lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 692
- Πόντοι
- 4.255
το devils den ανοιγει κατα τις 1 το μεσημερι και κλεινει κατα τις 12 το βραδυ. καλυτερα να πας εκει απογευμα η νωρις το βραδακι. μπορεις επισης να κλεισεις και απο το site και να σου ερθουν στο ξενοδοχειο. βεβαια πληρωνεις 400μπατ παραπανω.
μεινε μακρια απο beach road να εχεις ησυχο το κεφαλι σου.
το happy ειναι συνεχεια full αλλα οι τιμες που ζητανε τα κοριτσια τσιμπανε λιγο και οι περισσοτερες ειναι επαγγελματιες στο να σε ξεπεταξουν στα γρηγορα, αν τις παρεις για short time. τον φεβρουαριο ειχα παρει 2 μωρα απο εκει για παρτουζα και με πεθαναν!!! μαμουσα την μια και βογγουσε η αλλη λεγοντας μου fuck her baby, fuck her... την ωρα που μου χαιδευε τ'αρχιδια... μεγαλη τρελλα!!!
ενα μπαλακι ping pong που θα πιασει μια γκομενα ειναι 10μπατ. γι'αυτο γινετε αυτος ο πανικος με τα μπαλακια.
ενα βραδυ που καθομουν στο happy, ηταν ενας φραγκατος γιαπωνεζος που αντι να πεταει μπαλακια πετουσε χαρτονομισματα των 10 και 20μπατ. εκει να δεις τι γινοτανε!!!
και σε μενα εχει τυχει να μην με καλεσουν απο την ρεσεψιον οταν ανεβει καποια που εχει ξαναρθει αλλα και την περιμενα να'ρθει. προφανως επειδη την ξαναειδαν να νομισαν οτι εσυ την καλεσες. επισης μπορει η γκομενα να ειπε οτι την περιμενες και ετσι να την αφησαν. παντως καλα εκανες και ειπες στη ρεσεψιον να μην ανεβενει καμια.
αυτο ειναι το σπασιμο με το νεο ωραριο... θελεις να το ξενυχτησεις στο insomnia και δεν μπορεις. ευτηχως που εγω δεν το προλαβα αυτο το ωραριο και εφευγα 6-7 το πρωι! ελπιζω οταν ξαναπαω να αλλαξουν τα πραγματα.
ποιο μαγαζι διαφημιζαν οτι ειναι ανοιχτο μεχρι τις 7??? μηπως το mixxx στο τελος της walking street??? αν ειναι αυτο οντως κατι παιζει και μαλλον τα σκασανε χοντρα για να κλεινουν το insomnia νωρις. θα το ερευνησω το θεμα.
φιλε,djzan.....σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες!!!!Να'σαι καλα!!!!Θα ακολουθησω τις συμβουλες σου!!!