Eτσι ειναι Pagtao kai Zan.........
Στη ψηφοφορία πάντως του thai.gr για τον πιο δημοφιλή προορισμό προηγείται η Πατάγια με 26%, ακολουθεί το Πούκετ με 25%, η Μπανκόκ με 12%,Κο Σαμούη 9% κλπ.
Ανεξάρτητα αν η θάλασσα της Πατάγιας δεν είναι για μπάνιο, η βόλτα ή το τζόκιν κατά μήκος της παραλιακής είναι όλα τα λεφτά. Ειδικά όταν φυσάει από τον Ινδικό ωκεανό.
Μπορείς να καθίσεις με τη παρέα σου να παραγγείλεις φαγητό μπυρίτσες και ο μήνας έχει εννιά.
Δε λέω θα ήθελα να ρίξω και μια βουτιά. Ελα όμως που δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε ένα. Τώρα και η θάλασσα της Πατόνγκ είναι χάλια, κρυφό μας μυστικό.Εγώ το ομολογώ.Μπάνιο ευχαριστήθηκα μόνο στις πισίνες!Αααααααα και φυσικά στα Πιπινήσια.Εκεί δεν παίζεται.Παρέα με τα ψαράκια κι αν έχεις και μια γοργόνα μαζί σου μη φοβάσαι τίποτα.
Ο προορισμός τελικά είναι επιλογή του καθενός ανάλογα με τις ανάγκες του.Οι κάλπες δε μου λένε τίποτα.Ο Jim ένα φιλαράκι κάθε χρόνο κατεβαίνει Koh Phangan και μόνο εκεί.Τι; Δε περνάει καλά;Άλλοι κατεβαίνουν μόνο στη Σαμούη και άλλοι μόνο Πατάγια τι να κάνουμε. Εγώ προσωπικά κάθομαι περισσότερο Πάταγια και ακολουθούν το Πούκετ με νησάκια και μετά Σαμούη και Koh Changh. Επόμενος προορισμός θα ήθελα να είναι η Chang Mai, φυσικά η Πρωτεύουσα και αργότερα Ισάν και περίχωρα.
Πάντως και στη Πατάγια να με πετάξεις για πάντα δε θα με χαλούσε.