Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
update insomnia BKK
δευτερη φορα που πηγα χτες και δυστυχως το μαγαζι πολυ κατωτερο των προσδοκιων
ενω εχει ολα τα φοντα να γινει το καλυτερο αφτερ δεν εχει καθολου μα καθολου γυναικες
ζητημα να ειχε χτες καμια δεκαρια γκομενιτσες και παιζει μερικες απο αυτες να μην ηταν καν φριλανσερς
το μαγαζι ουτε καν μισογεματο και αυτο μονο επειδη εχει ολοκληρο στρατο απο προσωπικο και χορευτριες
και την πρωτη φορα που πηγα ετσι ηταν
εχω ακουσει οτι μερικες βραδιες εχει γεμισει αλλα καλα κρασσια τι να το κανω αν γεμιζει 1 φορα τη βδομαδα
θελει πολυ χρονο και πολυ δουλεια ακομα

το εκνευριστικο ειναι οτι το διπλανο climax με τον απαραδεκτο φωτισμο του ηταν οπως παντα τιγκα
βεβαια η ποιοτητα στο climax πολυ πεσμενη, θα ελεγα ψιλοαπελπισια τουλαχιστον για μενα γιατι αρκετοι αλλοι ειδα δεν ειχαν προβλημα   :grin:
το ασπρο η εστω το καπως ασπριδερο δερμα ειναι ειδος υπο εξαφανιση σε αυτα τα στεκια
οταν δε ανοιξαν τα φωτα ηταν λες και εβλεπα ταινια τρομου   :grin:  
ισως την επομενη φορα καλυτερα να κοπανησω μερικα ουισκακια μπας και τα δω διαφορετικα

η πλακα ειναι οτι προχτες ειχα παει στο motor show της BKK και αντι να βλεπω τα αυτοκινητα εβλεπα την πασαρελα απο αστερια σε προκλητικες ποζες...η μερα με τη νυχτα...πως να μην καταλαβεις μετα το μεσο Ταυλανδο που τριβει τα ματια του με την ποιοτητα των γυναικων στα φαρανγκοστεκια

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
insomnia for ever :) a-go-go patagias for ever

να επιβεβαιωσω και εγω οτι οι τιμες στο πουκετ ειναι πολυ υψηλες ειδικα
σε σχεση με παταγια. βρισκεις και με 1000αρικα αλλα παντα σε low season. Ενα αστερι μου ζητουσε 3000 χιλιαρικα στη χολυ σε low season. τα συμπερασματα δικα σας. Αμα ενα τοπ βεβαια κανει μερες να φορτοθει τοτε πιθανως να ριξει τις απαιτησεις,ειδικα αν δεν εχει χορηγους απο μακρια. Ολα σχετικα ειναι,ειναι και θεμα timing κτλ. Εγω παντως 3000 και 4000 δεν εδωσα ΠΟΤΕ. μεχρι 2000 μεγιστο εχω δωσει και αυτο 2 φορες νομιζω σε 3 ταξιδια. Μεχρι 1500 πηγαινα στα αστερια τα τρελα. Αλλα στην παταγια νομιζω βρισκεις αστερι και πολυ χαμηλα γιατι οι γυναικες ειναι ΠΟΛΛΕΣ και τα αστερια χανονται στο πληθος!!! Παιζει ρολο και το πορτοφολι του καθενως. Παντος μεσο ορο με χοτελ μεσα θελεις για να εισαι αρχηγος 100 ευρω τη μερα. θα περασεις πολυ καλα. με χοτελ του 920 μπατ περνας ανετα με 80-100 ευρω αρκει να εισαι λιγο εγκρατεις. Δε χρειαζεται ουτε να κερασεις 10 ποτα,ουτε να χτυπασ το ιλιθιο το καμπανακι και να πληρωνεις ολα τα ποτα σαν μαλακας! Αντε αμα βρεις ενα τοπ κερνα το ενα ποτο,απο εκει και περα ολα τα αλλα τσαμπα τα πληρωνετε και μη με πειτε γυφτο! Εγω την πρωτη φορα που πηγα κερασα ενα γκομενακι 2 ποτα και την πειρα δωματιο και στο τελος ξερετε τι εγινε? σηκωθηκε και εφυγε μολις αξοιξα την πορτα ετσι ξαφνικα χωρις λογο γιατι ειχε περιοδο και δεν την παλευε και δε μου το ειχε πει κιολας! ολες παιζου θεατρο...οι αγαπες οι αληθινες εκει κατω ειναι ενα 5% το πολυ.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πέμπτη μεσημέρι.Το ταξί περίμενε για το αεροδρόμιο του Πουκέτ.Νωρίς νωρίς άρχισα τις μετακινήσεις.
H πτήση για Udon γεμάτη από κορίτσια με πενθήμερη άδεια.Πάνε να δούνε mama papa αλλά και μωράκια τους.
Δίπλα μου κάθεται Ουντονίτισα καλό εργαλείο.Παραδίπλα μωρό καραμπινάτο.Πίσω όμως δύο κανονικά μωρά που στρίγλιζαν συνέχεια.Ζητάω αλλαγή θέσης και πάω γαλαρία.Την ψιλόπεσα ένεκα χτεσινού αγώνα αλλά και η πτήση σχεδόν δύο ώρες.

Ισάν! Επιτέλους πατώ τα ιερά αυτά χώματα.Το αεροδρόμιο του είναι διεθνές και πολύ όμορφο.Παίρνω mini bus που με
πάει σε δέκα λεπτά στο ξενοδοχείο που είχα κλείσει από πριν.Την Νίτ θα την συναντούσα αργότερα.Μετά την τακτοποίηση
πέφτει και ολίγη σιέστα.Ηρθε και το κορίτσι κανονικά στην ώρα του.Πιο όμορφη από πριν!Ξέχασε όμως τα αγγλικά
της.Μετά τις αγκαλιές και τις συγκινήσεις καβαλάω μηχανάκι της και με πάει στο πατρικό.Φτωχό λιτό αλλά καθαρό.Εξω
άναβε φουφού.Ειχε μαζευτεί φυσικά μεγάλο σόι.Θείες θείοι ξαδέλφια και λοιποί συγγενείς.Καμιά δεκαπενταριά.Νοιώθω
λίγο εξωγήινος.Μετά τις πρώτες μπύρες άρχισαν και τα τραγούδια.Στέλνω ένα κουνιάδο να φέρει άλλη μία κάσα μπύρες.
Το κέφι ανέβηκε και οι μεζέδες φοβεροί.Σπιτικό φαγητό.Μετά από εκεί με πάει σε ένα άλλο σπίτι που είχαν και εκεί
αναμένο μαγγάλι.Ηταν η κολλητή της με το σόι της.Αλλο πανηγύρι.Εκεί είχε και τέσσερα ελεύΘερα κοριτσάκια.
Οι νεροφίδες έπιναν Thai ουίσκι με σόδα.Ενα 4Χ4 στην αυλή έπαιζε τοπική μουσική και τραγούδια.This is Isan!!
Στο τραπέζι στη μέση ήταν το μευταλλικό σκεύος που ψήνεις μικρά κομματάκια και γύρω γύρω φτειάχνεις σούπα.
Μία μικρή είχε αναλάβει το μαγείρεμα, άλλη το σερβίρισμα και άλλη τα ποτά.Οσες περίσευαν ήταν αγκαλιά μου.Ημουνα
μάου-μάου και η είδηση της χρονιά! Αργότερα καταλήγουμε με το αγροτικό σε καραόκε μπάρ.Ολες καρότσα.Ο οδηγός
και εγώ είμασταν οι μόνοι αρσενικοί.Τα κορίτσια 5 και ντίρλα.η Νιτ ήταν όλο χαρά και συνέχεια γελούσε και ούρλιαζε.
Στο μπαρ με είχαν στριμώξει οι κόρες και έπιανα ότι έβρισκα μπροστά μου.Το πολυ πολύ να με χώριζε η δικιά μου.
Μαζί μας πήραμε και ένα ουίσκυ από έξω και πληρώσαμε μόνο τις σόδες.Δηλαδή εγώ πλήρωσα.Οπου πάμε και τρώμε ή πίνουμε όλοι όταν έρθει ο λογαριασμός κοιτάνε εμένα....
Μέσα στο μπαρ απαγορευόταν το κάπνισμα, πάντως καμμιά δεν βγήκε έξω να καπνίσει τόση ώρα.
Στο ξενοδοχείο μας οδήγησε ο ξάδελφος κατά τις τέσσερις.Ειχα κουράγιο να λατρέψω και τη μικρή μάλιστα.Αυτό
έλειπε, πεντάμορφο μωρό ούτε είκοσι Μαίων να το αφήσω απροσκύνητο.Μέχρι και πρόταση γάμου της έκανα στο τέλος.
Κοιμήθηκα σαν μωρό τρισευτυχισμένος.Ηταν εκεί όλη νύχτα δίπλα μου.Οκτώ μήνες πέρασαν όταν την είχα αφήσει στο αεροδρόμιο Σουβαρνάμπουμι.Εκείνη ανέβαινε Ουντόν και εγώ πίσω Ελλαδιστάν.
Το πρωί που ξύπνησα σκεπτόμουν την Πατόνγκ ο αχόρταγος.Τελικά δεν ξέρω τι θέλω...Για να δούμε τι θα γίνει.  Το πρόγραμμα θα είχε ταξίδι honey moon με το κορίτσι για Κράμπι ή Τσιανγ Μαι.Γιατί μέσα μου δεν νειώθω και τόσο σίγουρος όμως...Τηλεφώνησα στον Μπικ και του είπα ψάχνω δικαιολογία να επιστρέψω στο νησί.Μέσα μου χτυπιέται το μικρόβιο της κατάκτησης!
Ε ρε και να ξυπνήσει το Παταγιομικρόβιο...

Αφήνω τις πονηρές σκέψεις και μετά το πρωινό έρχεται και μας πέρνει αυτοκίνητο που κανόνισε η μικρή.Το πρόγραμα σήμερα έχει εκδρομή στο δάσος και τους καταρράκτες.Με άλλα λόγια φυσιολατρεία.Μαζί παρέα δύο κορίτσια ένας πιτσιρικάς και ο οδηγός.Η διαδρομή καταπληκτική το δάσος σαν ζούγκλα αλλά το ποτάμι με όχι πολλά νερά, οι καταρράκτες αδύνατοι ένεκα που δεν είχε βρέξει για μέρες. Φάγαμε από καροτσάκια φτηνά και πεντανόστιμα.Εδώ τώρα είναι σαν δικός μας Μάιος.Το βράδυ οπωσδήποτε χρειάζεται το μπουφάν, τα κλιματιστικά κλειστά, κουβέρτα και τίλακ αγκαλίτσα must.
Στο δρόμο που περπατάω με χαιρετάνε (hallooo!!) όπως κάναμε εμείς όταν βλέπαμε τουρίστα το 1960! Εννοείται στις παρέες είμαι το κεντρικό πρόσωπο και όλοι τους μιλάνε για μένα αναφέροντας τη λέξη φάλανγκ.

Βαρέθηκα μάγκες, δύσκολα τα πράγματα.Δεν είμαι έτοιμος να μείνω με μία τελικά.Ισως δεν ταιριάζω και μαζί της.Δώσε του
κυνηγού ένα φρεσκοσφαγμένο και τρυφερό ελάφι...θα πάρει;Ισως θα έπρεπε να την αφήσω για το τέλος.Μακρυά από σχέσεις, δεν σταμάτησα να το λέω.Απόγευμα τώρα στο δωμάτιο.Ψάχνω αιτία να κατηφορίσω...το νινί σέρνει καράβια στα βουνά και τα λαγκάδια. Μιά γκαζιά και μπαίνεις στο Λάος...Ασε που με έχουνε δει Ωνάση. Η μικρή μου είπε επίσης να δώσω πριμ στους γονείς της.
Δε γλυτώνεις αν έρθεις πάνω.Θα πρέπει να δώσεις γρόσια για να δείξεις οτι αγαπάς το κορίτσι άρα και τους γονιούς.
Γνωστά και τα έχουμε ξαναπεί.Ημουν ήδη ενημερωμένος και πολλά διαβασμένος.
Η ζυγαριά γέρνει αριστερά μεριά εκεί που είναι το αεροδρόμιο...και για την ώρα περιμένω την Νιτ στο λόμπυ.
Η ταν ή επι τας.Νεότερα αύριο.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
pagtao σηκω και φυγε! η Παταγια σε περιμενει!!!  :dancing:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
pagtao σηκω και φυγε! η Παταγια σε περιμενει!!!  :dancing:
Pagtao τρεχα, δεν ειναι καιρος για παντρολογηματα.....ασε που τα καρντασια εκει περα σε εχουνε δει για εφοπλιστη.
Ακομα δυο μερες εκει και το μονο που θα σου μεινει θα ειναι οι παντοφλες σου..... :2funny: :2funny:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Το αστερι ζητησε 4000,δεν κανεις παζαρι σε τετοιο μουνι...
Τωρα αν επαιρνα & τις 2 οπως πολυ σωστα ειπε ο πιπιν (το σκεφτηκα & εγω :grin:),μαλλον θα πηγενε στα 7-8 χιλιαρικα Δλδ καμια 200ευρο !! Ηταν & 5 ξημερωματα... Λεω για αρπαχτη με παει η γκομενα...
Αρπαχτη ή οχι τουλαχιστον το τρελο μωρο επρεπε να το χτυπησεις....μην κανεις λαθη που θα τα μετανιωσεις μετα :idiot: :idiot:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Φιλαρακια ηδη το εχω μετανιωσει...
Καποιος αυτοματος μηχανισμος μεσα μου με σταματησε,λογω πολλων ετων στην νυχτα...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Σημερα ειμαι "αιχμαλωτος" του Τιλακ.Υπνο νωρις γιατι αυριο εχει μεγαλο τουρ (Πι Πι κτλ)

Αυριο καλως ερχοντων των πραγματων Θα ξεκινησω νεο "αγωνα" για ανευρεση σωστου μωρου.

Παντως με ματια που εριξα Bangla σημερα εχει πολυ μουνι. Εχει "φορτωσει" και πολλους Ρωσσους & αυτο δεν ειναι καλο για τις τιμες...

Κλεινω γιατι ηδη κατι μου κανει με το στομα της  :grin:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Σημερα ειμαι "αιχμαλωτος" του Τιλακ.Υπνο νωρις γιατι αυριο εχει μεγαλο τουρ (Πι Πι κτλ)

Αυριο καλως ερχοντων των πραγματων Θα ξεκινησω νεο "αγωνα" για ανευρεση σωστου μωρου.

Παντως με ματια που εριξα Bangla σημερα εχει πολυ μουνι. Εχει "φορτωσει" και πολλους Ρωσσους & αυτο δεν ειναι καλο για τις τιμες...

Κλεινω γιατι ηδη κατι μου κανει με το στομα της  :grin:
Κλείσε γιατί με αυτό που θα σου κάνει δεν θα καταλαβαίνεις τι θα γράφεις φίλε  :2funny: :2funny: :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Βαρέθηκα μάγκες, δύσκολα τα πράγματα.Δεν είμαι έτοιμος να μείνω με μία τελικά.Ισως δεν ταιριάζω και μαζί της.Δώσε του
κυνηγού ένα φρεσκοσφαγμένο και τρυφερό ελάφι...θα πάρει;Ισως θα έπρεπε να την αφήσω για το τέλος.Μακρυά από σχέσεις, δεν σταμάτησα να το λέω.Απόγευμα τώρα στο δωμάτιο.Ψάχνω αιτία να κατηφορίσω...το νινί σέρνει καράβια στα βουνά και τα λαγκάδια. Μιά γκαζιά και μπαίνεις στο Λάος...Ασε που με έχουνε δει Ωνάση. Η μικρή μου είπε επίσης να δώσω πριμ στους γονείς της.
Δε γλυτώνεις αν έρθεις πάνω.Θα πρέπει να δώσεις γρόσια για να δείξεις οτι αγαπάς το κορίτσι άρα και τους γονιούς.
Η ζυγαριά γέρνει αριστερά μεριά εκεί που είναι το αεροδρόμιο...και για την ώρα περιμένω την Νιτ στο λόμπυ.
:2funny: :2funny: :2funny: Ωραίος και όπως πάντα παραστατικότατος ο Pagtao
Pagtao δεν βαριέσαι οι κανόνες είναι μερικές φορές για να τους πατάμε άλλωστε ακόμα και αυτή η ψευδαίσθηση της μόνιμης που έχουμε μερικές φορές μας κάνει καλό
και εγώ τρείς φορές που έχω κατέβει πάντα στο τέλος τερματίζω με μία τις τελευταίες 5-6 μέρες μπορεί βέβαια να είναι διαφορετικά τα τιλάκ κάθε φορά και στο τέλος τα ίδια, αεροδρόμιο κλάμα αποχαιρετισμοί κτλ, έχουν και τη πλάκα τους αυτά
Μην σκας μπορεί να σε πνίγει η μονιμότητα αλλά έχεις προγραμματίσει να αλητέψεις, ξέρεις που  :dancing: :dancing: :dancing:

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Πάντως όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα, και μην έχοντας ακόμα πάει, αλλά σοβαρά σκεπτόμενος μιας και σε 12 μερούλες ξεκινάει το παρθενικό μου ταξίδι στη μαγική αυτή χώρα,που για την οποία αν και δεν έχω πάει ακόμα, αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι καθημερινά εκεί, μέσα από τις διηγήσεις σας εδω και σε αλλα φορουμ, εχω να πω τα εξης:

''Ακριβα μεν τα πραγματα, και οχι τοσο φθηνη χωρα σεξοτουρισμου οπως θα νομιζε κανεις....Παρολη την παγκόσμια κρίση, όπου και να παει κανεις μονο για να πηδηξει θα το πληρωσει ΑΚΡΙΒΑ''

''Πρεπει να συνδυασει πολλα πραγματα οποιος παει για πρωτη φορα και οχι μονο τα κοριτσια, εστω και αν ειναι θεομπαζο,και ΔΕΝ εχει πιθανοτητα να ξαναπηδηξει καπου αλλου στον κοσμο'' Να συνδυασει την μαγεια και τον τρόπο ζωής της χώρας πέρα από το σεξ και να αποκτήσει μία γενικότερη εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη και θα τον κάνει να ξαναπάει..... Σε αυτο, ισως βοηθησει και η ''μονιμη'' σχεση με ενα τιλακ, που αν περναει μαζι του γενικοτερα καλα,ΔΕΝ υπαρχει λογος να εχει καθε μερα διαφορετικο μουνι διπλα του''

''Να μην δειχνει εντελως απειρος για να μην τον εκμεταλευονται, αλλα ΟΥΤΕ και να το παιζει ξερολας, γιατι ετσι ισως χασει την μαγεια της ''πρωτης φορας'' καθως και πολλες σημαντικες πληροφοριες που προθυμα θα του εδινε καποιο τιλακ,ενω ετσι δεν θα ακουσει ποτε....''

Σαν δικη μου πρωτη επιλογη για παρθενικο ταξιδι 20 ημερων,και με στοχο μου το καπως χαμηλο πρυπολογισμο, αλλα σε συνδυασμο με το να περασω καλα επελεξα:
5 μερες Παταγια
5 μερες Πουκετ
3 μερες Μπαγκοκ

Και 7 μερες ελευθερες που θα τις αποφασισω εκει.....Αν και με βλεπω να ξαναπηγαινω Παταγια,και να φευγω κατευθειαν απο εκει για αεροδρομιο, ΕΚΤΟΣ και προκυψει κατι πραγματικα καλο στη Μπαγκοκ......

Ειδομεν....

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αλλαξε το προγραμμα...
18 μερες Πατταγια και 2 μερες Μπανγκοκ για 2-3 μασαζακια αντε και κανα ψωνιο... ;)
ΤΕΛΟΣ... :grin:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Λακη ποτε ετοιμαζουμε εμεις βαλιτσες??? Μαιο με Ιουνιο???

Μαλλον για Αυγουστο το "κοβω" Ζαν...να μαζεψουμε κανα φραγκο!!!!αλλα ποτε δεν ξερεις...Μυαλο ειναι αυτο και "παιρνει" αναποδες!!!!δεν ξερω!!!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Λακη...Ελα τον Αυγουστο...
Χρωστας και μια μπυρα... :grin:

(Και το Μαρτιο ομως η Απριλιο κατω θα ειμαι.. ;))

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Την επόμενη φορά θα ζητήσω από το φιλαράκι και συναγωνιστή που δουλεύει στο check in του Ελ Βενιζέλ να με βάλει πάλι σε θέση ανάμεσα στα χωρίσματα των τμημάτων του αεροπλάνου για να απλώνω τα πόδια μου,
να του πεις να μη σε βαλει κοντα σε πακιστανους καλυτερα, οι τυπου πακιδες συνταξιδιωτες βγαζουν τα βρωμοποδαρα απο τα πεδιλα μολις κατσουν, εχω να θυμηθω πολλες φασεις με τη βρωμοgulf, ευτυχως οι κοπελες στα τσεκ ιν ξερουν και τους λευκους τους προσεχουν,

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Πέμπτη μεσημέρι.Το ταξί περίμενε για το αεροδρόμιο του Πουκέτ.Νωρίς νωρίς άρχισα τις μετακινήσεις.
H πτήση για Udon γεμάτη από κορίτσια με πενθήμερη άδεια.Πάνε να δούνε mama papa αλλά και μωράκια τους.
Δίπλα μου κάθεται Ουντονίτισα καλό εργαλείο.Παραδίπλα μωρό καραμπινάτο.Πίσω όμως δύο κανονικά μωρά που στρίγλιζαν συνέχεια.Ζητάω αλλαγή θέσης και πάω γαλαρία.Την ψιλόπεσα ένεκα χτεσινού αγώνα αλλά και η πτήση σχεδόν δύο ώρες.

Ισάν! Επιτέλους πατώ τα ιερά αυτά χώματα.Το αεροδρόμιο του είναι διεθνές και πολύ όμορφο.Παίρνω mini bus που με
πάει σε δέκα λεπτά στο ξενοδοχείο που είχα κλείσει από πριν.Την Νίτ θα την συναντούσα αργότερα.Μετά την τακτοποίηση
πέφτει και ολίγη σιέστα.Ηρθε και το κορίτσι κανονικά στην ώρα του.Πιο όμορφη από πριν!Ξέχασε όμως τα αγγλικά
της.Μετά τις αγκαλιές και τις συγκινήσεις καβαλάω μηχανάκι της και με πάει στο πατρικό.Φτωχό λιτό αλλά καθαρό.Εξω
άναβε φουφού.Ειχε μαζευτεί φυσικά μεγάλο σόι.Θείες θείοι ξαδέλφια και λοιποί συγγενείς.Καμιά δεκαπενταριά.Νοιώθω
λίγο εξωγήινος.Μετά τις πρώτες μπύρες άρχισαν και τα τραγούδια.Στέλνω ένα κουνιάδο να φέρει άλλη μία κάσα μπύρες.
Το κέφι ανέβηκε και οι μεζέδες φοβεροί.Σπιτικό φαγητό.Μετά από εκεί με πάει σε ένα άλλο σπίτι που είχαν και εκεί
αναμένο μαγγάλι.Ηταν η κολλητή της με το σόι της.Αλλο πανηγύρι.Εκεί είχε και τέσσερα ελεύΘερα κοριτσάκια.
Οι νεροφίδες έπιναν Thai ουίσκι με σόδα.Ενα 4Χ4 στην αυλή έπαιζε τοπική μουσική και τραγούδια.This is Isan!!
Στο τραπέζι στη μέση ήταν το μευταλλικό σκεύος που ψήνεις μικρά κομματάκια και γύρω γύρω φτειάχνεις σούπα.
Μία μικρή είχε αναλάβει το μαγείρεμα, άλλη το σερβίρισμα και άλλη τα ποτά.Οσες περίσευαν ήταν αγκαλιά μου.Ημουνα
μάου-μάου και η είδηση της χρονιά! Αργότερα καταλήγουμε με το αγροτικό σε καραόκε μπάρ.Ολες καρότσα.Ο οδηγός
και εγώ είμασταν οι μόνοι αρσενικοί.Τα κορίτσια 5 και ντίρλα.η Νιτ ήταν όλο χαρά και συνέχεια γελούσε και ούρλιαζε.
Στο μπαρ με είχαν στριμώξει οι κόρες και έπιανα ότι έβρισκα μπροστά μου.Το πολυ πολύ να με χώριζε η δικιά μου.
Μαζί μας πήραμε και ένα ουίσκυ από έξω και πληρώσαμε μόνο τις σόδες.Δηλαδή εγώ πλήρωσα.Οπου πάμε και τρώμε ή πίνουμε όλοι όταν έρθει ο λογαριασμός κοιτάνε εμένα....
Μέσα στο μπαρ απαγορευόταν το κάπνισμα, πάντως καμμιά δεν βγήκε έξω να καπνίσει τόση ώρα.
Στο ξενοδοχείο μας οδήγησε ο ξάδελφος κατά τις τέσσερις.Ειχα κουράγιο να λατρέψω και τη μικρή μάλιστα.Αυτό
έλειπε, πεντάμορφο μωρό ούτε είκοσι Μαίων να το αφήσω απροσκύνητο.Μέχρι και πρόταση γάμου της έκανα στο τέλος.
Κοιμήθηκα σαν μωρό τρισευτυχισμένος.Ηταν εκεί όλη νύχτα δίπλα μου.Οκτώ μήνες πέρασαν όταν την είχα αφήσει στο αεροδρόμιο Σουβαρνάμπουμι.Εκείνη ανέβαινε Ουντόν και εγώ πίσω Ελλαδιστάν.
Το πρωί που ξύπνησα σκεπτόμουν την Πατόνγκ ο αχόρταγος.Τελικά δεν ξέρω τι θέλω...Για να δούμε τι θα γίνει.  Το πρόγραμμα θα είχε ταξίδι honey moon με το κορίτσι για Κράμπι ή Τσιανγ Μαι.Γιατί μέσα μου δεν νειώθω και τόσο σίγουρος όμως...Τηλεφώνησα στον Μπικ και του είπα ψάχνω δικαιολογία να επιστρέψω στο νησί.Μέσα μου χτυπιέται το μικρόβιο της κατάκτησης!
Ε ρε και να ξυπνήσει το Παταγιομικρόβιο...

Αφήνω τις πονηρές σκέψεις και μετά το πρωινό έρχεται και μας πέρνει αυτοκίνητο που κανόνισε η μικρή.Το πρόγραμα σήμερα έχει εκδρομή στο δάσος και τους καταρράκτες.Με άλλα λόγια φυσιολατρεία.Μαζί παρέα δύο κορίτσια ένας πιτσιρικάς και ο οδηγός.Η διαδρομή καταπληκτική το δάσος σαν ζούγκλα αλλά το ποτάμι με όχι πολλά νερά, οι καταρράκτες αδύνατοι ένεκα που δεν είχε βρέξει για μέρες. Φάγαμε από καροτσάκια φτηνά και πεντανόστιμα.Εδώ τώρα είναι σαν δικός μας Μάιος.Το βράδυ οπωσδήποτε χρειάζεται το μπουφάν, τα κλιματιστικά κλειστά, κουβέρτα και τίλακ αγκαλίτσα must.
Στο δρόμο που περπατάω με χαιρετάνε (hallooo!!) όπως κάναμε εμείς όταν βλέπαμε τουρίστα το 1960! Εννοείται στις παρέες είμαι το κεντρικό πρόσωπο και όλοι τους μιλάνε για μένα αναφέροντας τη λέξη φάλανγκ.

Αντε και καλα στεφανα. :s&m_3: Τωρα για να σοβαρευτουμε κοιταξε να την κανεις οσο πιο ανωδυνα μπορεις απο εκει. Ακομα νεο παιδι εισαι εχεις μελλον ακομα να ζησεις πρωτα την ζωη σου. :zfuck: :fuck1: :pipa3: :fuck2: :knockinb: :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
να του πεις να μη σε βαλει κοντα σε πακιστανους καλυτερα, οι τυπου πακιδες συνταξιδιωτες βγαζουν τα βρωμοποδαρα απο τα πεδιλα μολις κατσουν, εχω να θυμηθω πολλες φασεις με τη βρωμοgulf, ευτυχως οι κοπελες στα τσεκ ιν ξερουν και τους λευκους τους προσεχουν,
Ξέρω ξέρω τουλάχιστον στα προηγούμενα ταξίδια ευτυχώς από Αθήνα για αραπιά δεν είχε πολύ κόσμο και καθόμουνα μόνος
Και αυτοί από ότι κατάλαβα δεν γουστάρουν να κάθονται με λευκούς 2 που ήταν να κάτσουν στο προτελευταίο ταξίδι μαζί μου επειδή ήταν ψηλοάδειο το airbus κάτσανε άλλου, το φιλαράκι ευτυχώς στο τελευταίο ταξίδι με thai με έβαλε στους Ελληνες κοντά

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Αλλαξε το προγραμμα...
18 μερες Πατταγια και 2 μερες Μπανγκοκ για 2-3 μασαζακια αντε και κανα ψωνιο... ;)
ΤΕΛΟΣ... :grin:
Δεν αλλαζει το προγραμμα τωρα... Εχω βρει φθηνο εισητηριο προσφορα με Thai για Πουκετ και θα παω εκει μετα τις πρωτες 5 μερες Παταγιας.... Το ξερω οτι μπορει να ξενερωσω με τις τιμες αλλα και με το "service" των κοριτσιων εκει, αλλά θέλω για πρώτη φορά που πάω να δω και κανα νησάκι, και κάτι "διαφορετικο και πιο εξωτικο" απο οτι Ελλαδα... Μπορει και να μην εχω ξανα την ευκαιρια να πραγματοποιησω ενα τοσο μακρινο ταξιδι με ολα αυτα τα κακα που μας ερχοντα σιγα-σιγα, οποτε δεν θα χασω την ευκαιρια....

Παταγια θα καθησω 5 μερες στην αρχη και κατα πασα πιθανοτητα και τις 5 τελευταιες... (συνολο 10 μερουλες) ... Επισης εχω κλεισει καλο και φθηνο ξενοδοχειο για 3 μερουλες ,στο ενδιαμεσο απο την επιστροφη απο Πουκετ στην Μπαγκοκ,(Sukhumvit), οποτε θα την δω και αυτην, και μετα θα γυρισω Παταγια οπου και θα μεινω μεχρι την τελευταια μερα...

Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω, ειναι ΑΝ μπορω να αφησω καπου τα πραγματα μου, μιας και απο το ξενοδοχειο θα κανω check out 12 το μεσημερι, και η πτηση μου φευγει τα ξημερωματα της επομενης μερας... Υπαρχει καποιο ξενοδοχειο ημιαδιαμονης ΧΩΡΙΣ διανυκτερευση η καποιος χωρος που να μου τα κρατησει ασφαλη, για να μπορεσω να καθησω Παταγια μεχρι το απογευμα και να παρω το τελευταιο λεωφορειο της Bell Travel για αεροδρομιο ?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom