Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
700
Πόντοι
4.255
Τα ειπες ολα σε λιγες γραμμες...

Για να μην ακουστουμε ομως μηδενιστηκα για τα παντα εδω, εχω να πω οτι υπαρχουν & καλες περιπτωσεις με γλυκα κοριτσακια,ειτε το πρωι στη γυρα ειτε βραδυ στις ντισκο,αρκει να εχεις λιγη πειρα & να κανεις τη σωστη επιλογη.Δεν μιλαω φυσικα για τις Α γκομενες η τα αστερια(ειναι & λιγα).

Γενικα η πατονγκ δεν ειναι για περισσοτερο απο 6-7 μερες & πολλες λεω,απλα λογω & της "φυσιολατρειας" που προσφερει αξιζει για εναν πρωταρη, μπαινει & σιγα σιγα στο "κολπο"

Πρωσοπικα δεν μετανιωσα για την επιλογη μου αλλα αν ηξερα θα εκανα αλλο προγραμμα.

Για τον λογω αυτο στις επομενες 5 μερες εδω σκοπευω να "αρπαξω" 2-3 μουνακια,οπως ομως γουσταρω εγω και οχι οπως θελουν αυτες...

Κατοπιν Bangkok με το Tilak γιατι τελειωνουν & τα λεφτα.Να κανω & τιποτα φτηνα ψωνια...

Οταν με το καλο επιστρεψω θα γραψω με ησυχια μερικα πραγματα,για πρωταρηδες παντα...

Ενα απο τα "κερδη" του ταξιδιου μου αυτου, ειναι & η γνωριμια μου με τον "μεγιστο" Pagtao,o oποιος μου τα λεει & μου τα δειχνει ολα σωστα,αλλα εγω δεν τον ακουω  :rockon: :2funny:

Φιλε Μπικου.............πανε στην Πατταγια με τον Pagtao!!!Πανε για να "βγαλεις" τα σπασμενα απ'το Πουκετ...............

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
700
Πόντοι
4.255
και ποιοι φταινε παρακαλω για αυτα τα χαλια με το να αλλαζουν οι ψοφιες σχιστοματες σε ταυλανδοελεεινιδες? καποιοι που μεχρι προσφατα την ειχαν δει μεγιστανες με δανεικα και παροχες που τωρα κοπηκαν μαχαιρι και πληρωναν το φτηνο μουνι χρυσο για να εκπληρωσουν καποια φαντασιωση που ποτε τους δεν θα επρατταν και για να αγορασουν λιγο πρεστιζ και να αισθανθουν λιγο ζαιν πρεμιε της τι βι ακουγωντας τα ει σεξυ μεν και να λενε δε γαμιετε δωσε 200-300 ευρω για μια βραδυα με το <μωρο> των 30+ και ας δειχνει 20 ποτε θα το ξαναζησω αφου και οι χοντροπατατες αχλαδοκολες ελλεεινιδες δεν μου καθονται...ε θα κανω και μια σχεση η <<τιλακ>> οπως αρεσκονται να αποκαλουν οι εραστες της ταυλανδης τι ειναι 7-8000+++ χιλιομετρα αποσταση με γουσταρει τρελα με sms τυπου i love you .i miss you, handsome man κλπ κλπ με υστερογραφο ριξε το μπακιρι και ποτε κατω απο 150-200 ρουβλια...δε βαριεσε λεει θα ριχνω ευρω στον καυστηρα του τιλακ να το κρατω δικο μου ...και καλα
σορυ για το ξεσπασμα γιτι ειμαι φανατικος φαν του σεξο προορισμου αλλα τα εχω δει με τα ματια μου αυτα απο φιλους και οχι μονο αλλα  συμπατριωτες κυριως που μετα την εξ αιτιας τους διαγραφη χωρων οπως βουλγαρια ρουμανια και αλλων βαλκανικων-ανατολικων απο προσφορο οικονομικα εδαφος εχουν βαλει τωρα στοχο οπως βλεπω να φανε και την μακρινη ταυλανδη παρεα με κατι σαβουρογαμηδες αραβοτουρκους και κατι στερημενα ινδοπακια δινοντας γη και υδωρ για να αποφυγουν τη χυλοπιττα ακομα και απο αυτα τα χωριατακια που ζουν αυτα και η οικογενεια τους ανετα για ενα μηνα με οσα βγαλουν σε μια βραδυα με 2-3 σορτ και πολλα λεω...σε καλο θα βγη στην περιπτωση η παγκοσμια κριση γιατι θα την αισθανθουν και αυτες και ετσι υπαρχει περιπτωση να σωθει το μερος και να το απολαμβανουμε και εμεις οι τσιπιδες-μπατιρακια που δεν δινουμε ποτε πανω απο 500 σορτ η 1500 λονγκ εδω και 10-12 χρονια και τη βγαζουμε με 80-100 ευρω τη μερα και μας λεν και ευχαριστω και στο φιναλε αν στραβωσει και καμια <<αστερι>> στα αρχιδια μας σαμπως την ειχαμε συμβολαιο,και περναμε μια χαρα απο φαι στα μακ ντοναλτ η στο ρεστοραν του ξεν/δοχειου...προσωπικα για μενα τα μονα απαραιτητα ειναι πισινα must και ουτε κοντα ουτε μακρια απο διασκεδαση και καλη θεα απο το δωματιο να μην με πιανει πλακωμα οταν χαλαρωνω αλλα να βλεπω θαλασσα..εκει μπορει να δωσω και 10-15 ευρω παραπανω που αξιζει σε συγκριση με τα δικα μας που μας τρυπανε το εντερο απο πισω αν ζητησεις κατι παραπανω απο ενα λαγουμι για δωματιο...αυτα κυριοι παρακαλω κρατατε τις τιμες χαμηλα για να ζουμε και ενα ονειρο 1 αντε 2 φορες το χρονο
καλα να περνατε

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
700
Πόντοι
4.255
  Σύντροφοι, παραπάνω γράφτηκαν πολλά για το τι φταίει και ακρίβυνε ή χωρα ή ότι παραπήραν αέρα οι γκόμενες και ζητάν τρελλά λεφτα και τα λοιπά. Ας καταθέσω λοιπόν και εγώ την άποψή μου.
  Όπως ίσως θα ξέρετε την δεκαετία του 1960 η Ταύλάνδη ήταν ενα...τίποτα όσον αφορά τους τουριστικούς προορισμούς καίτοι πάντα φιλελευθερη στο σεξουαλικό τομέα. ¨Ήταν απλά μια μεγάλη γεωργική και πτωχή χώρα. Σιγά σιγα λόγω Παττάγιας (Αμερικάνικη βάση γαρ) και Μπανκονκ άρχισαν να φτάνουν τα μηνύματα : πολύ φτηνή χώρα, το μουνί άφθονο και φτηνο σχεδον τσάμπα, καλό και φτηνό φαί, άφθονα και φτηνά ναρκωτικά.  Φυσικά οι πρώτοι που τσίμπησαν ήταν οι Ευρωπαίοι σεξοτουρίστες (και ναρκοτουρίστες) οι οποίοι άρχισαν να σωρέουν αγεληδόν στη χώρα από το 1970, ακολουθούμενοι από Αυστραλούς και Αμερικάνους.
Εννοείται ότι η πορνεία ΔΕΝ ήταν στη βάση που είναι σήμερα. Σήμερα λίγο πολύ ΟΛΕΣ οι κοπέλλες πάνε με τη θέλησή τους στο επάγγελμα και κοιτούν να τα αρπάξουν όσο πιό γρήγορα. Τότε ήταν πιό σύνθετα και βάρβαρα τα πράγματα. Οι μανάδες πουλούσαν τα παιδία τους σε σωματέμπορούς και η παιδική πορνεία οργίαζε κυριολεκτικά. Αλλά όπως και τα ναρκωτικά έφερναν τουρίστες . Και τουρίστας = συνάλλαγμα.
Σιγά σιγά τα πράγματα άρχισαν αν στρώνουν και να αναπτύσσεται οικονομικά η χώρα. Στις άλλες χώρες φτάνουν και μηνύματα του στυλ ΅δεν είναι μόνο σεξοπροορισμός, έχει υπέροχες παραλίες, καταπληκτικά νησάκια, υπέροχη κουζίνα, αγνούς ανθρώπους κτλ και αρχίζουν να συρρέουν (κανονικοί πλέον) τουρίστες από όλο τον Δυτικό κόσμο (απόντων ακόμα των Ελλήνων).
Η κυβέρνηση βλέποντας το ενδιαφέρον του Δυτικού κόσμου λαμβάνει μέτρα για την τουριστική ενίσχυση της χώρας. Κτίζονται ξενοδοχεία, πάρκα κλπ σε ευρωπαίκά πρότυπα, λαμβάνονται αυστηρότατα (και αποτελεσματικότατα)  μέτρα για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και της παιδικής πορνείας με αποτέλεσμα όλο και περισσότερους τουρίστες δηλ. συνάλλαγμα.
Στο ενδιάμεσο ανακαλύπτουν τη χώρα και οι Γιαπωνέζοι και οι τιμές άρχίζουν να τραβούν την ανηφόρα.
Οι οικονομικές συγκυρίες οδηγούν και τους κατοίκους άλλων χωρών στη χώρα . Έτσι δειλά δειλά αρχίζουν και τα πρώτα οργανωμένα ταξίδια στη χώρα και από την Ελλάδα (αρχές 1990).
Σήμερα με δεδομένο ότι είναι ακόμα ένας φτηνός προορισμός αρχίζει και δέχεται τουρίστες και από άλλες χώρες που σε άλλες εποχές ήταν αδιανόητο γι΄αυτούς να πραγματοποιήσουν ένα τέτοιο ταξίδι εξαιτίας χρημάτων. Έτσι έρχονται και ανατολικοευρωπαίοι (Ρώσσοι ιδίως), Κινέζοι, Άραβες, Πακιστανοί , Ινδοί κτλ. (μόνο λατινοαμερικάνους δεν έχει πολλούς). Ακόμα και από τη Μολδαβία (τη φτωχότερη ευρωπαίκή χώρα) οργανώνονται ταξίδια για τη χώρα. 
Και φυσικά τα κορίτσια πράττουν (και δικαίως κατ΄εμέ) ανάλογα. Έχουμε το ίδιο φαινόμενο που είχαμε στη χώρα μας που ο απλός και αγαθός νησιώτης που αισθανόταν προσβεβλημένος αν δεν σε τρατάριζε κάτι από το κτήμα του έφτασε στο σημείο να σου ζητά 1,5€ για ένα μπουκαλάκι νερό και ένα τουλάχιστον πενηντάρικο για να κοιμηθείς σε μιά βρωμερή τρύπα.
  Δυστυχώς η Ταϋλάνδη σαν σεξοτουρισμός για μένα έχει πεθάνει προ δεκαετίας. Φυσικά δεν παύω να την λατρεύω σαν χώρα και να αποδέχομαι τις υπηρεσίες των κοριτσίων της ακόμα και υπερτιμημένες χωρίς να δυσανασχετώ.
  Άλλοι είναι σήμερα οι σεξοτουριστικοί παράδεισοι.
  Και λάβετε υπόψη σαν ότι τον συνειδητοποιημένο σεξοτουρίστα μόνο ένα πράγμα τον ενδιαφέρει. Που θα γαμίσει καλύτερα και φτηνότερα. Όλα τα άλλα (ξενοδοχεία, αγορές, πολυκαταστήματα, πιτσες κλπ) έχουν τριτεύουσα σημασία γι΄αυτόν. Το ζητούμενο είναι ένα . φτηνό και καλό γαμίσι. Υπό αυτές τις συνθήκες η χώρα δεν ενδείκνυται πλέον. Το ίδιο έγινε και στις χώρες τις πρώην Αν. Ευρώπης. Οι Βορειοελλαδίτες σύντροφοι σίγουρα αναπωλούν με μελαγχολία τις ένδοξες εποχές του Σαντάνσκυ.
   Αλλά αυtά πέρασαν ανεπιστρεπτί. άντε πάμε για Αφρική μεριά πλέον.
   sa wat de-khrap  :cool2:         
Απ'τα καλυτερα κειμενα που εχω διαβασει............ :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
700
Πόντοι
4.255
... Πάντως αν σας κάτσει καμιά Ελληνίδα στο αεροπλάνο να ξέρετε οτι θα την βγάλετε πολύ νόφτικα τη φυσιολατρία ...  :grin: ... Χάλασα 500 ευρώ στο αεροδρόμιο στις 24 Νοέμβρη και έχω πάνω μου τα τελευταία 900 μπατ ...  :cheesy: ... Υπολογίζω να χάλασα από αυτά γύρω στα 3000 μπατ στις μετακινήσεις, άλλα 4000 μπατ σε ψώνια και 3500 μπατ στη διαμονή ...  :sunglasses: ... Αύριο χωρίζουν οι δρόμοι μας, έχω άλλα 1400 ευρώ να επενδύσω στην Πατάγια + ένα 3ήμερο σφήνα στην Μπανγκόκ μέχρι τις 22 Δεκέμβρη που πετάω για πίσω ...  :P ... Ζώντας με μια δυτική 2 βδομάδες τώρα, απομυθοποίησα πάρα πολλά πράγματα όσον αφορά την Ταΐλάνδη και τα ταξίδια γενικότερα ...  :rolleyes:
Για λεγε λεπτομερειες ρε φιλε!!!!!

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Ζιγκολό δεν είμαι, το ενδιαφέρον μου για ώριμες γυναίκες το απέκτησα στη Μύκονο μετά από μια γνωριμία με Αμερικάνα που έδειχνε όμως πιο νέα από τα 45 που ήταν ...  :) ... Σίγουρα είχαν βοηθήσει οι καμιά δεκαριά πλαστικές που είχε κάνει στο αποτέλεσμα ...  :cheesy: ... Η Ελληνίδα στην ίδια ηλικία είναι, αλλά χωρίς πλαστικές ... Σώμα που θα ζήλευαν 20άρες, άτριχη εντελώς και στην αφή σαν μωρό ...  :sunglasses: ... Σχεδόν τα μισά της χρόνια έχει ζήσει στο εξωτερικό, δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν έχει παιδιά ... Δεν ήρθε για να κάνει reset στη ζωή της, έχει ξανάρθει στο παρελθόν ... Είναι δασκάλα Yoga και ήρθε για να πάρει τίτλο στο Tai Chi ... Ο Κινέζος δάσκαλός της, είναι δεν είναι ενάμιση μέτρο και πολύ μικρόσωμος ... Στην πρώτη τους επαφή στο πάρκο που κάνουν μάθημα τη σήκωσε στον αέρα με τον αγκώνα του, αυτό έπρεπε να το βλέπατε ...  :rolleyes: ... Συμπέρασμα, δεν τα βάζουμε με μικρόσωμους Κινέζους ... Τέλος πάντων, πέρασα υπέροχα και σίγουρα δεν τελειώνουν όλα εδώ ...  :grin:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Patong Braking News:
Χτες έβρεχε όλη μέρα και όλο το βράδυ.Ξεχνάμε τις θάλασσες και πάμε στο εμπορικό για ψώνια και καμάκι.
Στην είσοδο ένας θυρωρός μοίραζε θήκες νάϋλον για τις ομπρέλες ώστε να μην στάζουν νερά μεσα στο εμπορικό!
Οι τιμές είναι εξωφρενικά ψηλές στα ρούχα-υποδήματα.Δεν παίρνω τίποτα παρά μόνο ένα μνημάκι για την
υποβρύχια κάμερα μου.Καθόμαστε για καφέ και κάνουμε χαβαλέ με τον κόσμο αλλά και τους πλανώδιους πωλητές
που προσπαθούν να πουλήσουν αδιάβροχα και ομπρέλες.Δεν έχουν τον Βούδα τους...Μου πασάρουν ομπρέλα ενώ
κρατώ ομπρέλα....Παραπέρα στέκονται δύο εξωγήινα μωρά.Δεν κρατιέμαι.Σηκώνομαι και με στρατηγική κίνηση
ρίχνω μια μαλακία αλλά δεν τσιμπάνε.Δεν συνέχισα γιατί είχε και κόσμο δίπλα μας και κοιτάνε περίεργα που
με ξενερώνει.Η βροχή συνεχίζεται αλλά το πρόγραμμα δεν θα χαλάσει.
Δίνουμε ραντεβού στη ταβέρνα νούμερο πέντε.Πάντα γεμάτη.Καβούρι σε σάλτσα κάρυ, μην το χάσετε!Μας κέρασε
και ο φιλαράκος Νικόλας Χρόνια του Πολλά!Μια και γιόρταζε είχε όρεξη για τρελίτσες.Αυτές γίνονται μόνο
στη Soi Crocodile.Τα παιδιά λένε ότι δεν θα έχει show απόψε λόγω βροχής....Τους λέω αποκλείεται....
αυτές θα χορεύουν και με ομπρέλα...Ιδού!!!!

Συνημμένα

• Dancing in the rain.jpg
    Dancing in the rain.jpg
    65,2 KB · Εμφανίσεις: 21

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Φιλε Pag Τη συνεχεια ομως δεν την ειπες...
Η μηπως σε εχουν "ξεκανει" τα 2 μωρα που αρπαξες χτες βραδυ... :rockon:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Φιλε Μπικου.............πανε στην Πατταγια με τον Pagtao!!!Πανε για να "βγαλεις" τα σπασμενα απ'το Πουκετ...............
Ax ρε laki,ξυνεις πληγες τωρα...
Δυστυχως το λαθος μου να κλεισω ξεν/χειο-αεροπορικα απο πριν,το πληρωνω.
Αλλα χαλαλι, καλουτσικα ειναι & εδω για μενα.
Ηδη στο μυαλο μου προετοιμαζω το επομενο ταξιδι...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ax ρε laki,ξυνεις πληγες τωρα...
Δυστυχως το λαθος μου να κλεισω ξεν/χειο-αεροπορικα απο πριν,το πληρωνω.
Αλλα χαλαλι, καλουτσικα ειναι & εδω για μενα.
Ηδη στο μυαλο μου προετοιμαζω το επομενο ταξιδι...
τι λες ρε,ανετα μπορεις να φυγεις οποτε θελεις απο εκει,αν δεν εχεις πληρωσει.
δεν χρειαζεσαι παταγια ακομη ρε,κατσε να περασουμε τα 55 και βλεπουμε.κανε καμακι ασυστολο λεμε,οχι ολο επαγγελματιες.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
τι λες ρε,ανετα μπορεις να φυγεις οποτε θελεις απο εκει,αν δεν εχεις πληρωσει.
δεν χρειαζεσαι παταγια ακομη ρε,κατσε να περασουμε τα 55 και βλεπουμε.κανε καμακι ασυστολο λεμε,οχι ολο επαγγελματιες.
Ολες ειναι του επαγγελματος ειτε ετσι ειτε αλλιως...
Ειναι στον τροπο ζωης τους να παιρνουν ανταλαγματα...
Παντως τοσοι & τοσοι που μιλανε για Παταγια δεν γινετε να κανουν ολοι λαθος.
Οταν ο Pagtao λεει οτι εδω δεν εχει ωραιες γυναικες,δεν μπορω να τον αμφισβητησω,γιατι ειναι εμπειρωτατατος & γνωστης της Ταυλανδης.
Ασχετα αν στα δικα μου ματια αρεσουν τα καυλιαρικα γκομενακια & ας μην ειναι τα πρωτα αστερια...

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστές
Στην Ταυλάνδη πήγα το 2005 και θα έλεγα ότι πέρασα ενα 10ήμερο εξαιρετικά (patong - BNG). Τώρα σκέφτομαι να ξαναπάω τον φεβρουάριο. Εσείς σαν πιο παλιοί μου προτείνετε το πουκέτ ή την πατάγια και γιατί?

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Γεια σας συναγωνιστές
Στην Ταυλάνδη πήγα το 2005 και θα έλεγα ότι πέρασα ενα 10ήμερο εξαιρετικά (patong - BNG). Τώρα σκέφτομαι να ξαναπάω τον φεβρουάριο. Εσείς σαν πιο παλιοί μου προτείνετε το πουκέτ ή την πατάγια και γιατί?
Φίλε συναθλητή του ευγενές σπορ, θες  :knockinb: σε ποιο άφθονο και οικονομικό επίπεδο? Παττάγια
Θες εκτός από  :knockinb: παραλίες και τα ρέστα, αν και δεν έχω πάει και από ότι λένε οι συναγωνιστές Πουκέτ

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
η Ταϊλάνδη δεν είναι για να κάνεις πρόγραμμα εγώ με έναν φίλο τον Απρίλιο κατεβήκαμε για 20 μέρες με πρόγραμμα 7 παταγια 7 πουκε και 6 μπακογκ.
τελικάκα ξεκινήσαμε απο παταγια καιμήναμε όλες τις μέρες εκεί.
φυσικά δεν μετανιώσαμε αλλά την αλλη φορα η παταγια στο τελος.

υ.γ πριν λιγο η κοπελα μου πηγε super market και έφερε  κρυο τσαι με επωνυμία  pataya και να θες να αγιάσεις δεν μπορείς.

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
η Ταϊλάνδη δεν είναι για να κάνεις πρόγραμμα εγώ με έναν φίλο τον Απρίλιο κατεβήκαμε για 20 μέρες με πρόγραμμα 7 παταγια 7 πουκε και 6 μπακογκ.
τελικάκα ξεκινήσαμε απο παταγια καιμήναμε όλες τις μέρες εκεί.
φυσικά δεν μετανιώσαμε αλλά την αλλη φορα η παταγια στο τελος.

υ.γ πριν λιγο η κοπελα μου πηγε super market και έφερε  κρυο τσαι με επωνυμία  pataya και να θες να αγιάσεις δεν μπορείς.
:2funny: :2funny: :2funny: Εδώ εμένα μου έφερε η αδερφή από τα lidle χυμό Παττάγια και ξεράθηκα

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Βάλε + περίπου τα μισά από αυτά που είναι οι φόροι αν δεν με γελά η μνήμη μου είχε ξαναειπωθεί παλιότερα

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:
Μετά τα τραβέλια αγοράζω την τέταρτη ομπρέλα ανάγκης τα τελευταία δύο χρόνια και την κάνουμε για Sea Dragon.
Εκεί τουλάχιστον είναι στεγανά.Μπαίνουμε στο Playschool A Go-go.Μικρό και άδειο.Είμαστε οι μόνοι πελάτες μαζί
με έναν συνταξιούχο τελειωμένο που έκανε τρελίτσες με ένα κοριτσάκι.Παραγγέλνω νεράκι και φωνάζω μία μικρή
που μου άρεσε.Χαμογέλασε εκείνη και εγώ περίμενα.Συνέχιζε να χορεύει όμως.Την ξαναφωνάζω,το χαβά της αυτή.
Ακόμη μία προσπάθεια..ρε μπας και ήταν μαστουρωμένο;Ξενερώνω και σηκώνομαι να φύγω.Η μαμασάν ρετάει τι
τρέχει και της λέω I come for lady not for drinking, Lady number τάδε not come to me.Και τι μου απαντάει
...Lady not speak English....λες και μιλάνε οι άλλες...Κάθε εμπόδιο για καλό.Σηκώνομαι και πάω βόλτα.
Εξω από το Gogo είναι beer bar που έχει για κράχτη κορμί θανατηφόρο.Δίπλα της ένα γλυκό νεοφερμένο κοντό.
Πρώτη προσέγγιση για ψάρεμα.Από κοντά η Ομ δείχνει ακόμη πιο εργαλείο.Την θέλω οπωσδήποτε.Παρ'όλα αυτά τις
πετάω το I come back να μη με περάσει και για λιγούρη.Ετσι δεν θα μου ζητήσει και αστρονομικό ποσό.(Tip)
Πάμε και στο γνωστό Diable να χαιρετίσω και τα κορίτσια μου.Η Ούη έχει σαλτάρει και θέλει να γνωρίσει τον
Μπικ.Της είπα έχω φίλο κόμπρα για σένα όταν την συνάντησα στο δρόμο και περίμενε με αγωνία.Επειδή όμως
το μυαλό μου ήταν στην Ομ και την Παν ξεσήκωσα το ασκέρι για το μπαράκι που έμελλε να είναι και ο τόπος
ψαρέματος των αποψινών μου συντροφισών.
Η Ομ η ωραία, στην αρχή έκανε τη δύσκολη και ήθελε να μου πασάρει την Πατ, κοντό αλλά γλυκό μωρό με φυσικό
πλούσιο στήθος.Μου λέει όταν σχολάσει να ξαναπεράσω, ναι καλά την έχασα σκέπτομαι, της λέω πλερώνω bar fine,
no problem.Συμφώνησε αμέσως αλλά στα 500+δυο χήνες LT.Το άξιζε γιατί είναι και ο κράχτης του μαγαζιού.Κλάσεις
ανώτερη από τα χαμένα των Γκογκος που ζητάνε 600 bf+3000 lt.Με βλέπει όμως που γυαλίζει το μάτι μου για τρίο
και αμέσως λέει.Two lady more fun for you!.
Συμφωνώ αμέσως γιατί πρώτον το είχα δηλώσει και δεύτερον είμαι αμπουμπούνητος δύο νύχτες.
Το κοντό συμφωνήθηκε στα μισά φυσικά με υπόσχεση τιπ αν με κάνουν happy, τακτική που μου την έμαθε ο πρόεδρος.
Μια κατοστάρα γούργια και για τις δύο για δέκα ώρες περίπου!Ημουν ντάουν πριν αλλά ανέβηκα αμέσως με τα δύο
κορίτσια αγκαλιά.Η Ομ πολλά έμπειρη και δύο χρόνια στο Πουκέτ.Κορμί άγαλμα και διάθεση άριστη.Το κοντό
νεοφερμένο στη δουλειά δεν μιλούσε και πολύ αλλά χαμογελούσε.Στο μπαρ την θέλανε κι άλλοι πελάτες αλλά τους
πρόλαβα με κινήσεις ματ.Η παρέα συνεχίζει για Tiger.Ο Μπικ αν και εξουθενωμένος από τις υπερωρίες ακολουθεί
κανονικά.Ισως και συναντήσει καμιά τίγρη στην Tiger...ποιος ξέρει.Η υπόλοιπη παρέα πήγε για ύπνο.Στο δρόμο
τον σταματάνε διάφορες αφού αλλάζει διαδρομές για να μην συναντήσει τις πρώην....σωστοοοοός!.
Τραβάω τις συνοδούς μου και πάμε στο κέντρο που είχε κι άλλα κορίτσια να έχω γύρω μου ο αχόρταγος...
Το βλέμμα μου συναντάει χαμογελαστό πρόσωπο τίγρης.Μπικ όρμα του λέω, εκείνος αν και η κοπέλλα είχε Ρώσο
συνοδό δεν μάσησε και έκανε έφοδο.Οπισθοχώρησε αλλά στην επόμενη επίθεση κανόνισε για σήμερα.Ελπίζω να φέρει
και καμμιά φίλη της για μένα.Ο Ρώσος με σορτς και παντόφλες δεν της άρεσε καθόλου προφανώς.Εγώ σε πελάγη
ευτυχίας με τις δικές μου.Εχω να κάνω τρίο από τον Μάρτη με την Νετ και την άλλη. Τα κορίτσια δεν σταμάτησαν να
κωλοτρίβονται πάνω μου.Στο δρόμο σταματάμε σε 7 eleven.Ρίχνει καρέκλες και τα κορίτσια βρέχονται.Μία ομπρέλα
δεν είναι αρκετή οπότε αγοράζω την πέμπτη στο Πουκέτ.Ευτυχώς τις πέρνω φτηνά ρίχνοντας δυο Ταϊλανδικά (Tip).
Εφοδιάζομαι και με φραουλένια καπελάκια κατά επιθυμία της αρχηγού.Μάλιστα μου είπε να πάρω κι άλλα γιατι
θα αλλάζω...καλά ότι πεις εσύ!
Τα ποτάκια που πήραν δεν τα ανοίξανε μετά τη "δουλειά" λένε.Εγώ ανοίγω Singha που είχα καβάτζα από την
ημέρα-ξενέρα των Γενεθλίων του Βασιλιά και καλά δεν θα έχουμε αλκοόλ...ραδιοαρβύλα.
Μου έρχονται από το μπάνιο σαν παρθένες στα λευκά.Φτειάχνω ατμόσφαιρα με μουσικές και κρυφούς φωτισμού και
χαλαρώνω τελειώνοντας την μπύρα μου στις αγκαλιές τους.Η Ομ παίρνει πρωτοβουλία και ξεκινάει από τα
χαμηλά.Παιχταράς μεγάλος! Εγώ απασχολόμουν με τις βυζάρες και τα χειλάκια της μικρής.Με ρωτάει ποια θέλω πρώτη,
λες και έχει σημασία.Παρόλα αυτά τον χώνω στο μουνάκι της κοριτσάρας της Ομ.Εκείνη με είχε κάνει να ξεχάσω
την Νιτ.Το παιδί μιλάμε για μεγάλο ταλέντο.Τέλειωσε ή όχι ξεσήκωσε τον τέταρτο όροφο.Μου αλλάζει σκουφί και
με καθοδηγεί στο άλλο μικρό το οποίο περίμενε λυσσαμένα αλλά και συμμετείχε ενεργά.Αλλή αίσθηση ετούτη.
Το ηβαίο της ήταν πιο εξωγκομένο και με έκανε να αισθάνομαι ότι μπουμπουνάω εξωγήινη.Η προσγείωση άργιζε
λόγω ποτών, καλό δηλαδή.Η Ομ αναλαμβάνει τεχνικές και αναστεναγμούς μου ξαναλλάζει σκουφί και με οδηγάει
μέσα της η λυσσάρα.Σε ένα λεπτό με έχει κάνει να ξεχάσω που βρίσκομαι και τι κάνω.Η κορύφωση,όπως μου άξιζε
μετά την διήμερη αναμονή να έχω.Τα καρίτσια με έχουν στη μέση και με νταντεύουν όπως ένας Αγάς έχει το
δικαίωμα και την τύχη να απολαμβάνει.
Η ίδια διαδικασία και με περισότερη αίσθηση μιας και έφυγε το αλκοόλ από το ήδη μεθυσμένο με ερωτισμό μου αίμα,
έγινε αφου βγήκε ο ήλιος έστω και κρυμένος πίσω από τα σύννεφα.
Ηταν ήδη πληρωμένες από βραδίς.Είναι κόλπο μου για να έχουν περισότερη χαρά και διάθεση να με περιποιηθούν.
Κατά το μεσημέρι και αφού στέγνωσαν τα ρουχαλάκια τους την κάνουν ευτυχισμένες.Εγώ καφεδιές και λάπτοπ.
Αμ οπως βγαίνουν οι περιγραφές....
Αντε  γεια ρε μάγκες και η διάθεση έχει ανεβεί λιγάκι.... :rockon: :rockon:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Και το τσάι από το lidl είναι.
Βρομο γερμανοί παντού μέσα.
Ελπίζω να ξανακατεβώ τον Απρίλιο αν όλα εδώ πάνε καλά.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Διαβασε λιγο καλυτερα και θα δεις οτι οχι μονο "προσφορα" δεν ειναι,αλλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.
Οι διαφημισεις ολων των τουριστικων γραφειων ειναι παραπλανητικες και σκοπο εχουν να κοροιδεψουν τους αδαεις...
Και εξηγουμαι.
α)Η τιμη ειναι για δικλινο (και μαλιστα σε ξενοδοχειο που ειναι μακρια απο τη "δραση").
Αυτο σημαινει πως πρεπει να μενετε μαζι με το φιλο σου στο ΙΔΙΟ δικλινο δωματιο...
Αν παρει ο καθενας δικο του δωματιο,η τιμη γινεται 1310...
β)Η τιμη ειναι χωρις φορους και φιλοδωρηματα,αρα προσθεσε και αλλα 300 ευρω.
Συνολο λοιπον 1600 ευρω το ατομο...
Τι λες τωρα?Ειναι "προσφορα"?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom