταθεις πουθενα καθως τα "ζωα" δεν βλεπουν τιποτα μπροστα τους...

Ενα αλλο βραδυ στην Tiger ενα "μπαρφαινιασμενο" κουκλι ειχε ζωγραφισμενη την αηδια στο πρωσοπο απο την εμφανιση & τη συμπεριφορα ενος απεριγραπτου πιτσιρικα.Ο τυπος φορουσε βερμουδα "εφημεριδα" της λαικης,παντοφλα του "στρατου" & φρεντ περυ του "κιλου"... ενω χορευε σαν το κατσικι με αλλες γκομενες γυρω γυρω. :jerking:

Χτες ο Pag τα πηρε στο κρανιο καθως εκει που κερασαμε για το χαβαλε 2 τσουτσουνοκοριτσα,ενας μαλακας απο το διπλανο τραπεζι "βουταει" τη μια & τη τραβουσε κοντα του σαν το σκυλι...
Δε λεω σε "σεξιστικη" "σκηνη" βρισκομαστε,αλλα οχι & να κοψουμε και την επαφη μας με το ανθρωπινο ειδος...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Επιτέλους βγήκε ήλιος στο Πουκέτ  :grin:
...μπας και στεγνώσει λίγο η μουχλιασμένη συμπεριφορά των απαράδεκτων φαλάνγκ  :jerking:
Ψες η ψαριά πετυχημένη  :rockon:

Νεότερα το δικό μας απογευματάκι  :coffee:

Άντε καλημέρες :dancing:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Το λενε Μ&Κ και ειναι στο σοι βιρακιτ πισω απο την αγορα Baanzan.
Περισσοτερα θα ψαξω αυριο.Θυμισε μου με ΠΜ.
Λοιπον,ενδεικτικα για τους συναγωνιστες που πιθανον να ενδιαφερονται,σημερα εκανα ενα "πειραμα" μαζι με το Τιλακ. Την εβαζα & ρωτουσε τιμες σε Ξεν/χεια,και μετα πηγαινα & εγω...

Το αποτελεσμα ειχε πολυ πλακα.1000 για μενα,με παζαρι 800 μπατ . 500 το περισσοτερο γι'αυτην χωρις παζαρι...

Το C&N σημερα το επαιρνα στα 1400 με αρκετο παζαρεμα...

Στο σοι sansabai(προεκταση της Bangla) oi Τιμες παιζουν στα 1200-1400.δεν συγκρατησα ονοματα αλλα 1-2 δωματια που ειδα ηταν αρκετα καλα.Αυτη τη στιγμη παιρνεις το Βangkok rezidence (δωματια με τζακουζι...) στο 1000ρικο λογω του οτι ανακατασκευαζετε το ισογειο.

Στο σοι βιρακιτ (παραληλα & πισω απο αγορα baanzan) εχει καποια καλα δωματια με 800-1000,αναλογως πως θα τους "πιασεις"...
Πχ με ξεκινησε απο τα 1200 & εφτασε στα 900 & βαριομουνα να "παιξω" & πολυ...

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Αγόρια ποιός επιστρέφει Αθήνα και θα μπορούσε να μου φέρει τηλεκάρτες των 500Β για το κινητό. Της Freedom χρειάζομαι...

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
Αγόρια ποιός επιστρέφει Αθήνα και θα μπορούσε να μου φέρει τηλεκάρτες των 500Β για το κινητό. Της Freedom χρειάζομαι...

τι εγινε αρχηγε??..πολυ μπλα-μπλα με τα τιλακ?  :grin:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ξερω πως ειναι η Thai air απο ελλαδα,αλλα εδω εσωτερικα ειναι ενα μπουρδελο...
Ακυρωσε την πτηση μου απο πουκετ για Βκκ και με μετεφερε την επομενη μερα,φανταστητε τωρα να ειχα κανονισει ετσι τις ωρες ωστε να εφευγα απο Βκκ για ελλαδα την ιδια μερα...

