Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
παντως ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ..αν δεν κατεβεις κατω ο ιδιος..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ..  :rockon: :rockon: :rockon: :knockinb: :cum:

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
...δεν αναφερομαι προσωπικα σε κανεναν(μην εχουμε παρεξηγησεις) :2funny:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Kαι το Τελευταιο...........(Αφιερωμενο στον Ζαν και γενικως τους "Λατρεις του ειδους")

LADYBOYS AND ALCAZAR SHOW

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Kαι το Τελευταιο...........(Αφιερωμενο στον Ζαν και γενικως τους "Λατρεις του ειδους")

LADYBOYS AND ALCAZAR SHOW

δεν το ειδα ολο αλλα φαινετε οτι ειναι στο πουκετ αν δεν κανω λαθος.
μεχρι και στα ladyboys πιο ομορφα εχει στην παταγια!  :grin:

Συνημμένα

• DSC_0707 (900 x 598).jpg
    DSC_0707 (900 x 598).jpg
    158,2 KB · Εμφανίσεις: 31
  • DSC_0713 (531 x 800).jpg
    DSC_0713 (531 x 800).jpg
    152,7 KB · Εμφανίσεις: 50
  • DSC_0761 (531 x 800).jpg
    DSC_0761 (531 x 800).jpg
    101,8 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSC_1146 (900 x 598).jpg
    DSC_1146 (900 x 598).jpg
    105,8 KB · Εμφανίσεις: 39

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
:grin:

Συνημμένα

• DSC_1152 (531 x 800).jpg
    DSC_1152 (531 x 800).jpg
    118,2 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSC_1385 (531 x 800).jpg
    DSC_1385 (531 x 800).jpg
    121,5 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSC_1452 (900 x 598).jpg
    DSC_1452 (900 x 598).jpg
    145,6 KB · Εμφανίσεις: 58
  • DSC_1668 (900 x 598).jpg
    DSC_1668 (900 x 598).jpg
    179,9 KB · Εμφανίσεις: 26

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ολα τα καλά στην Πατάγια είναι τι το ψάχνετε? :dancing: :dancing:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Lakis καλή δουλειά μπράβο  :dancing:
Ειδικά το τελευταίο με τα ladyboys.. :s&m_1: Αχ αχ αχ  :headbang:
Πάντως ο director δεν έχει και πολύ γούστο στις γυναίκες  :uglystupid: :crazy:
Αν φτειάξουμε ταινία με τον djzan θα σπάσουμε τα νούμερα :rockon: :rockon:
Πατάγια και μόνο Πατάγια  :happy: :happy:

Καλό Σαβατοκύριακο σε όλους και καλό ταξίδι στους τυχερούς που φεύγουν αυτές τις μέρες

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Eτσι ειναι Pagtao kai Zan.........ολα τα καλα στην Παταγια ειναι μαζεμενα.......το μονο κακο ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις μπανιο στην παραλια της Παταγια.....αλλα να βγεις πιο εξω,εχει παραλιες για μπανιο(και δεν εννοω την Jomtien).......Μιλωντας με φιλο που ειναι τωρα Παταγια μου ειπε οτι στην ευρυτερη περιοχη της Παταγια(Chonburi)υπαρχουν παρα πολυ ωραια μερη για μπανιο και για εκδρομη οπου δεν υπαρχουν ξενοι..........μου ειπε για μια πολη Sriracha(oπως ο ζωολογικος κηπος) και ενα νησι Κο-σι-τσανγκ(αν δε κανω λαθος)που πηγε και του αρεσαν πολυ....εγω οταν παω μενω "κολλημενος" στην walking street και γενικως στα μπαρακια..την αλλη φορα θα προσπαθησω να δω και λιγο παραπερα........Αν θα μποεσω βεβαια γιατι οπως λεει και το Ευαγγελιο¨"Το δε πνευμα{φυσιολατρικο} προμυθο,η δε σαρξ(μπαρακια και γκο-γκο)αδυναμη"......... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

antonismaria33

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ακουστε τωρα τι προβλημα εχω..τοσο καιρο που διαβαζα το σαιτ απ την αρχη ειχα υλικο να ασχοληθω κ περναγα ομορφα την ωρα μου απολαμβανοντας τα σχολια των μελλων..τωρα την πατησα..με το σταγονομετρο..χα,χα αφου ετσι μου ερχεται να αρχισω να το διαβαζω απο την αρχη χα,χα τουλαχιστον να ειχα να σας πω εγω ιστοριες αλλα..παντως τα βιντεακια ειναι αρκετα ενδιαφεροντα κ αποφασισα να κατεβασω τη ταινια..κατι αλλο τωρα..οποιο μελος εχει τη καλοσυνη να μου πει πως ανεβαζετε φωτο ωστε οταν παω με το καλο να σας στελνω κ εγω υλικο..ακομα μια ερωτηση..θα βρισκεται καποιο μελος απο ιουνιο εως τελος αυγουστου πουκετ??θα χαρω να τα πουμε

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εντάξει φίλε σε καταλαβαίνω.Πιάσε τώρα το thai.gr και μετα το pattaya-addicts.com.  Στη συνέχεια ρίξτο στα βιντεάκια του You Tube.Εχει χιλιάδες για Ταυλάνδη. Επίσης μπορείς να ξεκινήσεις μαθήματα Ταυλανδικής γλώσσας.Θα σου φανούν πάρα πολύ χρήσιμα θα με θυμηθείς. Πως θα μάθεις;Το Ιντερνέτ είναι γεμάτο από λεξικά και άλλα συναφή για μία γρήγορη εκμάθηση.Ότι αρπάξεις χρήσιμο είναι.Αντε καλή δύναμη και Jogdi krap (Good luck) :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:coffee:
Σαββατόβραδο με BTV  :rockon: :dancing: no money-no honey. Απλήρωτος και μόνος :headbang: :idiot: :headbang:   :uglystupid::headbang:
Ευτυχώς οι μπουρδελοπαρέα μας :grouphug: *P 0:) :thumbsup: >:cheesy: :cool2: :cussing: :police: :woldman: :priest: :dunno: :zzzzz: :uglystupid: :idiot: :tickedoff:....ξέχασα κανένα;

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Eτσι ειναι Pagtao kai Zan.........
Στη ψηφοφορία πάντως του thai.gr για τον πιο δημοφιλή προορισμό προηγείται η Πατάγια με 26%, ακολουθεί το Πούκετ με 25%, η Μπανκόκ με 12%,Κο Σαμούη 9% κλπ.
Ανεξάρτητα αν η θάλασσα της Πατάγιας δεν είναι για μπάνιο, η βόλτα ή το τζόκιν κατά μήκος της παραλιακής είναι όλα τα λεφτά. Ειδικά όταν φυσάει από τον Ινδικό ωκεανό.
Μπορείς να καθίσεις με τη παρέα σου να παραγγείλεις φαγητό μπυρίτσες και ο μήνας έχει εννιά.
Δε λέω θα ήθελα να ρίξω και μια βουτιά. Ελα όμως που δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε ένα. Τώρα και η θάλασσα της Πατόνγκ είναι χάλια, κρυφό μας μυστικό.Εγώ το ομολογώ.Μπάνιο ευχαριστήθηκα μόνο στις πισίνες!Αααααααα και φυσικά στα Πιπινήσια.Εκεί δεν παίζεται.Παρέα με τα ψαράκια κι αν έχεις και μια γοργόνα μαζί σου μη φοβάσαι τίποτα.
Ο προορισμός τελικά είναι επιλογή του καθενός ανάλογα με τις ανάγκες του.Οι κάλπες δε μου λένε τίποτα.Ο Jim ένα φιλαράκι κάθε χρόνο κατεβαίνει Koh Phangan και μόνο εκεί.Τι; Δε περνάει καλά;Άλλοι κατεβαίνουν μόνο στη Σαμούη και άλλοι μόνο Πατάγια τι να κάνουμε. Εγώ προσωπικά κάθομαι περισσότερο Πάταγια και ακολουθούν το Πούκετ με νησάκια και μετά Σαμούη και Koh Changh. Επόμενος προορισμός θα ήθελα να είναι η Chang Mai, φυσικά η Πρωτεύουσα και αργότερα  Ισάν και περίχωρα.
Πάντως και στη Πατάγια να με πετάξεις για πάντα δε θα με χαλούσε.  :tits:  :rockon: :tits2:

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
Ανεξάρτητα αν η θάλασσα της Πατάγιας δεν είναι για μπάνιο, η βόλτα ή το τζόκιν κατά μήκος της παραλιακής είναι όλα τα λεφτά. Ειδικά όταν φυσάει από τον Ινδικό ωκεανό.
απο ποιον?

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Έλα τώρα και συ κόλλησες... Προκειμένου να γίνει όμορφη η παραλία της Πατάγια την μεταφέραμε λίγο πιο Δυτικά και βρέθηκε στον Ινδικό αντί για τον κόλπο της Ταϊλάνδης!!! Συγγραφική αδεία!! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom