Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1

edit..Ωπα!...giorgos241 τα ιδια πραγματα λεμε.. :grin:
[/quote]

φιλε μιλάει η εμπειρία............

άμα κάτσεις καμοιά 70 μέρες σε 3 ταξιδια όλο και κάτι μαθαίνεις.............

και  όπως λέει και ο σοφός λαός   ( άμα δεν βρέξεις κόλο ψάρι δεν τρώς) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Γιατί? Τι διαφορά έχουν από τις άλλες?
αυτες απο μπιτς ροουντ εχουν σπασει το κοντερ που δειχνει τα χιλιομετρα

Με την ιδια ευκολια εχω χαλασει και 10000 σε μια μερα... ουτε καν μερα. Νυχτα! :2funny:
ξερω ποτε τα χαλασες αυτα    :2funny:    :s&m_1:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
[size=10pt]ΓΙΑ ΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ Η ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ???[/size]
καταρχήν να σου πώ να γράφεις με μικρά γιατί με τα κεφαλαία είναι σαν φωνάζεις δυνατά και νευριασμένα στην συγκεκριμένη περίπτωση...
αν διαβάσεις όλες τις απαντήσεις που σου έδωσαν θα διαπιστώσεις ότι κανένας δεν σε αποθαρρύνει αλλά και κανένας δεν σε ενθαρρύνει να πας με το μπάτζετ που διαθέτεις... σου επιστούν την προσοχή απλά λέγοντάς σου ότι είναι τέτοια η κατάσταση εκεί,που για πρώτη φορά κάποιος είναι πανεύκολο να ενθουσιαστεί παραπάνω και να μην ελέγξει τα έξοδά του...
ακόμα και κάποιος που πάει για πολλοστή φορά, μου είναι δύσκολο να πιστέψω, ότι δεν θα ξεφύγει κάποιες μέρες και θα είναι εγκρατής...απλά θα ξέρει και θα αποφεύγει κάποια περριτά έξοδα ,πού όμως εσύ προφανώς δεν ξέρεις και κανένας δεν μπορεί να σου τα πεί γιατί πολύ απλά όπως είπε σωστότατα και πιο πάνω συναγωνιστής: ''αν δεν βρέξεις κόλο,ψάρι δεν τρώς''...

για τα εισητήρια να σου πώ ότι αν δεις στο ''pamediakopes.gr'' έχει με 660 ευρώ περίπου
και για ξενοδοχείο κλείσε για κανά δυο μέρες και αλλάζεις εκεί...

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
φιλαράκι αν δεν έχεισ μεγάλο μπατζετ καλητερα πήγενε με έναν φίλο σου γιατί στην πατάγια χωρίσ χρήματα ίσοσ ενστανθεισ λίγο μόνοσ.
Εκει σε (αγαπουν) αναλογα με το πορτοφόλι σου και ειναι λογικο αφου την δουλιά τουσ κάνουν.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
το ξερω μολυ το ειπε ο mykonos απλως σε συγκριση με το royal twins ποσο πιο κοντα στην ws ρωτησα και αν μπορεις να πας μεσα σε 2-3 λεπτα ws απο το royal twins με τα ποδια χωρις τουκ τουκ η ταξι.εννοειται πως hotel χωρις πισινα με αξωτικα φυτα φοινικες σκια κ.τ.λ. δεν λεει.φανταζομαι τη ζεστη που θα εκανε στο bay resort στην πισινα της ταρατσας...εδικα για τυπους που προτιμουν την σκια οπως εγω...

εχει ομπρελες! η μπορεις ν'αραξεις στα τραπεζια που εχει το εστιατοριο εξω που εχει και σκια!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν φερεις ενα γκομενακι δεν εχει χρεωση ,αν ομως λογας για τριγωνα -τετραγωνα -παραληλογραμμα θα γινει αφαιμαξη :s&m_2:

συνηθως δεν σε χρεωνουν αν πας 2 κοπελες! αρκει να εισαι ευγενικος με τις ρεσεψιονιστες!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΩΡΕ ΨΙΛΟΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΜΕΣ ΑΝ ΤΑ ΦΑΩ ΟΛΑ ΤΙΣ 5 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ  :2funny:
Φιλε μου παρε και μια πιστωτικη καρτα μαζι σου για καβαντζα αχρειαστη να ειναι σε ξενο μερος για πρωτη φορα πας. Μπορει να κλασεις που λεει ο λογος και να σκιστει το σωβρακο. Να εχεις να παρεις και μια αλλαξια εσωρουχα. Ο λορδος, ο Φον Μακουλης και φυσικα ο Φαντομας και καποια αλλα παιδια ειναι απο τους πιο εμπειρους σαυτο το φορουμ σε θεματα Ταυλανδης,να τους ακους αυτα που λενε.Φιλικα παντοτε.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
γεια σου Ζαν!!!!!!

να πω και εγω την γνωμη μου........φιλε Στηβ,προσωπικα θεωρω οχι αρκετα 600 ευρω για τις 11 μερες....για σεξ εγω θα εδινα 1000-1500 LT και οτι εμεινε για φαι και ποτο......ψωνια δεν θα εκανα........ειπαμε οτι ειναι περιπου 2300 μπατ την ημερα.....αρα μενουν 1300 με 800 μαπτ για φαι και ποτο........Νομιζω οτι μπορεις να καταφερεις.....αν και εγω οπως ειπα νομιχω οτι ειναι λιγα
θα πας και θα δεις......και στο κατω-κατω ΕΣΥ κανεις κουμαντο στην τσεπη σου!!

Βλεπω οτι δεν με κραξατε για το μινι οδηγο......αρα τα εγραψα καλα!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε stiv στο πρωτο μου ταξιδι στη πατταγια εκατσα 10μερες και εφαγα περιπου 3000ευρω μαζι με εισητηρια και ξενοδοχειο.

ειναι πολυ δυσκολα να την βγαλεις με 600ευρω.

οποιος παει πρωτη φορα ειναι καλο να εχει μεγαλυτερη ανεση στα λεφτα γιατι ποτε δεν ξερεις ποτε θα ξαναπας και μπορει να μετανιωσεις για καποια πραγματα που δεν μπορεσες να κανεις λογω οικονομικου, οπως μια παρτουζα με 2γκομενες η ενα gogo girl που σ'αρεσε πολυ αλλα σου ζητησε 2000-3000μπατ.

επισης θα σου φυγουν πολλα λεφτα στα τιπς, κερασματα, ψωνια, μεταφορες και δεν θα παρεις χαμπαρι.

και πιστευεις οτι θα εισαι καλυμενος με ενα μωρο??? εγω μαμουσα 2-3 σχεδον καθε μερα.

γιαυτο καλο θα ηταν να δανειζοσουν απο καποιον 400-500ευρω η να αναβαλεις το ταξιδι σου και να πας αργοτερα οταν θα εχεις περισσοτερα λεφτα!

zako1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
η ενα gogo girl που σ'αρεσε πολυ αλλα σου ζητησε 2000-3000μπατ.
Αυτά τα 2000-3000 Baht θα τα ζητούσε για να μείνει όλο το βράδυ μέχρι το πρωί?

ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΩΡΕ ΨΙΛΟΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΜΕΣ ΑΝ ΤΑ ΦΑΩ ΟΛΑ ΤΙΣ 5 ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ  :2funny:
Κι εγώ θα σου πρότεινα να έχεις παρέα και να μην πας μόνος σου, εκτός και αν σου είναι δύσκολο να βρεις. Ειδικά όταν πηγαίνεις τόσο μακριά και σε μέρος που γνωρίζεις μόνο μέσω του internet...σε βλέπω να έχεις ένα Laptop στα χέρια όλην την ώρα και να ρωτάς εδώ μέσα στο forum γνώμες για ό,τι συναντάς όλες τις ώρες της ημέρας και να σου δίνουν απαντήσεις...χαχαχα...πλάκα θα είχε...θα σου κολλάει μια κοπέλα κι εσύ θα της λες, μισό λεπτό μωρό μου να ρωτήσω τα παιδιά αν είναι ασφαλές να σε πάρω...θα λες όνομα μπαρ ή πού την βρήκες και θα παίρνεις απάντηση...χαχαχα

Πόσων ετών είσαι?

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλο ειναι παλικαρι,εχεις μεινει εκει η τωρα το βρηκες και εσυ?
Απο joiners fee και απο τοποθεσια ομως πως παμε?
ειναι free εχει δυο πισινες safety box πεντακαθαρο στα 1400 το deluxe ειχα μεινει περυσι, ειναι στη soi dianna κοντα στη second road

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως εγώ δε βλέπω πουθενά να μας λέει ο φίλος πως έχει υπολογίσει το ξενοδοχείο εκτός των 600 €υρώ... :huh:

panagiotis3

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
9
Πόντοι
0
ρε παιδια και εγω φοιτητής ειμαι δεν ειμαι κρισος  :2funny:
19 αυγουστου θα ειμαι και εγω κατω μεχρι 30 οπως λεει και το αλλο το παιδι..!!
1000Ε μεχρι τωρα και δεν εχω παει ακομα...!!
560Ε αεροπορικα thai
100E aegean θεσ-αθηνα,αθηνα-θεσ
100Ε διαβατηριο
200Ε υπολογιζω το ξενοδοχειο το οποιο λεω να κλεισω απο κατω γιατι δεν θελω απο νετ αν και εχω διαβασει σε πολλα φορουμ για τα ξενοδοχεια
και καμια 800 αρα υπολογιζω να φαω κατω
συνολο 1800Ε και 200Ε εχω αερα δλδ βαρια βαρια να παω στα 2000Ε για 10 ημερες δεν νομιζω να ειναι ασχημα αλλα και σε τετοιους καιρους και παλι πολλα ειναι....!!
αντε καλααα  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
600 ευρω ειναι περιπου 24.750 μπατ...Δια 11 ημερες,ισον 2.250 μπατ την ημερα...
"Σταυρολεξο" για δυνατους λυτες...
Ερωτηση...ΤΙ μπορει να κανει καποιος στη Ταυλανδη με 2.250 μπατ την ημερα? :think:
Απαντηση... :S
Κοιμάται σε guesthouse, τρώει πατ-ται από το δρόμο και πηδαει δυο γκόμενες την ημέρα (και φυσικά ξεποδαριάζεται στον ποδαρόδρομο).
It's so simple Mr. Watson !!
Πιπινό τα σέβη μου.  :cool2:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εχω περασει μερα με 140 μπατ  2funny 2funny
Με την ιδια ευκολια εχω χαλασει και 10000 σε μια μερα... ουτε καν μερα. Νυχτα! :2funny:
ΑΞΙΟΣ.
Μου ρίχνεις στο πρώτο (προσωπικό ρεκόρ 220 μπατ), σου ρίχνω (στα αυτιά) στο δεύτερο (προσωπικό ρεκόρ 23.000 μπατ χωρίς ξενοδοχείο). :dancing:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
ξερω ποτε τα χαλασες αυτα    :2funny:    :s&m_1:

:2funny: :2funny:

ωχ ωχ..!! σιγουρα ξερεις φαντομα... αχχααχαχχα  :2funny:

ΑΞΙΟΣ.
Μου ρίχνεις στο πρώτο (προσωπικό ρεκόρ 220 μπατ), σου ρίχνω (στα αυτιά) στο δεύτερο (προσωπικό ρεκόρ 23.000 μπατ χωρίς ξενοδοχείο). :dancing:

Βασικα ηταν κανα 12χιλιαρο αλλα και παλι δε σε πλησιαζω δασκαλε!! Και εννοειτε οτι δεν υπολογισα το ξενοδοχειο. Σε φανταζομαι μεσα στη χλιδα με 23000  :2funny:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μάλλον στο lowest daily budget σας ρίχνω λίγο... αν υπολογίζεται σε αυτό διαμονή σε ξύλινο σπίτι στα Ταϊλανδο-Μυανμαρικά σύνορα!! χαχαχα

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
αν υπολογίζεται σε αυτό διαμονή σε ξύλινο σπίτι στα Ταϊλανδο-Μυανμαρικά σύνορα!! χαχαχα
φυσιολατρης εισαι και του λογου σου?    :s&m_2:
καλωσηρθες στο κλαμπ των μοναχικων καβαλαρηδων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom