vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μήπως είναι καλύτερα να πάμε μαζί το φλεβάρη να σε ξεναγήσω εγώ στα άδυτα ?καντο φλεβαρη να παμε παρεα να σε "ξεναγησω στα αδυτα"
Μήπως είναι καλύτερα να πάμε μαζί το φλεβάρη να σε ξεναγήσω εγώ στα άδυτα ?καντο φλεβαρη να παμε παρεα να σε "ξεναγησω στα αδυτα"
Ακούστε τον κάτι ξέρει παραπάνω.H συμβουλη μου φιλη μου ειναι να πατε στο club EDEN στη Μπανκοκ και να συζητησετε για το τι θελετε με τον ιδιοκτητη τον MARC θα σας καλυψει στα σιγουρα.
Λοιπόν έχεις πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις για να ξεπεράσεις τον παροξυσμό σου.ηθελα να ξερα στο 20ημερο που ειναι το επομενο ταξιδι τι θα κανω?
πως θα ξεπερασω τον παροξυσμο?και ζητω τη συμβουλη των παλαιοταιρων .
σε ευχαριστω μακη, θα τρεξω αμεσως για τα μαθηματα φιλοσοφιαςΛοιπόν έχεις πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις για να ξεπεράσεις τον παροξυσμό σου.
πρώτα από όλα μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήματα βουδιστικής φιλοσοφίας στο Wat pho
ξερω καλα οτι η μαγεια ειναι το "λιγο", περναμε καλα και θελουμε να ξαναπαμε επειδη καθομαστε λιγο, το καλο διαρκει παντα λιγο, τα ονειρα ειναι μικρα, ειμαι πολυ ευχαριστημενος που μπορω και πηγαινω με αυτη τη συχνοτητα, το μονο που θα ηθελα θα ηταν να "ερχοταν" πιο κοντα η ταυλ. να πηγαιναμε 1 weekend το μηνα, πιο φθηνα εισητηρια κτλ. στα 9ημερα που καθομαι "κρεμαω" σαν αποδοση απο το πρωτο 5ημερο, 5ημερο ομως ειναι λιγο για κει, και ετσι ειναι φαυλος κυκλος. ηθελα να ξερα στο 20ημερο που ειναι το επομενο ταξιδι τι θα κανω?
πως θα ξεπερασω τον παροξυσμο?και ζητω τη συμβουλη των παλαιοταιρων .
επισης ενα μου προβλημα ειναι η διατροφη που ειναι φτωχη σε θερμιδες, υπαρχουν βεβαια μαγαζια με ευρωπαικα φαγητα αλλα εμενα μου αρεσουν τα ρυζια τους οι γαριδες τα ψαρια και οι σουπες τους, το εχω προβλημα.
μιμικο θα πας πατταγια αυτη τη φορα?
Κωστα για να βγαλουμε ενα χρονοδιαγραμμα συναντησης εγω φευγω αρχες Αυγουστου και γυρναω γυρω στις 20, διακοπες με την οικογενεια.lorde
στο τιφανυς στη παταγια ειχα δει τη παρασταση αντωνιος και κλεοπατρα και μονο τα σκηνικα με τρελλαναν
αυτα ομως δεν ειναι live shows αυτα ειναι θεατρικες παρατασεις για μενα
καποια στιγμη να τα πουμε απο κοντα για τα θεματα που σε απασχολουν
εχουμε λυσεις για ολα λολ
Δες το προγραμμα σου και κανονιζουμε συναντηση.
Και εαν οι υπολοιποι ειναι καλα παιδια θα τους το πουμε και σε αυτους, εκτος απο το Μακη που τιμης ενεκεν θα παρευρισκεται.
Σύντροφε αυτό δεν το κατάλαβα. Γιατί δηλ. να μην έχουμε συνωστισμό. Είμαστε σε ένα δημόσιο φόρουμ και απευθυνόμαστε όλοι προς όλους. Οι τυχόν ενημερωτικές συναντήσεις μας πρέπει λοιπόν και αυτές να είναι δημόσιες. Όποιος θέλει ας έρθει.δεν λεμε δυνατα ημερομηνιες γιατι μπορει να εχουμε συνωστισμο
Τότε ΟΚ'von makoulis οχι για εδω αλλα για εκει κατω λολ
Αυτό πάλι που κολλάει. Μήπως έχει Ταύλανδέζο μπαμπα?νατασα θεοδωριδου= βλαχοσκυλο. ωραια μεν (φουστανος γαρ) αλλα still...
καποιον μου θυμιζει αυτο, για βοηθηστε με λιγο,Κωστη η μονη λυση να ξεπερασεις (προσωρινα) τον παροξυσμο της Πατταγιτιδας ειναι να παντρευτεις στην Ελλαδα και μετα να βρεις μια δουλεια που θα σε ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ να πηγαινεις Ταυλανδη.