Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

gianniskr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
**Αφου στραβομουτσουνιασε και αρχισε να βγαζει καπνους τους λεει ΟΚ..Αλλα..ΑΠΑΙΤΩ..
α)ξενοδοχειο για αυτες τις ωρες της αναμονης...OK SIR..
β)φαγητο...OK SIR..
γ)εαν υπαρχει ελευθερη θεση στη business class,να μου γινει αναβαθμιση θεσης...OK SIR..
δ)ενα εισιτηριο ΔΩΡΕΑΝ...OK SIR..**

Το ξενοδοχείο κ το φαγητό είναι στα δικαιώματα μας
το δωρεάν εισιτήριο;;;;;;
Παίζει τέτοια υποχρέωση από τις εταιρίες ;;;;

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
στο ξενοδοχειο ειχε κανα μωρο για short time???
θα το απαιτουσα και αυτο αν συνεβαινε και σε μενα!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
α)ξενοδοχειο για αυτες τις ωρες της αναμονης...OK SIR..
β)φαγητο...OK SIR..
γ)εαν υπαρχει ελευθερη θεση στη business class,να μου γινει αναβαθμιση θεσης...OK SIR..
δ)ενα εισιτηριο ΔΩΡΕΑΝ...OK SIR..

Το α και το β το δικαιουσαι
Το γ εαν εχουν κενη θεση και θελουν στο κανουν, εδω το εκανε παληα η THAI απο Ελλαδα για Μπανκοκ με καποιες γνωριμιες.
Το δ κατα τη γνωμη μου ειναι ΠΑΠΑΡΙΑ.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ειπαμε να πουμε και καμια παπαρι αλλα να μην το βγαζουμε και απο τα ματια.....ακου και τζαμπα εισητηριο για μια 5 ωρη καθηστεριση!!!!

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ειπαμε να λεμε και καμοια μ@λ@κια να περνα η ωρα...........

αλλα σε λιγο θα μας πεις οτι σου δωσαν και πακετο μετοχων ,δωρο,και σου προτειναν να γινεις μετοχος..............

και δεν σε λεγαν σερ  αλλα  σελ.......(οπως  τουμολοου ,λεντ  κ.τ.λ )

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
11 μερες μεινανε...αντε να γνωρισουμε τον παραδεισο!!

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Κάποτε στην business της Thai, τα μωράκια (που ήταν μωράκια στ' αλήθεια, γιατί τα τελευταία χρόνια συνήθως είναι μπουρούχες) σέρβιραν ποτά και φαγητά γονατιστές μπροστά σου....

Η Singapore έχει τα πιο γαμάτα μωρά ντυμένα με τις πιο γαμάτες στολές. Και είναι η κορυφαία αεροπορική εταιρία του κόσμου.

Η Emirates, αυτή την στιγμή είναι καλύτερη από την Τhai και νομίζω πως πετάς από Ντουμπάι με το καινούργιο τέρας της Airbas.

Πάντως κι εγώ προτιμώ Thai. Απευθείας στην κόλαση. (τώρα αυτό ήταν αισιόδοξο; )

Με ότι και να πετάτε όμως, ελπίζω πως το πρώτο πράγμα που κάνατε, ήταν να βγάλετε κάρτα για τα μίλια.
Ακόμα και ένα ταξίδι το χρόνο να κάνετε, τα μίλια μαζεύονται.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Αν για παράδειγμα ο φίλος που είχε παράπονα από το ail con, έστελνε mail στην Thai με πολύ γκρίνια, το πιθανότερο είναι ότι θα χτύπαγε κάποια δωρεάν μίλια.
Εκεί σε συμφέρει η Singapore ή η Thai που όντας μέλη του Star Alliance, σου δίνουν την δυνατότητα να προσθέτεις μίλια ταξιδεύοντας με άλλες εταιρίες του γκρουπ.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κάποτε στην business της Thai, τα μωράκια (που ήταν μωράκια στ' αλήθεια, γιατί τα τελευταία χρόνια συνήθως είναι μπουρούχες) σέρβιραν ποτά και φαγητά γονατιστές μπροστά σου....

Η Singapore έχει τα πιο γαμάτα μωρά ντυμένα με τις πιο γαμάτες στολές. Και είναι η κορυφαία αεροπορική εταιρία του κόσμου.

Η Emirates, αυτή την στιγμή είναι καλύτερη από την Τhai και νομίζω πως πετάς από Ντουμπάι με το καινούργιο τέρας της Airbas.

Πάντως κι εγώ προτιμώ Thai. Απευθείας στην κόλαση. (τώρα αυτό ήταν αισιόδοξο; )

Με ότι και να πετάτε όμως, ελπίζω πως το πρώτο πράγμα που κάνατε, ήταν να βγάλετε κάρτα για τα μίλια.
Ακόμα και ένα ταξίδι το χρόνο να κάνετε, τα μίλια μαζεύονται.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Αν για παράδειγμα ο φίλος που είχε παράπονα από το ail con, έστελνε mail στην Thai με πολύ γκρίνια, το πιθανότερο είναι ότι θα χτύπαγε κάποια δωρεάν μίλια.
Εκεί σε συμφέρει η Singapore ή η Thai που όντας μέλη του Star Alliance, σου δίνουν την δυνατότητα να προσθέτεις μίλια ταξιδεύοντας με άλλες εταιρίες του γκρουπ.

με boieng 777-300er πετας απο dubai - bangkok.

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαγκες απορω πως πηδατε αυτα τα δειγματα γυναικας.εγω μια φορα πηγα με κινεζα και φοβομουν μην μου σπασει.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
εγραψε ο συναδελφος Pipinomaniac οτι ενας φιλος του πηγε στο αεροδρομιο και επειδη ειχε, απο οτι καταλαβαινω overbooking,, αφου οι εταιρειες εχουν τον νομιμο δικαιωμα να κοβουν παραπανω εισιτηρια απο τις θεσεις του αεροπλανου αλλα και πολλες φορές αλλάζει και ο τύπος του προγραμματισμενου να πεταξει τυπος αεροπλάνου, με αποτέλεσμα να μενεις έξω από την πτήση οπου εχεις αγορασμενο εισιτηριο , γραφουν καποιοι οτι λέει ΠΑΠΑΡΙΕΣ και μάλιστα με κεφαλαια γράμματα;;;
Ενημερώνω λοιπον τους παπαρολόγους ότι έαν σε αφησουν έξω από την πτήση με overbooking ενω έχεις εισιτήριο και βλέπεις την πτήση σου να αναχωρεί και εσυ να ξεμένεις εκτός, ενώ άλλοι να αναχωρουν κανονικά, χωρίς να ειναι υπαιτιότητα σου, παίρνεις εισιτήριο δωρεάν ως ενδειξη συγνωμης εαν επιμείνεις.
Εμένα μου έχει συμβεί, διότι ταξιδεύω συχνα για επαγγελματικους λόγους,πρωην ναυτικος, ειναι κάτι σπάνιο αλλά συμβαινει.

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
ρε μαγκες απορω πως πηδατε αυτα τα δειγματα γυναικας.εγω μια φορα πηγα με κινεζα και φοβομουν μην μου σπασει.
Οι πιο πολλές Ταυλανδες δεν βλέπονται, το ποσοστό στις sexy ειναι πολύ μικρό, όμως με δεκάδες χιλιάδες διαθέσιμες, βρίσκεις πολλές και καλές για ολα τα γουστα, ψηλά, κοντα, με βυζιά, ωραίους κώλους κλπ. Επίσης η πουτανια εχει μεταλλαχθει στην Ταυλάνδη με τα χρόνια και οι σκληρές επαγγελματίες, χωρις βιοποριστικό πρόβλημα, που πάνε με σκοπο να τα κονομήσουνε, να εχουν ακριβα ρουχα, κινητά, κτίσουν καμμία βίλα στο χωριο, ειναι εύκολη καλοπληρωμένη δουλειά, αυξάνονται με γεωμετρική προοδο, πολλές απο αυτές φτιάχουν τις πλακουτσωτές τους μύτες, βαζουν σιλικόνη στο βυζί κλπ, οποτε βρισκεις ολο και πιο πολλές με ευρωπαικά πρότυπα ωραία κομμάτια. Εάν βέβαια κυνηγας να έχεις γυναικα με 20 ή 30 ευρώ για ολη την μέρα ειναι λογικό να έχεις μόνο δεύτερα κομμάτια.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εγω πιστευω παντως και απο οτι εχω δει σε φωτογραφιες οτι κατι τετοιες πηγαινουν εκει 

Συνημμένα

• 2322.jpg
    2322.jpg
    49,8 KB · Εμφανίσεις: 35

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
παντως σιγουρα οχι τετοιες    :2funny:

Συνημμένα

• 5.jpg
    5.jpg
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 25

qustavo26

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά πάω πρώτη φόρα ταϊλανδή και  θέλω να μου πείτε ένα καλό ξενοδοχείο στο mpangok που να είναι κοντά στα massage  και στα club γενικά να είναι σε κεντρικό σημείο και κοντά στα πραματα..περιμένω την έμπειρη απάντηση σας τηχ :2funny: :2funny: :grin: :grin:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Παιδια λετε να αρχισουν συντομα και οι ελληνιδες το σεξοτουρισμο οπως και οι αγγλιδες κτλ?

μακαρι γιατι απο τη αγαμια τα νευρα τους ειναι κορδελες...

@gustavo.. αρχικα καλα να περασεις. ενημερωτικα πας στο bangkok.. δες το σαιτ . εχει πολλα ξενοδοχεια και ισως αυτα της sukhumvit σου φανουν πιο βολικα γιατι ειναι οσο πιο κεντρικα γινεται. εγω θα σου προτεινα το Citadines Appartments σε διαφορα σημεια κοντα στην sukhumvit (εχουν 4-5 αν δεν κανω λαθος)

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγραψε ο συναδελφος Pipinomaniac οτι ενας φιλος του πηγε στο αεροδρομιο και επειδη ειχε, απο οτι καταλαβαινω overbooking,, αφου οι εταιρειες εχουν τον νομιμο δικαιωμα να κοβουν παραπανω εισιτηρια απο τις θεσεις του αεροπλανου αλλα και πολλες φορές αλλάζει και ο τύπος του προγραμματισμενου να πεταξει τυπος αεροπλάνου, με αποτέλεσμα να μενεις έξω από την πτήση οπου εχεις αγορασμενο εισιτηριο , γραφουν καποιοι οτι λέει ΠΑΠΑΡΙΕΣ και μάλιστα με κεφαλαια γράμματα;;;
Ενημερώνω λοιπον τους παπαρολόγους ότι έαν σε αφησουν έξω από την πτήση με overbooking ενω έχεις εισιτήριο και βλέπεις την πτήση σου να αναχωρεί και εσυ να ξεμένεις εκτός, ενώ άλλοι να αναχωρουν κανονικά, χωρίς να ειναι υπαιτιότητα σου, παίρνεις εισιτήριο δωρεάν ως ενδειξη συγνωμης εαν επιμείνεις.
Εμένα μου έχει συμβεί, διότι ταξιδεύω συχνα για επαγγελματικους λόγους,πρωην ναυτικος, ειναι κάτι σπάνιο αλλά συμβαινει.
                                                                                                                                                                          :cool2: :thumbsup: εγω ειχα κληση πτηση στης 5 οκτομβριου με την ται που οπως εγραψε και ενας φιλος παραπανω αργησε να πεταξη 6-7 ωρες ευτηχος ομως η πτηση ηταν και -overbooking- και μας προτηναν μια προσφορα να πετακσουμε αντι με ται το μεσημερη με την -τουρκις ερλαινς- το απογευμα με 3 ωρες σταση στην κωνσταντινουπολη και μας δωσανε και 600 ευρο.......... το εισητιριο το ειχα παρη προσφορα 570 ευρο..... και η αλλαγη αφορουσε μονο το πηγενε στο γηρησμο πεταξαμε με ται ημασταν διπλα κολοφαρδη γλητοσαμε και την ταλαιπορια και πληροθηκαμε 30 ευρο.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom