You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Εάν κάποιος δεν διαθέτει η δεν γνωρίζει χρηστικές πληροφορίες για να βοηθήσει τα μέλη που θέλουν να επισκεφτούν η έχουν επισκεφτεί την χώρα.
Είναι προτιμότερο να αφήσει του κροκόδειλους στο λάκκο τους και τα φίδια στο πανέρι του γητευτή, παρά να τα αφήνει ελεύθερα με άγνωστες συνέπειες για τους άλλους και περισσότερο για τον ίδιο.
Είναι προτιμότερο να αφήσει του κροκόδειλους στο λάκκο τους και τα φίδια στο πανέρι του γητευτή, παρά να τα αφήνει ελεύθερα με άγνωστες συνέπειες για τους άλλους και περισσότερο για τον ίδιο.
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Το ταξίδι στην Ταϋλάνδη και η διαμονή εκεί είναι πολυσύνθετο πρέπει να συνδυάζει και ψώνια και επισκέψεις σε ναούς, τοπία, διασκέδαση, γευσιγνωσία και φυσικά το τερπόν μετα του ωφελίμου, να χαίρετε ο επισκέπτης την διαφορετικότητα αυτής της χώρας.
Να διαθέτει το πάθος να μάθει και να χαρεί νέα πράγματα.
Τώρα εάν κάποιος κάνει 9000 χιλιόμετρα μόνο και μόνο για να μουσκέψει το μόριο και τους δίδυμους γεννητικούς του αδένες πιθανότατα δεν διαθέτει πλέον καμία ελπίδα στον τόπο του και έρχεται να δοκιμάσει την τύχη του εδώ.
Πιθανότατα για αυτό και οι γνώσεις του είναι περιορισμένες σε αυτό και μόνο το θέμα.
Εάν διαθέτει και επί του αυτού γνώσεις και δεν αερολογεί γενικώς.
Τώρα εάν κάποιος κάνει 9000 χιλιόμετρα μόνο και μόνο για να μουσκέψει το μόριο και τους δίδυμους γεννητικούς του αδένες πιθανότατα δεν διαθέτει πλέον καμία ελπίδα στον τόπο του και έρχεται να δοκιμάσει την τύχη του εδώ.
Πιθανότατα για αυτό και οι γνώσεις του είναι περιορισμένες σε αυτό και μόνο το θέμα.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Λορδε,το sonystore που πολυ σωστα ειπες οτι εχει εδρα το Βελγιο ειναι πολυ ακριβο.Οι τιμες του ειναι πολυ κοντα στις λιανικες της Ελλαδας..Σε ορισμενα προιοντα μαλιστα ειναι και ακριβοτερο!!!Στην Ευρωπη ομως κανενας δεν αγοραζει απο το Sonystore γιατι οι τιμες στη λιανικη,στη πραγματικη αγορα,ειναι τουλαχιστον 20 και πολλες φορες 30% φτηνοτερα.Pipinomaniac
Εαν ισχυει αυτο που λες τοτε γιατι το online Sonystore που ειναι στο Βελγιο εχει τις ιδιες τιμες με τα Ελληνικα καταστηματα;
Τσεκαρε το.
Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
+ 1000Το ταξίδι στην Ταϋλάνδη και η διαμονή εκεί είναι πολυσύνθετο πρέπει να συνδυάζει και ψώνια και επισκέψεις σε ναούς, τοπία, διασκέδαση, γευσιγνωσία και φυσικά το τερπόν μετα του ωφελίμου, να χαίρετε ο επισκέπτης την διαφορετικότητα αυτής της χώρας.
Προσυπογράφω !
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Εχω πει και γω παλιοτερα, οτι οποιος δεν μπορει να απολαυσει ολοκληρο το πακετο
που προσφερει ενα ταξιδι στη Ταυλανδη, αδικει τον εαυτο του.
που προσφερει ενα ταξιδι στη Ταυλανδη, αδικει τον εαυτο του.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Τα ιδια ακριβως πιστευω και εγω.Το ταξίδι στην Ταϋλάνδη και η διαμονή εκεί είναι πολυσύνθετο πρέπει να συνδυάζει και ψώνια και επισκέψεις σε ναούς, τοπία, διασκέδαση, γευσιγνωσία και φυσικά το τερπόν μετα του ωφελίμου, να χαίρετε ο επισκέπτης την διαφορετικότητα αυτής της χώρας.
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
Ετοιμασε το γαλατακι..Αντε γιατί ξυπνάει το βρέφος....
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Αγαπητέ φίλε Pagtao έχετε δίκιο εν μέρη ο τίτλος του τόπικ είναι Ταϊλάνδη sex trip...
Mε ότι αυτό συνεπάγετε , φυσικά όπως ανέφερα υπάρχουν δυο οι ακόμα και πολλών ειδών ταξιδιώτες άρα η θεματολογία δεν μπορεί να είναι περιορισμένη.
Eδώ μέσα ο καθένας αναζητά χρηστικές πληροφορίες από τους άλλους για το επερχόμενο ταξίδι του οι οποίες πληροφορίες θα πρέπει να κινούνται σε όλο το φάσμα εισιτήρια, ξενοδοχεία , εστιατόρια, τόποι, και τρόποι διασκέδασης αλλά και τα κορίτσια, οι τιμές τους και πιθανά μέρη προς αποφυγή εάν κάποιος έχει δυσάρεστες εμπειρίες.
Eάν δεν έχω καταλάβει καλά ζητώ συγγνώμη .
Eάν το μόνο ενδιαφέρον εδώ είναι άλλο μάλλον σε λάθος τόπικ είμαι .
Διάβασα σχεδόν το 70% των μηνυμάτων σου και σε πληροφορώ είναι ενδιαφέροντα γέρνουν λίγο προ μια κατεύθυνση όμως.
Εάν είναι το τόπικ να κινηθεί μόνο προς αυτήν θα πρότεινα και λόγο της πληθώρας των τουρκικών σίριαλ που είδα κατά την παραμονή μου στην Ελλάδα στην ελληνική τηλεόραση να μετονομαστεί σε
:[size=14pt]Σικιμί χαβά[/size] η ακόμα καλήτερα [size=14pt] Aletim haber[/size]
Mε ότι αυτό συνεπάγετε , φυσικά όπως ανέφερα υπάρχουν δυο οι ακόμα και πολλών ειδών ταξιδιώτες άρα η θεματολογία δεν μπορεί να είναι περιορισμένη.
Eδώ μέσα ο καθένας αναζητά χρηστικές πληροφορίες από τους άλλους για το επερχόμενο ταξίδι του οι οποίες πληροφορίες θα πρέπει να κινούνται σε όλο το φάσμα εισιτήρια, ξενοδοχεία , εστιατόρια, τόποι, και τρόποι διασκέδασης αλλά και τα κορίτσια, οι τιμές τους και πιθανά μέρη προς αποφυγή εάν κάποιος έχει δυσάρεστες εμπειρίες.
Eάν δεν έχω καταλάβει καλά ζητώ συγγνώμη .
Eάν το μόνο ενδιαφέρον εδώ είναι άλλο μάλλον σε λάθος τόπικ είμαι .
Διάβασα σχεδόν το 70% των μηνυμάτων σου και σε πληροφορώ είναι ενδιαφέροντα γέρνουν λίγο προ μια κατεύθυνση όμως.
Εάν είναι το τόπικ να κινηθεί μόνο προς αυτήν θα πρότεινα και λόγο της πληθώρας των τουρκικών σίριαλ που είδα κατά την παραμονή μου στην Ελλάδα στην ελληνική τηλεόραση να μετονομαστεί σε
:[size=14pt]Σικιμί χαβά[/size] η ακόμα καλήτερα [size=14pt] Aletim haber[/size]
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Πολυ σωστα.Το παραχεσαμε το thread...Προσωπικα ζηταω συγγνωμη για ολες αυτες τις αχρηστες πληροφοριες που παρεθεσα στα τελευταια ποστ.
Εδω ειναι το "Ταυλανδη sex trip" και το σωστο ειναι να γραφουμε μονο για σεξ.
Για να μη γινεται λοιπον μπερδεμα,μπορουμε να φτιαξουμε εξτρα τοπικς με τις υπολοιπες πληροφοριες οπως:
Α)Ταυλανδη-αξιοθεατα...Που μπορω να παω αμα ειμαι ανωμαλος και αποφασισω μια μερα να ξεφυγω απο το προγραμμα "Γαμησι-υπνος-γαμησι-φαγητο-μασαζ-υπνος-κλαμπινγκ-γαμησι"
Β)Ταυλανδη-Που θα ψωνισω και τι,αν ειμαι φραγκατος και εχω λεφτα για πεταμα (το μονο πραγμα που αξιζει να αγοραζεισ στη Ταυλανδη ειναι το γαμησι).
Τελος,αλλο ενα τοπικ με τιτλο "Ταυλανδη-γενικα" στο οποιο θα γραφουμε ολες τις αλλες πληροφοριες και ,tips και προβληματισμους που αφορουν ανθρωπους "με καλο στον εγκεφαλο" που πιστευουν πως η Ταυλανδη εχει κι αλλα πραγματα να προσφερει σα χωρα στο ταξιδιωτη,εκτος απο φρηλανσεραδικα,α γκο γκο και φτηνο μουνι.
Για να μη γινεται λοιπον μπερδεμα,μπορουμε να φτιαξουμε εξτρα τοπικς με τις υπολοιπες πληροφοριες οπως:
Α)Ταυλανδη-αξιοθεατα...Που μπορω να παω αμα ειμαι ανωμαλος και αποφασισω μια μερα να ξεφυγω απο το προγραμμα "Γαμησι-υπνος-γαμησι-φαγητο-μασαζ-υπνος-κλαμπινγκ-γαμησι"
Β)Ταυλανδη-Που θα ψωνισω και τι,αν ειμαι φραγκατος και εχω λεφτα για πεταμα (το μονο πραγμα που αξιζει να αγοραζεισ στη Ταυλανδη ειναι το γαμησι).
Τελος,αλλο ενα τοπικ με τιτλο "Ταυλανδη-γενικα" στο οποιο θα γραφουμε ολες τις αλλες πληροφοριες και ,tips και προβληματισμους που αφορουν ανθρωπους "με καλο στον εγκεφαλο" που πιστευουν πως η Ταυλανδη εχει κι αλλα πραγματα να προσφερει σα χωρα στο ταξιδιωτη,εκτος απο φρηλανσεραδικα,α γκο γκο και φτηνο μουνι.
newfan
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Like
- 92
- Πόντοι
- 6
Πολυ σωστα.Το παραχεσαμε το thread...Προσωπικα ζηταω συγγνωμη για ολες αυτες τις αχρηστες πληροφοριες που παρεθεσα στα τελευταια ποστ.
Δυστηχώς θα συμφωνήσω
Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Απο όσους γνώρισα μέσω του Θρέντ αλλά και εκτός αυτού, κανένας δεν μου έδωσε την εντύπωση του hardcore σεξοτουρίστα !
Το ότι το θρέντ φιλοξενείται σε ένα portal με κυρίαρχο θέμα το σέξ, αυτό δεν μπορεί να αλλοιώσει μιά πραγματικότητα.
Τώρα, έαν επιθυμούμε να θέτουμε τον εαυτό μας κάτω απο την ταμπέλα "Ταϊλάνδη sex trip" απλά και μόνο για να μην είμαστε "εκτός θέματος" είναι μιά αλλη ιστορία. Δέν έχω καμία αντίρηση επ΄αυτού !
Πάντως απο την ροή 2600 σελίδων, αποδυκνείεται ότι η Ταϊλάνδη είναι ΟΛΟ το πακέτο και όχι μόνο το
Xαλάρωση --> Διασκέδαση --> Σέξ --> Φυσιόλατρεία ...
Γιατί ως Ελληνες έχουμε χιλιάδες ελλατώματα, ΑΛΛΑ συμπλεγματικά ζωντόβολα φραγκολεβαντίνοι ΔΕΝ είμαστε ! (ακόμη...)
Το ότι το θρέντ φιλοξενείται σε ένα portal με κυρίαρχο θέμα το σέξ, αυτό δεν μπορεί να αλλοιώσει μιά πραγματικότητα.
Τώρα, έαν επιθυμούμε να θέτουμε τον εαυτό μας κάτω απο την ταμπέλα "Ταϊλάνδη sex trip" απλά και μόνο για να μην είμαστε "εκτός θέματος" είναι μιά αλλη ιστορία. Δέν έχω καμία αντίρηση επ΄αυτού !
Πάντως απο την ροή 2600 σελίδων, αποδυκνείεται ότι η Ταϊλάνδη είναι ΟΛΟ το πακέτο και όχι μόνο το
Xαλάρωση --> Διασκέδαση --> Σέξ --> Φυσιόλατρεία ...
Γιατί ως Ελληνες έχουμε χιλιάδες ελλατώματα, ΑΛΛΑ συμπλεγματικά ζωντόβολα φραγκολεβαντίνοι ΔΕΝ είμαστε ! (ακόμη...)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να "αρπαζομαστε" ολοι με ολους και για ολα.
Δεν ειναι ολα τα πραγματα ασπρο-μαυρο. Υπαρχει και το γκριζο. Η οικονομικη κριση
οπως φαινεται εχει αρχισει και επηρεαζει τις συμπεριφορες μας.
Δεν ειναι ολα τα πραγματα ασπρο-μαυρο. Υπαρχει και το γκριζο. Η οικονομικη κριση
οπως φαινεται εχει αρχισει και επηρεαζει τις συμπεριφορες μας.