Γι αυτο προς γνωση & συνμορφωση ΔΕΝ κλεινουμε ουτε τις εσωτερικες πτησεις απο νετ.
Και φυσικα την επομενη φορα μονο με Qatar που τωρα εχει & απευθειας για πουκετ.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
μπικου τι κανεις 10 το βραδυ στο internet??? βγες εξω να κανεις καμια βολτα. μην κλεινεστε στο δωματιο.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
μπικου τι κανεις 10 το βραδυ στο internet??? βγες εξω να κανεις καμια βολτα. μην κλεινεστε στο δωματιο.
Φιλε μου,μολις ετρεχα για το εισητηριο στην Τhai.
Μπανακι & βουρ για μπανγκλα...
Ειναι τοσο μικρο εδω το μερος που οταν εχεις οργανωθει,δεν ανχωνεσαι...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δεν ξερω πως ειναι η Thai air απο ελλαδα,αλλα εδω εσωτερικα ειναι ενα μπουρδελο...
Ακυρωσε την πτηση μου απο πουκετ για Βκκ και με μετεφερε την επομενη μερα,φανταστητε τωρα να ειχα κανονισει ετσι τις ωρες ωστε να εφευγα απο Βκκ για ελλαδα την ιδια μερα...

Γι αυτο προς γνωση & συνμορφωση ΔΕΝ κλεινουμε ουτε τις εσωτερικες πτησεις απο νετ.
Ειδικα για τη ΤΗΑΙ airways,συμφερει να κλεινεις το εισιτηριο απο πριν,γιατι αν πας Μπανγκοκ και πας μετα στα γκισε να κλεισεις για Πουκετ (με ΤΗΑΙ),τοτε η τιμη βγαινει 40-50% ακριβοτερα.
Εννοω οτι αλλη τιμη εχει το ΕΝΙΑΙΟ εισιτηριο Αθηνα-Μπανγκοκ-Πουκετ και αλλη τιμη τα 2 ξεχωριστα εισιτηρια Αθηνα-Μπανγκοκ και Μπανγκοκ-Πουκετ.
Αυτο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ποτε ειναι οι πτησεις.Δηλαδη μπορεις να φυγεις απο Αθηνα το Σαββατο ας πουμε,να φτασεις Κυριακη και για Πουκετ να φευγεις μετα απο μια εβδομαδα...Αρκει να το εχεις πληρωσει ΗΔΗ απο Αθηνα...
Οσον αφορα το θεμα,οτι μπορει να εχανες τη πτηση για Ελλαδα,αν ειχες κλεισει ας πουμε εισιτηριο με ΤΗΑΙ Πουκετ-Μπανγκοκ-Αθηνα,και σου αλλαζε τη πτηση Πουκετ-Μπανγκοκ για μια ημερα,τοτε ηταν υποχρεωμενη οχι μονο να σου μεταθεσει για την επομενη μερα το σκελος Μπανγκοκ-Αθηνα,αλλα να σου παρεχει και ξενοδοχειο καθως και σιτιση...(και αμα "γκρινιαζες και λιγακι,μπορει να επαιρνες και ενα δωρεαν εισιτηριο πηγαινε-ελα Αθηνα-Μπανγκοκ)...
Αν επισης την επομενη μερα δεν ειχε η ΤΗΑΙ πτηση για Αθηνα,τοτε ηταν υποχρεωμενη να σε βαλει σε οποιο αεροπλανο (απο οποιαδηποτε εταιρια),πεταει εκεινη τη μερα για Αθηνα...
ΕΑΝ βεβαια το προγραμμα σου ειναι εντελως φλου,δε κλεινεις τιποτα απο εδω,παρα μονο το Αθηνα-Μπανγκοκ και βλεποντας και κανοντας... ;)
Με δεδομενο βεβαια πως οι εσωτερικες πτησεις θα σου κοστισουν 50-100 ευρω παραπανω απο οτι να τις εκλεινες απο Αθηνα... ;)

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Οπως και να εχει, εφοσον η ακυρωση-αλλαγη πτησης ηταν υπαιτιοτητα της εταιριας, μπορουσε να ζητησει ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ πισω...

Τι θα γινονταν αν για παραδειγμα ειχε κλεισει πτηση Αθηνα-Μπαγκοκ-Αθηνα με QUATAR (οπως εγω πχ) και πετουσε για επιστροφη, την ιδια μερα που θα γυριζε απο Πουκετ με Thai ???

Γι αυτο αν και αρχαριος με το θεμα της Ταυλανδης, απο αλλες εμπειριες που εχω απο προηγουμενα ταξιδια , ΠΟΤΕ μην κανονιζετε εσωτερικες πτησεις μεσα στην χωρα την ιδια μερα που φθανετε απο εξωτερικο ή που φευγετε... ΚΑΛΥΤΕΡΑ στο ενδιαμεσο και ας επιβαρυνθητε και 1-2 διαδρομες απο/προς αεροδρομιο, αν ειστε μακρια, για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο.... ;)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Χτες βράδυ λοιπόν αφού χτυπήσαμε ένα κιλό γαρίδες, δυό καβούρια και τα σχετικά συνοδευτικά, κινήσαμε για τη
γνωστή Μπαγκλαρόουντ.
Το μάτι μου φυσικά παίζει δεξιά αριστερά.Και τι εντοπίζει! Τα δύο λαυράκια που πείραξα στο εμπορικό την
προηγούμενη.Νάτα τώρα φοβερά σέξυ ντυμένες να κάνουν πιάτσα. Δεν το περίμενα να τις ξαναδω.Μου υπόσχονται
να με ξετινάξουν δίνοντας τους δύο χιλιάρικα και τις δύο σορτ τάιμ βέβαια.Αυτές του δρόμου πάνε για δυό τρία σορτ
τη βραδυά,είναι στο αίμα τους το ασταμάτητο γαμίσι.Τις προτείνω disco, δεν δέχονται με τίποτα.Μάλλον είναι black
list.Μόνο μπουμ μπουμ κατευθείαν.Ξενερώνω από τη χύμα συμπεριφορά και πάμε στα αγοροκόριτσα.Κατεβάζω την Bee που
είναι γλυκιά σαν Βee αλλά και με κεντρί...το πιάσατε το υπονοόυμενο χε χε.Κουκλίτσα και ευγενέστατη.Ηρθε και η
φίλη της η Βear και κάθησε παρέα.Ολα ωραία και καλά, βγάλαμε φωτογραφίες και τις κεράσαμε φυσικά.Το κέφι στο
ζενίθ μέχρι που από δεξιά εμφανίστηκε απαράδεκτος λουβιάρης Ρώσος ή δε ξέρω τι, ένα μαλάκας που βούτηξε τον
μελισσουργό σαν να ήταν ζώο.Δεν σεβάστηκε ούτε μαγαζί ουτε παρέες.Σκέψου να ήμασταν τίποτα τσαμπουκάδες τι θα
πάθαινε, αν και πρέπει να αποφεύγουμε φασαρίες.Οι Ταιλανδοί τέτοια περιμένουν για να τα κονομήσουν.Σπάστηκα αν
και το κατόη ζήτησε ευγενικά συγνώμη, είναι πελάτης που έρχεται κάθε μέρα μου είπε, στα τέτοια μου, λογαριασμό και
φεύγουμε.
HOLLYWOOD ώρα μία μετανυχτική.Πιάνουμε γωνιά στο γνωστό μπαρ.Εκεί πάντα έχει μαμούνια.Δυο τρία είναι θανατηφόρα.
Σταμπάρω μία που τους χορεύει όλους σε ένα παπούτσι.Το αξίζει φυσικά.Την κατάλληλη στιγμή διπλαρώνω και πετάω
δόλωμα...αποτυχία μπασμό ήθελε και μάλιστα ΜΠΑΤ-σμό μπόλικο.Την κόβω για τάλληρο αν και δε ρώτησα αλλά το κατάλαβα από τις στρατιές που απέκρουε.Σπάσαν τα μούτρα τους αρκετοί λιγδιάρηδες γαμπροί. Ενας μας σπρώχνει για να παραγείλει.
Αν το έκανε στην Ελλάδα θα έτρωγε σφαλιάρα.Κάνουμε υπομονή και συμφωνούμε για Tiger.H Hollywood μπορεί να μαζεύει
χίλια μουνιά ένεκα ποτού free αλλά επίσης μαζεύει και πολλούς απαράδεκτους βρωμίκους.Χτες η αναλογία δεν ήταν αυτή
που αρμόζει σε Thai Disco.Η High season ήρθε και μαζί της χιλιάδες Πάου Βάου....
Στη Tiger τα πράγματα είναι πιο ανθρώπινα.Με του που μπήκαμε στο πρώτο μπαρ η ματιά μου διασταυρώνεται με τα
χαμογελαστά μάτια της Kunee με έμελλε να είναι η αποψινή μου Ιερόδουλη.Το ένοιωσα αμέσως προτού την πλησιάσω.
Είναι και το ένστικτο που με οδηγεί και με τον καιρό βοηθάει να εντοπίσω τις καλές την κατάλληλη στιγμή.
Timing!Λες και την ήξερα από καιρό.Δε χρειάστηκε ούτε ψηστήρι ούτε χρηματική συμφωνία.Την έκοψα για πάνω από χήνα
αλλά όχι πάνω από δύο.Ούτε με ρώτησε ούτε τη ρώτησα.Ημουν χαρούμενος και είχε θετικότατη αύρα.Κορμί τέλειο λιγο
ψηλή,φατσούλα και με διάθεση άριστη.Αγγλικά πολύ καλά για Τhai και μορφωμένη,τι άλλο ήθελα...!
Η φίλη της αζευγάρωτη, την κόβω αλλά δεν εγκρίνεται για τρίο, σιγά μην είχα και δυνάμεις...
Εμεινε μέχρι τις μία το μεσημέρι.Μπουμ μπουμ,ποτάκια ντουσάκια και ξανά μανά..Αχ...this is life!!
Μάλιστα χειροκρoτούσε στο τέλος και φώναζε με χαρά....I finish-I finish...!!!Κοριτσάρα εσύ...
Το μεσημέρι τη ξύπνησα να ξεκολλήσει από το κρεβάτι.Είχε ήλιο και η θάλασσα μας καλούσε.Σκεπτόμουν πόσα να της δώσω μια και δεν κάναμε συμφωνία.Τις ρίχνω ενάμισυ,της λέω ότι θα την ξαναδώ σήμερα και αφού με ευχαριστεί την κάνει για room και εγώ για παραλία που σήμερα ήταν τρέλλα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

τι εννωεις απευθειας;;;;

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Αριστος pagtao ! Εγραψες παλι ! :dancing:
Και σε αλλα με υγεια!

(εχεις και pm) ;)

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
παιδιά τα εισιτήρια από ΒΚΚ για πουκέτ πόσο έχουν;
το πιο φθηνό πάνε-έλα είναι στα 240 ευρά...
κάπου είχα διαβάσει όμως ότι είναι φθηνά και μου φαίνονται πολλά

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πατόνγκ συνέχεια.
Χτες το βράδυ ξαναπήγα στην Καρόν για να συναντήσω τη φιλενάδα.Είχε ρεπό και με κάλεσε για φαγητό.
Από μέσα της μάλλον ελπίζει να τα ξαναφτειάξουμε.Ειναι όμως απίστευτη σαν φίλη.Ο σεξοτουρισμός δεν ενδείκνυται
για εμάς τους πονόψυχους ε Μπικ; :headbang:
Με πήγε σε εστιατόριο μπροστά στην παραλία και με μόνο 290 μπατίνια είχα σούπα κρέμα κόκονατ με θαλασσινά,
φιλετάκια ψαριού παναρισμένα και τραγανά,ρύζι ατμού και ανάμιχτα λαχανικά σε σάλτσα σόγιας.Οι γεύσεις όμως
καμιά σχέση με εκείνα των χύμα ταβερνών της Πατόνγκ.Κλάσεις ανώτερες, και είχαμε και ζωντανή μουσική.
Επίσης στο μενού ήταν φρούτα και μία μπύρα ντράφτ δώρο.Της νεαρής της έδωσα και τα δικά μου δώρα.
Μπλουζάκι Hellas τσάντα θαλάσσης και καπελάκι τζόκεϋ Ελλάς φυσικά.Τρελλάθηκε που δεν την ξέχασα.
Στο μυαλό μου ήταν αν την κατεβάσω στη Πατόνγκ για διανυχτέρευση, δεν ήθελα να ξαναμπερδέψουμε γιατί τώρα
φτειάξαμε καλή φιλική σχέση.
Με διευκόλυνε λέγοντας μου είναι ότι είναι κουρασμένη και πάει για ύπνο.Πέρνω ταξί και κατηφορίζω για την πόλη
τη αμαρτίας. Συνάντησα τον συναγωνιστή Μπικ που απόψε είχε όρεξη για τρελίτσες μια και πήρε διήμερη άδεια από
το τιλάκ του.
Στο μπαράκι κάτω πό την Tiger παίζουν τρελά μωρά.Πιπινομούνια. :smitten: :smitten:
Τα είχα δεί και από προχτές.Στο δρόμο βλέπω και την χτεσινή που κατευθύνεται για πάνω.Με αρπάζει από το χέρι
και θέλει να ανέβω μαζί της.
Της λέω later και παραγγέλνω νερό.Μου πήρε δέκα λεπτά για να καταλάβουν τι θα πιω.Επίσης πρέπει να τους
λές πόσα ποτά θα πάρεις.Ας πούμε θέλεις μία μπύρα πρέπει να τους το πεις και να το δείξεις με το δάχτυλο.
ONE SINGHA... Η Daw είναι μωρό για γερά νεύρα.Αν ήταν λίγο πιο φιλική θα την μπαρφάνιζα ασυζητητί.
Κι ας ήθελε 500+3000 LT! Το άξιζε! Μπικ για επιβεβαίωσε pls.Δεν έχω δεί καλύτερο κοντό μέχρις στιγμής στη
Σκατόνγκ. Αστέρι! Και το όνομά της σημαίνει αστέρι. Σα να λέμε Αστέρω...όπως είπα δεν ήταν και τόσο φιλική
να με κερδίσει και ξύνισα.Και τα άλλα κοριτσάκια ήταν αστεράκια. :kissass:
Στο δρόμο εκτός από τα ladyboys και τις τελειωμένες που κάνουν πιάτσα :s&m_2: :s&m_1: :crazy:
βλέπω δυνατό εργαλείο. :tits2:  Την θέλω πολύ αλλά αυτή μόνο st και δεν έρχεται disco!
Όσες του δρόμου ρωτάω δεν έρχονται στα ιδρύματα.Αρα είναι σε μαύρη λίστα κάτι θα έχουν κάνει οπότε
μακρυά.Στη Hollywood γίνεται κάθε βράδυ γιορτή. :grouphug:
Ειναι μέρος που προτιμούν οι νεαροί φαλανγκ αλλά και τα εκατοντάδες κορίτσια λόγω δωρεάν ποτού.
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τους νεαρούς που πάνε ντίσκο και καταναλώνουν δυνάμεις στο χορό.
Κάνουν και φιγούρες μεσα στο πλήθος μάλιστα! :headbang: :headbang:
Ενα μικρό που σταμάτησα καλό μεν αλλά δεν με κέρδισε.Κατα τα άλλα η ίδια μπαζογεύση.
Πολλές για μπουμμπουμ αλλά μόνο μέχρι εκεί.Μετά την Ντάου (αστέρι) το χάος (μαύρες τρύπες).
Σκέπτομαι να πάρω ρεπό απόψε και αύριο να γίνω Dawnaut (αστροναύτης)!Καλό.!! :rockon:
Μετά πάμε και στη Tiger όπου και εκεί παρόμοια κατάσταση.Ο συμπαίχτης όμως με κίνηση ματ γραπώνει μωρό μινιόν και
το κλείνει για καλά.Εγώ μετά από μιά γύρα και αφού νοιώθω εξαντλημένος παρατάω τον αγώνα και την κάνω  γοργά για
το δωμάτιο μου όπου την πέφτω σαν κούτσουρο και σηκώνομαι μετά από εννιά ώρες... :sleeping:

Εχω ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μου και ακόμη δεν έχω αποφασίσει για τη συνέχεια  :helpplea: :2funny:

Για να δούμε... :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom