Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
με 2000 εχεις πανω απο 10 μωρα σιγουρα για αυτες τις μερες!!!για πλακα...αναλογα πως θα το χειριστεις... :huh:
Κοιταξε να δεις,ενδεικτικες τιμες ειναι:
Απλες καυλιτσες (που αρεσουν σε μενα...) 1500 μπατ long time.
A διαλογης 2000 με 3000 lt, περιπου στα μισα το sort.
Mετρια μωρα απο agogo 2500-3000 + μπαρ fine +...
10αρια freelancers κατω απο 3000 ουτε γι'αστειο....& αυτα με παζαρι
Τοπ μουνι (εχει αρκετα τετοια) ξεκινανε απο 5000 και αν σε γουσταρουν...
Αναλογα κατηγοριας απο μπαρ 1500-2500+ μπαρfine lt
Για τους ομορφους εχει & τσαμπα απο οπουδηποτε μπορεσουν να τις ξετρυπωσουν.Λεπτομεριες δεν ξερω,εγω απλα βλεπομαι οποτε...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Γενικα επειδη εγω ειμαι νεος & τωρα μαθαινω,η πατονγ ειναι για εμπειρους "παικτες".
Για κατι δηλαδη σαν τον φιλο Pagtao που με εντυπωσιασε με το "ταλεντο" & τη γρηγοραδα του στο να ξετρυπωνει τα καλυτερα μουνακια & χωρις πολλα πολλα & στην καταλληλη τιμη :rockon:
Υποθετω & ο πιπιν θα ειναι Κορυφη, ως ο πατονγκολογος του θρεντ (δεν το γνωριζω το παιδι)

Για τους πρωταρηδες θελει ΠΡΟΣΟΧΗ (μιλαμε "κινησεις" & χρηματα ,παντα)

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γενικα επειδη εγω ειμαι νεος & τωρα μαθαινω,η πατονγ ειναι για εμπειρους "παικτες".
Για κατι δηλαδη σαν τον φιλο Pagtao που με εντυπωσιασε με το "ταλεντο" & τη γρηγοραδα του στο να ξετρυπωνει τα καλυτερα μουνακια & χωρις πολλα πολλα & στην καταλληλη τιμη :rockon:
Υποθετω & ο πιπιν θα ειναι Κορυφη, ως ο πατονγκολογος του θρεντ (δεν το γνωριζω το παιδι)

Για τους πρωταρηδες θελει ΠΡΟΣΟΧΗ (μιλαμε "κινησεις" & χρηματα ,παντα)
πολυ σωστος. :)

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Συμπερασμα , αλανια, η καλυτερη εποχη ειναι απο Απριλη μεχρι Σεπτεμβρη που οι τιμες ειναι σχεδον οι μισες !!!!!!

Παντως εγω 26 μερες μεσα Αυγουστου με μεσα Σεπτεμβρη εδωσα 4500 γιουρια μαζι με τα εισητηρια και το ξενοδοχειο.
Γενικα φορτωσα καμια 10αρια πιτσιρικες, μια την κρατησα 17 ημερες, μερικες φορες ολο το βραδυ αλλες φορες την εστελνα σπιτι της το βραδυ και επαιρνα αλλες. Να περιπου τα κοστη που πρεπει να εχετε στο μυαλο σας πριν πατε κατω για να περασετε ομορφα και οχι να την βγαλετε με κουλουρι και σουσαμι.
Κοστος 26 ημερων στην Ταιλανδη με καθημερινο φορτωμα, κουβαλημα των μωρων μαζι για εκδρομες κλπ, εξοδο με πιωμα ζορικο, φαγητο, μασαζ και διαδρομες (εκανα και μερικες μερες στο Κο Σαμετ με την μικραν οπου περασα σαν Πασας), μαζι με τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο, 4500 Ευρω.
Το οποιον σημαινει εξω τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο γυρω στα 130 Ευρω την ημερα (ισοτιμια 1 Ε= 39 Β) και αν βγαλουμε και τα εξοδα μετακινησης στο Κο Σαμετ γυρω στα 110 -120 Ευρω, ειναι ενα πολυ καλο ποσο για να την βγαλεις ΑΝΕΤΑ. Φιλοι μου την εβγαλαν με λιγοτερα αλλα εκει γυρω ειναι καλα να το υπολογισετε.

Υ.Γ. Ουτε ωρα δεν εμεινα χωρις συντροφια.....  ;) ;) ;)

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Και ενα τελευταιο, γιατι αποψε παω για νεο μωρο
Δλδ θα ειμαι freelancer  :2funny:

Παιδια οι Ταυλανδοι γενικα ειναι ευγενικος & αξιολατρευτος λαος,μπορει το Farag χρημα να εχει αλιωσει λιγο την συμπεριφορα τους σε μερικα πραγματα,αλλα ειναι πολυ ωραιοι τυποι...

Αναφερωμαι στους συμπατριωτες μας. Να ειμαστε ευγενικοι ρε παιδια,στην πατριδα τους βρισκομαστε.Ειδα Ελληναρες του τυπου "Σε πληρωνω ρε" θα σε "φτυσω" θα σε ξεφτυλισω,θα σε "τρεξω" να με υπηρετησεις...  Ειδικα ειδα πολυ ασχημη συμπεριφορα προς κανονικα εργαζομενα Ladyboy,τα οποια παρεπιπτοντως ειναι & πολυ μορφωμενα & ευγενεστατα.

Ας μπουμε & λιγο στο κλιμα του τοπου που βρισκομαστε ισως & να βοηθησουμε τους εαυτους μας να ξεφυγουμε απο την Ελληνικη μιζερια...

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Μπικου αλαργα απο Ladyboy, ειναι τα μεγαλυτερα λαμογια που υπαρχουν, το λιγοτερο ειναι να σε ληστεψουν και το χειροτερο να στην χωσουν και να σε ληστεψουν.....  :2funny: :2funny: :2funny:

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και ενα τελευταιο, γιατι αποψε παω για νεο μωρο
Δλδ θα ειμαι freelancer  :2funny:

Παιδια οι Ταυλανδοι γενικα ειναι ευγενικος & αξιολατρευτος λαος,μπορει το Farag χρημα να εχει αλιωσει λιγο την συμπεριφορα τους σε μερικα πραγματα,αλλα ειναι πολυ ωραιοι τυποι...

Αναφερωμαι στους συμπατριωτες μας. Να ειμαστε ευγενικοι ρε παιδια,στην πατριδα τους βρισκομαστε.Ειδα Ελληναρες του τυπου "Σε πληρωνω ρε" θα σε "φτυσω" θα σε ξεφτυλισω,θα σε "τρεξω" να με υπηρετησεις...  Ειδικα ειδα πολυ ασχημη συμπεριφορα προς κανονικα εργαζομενα Ladyboy,τα οποια παρεπιπτοντως ειναι & πολυ μορφωμενα & ευγενεστατα.

Ας μπουμε & λιγο στο κλιμα του τοπου που βρισκομαστε ισως & να βοηθησουμε τους εαυτους μας να ξεφυγουμε απο την Ελληνικη μιζερια...

Συμφωνω απολυτα με ολα τα παραπανω δεν αξιζουν τετοιες συμπεριφορες οπως λες παραπανω τουλαχιστον οταν σε σκλαβωνουν με την καλοσυνη και την ευγενεια τους. Το οτι δινουμε λευτα δεν κερδιζουμε απλα το σεβασμο τους αλλα και αυτοι τον δικο μας.!!

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Μπικου αλαργα απο Ladyboy, ειναι τα μεγαλυτερα λαμογια που υπαρχουν, το λιγοτερο ειναι να σε ληστεψουν και το χειροτερο να στην χωσουν και να σε ληστεψουν.....  :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλε μου ρεμπετη το ξερω,μακρυα & αγαπημενοι.
Μιλαω ομως για τα κονονικα εργαζομενα που ειναι απιστευτα πολλα σε αριθμο & δεν γνωριζω αν μετα τη δουλεια τους "παιρνονται"

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Κοιταξε να δεις,ενδεικτικες τιμες ειναι:
Απλες καυλιτσες (που αρεσουν σε μενα...) 1500 μπατ long time.
A διαλογης 2000 με 3000 lt, περιπου στα μισα το sort.
Mετρια μωρα απο agogo 2500-3000 + μπαρ fine +...
10αρια freelancers κατω απο 3000 ουτε γι'αστειο....& αυτα με παζαρι
Τοπ μουνι (εχει αρκετα τετοια) ξεκινανε απο 5000 και αν σε γουσταρουν...
Αναλογα κατηγοριας απο μπαρ 1500-2500+ μπαρfine lt
Για τους ομορφους εχει & τσαμπα απο οπουδηποτε μπορεσουν να τις ξετρυπωσουν.Λεπτομεριες δεν ξερω,εγω απλα βλεπομαι οποτε...
Απο οτι βλεπω...χωρις να εχω πατησει το ποδι μου Πουκετ ελεο Παταγιας , το  :knockinb: στο Πουκετ το χρυσοπλειρωνεις στην κυριολεξια!!!
Απο προσωπικη πειρα αν καποιος θελει ναα περασει ενα 10 ημερο στην Ταιλανδη εχοντας ενα 1000 ευρω στην τσεπη και δεν θελει να κανει πολλες υποχωρισεις ,η απαντηση ειναι μονοδρομος.....ΠΑΤΑΓΙΑ :rockon:

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Γιατι αραγε τοσο μεγαλη η διαφορα στο Πουκετ σε σχεση με Παταγια ???

Κανονικα θα επρεπε να ειναι το αντιθετο, αφου η Παταγια ειναι πιο "μαφιοζικη" πολη και ξερουν οτι ολοι πανε εκει για  :knockinb: , ενώ το Πουκετ ειναι πιο τουριστικος προορισμος που τον επισκεπτονται πολλοι και οχι μονο για μπουμ-μπουμ, και που βγαζει στο προσκηνιο και τις φυσικες ομορφιες της χωρας και θα επρεπε να ειναι φθηνοτερο.....

Απ' ότι καταλαβα, για να περασει καποιος καλα Πουκετ , να εχει "συντροφια" ακομα και την ημερα, και να ΜΗΝ χαλασει μια περιουσια το μονο που λεει ειναι να εχει "μονιμη σχεση" με freelancer για οσες μερες καθησει εκει .... ;)

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
με τοσο φθηνες τιμες στην thaiairways πως να ταξιδεψει κανεις με τις αραβικες βρωμοφατσες.

θα φύγω από Κωνσταντινούπολη και από κει δεν έχει thai...
έχει με gulf air, etihad, emirates, egypt, qatar και turkish
μου βγάζει και κάποιες που δεν ξέρω aerosvit, aeroflot και mahan air

εσείς με ποια λέτε να πάω;
τώρα μόλις έψαξα πάλι τις τιμές και η egypt ανέβασε την πτήση που είχα σκοπό να κλείσω περίπου 120 ευρα!
από τα 510 στα 630!!
gulf: 547
etihad: 552
qatar: 565
emirates: 606

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μπικου αλαργα απο Ladyboy, ειναι τα μεγαλυτερα λαμογια που υπαρχουν, το λιγοτερο ειναι να σε ληστεψουν και το χειροτερο να στην χωσουν και να σε ληστεψουν.....  :2funny: :2funny: :2funny:

φαινετε δεν εχεις κατσει ποτε σου με καποιο ladyboy να δεις ποσο ωραια θα περασεις κανοντας τρελλο χαβαλε αλλα και να κανεις μια ευχαριστη συζητηση.
με οσα ladyboys εχω παρει στο δωματιο η εχω κατσει σε καποιο μπαρ ποτε δεν ειχα προβλημα. σιγουρα θελει μια προσοχη στα πραγματα σας στο δωματιο οταν ειστε με freelancer, ειτε ειναι γκομενα ειτε ειναι ladyboy.

pagtao τα λεω σωστα???  :grin:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
θα φύγω από Κωνσταντινούπολη και από κει δεν έχει thai...
έχει με gulf air, etihad, emirates, egypt, qatar και turkish
μου βγάζει και κάποιες που δεν ξέρω aerosvit, aeroflot και mahan air

εσείς με ποια λέτε να πάω;
τώρα μόλις έψαξα πάλι τις τιμές και η egypt ανέβασε την πτήση που είχα σκοπό να κλείσω περίπου 120 ευρα!
από τα 510 στα 630!!
gulf: 547
etihad: 552
qatar: 565
emirates: 606

QATAR

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Αρα για το "συνηδειτοποιημενο" σεξοτουριστα η καλυτερη λυση ειναι Πατταγια..........Αν και μεταξυ μας,η Πατταγια εχει και πολλα μερη να πας!!!δεν ειναι μονο  :knockinb:

Το μονο που δεν εχει ειναι ΚΑΛΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom