Απόγευμα Παρασκευής:
Με μπερδεμένες σκέψεις περίμενα την λεγάμενη έξω στην πύλη του ξενοδοχείου.Ο σεκιουριτάς με κόβει ξέμπαρτο
και μου την πέφτει.Κοριτσάκια μικρά κατάλευκα και σπαρταριστά θέλει να μου προσφέρει.Δουλεύει τέσσερα χρόνια
εκεί νυχτοθυρωρός με μισθό 7000 μπατ.Ετσι παλεύει για έξτρα προμήθειες από κανένα μασσαζάκι νταβαζιλίκι κλπ.
Τον είχα στα υπ'όψιν γιατί μάλλον θα σουτάριζα την μικράν.Αμα τη εμφανίσει καταρρέουν όλα τα σχέδια.Ως και ο
σεκιουριτάς που θα μου πασάριζε τρελλά μωρά του έφυγε το καφάσι.Μπιούτιφουλ!! ξεφώνισε.Την αρπάζω από το χέρι
και πάμε μέχρι το πανηγύρι.Τα έκανα θάλασσα πάλι,με έριξε...Στο δρόμο την κοιτάνε μερικοί και μου φωνάζουν
μπιούτιφουλ λέηντυ...Αυτή τα παίρνει στο κρανίο είναι τσαντίλα με τέτοια πειράγματα.Το Oυντόν έχει μια τεράστια
πλατεία στο κέντρο.
Εκει γίνεται κάθε χρόνο πανηγύρι.Κρατάει σαράντα μέρες και μαζεύονται από όλα τα γύρω χωριά.Στη μέση στημένη
εξέδρα για ορχήστρες.Ταιλάνδέζικα συγκροτήματα κάθε μέρα.Χιλιάδες νεαροί και κοριτσόπουλα να χτυπιούνται
Γυρω γύρω παράγκες με παιχνίδια στυλ λουνα παρκ,στημένα μαγαζιά με απίστευτες τιμές και φαγάδικά με χιλιάδες
νοστιμιές. Οση ώρα περπατούσα δεν είδα κανένα ξένο τριγύρω.Πρέπει να ήμουν ο μοναδικός, ευτυχώς δεν κοιτούσαν
παράξενα.Αν βλέπατε τις τιμές όχι μόνο στο παζάρι αλλά και στη γενικότερη περιοχή σε οτιδήποτε φαγώσιμο ή είδη
ρουχισμού κλπ θα καταλαβαίνατε ότι στην Πατάγια μας πιάνουν τον κώλο και στο Πουκέτ μας τον χώνουν κανονικά.Φαγητό
και ποτό φθηνό για το λαό.Αυτό φυσικά δεν θα με κάνει και μόνιμο κάτοικο, αντιθέτως έχω σκοπό να την κάνω όσο μπορώ
πιο γρήγορα.Και κάτι φυσιολατρείες, ορειβασίες και ποταμάκια για ψάρεμα θα τα αφήσω για την τρίτη ηλικία
να φθάσουμε πρώτα ο Βούδας.
Next day:
Μόλις χώρισα.. :'( Κλάματα κροκοδείλια και από τις δύο μεριές.Θα έπρεπε να διαλέξω μεταξύ Παραδείσου και Γης της
Επαγγελίας. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.Αν είχα μαζί μου ένας συναγωνιστή ίσως και καθόμουν παραπάνω.Μου λείπει
το σασπένς και τα νυχτερινά απρόοπτα στα γνωστά Soi και τα ξενυχτάδικα.Ενα τιλάκ ίσον κανένα.Η σπάνια ομορφιά της
που με μάγεψε δεν αρκεί για να με δέσει εδώ πάνω όμως.Ευτυχώς μίλησε η πείρα
Ασε που στο τέλος θα μείνω με τις
παντόφλες μου όπως είπε σωστά κάποιος.
Μάγκες μακριά από έρωτες και σιρόπια
Θα πάω για βουτιά στην πισίνα μπας και συνέλθω.
Το απογευμα πετάω για...
.....
...............................................
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