Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
το καλυτερο ειναι να μην νοικιαζετε μηχανακια στη ταυλανδη.

Λακη γυρισε ο Γιωργος η καποιος αλλος?

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Επιστροφή στα μπάζα
Την έκανα για το αεροδρόμιο του Ουντόν προτού εμφανιστεί εκείνη.
Το site της Airasia δεν με άφηνε να κάνω κράτηση αυθημερόν.
Μόνο μετά από 12 ώρες.Θα έβρισκα σίγουρα θέση για Μπανγκόκ η Πουκέτ στο αεροδρόμιο.
Εκεί με πάει δωρεάν το μίνι βαν του ξενοδοχείου.Κλείνω θέση άνετα για τις 16:50 για Πουκέτ.Ανακούφιση!
Ήθελα να πήγαινα στην πόλη των αγγέλων αλλά πτήση είχε αργά στις οκτώμισυ.Επιτέλους συνάντησα και Ευρωπαίους.
Ποιος το περίμενε ότι θα μου έλειπαν.Ενας μοναχός,ντυμένος στα πορτοκαλλί σαν εθνική Ολλανδίας, συνταξιώτης.
Μεγάλος σεβασμός από το προσωπικό του αεροδρομίου.Πέρασε πρώτος σαν αρχηγός κράτους.
Εχουν και VIP σαλονάκι στην αίθουσα αναμονής.Ζήτησα και πήρα καλό κάθισμα, γαλαρία και μόνος.
Την έπεσα μετανοιωμένος που έφευγα τόσο βιαστικά.Δεν ξέρω τι θέλω. Το κινητό μου ήταν κλειστό για πολυ ώρα.
Οταν το άνοιξα στην επιβίβαση είχε 9 κλίσεις και τρία μυνήματα.Η Νιτ δε το βάζει κάτω.Μου ζητούσε συγνώμη που δεν
με έκανε happy.Δεν ήξερε ότι ήμουν στο αεροδρόμιο και όταν το έμαθε λυπήθηκε πάρα πολύ.Μου ζητούσε να πάω πίσω
και να την πάρω μαζί μου.Φανταζόμουν σκηνές Γιάννη Βόγλη στο αεροδρόμιο, όπως στην ταινία "κορίτσια στον ήλιο".
Ημουν και είμαι σε κακή κατάσταση.Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις.Πως να τηρήσεις τους ψυχρούς
νόμους της λογικής όταν έχεις ένα γλυκό μουτράκι που σε κάνει να χτυπάει η καρδιά σου με το χαμόγελό του...
Της έστειλα μύνημα ότι έχω δουλειές και ότι θα την ξαναδώ σύντομα. Αμα πιάσει έπιασε.Ελπίζω άλλοι συναγωνιστές
να μην κάνουν τέτοια πικρόγλυκα λάθη.Εγώ έχω την πείρα του butterfly και τα ξεπερνάω.
Στην πτήση κοιμήθηκα μια χαρά.Το ταξί με πήρε στο ξενοδοχείο της Πατόνγκ όταν είχε ήδη νυχτώσει.Μετά από τα κλασικά
ώνια δωματίου την κάνω για μάσα.Εξω η πόλη φαίνεται αλλαγμένη.Βλέπω περισότερο κόσμο και πολλούς ρώσους.
Το μυαλό μου όμως είναι στο Ουντόν,η μικρή θα πρέπει να έχει πλαντάξει.
Μετά τις μάσες συνέρχομαι λίγο και συναντώ τον συναγωνιστή Μπικ που παραμένει εδώ σταθερός.Αν και κουρασμένος
από τα Πιπινόνησα και τις τιλακομαχίες με χαρά ήρθε για μπουρδελότσαρκα.Μπήκαμε σε όλα τα Soi.Πολύ πίεση από τα
κορίτσια και τις τσατσάδες.Μία μάλιστα νευρίασε και με έχεσε.!  :tickedoff:
Και καλά να καθήσουμε παρέα με τα μαημούνια.Πολύ μπάζο ρε παιδιά...μα πολύ μπάζο. :uglystupid:  :crazy:
Σε όλα τα μπαράκια που πήγαμε δεν είδα κάποιο καλό κατηγορίας Πιπίνο  :tits:
Α' κλάση έπαιζαν ένα δυό αλλά Ισανάκια.Μπαίνουμε στη  Hollywood.Εμαστε πολύ κουραμένοι αλλά πιάνουμε καλό πόστο
κοντά στην είσοδο.Πολύς κόσμος κάθε βράδυ.Τα κορίτσια επίσης πολλά αλλά χάλια μαύρα.Μία δύο καλές πέρασαν αλλά τα ανακλαστικά μου δεν δούλεψαν σήμερα.Μπαίνουμε στην αίθουσα δύο.Εκεί στο πρώτο μπαρ είχε τρεις άσσους.Μπαίνω λίστα αναμονής σε μωρό που το πείραζαν αρκετοί φιλόδοξοι γαμπροί.Οταν έρχεται η σειρά μου ρίχνω σούτ απελπισίας και τρώω χυλόπιτα περιποιημένη και χωρίς χαμόγελο μάλιστα.Απόψε σίγουρη η σολαρία.Είμαι ακόμη ματιαγμένος από τη Μακεδόνισα του Ουντόν αλλά και με θλάση στη καρδιά και τη ψυχή,πως να παίξεις τραυματίας...
Λέμε και για μια βόλτα στη Tiger.Τον Μπικ τον σταματάνε κορίτσια παλιές και φρέσκιες, στη Ντίσκο και εκεί χαμός.
Πιάνουμε πόστο στο μπαρ για λούφα και υφαρπαγή φρηλάνσερ.Δίπλα μου έρχεται από το πουθενά μία με μαύρο φουστανάκι.
Την κόβω για σύντροφο απόψε.Εκείνη όμως είχε άλλη γνώμη.Δεν κατέβαζε το διχίλιαρο για λονγκ τάιμ με τίποτα.
Τι σορτ να πάρεις πέντε ή ώρα το πρωί....Κι αν με έπερνε ο ύπνος;Σωματάκι καλό, πρόσωπο μέτριο αλλά με δυνατή προσωπικότητα. Επέμενε στο διχίλιαρο κι ας ήμασταν στο 90ό λεπτό  :headbang:
Δεν πήρα, τσαντίστηκε μάλιστα και μου είπε να την αφήσω ήσυχη.Ρε δεν πάμε καθόλου καλά.Εξω στο δρόμο κάποια άλλα
μπαζάκια τρυφερά και αυτά μας ζητούσαν 2 χιλιάρικα για λονγκ και ένα για σορτ.
Ποιές!οι του δρόμου φρη λάνσερς.... :headbang:
Δοκιμάσαμε την τύχη μας και στο Τάι Παν για πλάκα πιο πολύ και ενώ ήμουν έτοιμος να πάρω ένα χαμόγελο, μετά που την
έψαξα είχε κοιλίτσα πλαδαρή, μαμάκα δηλαδή, μακρυάαααα.

Απολογισμός νυχτοπερπατήματος: Mετρημένες στα δάχτυλα τα καλά κομάτια και δύσκολες, οι δε μέτριες την έχουνε δει high.
Οι υπόλοιπες είναι τόσο χάλια και μάου μάου που προτιμώ να κοιμάμαι μόνος.

Πέντε έχει πάει το πρωί, αγοράζω φρουτάκια και την κάνω για δωμάτιο.Γιατί τώρα στο μυαλό μου τριγυρνάει η Πατάγια μόνο ένας θεός γνωρίζει.Ο θεός του έρωτα που ρίχνει απλόχερα τα βέλη του στην αμαρτωλή αυτή πόλη και δεν ζητάει μύρια μπάτια.
Μόνο όρεξη και διάθεση για περιπέτειες...
Αχ Πατάγια μου εσυ μεγάλη φτωχομάνα, θα έρθει και για σένα η πολυπόθητη ώρα της επιστροφής. :rockon: :rockon: :rockon:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
H μεγαλη επιστροφη του φιλου pag στην πατονγκ...

Συμπληρωνω οτι κατα την αποχωρηση μας απο Tiger,στη μεγαλη εισοδο που υπαρχει,πρεπει να υπηρχαν τουλαχιστον καμια 50αρια μουνακια μονα τους.Ηταν 4 το πρωι...
Αυτο σημαινει οτι εχουν τρελαθει τα μωρα & δεν ξερουν τι θελουν...

Μου επεσε ενα καλο,πουκετιανη δασκαλιτσα αγγλικων,αλλα ηταν & λιγο πιωμενη,ψηλουλα,καταμαυρο ισιο μαλλι μεχρι τον κωλο,σινιε καυλιαρικο φορεματακι...
Ως γνωστος μαλακας που ειμαι ειχα το τιλακ στο δωματιο & κοιμωταν,αρα...

Γενικη εντυπωση μου ειναι οτι τα μουνακια ειναι ψιλοτρελαμενα στην πατoνγκ,καπου νομιζουν οτι ειναι στο μεγαλυτερο high class μερος, οι απο μετριες & πανω το παιζουν πολυ...
Ισως φταιει & οτι οι φαραγκ που κυκλοφορουν γυρω ειναι τυπου "Neaterdal" & τους κανουν οτι θελουν... 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Φιλε Μπικου η μονη λυση για σενα ειναι να νοικιασεις και δευτερο δωματιο :2funny:

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Φιλε Μπικου η μονη λυση για σενα ειναι να νοικιασεις και δευτερο δωματιο :2funny:
♫♫♪♫♪♪♫♪ ♫♫♪♫♪♪♫♪  ...Θα φτιάξει 20 φωλιές... Κι άμα γουστάρει αγκαλιές.... Από κανάρα σε κανάρα θα πετάει... (η αλλιώς, θα πηδάει ...) ♫♫
♪♫♪♪?  :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Γενικη εντυπωση μου ειναι οτι τα μουνακια ειναι ψιλοτρελαμενα στην πατoνγκ,καπου νομιζουν οτι ειναι στο μεγαλυτερο high class μερος, οι απο μετριες & πανω το παιζουν πολυ...
Ισως φταιει & οτι οι φαραγκ που κυκλοφορουν γυρω ειναι τυπου "Neaterdal" & τους κανουν οτι θελουν...  
Αααααχ...Ποσο στεναχωριεμαι που τα ακουω και απο αλλους,αλλα και ποσο δικαιωμενος αισθανομαι...
Τα 3 τελευταια χρονια η ποιοτητα οχι μονο των γυναικων,αλλα και της γενικοτερης προσφορας υπηρεσιων στο Πουκετ,ολο και πεφτει...Για μενα παει να πιασει πατο...
Θυμαμαι τη πρωτη χρονια που,πηγα,που οι κοπελες ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ καλα-καλα,τι σημαινει "short time",και οταν τις φορτωνες θεωρουσαν δεδομενο το long time...Ελαχιστες σε ρωταγανε απο μονες τους αν θελεις short η long.....Και βεβαια το long τοτε, δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση με το "long" που ισχυει τωρα...
Τις φορτωνες στις 2-3 ας πουμε απο Tiger τους εδινες ενα 2χιλιαρο και καθοντουσαν μαζι σου μεχρι ΕΣΥ να τις διωξεις...Το "long time" σημαινε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μεχρι τις 12-1 το μεσημερι,που ξυπναγες αγκαλιτσα και εριχνες ενα τελευατιο με τις πρωινες κατουροκαβλες και μετα μπορουσες ΑΝ ΕΣΥ γουσταρες,να τη παρεις μαζι σου στο φαγητο και να την αμολησεις το απογευμα...ΑΥΤΟ ηταν το long time και οχι τωρα που ξυπνανε στις 9-10 το πρωι και τη κοπανανε...
Χωρια οι "παρεχομενες υπηρεσιες",που δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ σχεση με τα παλιοτερα χρονια...Σημερα,σε οτι κανουν,βλεπεις στα ματια τους τη διαθεση να σε κοροιδεψουν,να σε ξεπεταξουν,να παρουν τα φραγκα και δρομο...Οχι βεβαια πως πριν 3-4 χρονια,δεν υπηρχαν και "τετοιες",αλλα σε πολυ μικροτερο ποσοστο...Τα τελευταια χρονια εχουν πραγματικα "ξεφυγει"...Και δε φτανει που η ποιοτητα εχει πεσει κατακορυφα και ψαχνεις να βρεις αστερι με τα κυαλια,ορισμενες εχουν γινει και θρασυτατες...
Παλια περπατουσες στο δρομο,σου χαμογελαγανε και αν δεν ανταπεδιδες για να δειξεις οτι γουσταρεις κι εσυ,σου κλεινανε το ματι και γυρναγανε το βλεμμα αλλου...Τωρα και τα μαυριδερα σαβουρια την εχουνε δει "μουναρες" και αν τις απορριψεις,σε κοιταζουν και διαβαζεις στο βλεμμα τους να σου λενε:"Μπα?Γιατι δε μας κοιτας ρε μεγαλε?Μηπως σου πεφτουμε και λιγες?Δε μπας να δεις καλυτερα τη μουρη σου στο καθρεφτη ρε μαλακα φαρανγκ"?...
Γι αυτο...Βουρ για ψαροχωρι...
Οχι οτι εκει οι γκομενες ειναι του "savoir vivre"..Απλα εχει ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ανωτερα μωρα (στα a go go ειδικα),και το κοστος ζωης φτηνοτερο...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τωρα και τα μαυριδερα σαβουρια την εχουνε δει "μουναρες" και αν τις απορριψεις,σε κοιταζουν και διαβαζεις στο βλεμμα τους να σου λενε:"Μπα?Γιατι δε μας κοιτας ρε μεγαλε?Μηπως σου πεφτουμε και λιγες?

Το ένοιωσα χτές....:thumbsup:

:2funny: ....έγραψες.

Απόψε θα πάω και λίγο Καρόν να δω μία φίλη (not Kung...)και να κάνω ένα ψιλορεπορτάζ.
Μπικ θα βρεθούμε το βράδυ στη Bazaroad για την τελευταία μάχη του πολέμου.
Ετοιμάσου για την πόλη των αγγέλων ή το ψαροχώρι.... :rockon:

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 2000 Baht:Δεν πρόκειται να πάρω κανένα τσουβάλι με δύο χιλιάρικα απόψε.

Και δεν τον  :jerking: καλύτερα......εδώ παράτησα τη νεράιδα του Βορρά ο  :uglystupid:

Για να δούμε ρε μάγκες...στο επανιδείν

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κώστα η Πατάγια ήταν Ψαροχώρι παλια και έγινε μουνοχώρι τώρα αλλά η ψαρομυρωδιά παρέμεινε  :2funny: :2funny:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Αααααχ...Ποσο στεναχωριεμαι που τα ακουω και απο αλλους,αλλα και ποσο δικαιωμενος αισθανομαι...
Τα 3 τελευταια χρονια η ποιοτητα οχι μονο των γυναικων,αλλα και της γενικοτερης προσφορας υπηρεσιων στο Πουκετ,ολο και πεφτει...Για μενα παει να πιασει πατο...
Θυμαμαι τη πρωτη χρονια που,πηγα,που οι κοπελες ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ καλα-καλα,τι σημαινει "short time",και οταν τις φορτωνες θεωρουσαν δεδομενο το long time...Ελαχιστες σε ρωταγανε απο μονες τους αν θελεις short η long.....Και βεβαια το long τοτε, δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση με το "long" που ισχυει τωρα...
Τις φορτωνες στις 2-3 ας πουμε απο Tiger τους εδινες ενα 2χιλιαρο και καθοντουσαν μαζι σου μεχρι ΕΣΥ να τις διωξεις...Το "long time" σημαινε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μεχρι τις 12-1 το μεσημερι,που ξυπναγες αγκαλιτσα και εριχνες ενα τελευατιο με τις πρωινες κατουροκαβλες και μετα μπορουσες ΑΝ ΕΣΥ γουσταρες,να τη παρεις μαζι σου στο φαγητο και να την αμολησεις το απογευμα...ΑΥΤΟ ηταν το long time και οχι τωρα που ξυπνανε στις 9-10 το πρωι και τη κοπανανε...
Χωρια οι "παρεχομενες υπηρεσιες",που δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ σχεση με τα παλιοτερα χρονια...Σημερα,σε οτι κανουν,βλεπεις στα ματια τους τη διαθεση να σε κοροιδεψουν,να σε ξεπεταξουν,να παρουν τα φραγκα και δρομο...Οχι βεβαια πως πριν 3-4 χρονια,δεν υπηρχαν και "τετοιες",αλλα σε πολυ μικροτερο ποσοστο...Τα τελευταια χρονια εχουν πραγματικα "ξεφυγει"...Και δε φτανει που η ποιοτητα εχει πεσει κατακορυφα και ψαχνεις να βρεις αστερι με τα κυαλια,ορισμενες εχουν γινει και θρασυτατες...
Παλια περπατουσες στο δρομο,σου χαμογελαγανε και αν δεν ανταπεδιδες για να δειξεις οτι γουσταρεις κι εσυ,σου κλεινανε το ματι και γυρναγανε το βλεμμα αλλου...Τωρα και τα μαυριδερα σαβουρια την εχουνε δει "μουναρες" και αν τις απορριψεις,σε κοιταζουν και διαβαζεις στο βλεμμα τους να σου λενε:"Μπα?Γιατι δε μας κοιτας ρε μεγαλε?Μηπως σου πεφτουμε και λιγες?Δε μπας να δεις καλυτερα τη μουρη σου στο καθρεφτη ρε μαλακα φαρανγκ"?...
Τα ειπες ολα σε λιγες γραμμες...

Για να μην ακουστουμε ομως μηδενιστηκα για τα παντα εδω, εχω να πω οτι υπαρχουν & καλες περιπτωσεις με γλυκα κοριτσακια,ειτε το πρωι στη γυρα ειτε βραδυ στις ντισκο,αρκει να εχεις λιγη πειρα & να κανεις τη σωστη επιλογη.Δεν μιλαω φυσικα για τις Α γκομενες η τα αστερια(ειναι & λιγα).

Γενικα η πατονγκ δεν ειναι για περισσοτερο απο 6-7 μερες & πολλες λεω,απλα λογω & της "φυσιολατρειας" που προσφερει αξιζει για εναν πρωταρη, μπαινει & σιγα σιγα στο "κολπο"

Πρωσοπικα δεν μετανιωσα για την επιλογη μου αλλα αν ηξερα θα εκανα αλλο προγραμμα.

Για τον λογω αυτο στις επομενες 5 μερες εδω σκοπευω να "αρπαξω" 2-3 μουνακια,οπως ομως γουσταρω εγω και οχι οπως θελουν αυτες...

Κατοπιν Bangkok με το Tilak γιατι τελειωνουν & τα λεφτα.Να κανω & τιποτα φτηνα ψωνια...

Οταν με το καλο επιστρεψω θα γραψω με ησυχια μερικα πραγματα,για πρωταρηδες παντα...

Ενα απο τα "κερδη" του ταξιδιου μου αυτου, ειναι & η γνωριμια μου με τον "μεγιστο" Pagtao,o oποιος μου τα λεει & μου τα δειχνει ολα σωστα,αλλα εγω δεν τον ακουω  :rockon: :2funny:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Pag ολα τα μπαρ - ντισκο ειναι κλειστα...
Τι θα κανουμε φιλε μου ????

Περασα απο Ται παν και την ειχαν κανει ψιλογιαπι, μικροανακαινηση...

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Ρε αλανια, εχετε σκεφτει να κανετε καμια βολτα νωρις απο τα ιδρυματα;; Ολες οι καλες μαλλον φορτωνονται νωρις - νωρις και μενουν τα μπαζα για τους λοιπους ..... Το εζησα στο ψαροχωρι σε low season ......... 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Γι αυτο...Βουρ για ψαροχωρι...
Οχι οτι εκει οι γκομενες ειναι του "savoir vivre"..Απλα εχει ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ανωτερα μωρα (στα a go go ειδικα),και το κοστος ζωης φτηνοτερο...
και ποιοι φταινε παρακαλω για αυτα τα χαλια με το να αλλαζουν οι ψοφιες σχιστοματες σε ταυλανδοελεεινιδες? καποιοι που μεχρι προσφατα την ειχαν δει μεγιστανες με δανεικα και παροχες που τωρα κοπηκαν μαχαιρι και πληρωναν το φτηνο μουνι χρυσο για να εκπληρωσουν καποια φαντασιωση που ποτε τους δεν θα επρατταν και για να αγορασουν λιγο πρεστιζ και να αισθανθουν λιγο ζαιν πρεμιε της τι βι ακουγωντας τα ει σεξυ μεν και να λενε δε γαμιετε δωσε 200-300 ευρω για μια βραδυα με το <μωρο> των 30+ και ας δειχνει 20 ποτε θα το ξαναζησω αφου και οι χοντροπατατες αχλαδοκολες ελλεεινιδες δεν μου καθονται...ε θα κανω και μια σχεση η <<τιλακ>> οπως αρεσκονται να αποκαλουν οι εραστες της ταυλανδης τι ειναι 7-8000+++ χιλιομετρα αποσταση με γουσταρει τρελα με sms τυπου i love you .i miss you, handsome man κλπ κλπ με υστερογραφο ριξε το μπακιρι και ποτε κατω απο 150-200 ρουβλια...δε βαριεσε λεει θα ριχνω ευρω στον καυστηρα του τιλακ να το κρατω δικο μου ...και καλα
σορυ για το ξεσπασμα γιτι ειμαι φανατικος φαν του σεξο προορισμου αλλα τα εχω δει με τα ματια μου αυτα απο φιλους και οχι μονο αλλα  συμπατριωτες κυριως που μετα την εξ αιτιας τους διαγραφη χωρων οπως βουλγαρια ρουμανια και αλλων βαλκανικων-ανατολικων απο προσφορο οικονομικα εδαφος εχουν βαλει τωρα στοχο οπως βλεπω να φανε και την μακρινη ταυλανδη παρεα με κατι σαβουρογαμηδες αραβοτουρκους και κατι στερημενα ινδοπακια δινοντας γη και υδωρ για να αποφυγουν τη χυλοπιττα ακομα και απο αυτα τα χωριατακια που ζουν αυτα και η οικογενεια τους ανετα για ενα μηνα με οσα βγαλουν σε μια βραδυα με 2-3 σορτ και πολλα λεω...σε καλο θα βγη στην περιπτωση η παγκοσμια κριση γιατι θα την αισθανθουν και αυτες και ετσι υπαρχει περιπτωση να σωθει το μερος και να το απολαμβανουμε και εμεις οι τσιπιδες-μπατιρακια που δεν δινουμε ποτε πανω απο 500 σορτ η 1500 λονγκ εδω και 10-12 χρονια και τη βγαζουμε με 80-100 ευρω τη μερα και μας λεν και ευχαριστω και στο φιναλε αν στραβωσει και καμια <<αστερι>> στα αρχιδια μας σαμπως την ειχαμε συμβολαιο,και περναμε μια χαρα απο φαι στα μακ ντοναλτ η στο ρεστοραν του ξεν/δοχειου...προσωπικα για μενα τα μονα απαραιτητα ειναι πισινα must και ουτε κοντα ουτε μακρια απο διασκεδαση και καλη θεα απο το δωματιο να μην με πιανει πλακωμα οταν χαλαρωνω αλλα να βλεπω θαλασσα..εκει μπορει να δωσω και 10-15 ευρω παραπανω που αξιζει σε συγκριση με τα δικα μας που μας τρυπανε το εντερο απο πισω αν ζητησεις κατι παραπανω απο ενα λαγουμι για δωματιο...αυτα κυριοι παρακαλω κρατατε τις τιμες χαμηλα για να ζουμε και ενα ονειρο 1 αντε 2 φορες το χρονο
καλα να περνατε

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Συναγωνιστες το προβλημα της αλλαγης της Ταυλανδης προς το χειροτερο,ειναι ενα τεραστιο θεμα & εχει να κανει με τις γενικοτερες αλλαγες που συντελουνται παγκοσμια.
Συμφωνα με της αρχες αυτου του βλακωδους & αηδιαστικου συστηματος εξουσιας που βιωνουμε,τα παντα ειναι προδιορισμενα προς την καταναλωση, ειτε προιοντων ειτε ανθρωπινων σχεσεων,με το μεγαλυτερο δυνατον τιμημα !

Αυτα δεν παθαμε & στην Ελλαδα,οπου οι αγνες ανθρωπινες σχεσεις ανταλαχθηκαν με Τζιπαρες & τρεντυ κινητα ?
Κατι αναλογο συμβαινει & εδω,με τις ιδιαιτεροτητες του τοπου & των ανθρωπων τις οποιες "διαβαζει" το συστημα & κατοπιν ωθει αναλογως,προκειμενου να υποταξει συνειδησεις...

Ετσι οπως χαθηκε η 'γλυκεια" Ελλαδα του 80"-90" ετσι χανεται & η μαγεια της Ταυλανδης μερα τη μερα.
Μαγεια της οποιας τα παλια αποτυπωματα ενιωσα & νιωθω καθε μερα. Εδω παλια υπηρχε κατι δυνατο...
Σε λιγο καιρο ολα θα εχουν αλΛαξει δυστυχως...

Συγνωμη για την ψιλομαυριλα αλλα ταιριαζει αποψε & λογω του καιρου εδω...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
..o οποίος είναι νεφελώδης και στη ψυχή μας.
Το απόγευμα έριξε καρεκλοπόδαρα...
Μπικ έγραψες πάλι :thumbsup:
Η Καρόν είναι προορισμός για Βορειοευρωπαίους τους οποίους χάσαμε απο τα νησιά μας  οι  :jerking: :jerking:
Δείπνησα χαιρέτισα τη φιλενάδα και την έκανα πίσω.Δε λέει τίποτα για μας.Εξάλλου και τα λίγα μπαράκια κλειστά σήμερα λόγω των 83 γενεθλίων του βασιλιά τους.
Και στην Πατόνγκ κλειστά θα είναι αλλά οι πληροφορίες μου λένε ότι όλα τα κοριτσόπουλα της νύχτας θα κατέβουν Μπαζαρόουντ για freelancer game!! :dancing: To να επισκεφτείς νωρίς τα γνωστά ιδρύματα δε λέει ένεκα υψηλού κόστους.Εδω πια έμεινε να ψαρεύουμε ελευθέρας βοσκής το οποίο σημαίνει μετά τις δώδεκα.
Στο δρόμο μου έχωσε στη μούρη μία μασέρ τον τιμοκατάλογό της και με τρώμαξε τον κατέβασα απότομα και τσαντίστηκε πολύ επίσης με έβρισε και με είπε fuck you.Οχι γιατί μερικοί μερικοί και ειδικά στο άλλο γνωστό Ταυλανδικό site δεν παραδέχονται ότι οι Ταϊλανδοί είναι μεγάλα λαμόγια.Το χαμόγελο που εισπραττουμε ναι είναι γλυκύτατο αλλά κοστολογημένο.Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέπτονται ακόμα με τι καυσιμα δουλεύει το μυαλό τους...μαλλον ξέρω με Μπατ-ζούτ  :2funny: :2funny: :2funny:
Φτου και έχουν ρεπό τα  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: να με ανέβαζαν λίγο...

Μπικ ετοιμάσου τα μεσάνυχτα θα βαρέσει η τρομπέτα του εγερτηρίου :rockon: :rockon:

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
και ποιοι φταινε παρακαλω για αυτα τα χαλια με το να αλλαζουν οι ψοφιες σχιστοματες σε ταυλανδοελεεινιδες? καποιοι που μεχρι προσφατα την ειχαν δει μεγιστανες με δανεικα και παροχες που τωρα κοπηκαν μαχαιρι και πληρωναν το φτηνο μουνι χρυσο για να εκπληρωσουν καποια φαντασιωση που ποτε τους δεν θα επρατταν και για να αγορασουν λιγο πρεστιζ και να αισθανθουν λιγο ζαιν πρεμιε της τι βι ακουγωντας τα ει σεξυ μεν και να λενε δε γαμιετε δωσε 200-300 ευρω για μια βραδυα με το <μωρο> των 30+ και ας δειχνει 20 ποτε θα το ξαναζησω αφου και οι χοντροπατατες αχλαδοκολες ελλεεινιδες δεν μου καθονται...ε θα κανω και μια σχεση η <<τιλακ>> οπως αρεσκονται να αποκαλουν οι εραστες της ταυλανδης τι ειναι 7-8000+++ χιλιομετρα αποσταση με γουσταρει τρελα με sms τυπου i love you .i miss you, handsome man κλπ κλπ με υστερογραφο ριξε το μπακιρι και ποτε κατω απο 150-200 ρουβλια...δε βαριεσε λεει θα ριχνω ευρω στον καυστηρα του τιλακ να το κρατω δικο μου ...και καλα
σορυ για το ξεσπασμα γιτι ειμαι φανατικος φαν του σεξο προορισμου αλλα τα εχω δει με τα ματια μου αυτα απο φιλους και οχι μονο αλλα  συμπατριωτες κυριως που μετα την εξ αιτιας τους διαγραφη χωρων οπως βουλγαρια ρουμανια και αλλων βαλκανικων-ανατολικων απο προσφορο οικονομικα εδαφος εχουν βαλει τωρα στοχο οπως βλεπω να φανε και την μακρινη ταυλανδη παρεα με κατι σαβουρογαμηδες αραβοτουρκους και κατι στερημενα ινδοπακια δινοντας γη και υδωρ για να αποφυγουν τη χυλοπιττα ακομα και απο αυτα τα χωριατακια που ζουν αυτα και η οικογενεια τους ανετα για ενα μηνα με οσα βγαλουν σε μια βραδυα με 2-3 σορτ και πολλα λεω...σε καλο θα βγη στην περιπτωση η παγκοσμια κριση γιατι θα την αισθανθουν και αυτες και ετσι υπαρχει περιπτωση να σωθει το μερος και να το απολαμβανουμε και εμεις οι τσιπιδες-μπατιρακια που δεν δινουμε ποτε πανω απο 500 σορτ η 1500 λονγκ εδω και 10-12 χρονια και τη βγαζουμε με 80-100 ευρω τη μερα και μας λεν και ευχαριστω και στο φιναλε αν στραβωσει και καμια <<αστερι>> στα αρχιδια μας σαμπως την ειχαμε συμβολαιο,και περναμε μια χαρα απο φαι στα μακ ντοναλτ η στο ρεστοραν του ξεν/δοχειου...προσωπικα για μενα τα μονα απαραιτητα ειναι πισινα must και ουτε κοντα ουτε μακρια απο διασκεδαση και καλη θεα απο το δωματιο να μην με πιανει πλακωμα οταν χαλαρωνω αλλα να βλεπω θαλασσα..εκει μπορει να δωσω και 10-15 ευρω παραπανω που αξιζει σε συγκριση με τα δικα μας που μας τρυπανε το εντερο απο πισω αν ζητησεις κατι παραπανω απο ενα λαγουμι για δωματιο...αυτα κυριοι παρακαλω κρατατε τις τιμες χαμηλα για να ζουμε και ενα ονειρο 1 αντε 2 φορες το χρονο
καλα να περνατε

παρα πολυ σωστα τα λες φιλε ...πραγματα που ελεγα και γω περισυ αλλα μερικοι δεν καταλαβαιναν.
ετσι καλα κανουμε και ακουγονται αυτες οι αποψεις-εμπειριες γιατι διαβαζοντας καποιος εδω μεσα φτιαχνει ενα ειδιλιακο παραδεισο στο μυαλο του..

adriano69

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
96
Like
803
Πόντοι
1.061
..o οποίος είναι νεφελώδης και στη ψυχή μας.
Το απόγευμα έριξε καρεκλοπόδαρα...
Μπικ έγραψες πάλι :thumbsup:
Η Καρόν είναι προορισμός για Βορειοευρωπαίους τους οποίους χάσαμε απο τα νησιά μας  οι  :jerking: :jerking:
Δείπνησα χαιρέτισα τη φιλενάδα και την έκανα πίσω.Δε λέει τίποτα για μας.Εξάλλου και τα λίγα μπαράκια κλειστά σήμερα λόγω των 83 γενεθλίων του βασιλιά τους.
Και στην Πατόνγκ κλειστά θα είναι αλλά οι πληροφορίες μου λένε ότι όλα τα κοριτσόπουλα της νύχτας θα κατέβουν Μπαζαρόουντ για freelancer game!! :dancing:

pagtao που ειναι αυτη η μπαζαροουντ?..

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

την πρωτη φορα που πηγες, δεν ξερω ποτε, τις εδινες εσυ 2χιλιαρα και σιγουρα υπηρχαν και καποιοι αλλοι που διναν ακομα παραπανω. αρα ποιος φταιει για την σημερινη κατασταση οταν υπαρχουν τετοιοι τυποι που τους σκανε τοσα λεφτα??? δεν ειναι χαζες οι ταυλανδεζες.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
την πρωτη φορα που πηγες, δεν ξερω ποτε, τις εδινες εσυ 2χιλιαρα και σιγουρα υπηρχαν και καποιοι αλλοι που διναν ακομα παραπανω. αρα ποιος φταιει για την σημερινη κατασταση οταν υπαρχουν τετοιοι τυποι που τους σκανε τοσα λεφτα??? δεν ειναι χαζες οι ταυλανδεζες.
Ωραια.Επρεπε λοιπον να μην τους δινω 2000,να την επεφτα σε καμμια 50αρια γκομενες καθε βραδυ,μηπως φιλοτιμηθει καμμια και ερθει μαζι μου με 1000 και αν δε μου καθοτανε καμμια να πηγαινα στο ξενοδοχειο μονος μου να τον παιξω...
Ειναι λυση αυτη?..
Η μηπως Θα εφερνα την επανασταση και θα επεφταν οι τιμες?
Ανεξαρτητα με το ποιος φταιει για την ηδη διαμορφωμενη κατασταση,στη Πατονγκ με 1000 long time δε παιρνεις ουτε τη καθαριστρια του ξενοδοχειου που ειναι 60 χρονων...
Στο κατω-κατω,εγω παω εκει για να ξεσκασω και να αλλαξω παραστασεις και δεν εχω καμμια ορεξη για να γλυτωσω 25 ευρω,να ψαχνω 5 ωρες πανω-κατω τη Μπανγκλα,μηπως βρω καμμια που να εχει ριξει τις τιμες.
Προτιμω να πηδαω ΑΥΤΕΣ που γουσταρω,εστω και μερα παρα μερα αν δε μου φτανει το μπατζετ που εχω,παρα καθε μερα ΜΠΑΖΑ...
Η στη τελικη να παω στη Πατταγια που ειναι φτηνοτερα και ΤΕΛΟΣ... :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
  Σύντροφοι, παραπάνω γράφτηκαν πολλά για το τι φταίει και ακρίβυνε ή χωρα ή ότι παραπήραν αέρα οι γκόμενες και ζητάν τρελλά λεφτα και τα λοιπά. Ας καταθέσω λοιπόν και εγώ την άποψή μου.
  Όπως ίσως θα ξέρετε την δεκαετία του 1960 η Ταύλάνδη ήταν ενα...τίποτα όσον αφορά τους τουριστικούς προορισμούς καίτοι πάντα φιλελευθερη στο σεξουαλικό τομέα. ¨Ήταν απλά μια μεγάλη γεωργική και πτωχή χώρα. Σιγά σιγα λόγω Παττάγιας (Αμερικάνικη βάση γαρ) και Μπανκονκ άρχισαν να φτάνουν τα μηνύματα : πολύ φτηνή χώρα, το μουνί άφθονο και φτηνο σχεδον τσάμπα, καλό και φτηνό φαί, άφθονα και φτηνά ναρκωτικά.  Φυσικά οι πρώτοι που τσίμπησαν ήταν οι Ευρωπαίοι σεξοτουρίστες (και ναρκοτουρίστες) οι οποίοι άρχισαν να σωρέουν αγεληδόν στη χώρα από το 1970, ακολουθούμενοι από Αυστραλούς και Αμερικάνους.
Εννοείται ότι η πορνεία ΔΕΝ ήταν στη βάση που είναι σήμερα. Σήμερα λίγο πολύ ΟΛΕΣ οι κοπέλλες πάνε με τη θέλησή τους στο επάγγελμα και κοιτούν να τα αρπάξουν όσο πιό γρήγορα. Τότε ήταν πιό σύνθετα και βάρβαρα τα πράγματα. Οι μανάδες πουλούσαν τα παιδία τους σε σωματέμπορούς και η παιδική πορνεία οργίαζε κυριολεκτικά. Αλλά όπως και τα ναρκωτικά έφερναν τουρίστες . Και τουρίστας = συνάλλαγμα.
Σιγά σιγά τα πράγματα άρχισαν αν στρώνουν και να αναπτύσσεται οικονομικά η χώρα. Στις άλλες χώρες φτάνουν και μηνύματα του στυλ ΅δεν είναι μόνο σεξοπροορισμός, έχει υπέροχες παραλίες, καταπληκτικά νησάκια, υπέροχη κουζίνα, αγνούς ανθρώπους κτλ και αρχίζουν να συρρέουν (κανονικοί πλέον) τουρίστες από όλο τον Δυτικό κόσμο (απόντων ακόμα των Ελλήνων).
Η κυβέρνηση βλέποντας το ενδιαφέρον του Δυτικού κόσμου λαμβάνει μέτρα για την τουριστική ενίσχυση της χώρας. Κτίζονται ξενοδοχεία, πάρκα κλπ σε ευρωπαίκά πρότυπα, λαμβάνονται αυστηρότατα (και αποτελεσματικότατα)  μέτρα για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και της παιδικής πορνείας με αποτέλεσμα όλο και περισσότερους τουρίστες δηλ. συνάλλαγμα.
Στο ενδιάμεσο ανακαλύπτουν τη χώρα και οι Γιαπωνέζοι και οι τιμές άρχίζουν να τραβούν την ανηφόρα.
Οι οικονομικές συγκυρίες οδηγούν και τους κατοίκους άλλων χωρών στη χώρα . Έτσι δειλά δειλά αρχίζουν και τα πρώτα οργανωμένα ταξίδια στη χώρα και από την Ελλάδα (αρχές 1990).
Σήμερα με δεδομένο ότι είναι ακόμα ένας φτηνός προορισμός αρχίζει και δέχεται τουρίστες και από άλλες χώρες που σε άλλες εποχές ήταν αδιανόητο γι΄αυτούς να πραγματοποιήσουν ένα τέτοιο ταξίδι εξαιτίας χρημάτων. Έτσι έρχονται και ανατολικοευρωπαίοι (Ρώσσοι ιδίως), Κινέζοι, Άραβες, Πακιστανοί , Ινδοί κτλ. (μόνο λατινοαμερικάνους δεν έχει πολλούς). Ακόμα και από τη Μολδαβία (τη φτωχότερη ευρωπαίκή χώρα) οργανώνονται ταξίδια για τη χώρα. 
Και φυσικά τα κορίτσια πράττουν (και δικαίως κατ΄εμέ) ανάλογα. Έχουμε το ίδιο φαινόμενο που είχαμε στη χώρα μας που ο απλός και αγαθός νησιώτης που αισθανόταν προσβεβλημένος αν δεν σε τρατάριζε κάτι από το κτήμα του έφτασε στο σημείο να σου ζητά 1,5€ για ένα μπουκαλάκι νερό και ένα τουλάχιστον πενηντάρικο για να κοιμηθείς σε μιά βρωμερή τρύπα.
  Δυστυχώς η Ταϋλάνδη σαν σεξοτουρισμός για μένα έχει πεθάνει προ δεκαετίας. Φυσικά δεν παύω να την λατρεύω σαν χώρα και να αποδέχομαι τις υπηρεσίες των κοριτσίων της ακόμα και υπερτιμημένες χωρίς να δυσανασχετώ.
  Άλλοι είναι σήμερα οι σεξοτουριστικοί παράδεισοι.
  Και λάβετε υπόψη σαν ότι τον συνειδητοποιημένο σεξοτουρίστα μόνο ένα πράγμα τον ενδιαφέρει. Που θα γαμίσει καλύτερα και φτηνότερα. Όλα τα άλλα (ξενοδοχεία, αγορές, πολυκαταστήματα, πιτσες κλπ) έχουν τριτεύουσα σημασία γι΄αυτόν. Το ζητούμενο είναι ένα . φτηνό και καλό γαμίσι. Υπό αυτές τις συνθήκες η χώρα δεν ενδείκνυται πλέον. Το ίδιο έγινε και στις χώρες τις πρώην Αν. Ευρώπης. Οι Βορειοελλαδίτες σύντροφοι σίγουρα αναπωλούν με μελαγχολία τις ένδοξες εποχές του Σαντάνσκυ.
  Αλλά αυtά πέρασαν ανεπιστρεπτί. άντε πάμε για Αφρική μεριά πλέον.
  sa wat de-khrap  :cool2:         

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom