Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Να τανε καμια προσφορά όπως παλιότερα από τους ίδιους με 400 ευρώ που είχε ξαναειπωθεί να το συζητούσαμε αλλά...
και εγώ πάντα ταξιδεύω χωρίς πρακτορία στη μέση, αν και έχω ακούσει ότι κάποιες φορές μπορεί να συμφέρει κάποια προσφορά γενικότερα σε ταξίδια, και σε 24 μέρες πάλι μόνος θα ταξιδεύω όχι ότι με χαλάει, η Ταιλάνδη είναι το μόνο μέρος που μπορώ να ταξιδεύω και να περνάω τις μέρες μόνος μου, άλλωστε και με παρέα να πάω με τα τιλάκ θα περνάω την ώρα μου, το πολύ πολύ να τους δω στο στο αεροπλάνο της επιστροφής και να συζητάμε πως περάσαμε  :grin:
Suadam δεν σε άκουσα τελικά έκλεισα στο eastiny 7, θα το μετανιώσω? θα δείξει, η μαλακία είναι ότι τώρα πρόσεξα το Balitaya Resort Pattaya το οποίο φαίνεται καλύτερο και με τις υπηρεσίες που προσφαίρει και το eastiny, το bella prima villa που έμεινα το καλοκαίρι έχει για το Γενάρι 230 ευρώ  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: είπαμε high season αλλά όχι και έτσι
με τόσα μένω στο intercontinental στην bkk και κάθε βράδυ ψωνίζω από τα τοπ μουνάκια στην πρωτεύουσα

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Ax ρε laki,ξυνεις πληγες τωρα...
Δυστυχως το λαθος μου να κλεισω ξεν/χειο-αεροπορικα απο πριν,το πληρωνω.
Αλλα χαλαλι, καλουτσικα ειναι & εδω για μενα.
Ηδη στο μυαλο μου προετοιμαζω το επομενο ταξιδι...
Αυτη ειναι και η δικη μου πληγη!!!  :headbang:
Εκλεισα αεροπορικα για Πουκετ και δεν ακυρωνονται, και αν δεν παω θα χασω 140 ευρω !!! ΜΑΛΑΚΙΑ... Καλυτερα να εμενα περισσοτερες μερες Μπαγκοκ !!! Αλλα δε βαριεσαι... 5 μερουλες ειναι! Θα περασουν!
Και ας εχω να λεω που πηγα και Πουκετ....  ;)

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
thanks παιδια,τωρα τα διαβαζει και το φιλαρακι μου και εχει μια μαπα σαν να εφαγε χαλασμενα μαμουνια
παλι καλα που ειστε και εσεις και δεν την παταμε ευκολα

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ολες ειναι του επαγγελματος ειτε ετσι ειτε αλλιως...
Ειναι στον τροπο ζωης τους να παιρνουν ανταλαγματα...
Παντως τοσοι & τοσοι που μιλανε για Παταγια δεν γινετε να κανουν ολοι λαθος.
Οταν ο Pagtao λεει οτι εδω δεν εχει ωραιες γυναικες,δεν μπορω να τον αμφισβητησω,γιατι ειναι εμπειρωτατατος & γνωστης της Ταυλανδης.
Ασχετα αν στα δικα μου ματια αρεσουν τα καυλιαρικα γκομενακια & ας μην ειναι τα πρωτα αστερια...

τραβα παταγια να βρεις την υγεια σου. ακου τι σου λεω. πηγαιντε μαζι με τον pagtao. καλυτερα θα περασεις!!!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εκλεισα αεροπορικα για Πουκετ και δεν ακυρωνονται, και αν δεν παω θα χασω 140 ευρω !!! ΜΑΛΑΚΙΑ... Καλυτερα να εμενα περισσοτερες μερες Μπαγκοκ !!! Αλλα δε βαριεσαι... 5 μερουλες ειναι! Θα περασουν!
Και ας εχω να λεω που πηγα και Πουκετ....   ;)

αν θυμαμαι καλα εγραψες οτι θα πας πρωτα 5 μερες παταγια και μετα πουκετ.

δοκιμασε να τ'αλλαξεις το εισητηριο. τα ξενοδοχεια μπορεις να τ'ακυρωσεις αν δεν εχεις πληρωσει τιποτα. πηγαινε πρωτα πουκετ (κατευθειαν απο αεροδρομιο θα φυγεις) για 5 μερες και μετα παταγια και ασε στο τελος την πρωτευουσα.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Και ας εχω να λεω που πηγα και Πουκετ....   ;)
Phuket για 5-6 μερες λεει,μην ανησυχεις θα περασεις πολυ καλα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ μην κλεινεται τιποτα απο Ελλαδα,ειδικα απο γραφεια.Ερχομενοι εδω βρισκεται οτι γουσταρετε,αφου εχετε κανει μια μικρη ερευνα στο νετ.

Εγω την πατησα σα μαλακας & λογω καποιων "ειδικων" συνθηκων,& εκλεισα αεροπορικα απο αθηνα.
Για το ξεν/χειο δε μετανιωνω γιατι παλι σ'αυτη την περιοχη θα εκλεινα,οποτε μια η αλλη.Αν και το Τιλακ μου υπεδειξε ενα αλλο στα 100 μετρα με 500-600 μπατ τη βραδυα,ισαξιο...
Ειμαι παντως ευχαριστημενος με το Paripas γιατι το πρωσοπικο ειναι παρον παντου μερα νυχτα & ετσι νιωθεις ασφαλεια για τα πραγματα σου κλπ.

Τωρα γιατι "κολλησα" στην Πατονγκ ? Ας οψετε η "ευαισθησια" μου και το Τιλακ...
Εδω εχω παρει & 3-4 μουνακια στο ενδιαμεσο,αλλα το "βουβο" κλαμα του τιλακ δεν παλευεται ρε παιδια,μολις παιρνει χαμπαρι τα "πεταλουδισματα" μου.Δειχνει "κατανοηση" αλλα... 

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Για πες ρε συ Μπικου για πιο οτελι σου ειπε το τιρακι , βαλε και λινκ αν εχει να το δω..

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:
Μετά τα τραβέλια αγοράζω την τέταρτη ομπρέλα ανάγκης τα τελευταία δύο χρόνια και την κάνουμε για Sea Dragon.
Εκεί τουλάχιστον είναι στεγανά.Μπαίνουμε στο Playschool A Go-go.Μικρό και άδειο.Είμαστε οι μόνοι πελάτες μαζί
με έναν συνταξιούχο τελειωμένο που έκανε τρελίτσες με ένα κοριτσάκι.Παραγγέλνω νεράκι και φωνάζω μία μικρή
που μου άρεσε.Χαμογέλασε εκείνη και εγώ περίμενα.Συνέχιζε να χορεύει όμως.Την ξαναφωνάζω,το χαβά της αυτή.
Ακόμη μία προσπάθεια..ρε μπας και ήταν μαστουρωμένο;Ξενερώνω και σηκώνομαι να φύγω.Η μαμασάν ρετάει τι
τρέχει και της λέω I come for lady not for drinking, Lady number τάδε not come to me.Και τι μου απαντάει
...Lady not speak English....λες και μιλάνε οι άλλες...Κάθε εμπόδιο για καλό.Σηκώνομαι και πάω βόλτα.
Εξω από το Gogo είναι beer bar που έχει για κράχτη κορμί θανατηφόρο.Δίπλα της ένα γλυκό νεοφερμένο κοντό.
Πρώτη προσέγγιση για ψάρεμα.Από κοντά η Ομ δείχνει ακόμη πιο εργαλείο.Την θέλω οπωσδήποτε.Παρ'όλα αυτά τις
πετάω το I come back να μη με περάσει και για λιγούρη.Ετσι δεν θα μου ζητήσει και αστρονομικό ποσό.(Tip)
Πάμε και στο γνωστό Diable να χαιρετίσω και τα κορίτσια μου.Η Ούη έχει σαλτάρει και θέλει να γνωρίσει τον
Μπικ.Της είπα έχω φίλο κόμπρα για σένα όταν την συνάντησα στο δρόμο και περίμενε με αγωνία.Επειδή όμως
το μυαλό μου ήταν στην Ομ και την Παν ξεσήκωσα το ασκέρι για το μπαράκι που έμελλε να είναι και ο τόπος
ψαρέματος των αποψινών μου συντροφισών.
Η Ομ η ωραία, στην αρχή έκανε τη δύσκολη και ήθελε να μου πασάρει την Πατ, κοντό αλλά γλυκό μωρό με φυσικό
πλούσιο στήθος.Μου λέει όταν σχολάσει να ξαναπεράσω, ναι καλά την έχασα σκέπτομαι, της λέω πλερώνω bar fine,
no problem.Συμφώνησε αμέσως αλλά στα 500+δυο χήνες LT.Το άξιζε γιατί είναι και ο κράχτης του μαγαζιού.Κλάσεις
ανώτερη από τα χαμένα των Γκογκος που ζητάνε 600 bf+3000 lt.Με βλέπει όμως που γυαλίζει το μάτι μου για τρίο
και αμέσως λέει.Two lady more fun for you!.

Αμ οπως βγαίνουν οι περιγραφές....
Αντε  γεια ρε μάγκες και η διάθεση έχει ανεβεί λιγάκι.... :rockon: :rockon:
Με αρχοντικες κινησεις ο Pag ξερει να ξετρυπωνει τα καλυτερα...

Μονο να βλεπατε το πως πηγαιναν οι "φαραγκ" να αρπαξουν την Ομ κατα την εξοδο μας απο tiger,τοτε θα καταλαβαινατε γιατι "πλασμα" μιλαμε.

Εγω χτες δεν ειχα διαθεση για τιποτα,παρ'αλα αυτα αμα μπεις μεσα στο "καμινι" με τα "καυλοπουλα" δεν μπορει παρα να παρεις & συ φωτια...

Με ολιγη ψιλοζαλαδα,απο το "κρυωμα" της χτεσινης βροχης, καλο βραδυ απο την Patong.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Για πες ρε συ Μπικου για πιο οτελι σου ειπε το τιρακι , βαλε και λινκ αν εχει να το δω..
Το λενε Μ&Κ και ειναι στο σοι βιρακιτ πισω απο την αγορα Baanzan.
Περισσοτερα θα ψαξω αυριο.Θυμισε μου με ΠΜ.

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Phuket για 5-6 μερες λεει,μην ανησυχεις θα περασεις πολυ καλα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ μην κλεινεται τιποτα απο Ελλαδα,ειδικα απο γραφεια.Ερχομενοι εδω βρισκεται οτι γουσταρετε,αφου εχετε κανει μια μικρη ερευνα στο νετ.

Εγω την πατησα σα μαλακας & λογω καποιων "ειδικων" συνθηκων,& εκλεισα αεροπορικα απο αθηνα.
Για το ξεν/χειο δε μετανιωνω γιατι παλι σ'αυτη την περιοχη θα εκλεινα,οποτε μια η αλλη.Αν και το Τιλακ μου υπεδειξε ενα αλλο στα 100 μετρα με 500-600 μπατ τη βραδυα,ισαξιο...
Ειμαι παντως ευχαριστημενος με το Paripas γιατι το πρωσοπικο ειναι παρον παντου μερα νυχτα & ετσι νιωθεις ασφαλεια για τα πραγματα σου κλπ.

Τωρα γιατι "κολλησα" στην Πατονγκ ? Ας οψετε η "ευαισθησια" μου και το Τιλακ...
Εδω εχω παρει & 3-4 μουνακια στο ενδιαμεσο,αλλα το "βουβο" κλαμα του τιλακ δεν παλευεται ρε παιδια,μολις παιρνει χαμπαρι τα "πεταλουδισματα" μου.Δειχνει "κατανοηση" αλλα... 
oλοι ετσι τη φαγαμε την πρωτη φορα...

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αντε σιγα σιγα να ετοιμαζομαστε ............

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
τι λες ρε,ανετα μπορεις να φυγεις οποτε θελεις απο εκει,αν δεν εχεις πληρωσει.
δεν χρειαζεσαι παταγια ακομη ρε,κατσε να περασουμε τα 55 και βλεπουμε.κανε καμακι ασυστολο λεμε,οχι ολο επαγγελματιες.

Φιλε Μαστερ.......εχω δει στην Πατταγια παλληκαρια(απο 24 χρ.ως 33)με την εννοια της λεξεως.......αρα δεν ειναι μονο για "γερους" η Πατταγαι!!!!Πολυς Νεαροκοσμος

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε Μαστερ.......εχω δει στην Πατταγια παλληκαρια(απο 24 χρ.ως 33)με την εννοια της λεξεως.......αρα δεν ειναι μονο για "γερους" η Πατταγαι!!!!Πολυς Νεαροκοσμος
Ρε πλακα μας κανετε.....ποιος σας ειπε οτι η Παταγια ειναι μονο για 50+?
Λακη, βαλε τα πραγματα στην θεση τους σε παρακαλω γιατι μου φαινεται οτι η βροχη στο Πουκετ τους γυρισε τα μυαλα :jerking:
Αντε και σε κανενα 2 μηνο να κατεβω να βαλω τα πραγματα σε μια σειρα..... :dancing:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
η Ταϊλάνδη δεν είναι για να κάνεις πρόγραμμα εγώ με έναν φίλο τον Απρίλιο κατεβήκαμε για 20 μέρες με πρόγραμμα 7 παταγια 7 πουκε και 6 μπακογκ.
τελικάκα ξεκινήσαμε απο παταγια καιμήναμε όλες τις μέρες εκεί.
φυσικά δεν μετανιώσαμε αλλά την αλλη φορα η παταγια στο τελος.

υ.γ πριν λιγο η κοπελα μου πηγε super market και έφερε  κρυο τσαι με επωνυμία  pataya και να θες να αγιάσεις δεν μπορείς.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ............ΑΝ ΤΟ "ΠΙΕΙΣ",ΘΑ ΕΘΙΣΤΕΙΣ!!!ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ "ΞΕΜΠΛΕΞΕΙΣ"!!!
nzndiu.jpg

v4ulj5.jpg

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
αν θυμαμαι καλα εγραψες οτι θα πας πρωτα 5 μερες παταγια και μετα πουκετ.

δοκιμασε να τ'αλλαξεις το εισητηριο. τα ξενοδοχεια μπορεις να τ'ακυρωσεις αν δεν εχεις πληρωσει τιποτα. πηγαινε πρωτα πουκετ (κατευθειαν απο αεροδρομιο θα φυγεις) για 5 μερες και μετα παταγια και ασε στο τελος την πρωτευουσα.
Ουτε αυτο γινεται δυστυχως !!!
Εκτος του οτι θα παω με παρειτσα και εχουμε συζητησει απο πριν το προγραμμα, εχουμε κλεισει και τις 5 πρωτες μερες ξενοδοχειο Παταγια.... Στο Secrets για οσους ξερουν!
Μετα κλεισαμε 5 μερες Πουκετ μετ' επιστοφης (αεροπορικα και χοτελι για τις πρωτες 3 !) και στη συνεχεια μιας και θα ειμαι Μπαγκοκ στην επιστροφη και η παρεουλα μου εχει ακομα αλλες 2 μερες μεχρι το τελος, θα καθησουμε μαζι Μπαγκοκ.... (και εκει κλεισαμε χοτελι! )

Μετα εγω εχω αλλες 5 μερες "μονος" που τις αφησα κενες επιτηδες, για να (ξανα)-παω εκει που θα μου αρεσει περισσοτερο.... Και φυσικα οταν εκλεισα ΔΕν ηξερα που, αλλα τωρα ΞΕΡΩ ! ΠΑΤΑΓΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ !!!!!!  Οποτε θα κανω Χριστουγενννα Πουκετ και Πρωτοχρονια Παταγια αν ειμαστε καλα..... ;)

Σαν "πρωταρης" οπως λεει και ο Μπικου, την "πατησα κι εγω ! Και εκλεισα καποια πραγματα απο πριν μεσω νετ γιατι δεν ηξερα πως θα τα βρω εκει.....
Την επομενη φορα να ειμαστε καλα ΔΕΝ θα ξανακλεινω  απο πριν.... Παντως εχω βρει πολυ καλες τιμες και σε εισητηρια και σε αεροπορικα, και απο την μια πλευρα ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ για μενα που θα παω ΑΚΡΙΒΩΣ πανω στις γιορτες και υπηρχε περιπτωση να ανεβουν κι αλλο οι τιμες τοτε αν τα αφηνα για τελευταια στιγμη !!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom