Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μολις κανεις check out στο ξενοδοχειο στις 12 το μεσημερι,θα τα αφησεις εκει και θα πας να τα ξαναπαρεις πριν φυγεις.
Τα κλειδωνουν σε εναν ειδικο χωρο,σε καποιο δωματιακι στο lobby του ξενοδοχειου και σου δινουν ενα καρτελακι οτι τα παρελαβαν.Φευγεις,πας και κανεις τις βολτες σου και γυρνας το βραδυ,δειχνεις το καρτελακι,δινεις στο bell boy ενα χαρτζηλικι (50-100 μπατ),τα παραλαμβανεις και πας αεροδρομιο. ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μολις κανεις check out στο ξενοδοχειο στις 12 το μεσημερι,θα τα αφησεις εκει και θα πας να τα ξαναπαρεις πριν φυγεις.
Τα κλειδωνουν σε εναν ειδικο χωρο,σε καποιο δωματιακι στο lobby του ξενοδοχειου και σου δινουν ενα καρτελακι οτι τα παρελαβαν.Φευγεις,πας και κανεις τις βολτες σου και γυρνας το βραδυ,δειχνεις το καρτελακι,δινεις στο bell boy ενα χαρτζηλικι (50-100 μπατ),τα παραλαμβανεις και πας αεροδρομιο. ;)
αφου πρωτα ριξει εναν-δυο για το αντιο.(οχι στο bellboy)

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω, ειναι ΑΝ μπορω να αφησω καπου τα πραγματα μου, μιας και απο το ξενοδοχειο θα κανω check out 12 το μεσημερι, και η πτηση μου φευγει τα ξημερωματα της επομενης μερας... Υπαρχει καποιο ξενοδοχειο ημιαδιαμονης ΧΩΡΙΣ διανυκτερευση η καποιος χωρος που να μου τα κρατησει ασφαλη, για να μπορεσω να καθησω Παταγια μεχρι το απογευμα και να παρω το τελευταιο λεωφορειο της Bell Travel για αεροδρομιο ?????
[/quote]μπορης να ζητησης να κανεισ ckeck out το απογευμα πληρονοντας αλλα 300 - 400 bath

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Απόγευμα Παρασκευής:
Με μπερδεμένες σκέψεις περίμενα την λεγάμενη έξω στην πύλη του ξενοδοχείου.Ο σεκιουριτάς με κόβει ξέμπαρτο
και μου την πέφτει.Κοριτσάκια μικρά κατάλευκα και σπαρταριστά θέλει να μου προσφέρει.Δουλεύει τέσσερα χρόνια
εκεί νυχτοθυρωρός με μισθό 7000 μπατ.Ετσι παλεύει για έξτρα προμήθειες από κανένα μασσαζάκι νταβαζιλίκι κλπ.
Τον είχα στα υπ'όψιν γιατί μάλλον θα σουτάριζα την μικράν.Αμα τη εμφανίσει καταρρέουν όλα τα σχέδια.Ως και ο
σεκιουριτάς που θα μου πασάριζε τρελλά μωρά του έφυγε το καφάσι.Μπιούτιφουλ!! ξεφώνισε.Την αρπάζω από το χέρι
και πάμε μέχρι το πανηγύρι.Τα έκανα θάλασσα πάλι,με έριξε...Στο δρόμο την κοιτάνε μερικοί και μου φωνάζουν
μπιούτιφουλ λέηντυ...Αυτή τα παίρνει στο κρανίο είναι τσαντίλα με τέτοια πειράγματα.Το Oυντόν έχει μια τεράστια
πλατεία στο κέντρο.
Εκει γίνεται κάθε χρόνο πανηγύρι.Κρατάει σαράντα μέρες και μαζεύονται από όλα τα γύρω χωριά.Στη μέση στημένη
εξέδρα για ορχήστρες.Ταιλάνδέζικα συγκροτήματα κάθε μέρα.Χιλιάδες νεαροί και κοριτσόπουλα να χτυπιούνται  :dancing:
Γυρω γύρω παράγκες με παιχνίδια στυλ λουνα παρκ,στημένα μαγαζιά με απίστευτες τιμές και φαγάδικά με χιλιάδες
νοστιμιές. Οση ώρα περπατούσα δεν είδα κανένα ξένο τριγύρω.Πρέπει να ήμουν ο μοναδικός, ευτυχώς δεν κοιτούσαν
παράξενα.Αν βλέπατε τις τιμές όχι μόνο στο παζάρι αλλά και στη γενικότερη περιοχή σε οτιδήποτε φαγώσιμο ή είδη
ρουχισμού κλπ θα καταλαβαίνατε ότι στην Πατάγια μας πιάνουν τον κώλο και στο Πουκέτ μας τον χώνουν κανονικά.Φαγητό
και ποτό φθηνό για το λαό.Αυτό φυσικά δεν θα με κάνει και μόνιμο κάτοικο, αντιθέτως έχω σκοπό να την κάνω όσο μπορώ
πιο γρήγορα.Και κάτι φυσιολατρείες, ορειβασίες και ποταμάκια για ψάρεμα θα τα αφήσω για την τρίτη ηλικία
να φθάσουμε πρώτα ο Βούδας.

Next day:

Μόλις χώρισα.. :'( Κλάματα κροκοδείλια και από τις δύο μεριές.Θα έπρεπε να διαλέξω μεταξύ Παραδείσου και Γης της
Επαγγελίας. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.Αν είχα μαζί μου ένας συναγωνιστή ίσως και καθόμουν παραπάνω.Μου λείπει
το σασπένς και τα νυχτερινά απρόοπτα στα γνωστά Soi και τα ξενυχτάδικα.Ενα τιλάκ ίσον κανένα.Η σπάνια ομορφιά της
που με μάγεψε δεν αρκεί για να με δέσει εδώ πάνω όμως.Ευτυχώς μίλησε η πείρα  :woldman: Ασε που στο τέλος θα μείνω με τις
παντόφλες μου όπως είπε σωστά κάποιος.

Μάγκες μακριά από έρωτες και σιρόπια  :headbang:

Θα πάω για βουτιά στην πισίνα μπας και συνέλθω.
Το απογευμα πετάω για... :think:..... :think:...............................................ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Μπιούτιφουλ!! ξεφώνισε.Την αρπάζω από το χέρι
και πάμε μέχρι το πανηγύρι.Τα έκανα θάλασσα πάλι,με έριξε...Στο δρόμο την κοιτάνε μερικοί και μου φωνάζουν
μπιούτιφουλ λέηντυ...Αυτή τα παίρνει στο κρανίο είναι τσαντίλα με τέτοια πειράγματα.Το Oυντόν έχει μια τεράστια
πλατεία στο κέντρο.
:2funny: :2funny: :2funny:
Pagtao τι μου θυμίζεις κάτι τέτοια λέγανε και σε μένα για τη δικιά μου στο cha am που είχαμε καταλήσει και είχε αρκετούς γνωστούς εκεί
και μου θύμισαν την ταινία με τους πόντιους που πηγαινε για γαμπρός ο Τσάκωνας στην αδερφή (Γερασιμίδου) του Βουτσά στην κοινότητα και του λέγανε όλοι πόσο όμορφη είναι  :2funny: :2funny: :2funny:
Βέβαια στη δικιά μου περίπτωση όπως και στη δικιά σου όντος ήταν όμορφες, αλλά θέλουν να δώσουν ένα κίνητρο στο γαμπρό οι παρικούντες...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Το απογευμα πετάω για... :think:..... :think:...............................................ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Το απογευμα να πεταξεις για Παταγια μπας και ερθεις στα συν-καλα σου φιλε μου.........ακου εκει,ΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
να του πεις να μη σε βαλει κοντα σε πακιστανους καλυτερα, οι τυπου πακιδες συνταξιδιωτες βγαζουν τα βρωμοποδαρα απο τα πεδιλα μολις κατσουν, εχω να θυμηθω πολλες φασεις με τη βρωμοgulf, ευτυχως οι κοπελες στα τσεκ ιν ξερουν και τους λευκους τους προσεχουν,
δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα να εχεις γυρω τετοια αραβοπακια ..βρωμανε απο χιλιομετρα ποσο να τους εχεις διπλα..κανονικα θα επρεπε να τους εχουν σε ενα κλουβι και να τους δεσουν στην ουρα του αεροπλανου

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
εισαι σιγουρος??? για ξανασκεψου το προγραμμα σου.
Μαλλον οχι και τοσο σιγουρος, αλλα ετσι το κανονισα τωρα....
5 μερες Παταγια, και μετα εχω κλεισει πτηση για Πουκετ αλλες 5 μερες... Μετα εχω κλεισει τρεις μερες ξενοδοχειο Μπαγκοκ στην επιστροφη απο Πουκετ μεσω Agoda, για μασαζακια και ψωνια... Και μετα ξαναπαω αλλες 5 μερες Παταγια μεχρι το τελος...  

Καλα ειναι πιστευω για πρωτη μου φορα γιατι θελω να δω λιγο απο ολα τα μερη στην χωρα για να εχω μια αποψη απο το καθενα .... ΔΕΝ με ενδιαφερει μονο το σεξ και τα κοριτσακια... (που ετσι κι αλλιως ΠΑΝΤΟΥ εχει, απλα εκτος Παταγιας ειναι πολυ πιο ακριβα.... )  ;)

Σε επομενο ταξιδι μου ΑΝ και ΟΤΑΝ κανω, θα κατσω πιο πολλες μερες Παταγια, και θα παω και Βορεια Ταυλανδη... (Κραμπι κλπ.... Και ισως και Μακαο που λεει ο Πιπινο... ) Αλλα προς το παρον αυτα ειναι ονειρα θερινης νυκτος.... Γιατι οπως πανε τα πραγματα στην Ελλαδα, μας βλεπω σε λιγο καιρο να  :jerking:  :jerking:  αναπολουμε περασμενα μεγαλεια...... :s&m_3:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Κραμπι πεφτει λιγο πιο Νοτια..... Προς Β. Μαλαισια .....

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μαλλον οχι και τοσο σιγουρος, αλλα ετσι το κανονισα τωρα....
5 μερες Παταγια, και μετα εχω κλεισει πτηση για Πουκετ αλλες 5 μερες... Μετα εχω κλεισει τρεις μερες ξενοδοχειο Μπαγκοκ στην επιστροφη απο Πουκετ μεσω Agoda, για μασαζακια και ψωνια... Και μετα ξαναπαω αλλες 5 μερες Παταγια μεχρι το τελος...  

Καλα ειναι πιστευω για πρωτη μου φορα γιατι θελω να δω λιγο απο ολα τα μερη στην χωρα για να εχω μια αποψη απο το καθενα .... ΔΕΝ με ενδιαφερει μονο το σεξ και τα κοριτσακια... (που ετσι κι αλλιως ΠΑΝΤΟΥ εχει, απλα εκτος Παταγιας ειναι πολυ πιο ακριβα.... )  ;)

Σε επομενο ταξιδι μου ΑΝ και ΟΤΑΝ κανω, θα κατσω πιο πολλες μερες Παταγια, και θα παω και Βορεια Ταυλανδη... (Κραμπι κλπ.... Και ισως και Μακαο που λεει ο Πιπινο... ) Αλλα προς το παρον αυτα ειναι ονειρα θερινης νυκτος.... Γιατι οπως πανε τα πραγματα στην Ελλαδα, μας βλεπω σε λιγο καιρο να  :jerking:  :jerking:  αναπολουμε περασμενα μεγαλεια...... :s&m_3:
αλλιμονο μας αν παψουμε να ονειρευομαστε...μονο αυτο μας εμεινε αλλωστε!!!keep on dreaming :rockon:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Μολις πριν μερικες ωρες παρελαβα συναγωνιστη που εκατσε 2 μηνες Πατταγια!!!!!Αυτο που μου ειπε ειναι οτι καθοντας 2 μηνες εκει ηταν πολυ προσεχτικος στα εξοδα του και ειχε 1 συγκεκριμενο μπατζετ για καθε μερα.............Βασικως δεν ηταν τουριστας εκει,,,,,,,,,,,,,εζησε λιγο πως ζουνε οι μονιμοι Ελληνες εκει................και πιστεψτε με ειναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ(Εννοω το να πας για 20 μερες σαν τουριστας και αλλο να εισαι μονιμος κατοικος εκει!!!!)...
Επισης οσο πιο πολυ καθεσαι,τοσο πιο πολλα "στραβα" βλεπεις............και αυτος ειδε μερικα "στραβα" που δεν τα εβλεπε αλλες φορες!!!!

Χαρακτηριστικα θα αναφερω μια περιπτωση που μου διηγηθηκε................

"Ειμαι με το μηχανακι(νοικιασμενο) στο Soi Buakhao και στριβω στον South Pattaya road για 2nd Road..............Μετα απο λιγα μετρα με σταματαει ενας αστυνομικος και μου γραφει κληση!!!Και Ξερεις γιατι με εγραψε,ρε Λακη???????Επειδη λεει το φαναρι απ'το μηχανακι εχει 2 διαφορετικα χρωματα!!!!Τα μηχανακια στην Πατταγια(και μαλλον και σε ολη την Ταυλανδη)στο κεντρικο φαναρι δεν εχουν λαμπα......εχουν  κατι σαν 2 μικρες "στηλες"-"ραβδους" φωτος που σχηματιζουν ενα V.....Kαι σ'αυτο το V η μια "στηλη" ηταν ασπρη και η αλλη κιτρινη!!!!!Το προστιμο γι'αυτο το "φαναρι" ειναι 800 Μπατ!!!!!!Οταν του ειπα και εγω τι φταιω αν ειναι το 1 κιτρινο και το αλλο ασπρο,ετσι μου το δωσανε μου ειπε επρεπε να το ειχα προσεξει πριν το νοικιασω!!!!Απαγορευεται να ειναι αλλο χρωμα(η ολο κιτρινο η ολο ασπρο!!!)
800 Μπατ αυτο + 200 Μπατ επειδη το διπλωμα μου δεν ηταν international(ηταν αυτο που εχουμε στην Ελλαδα το GR!!!)...........Συνολο 1000 μπατ!!!!
Μετα του λεω οτι 1000 ειναι πολλα και να του δωσω 500(για παρτη του)και να μ'αφησει να φυγω.............Αυτος ζητουσε 1000(για παρτυ του){οσο δηλαδη η Κληση!!!!)Τελικα του ειπα 800 αλλα αυτος επεμενε στα 1000!!!Τελικα δεν "τα βρηκαμε" και αποφασισα να παω να πληρωσω την κληση στο Αστ.Τμημα............Μου κλειδωσε το μηχανακι εκει και πηρε και τα κλειδια!!!!
Ξεκιναω για το Τμημα............Μπαινω μεσα και περιμενω την σειρα μου.....Εχει κατι σαν μεγαλη βελονα ορθια οπου εκει βαζεις τα νουμερα και περιμενεις να ερθει η σειρα σου να πας στο ταμειο(κατι σαν τραπεζα να πουμε).............Αφου ηρθε η σειρα μου,παω να πληρωσω την κληση......Ο Ταυλανδος που ηταν στο ταμειο αφου διαβασε την κληση μου ειπε¨"Μου φαινεται μεγαλο το ποσο για αυτη την κληση...........υπαρχει τμημα παραπονων..........αν θελετε μπορειτε να πατε και να κανετε τα παραπονα σας!!!"......Εμεινα "καγκελο"!!!!!και φυσικα Πηγα....................Μεσα ηταν ενας αστυνομικος Falang(Λευκος)...........του εδωσα την κληση και παραπονεθηκα για το ποσο...............και τι μου λεει ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!!!¨"Μια χαρα ειναι το ποσο...................πανε να το πληρωσεις!!!!!!"ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ!!!Και εγω που χαρηκα οτι ηταν "δικος" μας(Falang).............Παω παλι πισω στο ταμειο και παω να πληρωσω αλλα μου λενε οτι πρεπει να ξαναπαρω αλλο νουμερο,να το "καρφιτσωσω" και να ξαναπεριμενω στην σειρα!!!!!ΤΡΕΛΛΑ!!!!!!!ΜΟΥ ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ!!!!!Αλλα δεν μπορουσα να κανω τιποτα αλλο!!!!Περιμενα σαν το μαλακα.............πληρωσα την κληση............και πηγα πηρα το μηχανακι!!!!!Αγριεψανε τα πραγματα,Λακη στην Παταγια!!!!Μεγαλη Προσοχη!!!!"

Αυτα μου ειπε,παιδες και μου "επεσαν" και τα λιγα μαλλια που ειχα!!!!!

ΓΙ'ΑΥΤΟ...............ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!!!ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙς ΑΚΡΗ!!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΟΙ!!!!!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα να εχεις γυρω τετοια αραβοπακια ..βρωμανε απο χιλιομετρα
με τη βρωμοgulf σε ενα ταξιδι ημουν με ενα φιλο σε ενα airbus A340-300 γεματο με πακι που μοσχοβολαγανε, ειχα γυρισει τον εξαερισμο να χτυπαει στο διπλανο πακι και τη μασκα για τα ματια την ειχα βαλει στη μυτη, εκεινη την εποχη μετα το μπαχρειν εκανε και μια σταση στη μασκατ του ομαν, και εμενες στο αεροπλανο σαρδελα για καμια ωρα, μπαινανε και διαφορα πακι μεσα να καθαρισουν και νομιζες οτι ητσν αεροπειρατες, χαλια εποχες, οταν ομως προορισμος ηταν ο παραδεισος "απολαμβανες" τα παντα.
τοτε δεν τολμαγες να ψαξεις για τικετ στην ται απο απριλιο εως οκτωβρη γιατι τα ειχε χιλιοτρακοσαρια,
στη διαρκεια του χειμωνα γυρω στα 750 και το γιορταζες με σαμπανιες επειδη πετυχες καλη τιμη..

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
  Προσοχη!!!!"

Αυτα μου ειπε,παιδες και μου "επεσαν" και τα λιγα μαλλια που ειχα!!!!!

ΓΙ'ΑΥΤΟ...............ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!!!ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙς ΑΚΡΗ!!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΟΙ!!!!!!!
Κατσε ρε Λακι γιατι τωρα μας τα χαλας......χαλασανε τα πραγματα στην Παταγια γιατι ενα φιλαρακι πλειρωσε 25 ευρω σε μια κληση?
Εμεις δηλαδη εδω στην Ελλαδα που σκαμε 350 ευρωπουλα για ενα κρανος-ζωνη, που για να βγαλεις αδεια στην πολεοδομεια τα σκας κανονικα, που κλεινεις ραντεβου στα νοσοκομεια μετα απο 3 μηνες,που ο ΦΠΑ ειναι 24%, που μας κοψανε τους μισθους, που ολοι οι πολιτικοι ειναι εκατομμυριουχοι και μας λενε οτι φαγαμε μαζι τα λεφτα,που το πακετο τσιγαρα εφτασε 4 ευρω λες και ειναι μαυρο , που οι γκομενες ολες ψαχνουνε για τον μαλακα φραγκατο γκομενο,που που που ......ειμαστε καλυτερα?

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...!!! :think: :think:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αλλωστε ειναι παγκοσμιως γνωστο οτι ζουμε σε μια απο τις πιο διευθαρμενες χωρες του κοσμου.....και εμενα τουλαχιστον αυτο με ενοχλει περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο :tickedoff: :tickedoff:
Οποτε το ηθικο διδαγμα στο ποστ του Λακη ειναι.....δεν περνουμε ποτε στην Παταγια μηχανακι....περνουμε μπατμπας και εχεουμε τα νευρα μας στην θεση τους  :2funny: :2funny:

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τι να το κάνεις το μηχανάκι στη Πατάγια ότι γουστάρεις είναι σε 1 επί 3 χιλιόμετρα.Εγω πάντως δεν παίρνω τίποτα και για να μην με πει το πουτανάκι και λιγούρη το ρωτάω πόσο θέλει το ταξί για να πάμε στο χοτέλ?

Και μου λέει π.χ 100  μπατ ...........ο.κ πάρτα εσύ και πάμε με τα πόδια αν δεν μπορείς τότε πλήρωσε εσυ το ταξί με τα χρήματα που σου έδωσα..........

Δεν είναι πιο καλά να τα φάνε τα πουτανάκια παρά τα ταξί ,οι μπάτσοι και αυτοί που νοικιάζουν τα μηχανάκια..............

Και στο κάτω κάτω και να περπατήσουμε και λίγο δεν θα πάθουμε και τίποτα κακό ,και κάνουμε και τη πλάκα μας στο δρόμο, δηλαδή άμα είσαι με μηχανάκι και δεις ένα ωραίο μουνί ,τι θα του πεις ,κούκλα έλα να σε πάω βόλτα

και πρόσεξε γιατί έχω και ρόδα.......................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom