Οσο και αν φιλοτεχνησουμε τον λογο.οσο λογοτεχνικους περιτεχνους μανδυες του βαλουμε η οπτικη για το συγκεκριμενο ζητημα που αναλυουμε δεν αλλαξει.
Ανιδιοτελεια σε αυτο που κανεις δεν υπαρχει!!
Ναι μπορει να το κανεις λιγο πιο εκλεπτυσμενα να αναζητεις οχι την επαγγελματια αλλα μια γυναικα που να δειξει εστω και επιφανειακα μια τρυφεροτητα,ενα συναισθημα για να περασεις καλα μερικες μερες αλλα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι και αυτες που βρισκεις επαγγελματιες.Ισως το κανουν πιο κομψα,ισως με τον τροπο τους κανουν την προσπαθεια τους να απαλλαγουν απο μια μιζερη ζωη και σε τυλιξουν.Δεν αλλαζει κατι ομως. Η ουσια μενει ιδια. Με επαγγελματιες βγαινεις αλλου ειδους.Ισως να σου κακοφαινεται αυτο αλλα τι να κανουμε.Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Σκληρη ισως αλλα πραγματικοτητα. Κακο ειναι θα μου πεις? ΟΧΙ. Σκετη επιλογη! Μην προσπαθουμε να ωραιοποιησουμε πραγματα και καταστασεις που η αληθεια τους ειναι μια και μοναδικη!!
Τοσες και τοσες εικονες εχουμε δει με ναυαγια,ατομα υπο κατεδαφιση,κατι ερειπια,συντριμμια σκετα πανε σε χωρες για σεξοτουρισμο.Η πλειοψηφια και το target group αυτo ειναι.Η βαρια βιομηχανια των χωρων αυτων ειναι οι πουτανες δεν αλλαζει αυτο.Oι νεοτερες ηλικιες το κανουν για την εμπειρια και οχι απο αναγκη.Αλλα αυτη ειναι μειοψηφια.Κανεις δεν προκειται να με πεισει για το αντιθετο. Ακομη και καποιοι νεοι εκει προσπαθουν να καλυψουν το κενο απο ενα χωρισμο,ενα διαζυγιο,να ξεσπασουν ή απλα να χαρουν το νομιμο εμποριο λευκης σαρκος εκει.Τωρα αν προσπαθουν καποιοι να γεμισουν το κενο τους παραμυθιαζοντας τον εαυτο τους οτι εκει θα βρουν ψηγματα συναισθηματος και τρυφεροτητας μαλλον χρηζουν αλλης βοηθειας. Ακομη και μεσα στο γαμο μπορει να υπαρχει η συναλλαγη,ο συνεταιρισμος μια δοσοληψια χωρις συναισθημα. Αυτοι οι γαμοι ειναι αποτυχημενοι.Δεν αναφερομαι σε αυτους ομως αλλα σε μια νορμαλ οικογενεια με σεβασμο,πιστη και προσπαθεια να μεγαλωσουν σωστα τα παιδια τους.Εκει ειναι που κυριαρχει η ανιδιοτελεια,το συναισθημα και η πιστη.Δυστυχως αυτες οι περιπτωσεις ομως ειναι μαλλον λιγες.Στις 10 οικογενειες οι 3 για μενα ειναι οι σωστες.
Οσο για το αλλο σχετικα με τα ταξιδια οτι ειναι σουπερ,γινεσαι αλλος ανθρωπος κτλ ειναι μια κατασταση οφθαλμαπατης.Το γεγονος οτι σου αρεσουν πολυ δεν σημαινει τιποτα.Σε αλλον αρεσουν τα αυτοκινητα,σε αλλον τα σπιτια,σε αλλον τα βιβλια και σε αλλον να φυτευει στρεμματα γης.Οποτε μπορει να σου δινουν εσενα πνοη,ενεργεια μια αισθηση φοβερης ικανοποιησης αλλα σε αλλους να μην τους λενε τιποτα
Καποτε ετυχε σε μια εταιρεια πριν πολλα χρονια που ημουν να γνωρισω εναν ατομο ηλικιας 55 ετων.Ηταν επιπεδου γνωσεων λυκειου. Εγω οταν πρωτομπηκα στην εταιρεια ειχα μονο δυο πτυχια απο ελληνικα πανεπιστημια κ μαστερ.Μπηκα σε μια μαχιμη θεση αλλα χαμηλοβαθμη.Εκεινος λογω 30ετης προυπηρεσιας ειχε γινει προισταμενος.Τον ειχαν κανει για να το πω πιο σωστα ως παλιοτερο μελος της εταιρειας.Μου περιεγραφε καποιες φορες οταν εμπαινε στο γραφειο μου τις εμπειριες του απο τα ταξιδια σε πολλες χωρες που ειχε κανει.Ειχε ταξιδεψει σε περιπου 70 χωρες. Ε λοιπον η παιδεια ,η καλλιεργεια και γενικα το μυαλο του και η συμπεριφορα του ηταν για τα σκουπιδια.Ζωο γεννηθηκε,ζωο παρεμεινε και ζωο θα πεθανει.Οι εμπειριες και οι γνωσεις που απεκομισε απο τα ταξιδια δεν του προσεφεραν τιποτα γιατι πολυ απλα δεν ηταν ικανος δεκτης για να τα δεχθει.
Για μενα τα ταξιδια ειναι ενα χομπυ,ενιοτε και ακριβο εαν εχεις περιεργεια να μαθεις νεες κουλτουρες ,να δεις αξιοθεατα που δεν εχει η χωρα σου και να αλλαξεις εικονες.Διαφορετικα πετρα και βραχους πατας εδω ελλαδα,πετρα και βραχους πατας και ταυλανδη ή αλλου.Αν το καλοσκεφτεις ετσι ειναι.