ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:
Μετά τα τραβέλια αγοράζω την τέταρτη ομπρέλα ανάγκης τα τελευταία δύο χρόνια και την κάνουμε για Sea Dragon.
Εκεί τουλάχιστον είναι στεγανά.Μπαίνουμε στο Playschool A Go-go.Μικρό και άδειο.Είμαστε οι μόνοι πελάτες μαζί
με έναν συνταξιούχο τελειωμένο που έκανε τρελίτσες με ένα κοριτσάκι.Παραγγέλνω νεράκι και φωνάζω μία μικρή
που μου άρεσε.Χαμογέλασε εκείνη και εγώ περίμενα.Συνέχιζε να χορεύει όμως.Την ξαναφωνάζω,το χαβά της αυτή.
Ακόμη μία προσπάθεια..ρε μπας και ήταν μαστουρωμένο;Ξενερώνω και σηκώνομαι να φύγω.Η μαμασάν ρετάει τι
τρέχει και της λέω I come for lady not for drinking, Lady number τάδε not come to me.Και τι μου απαντάει
...Lady not speak English....λες και μιλάνε οι άλλες...Κάθε εμπόδιο για καλό.Σηκώνομαι και πάω βόλτα.
Εξω από το Gogo είναι beer bar που έχει για κράχτη κορμί θανατηφόρο.Δίπλα της ένα γλυκό νεοφερμένο κοντό.
Πρώτη προσέγγιση για ψάρεμα.Από κοντά η Ομ δείχνει ακόμη πιο εργαλείο.Την θέλω οπωσδήποτε.Παρ'όλα αυτά τις
πετάω το I come back να μη με περάσει και για λιγούρη.Ετσι δεν θα μου ζητήσει και αστρονομικό ποσό.(Tip)
Πάμε και στο γνωστό Diable να χαιρετίσω και τα κορίτσια μου.Η Ούη έχει σαλτάρει και θέλει να γνωρίσει τον
Μπικ.Της είπα έχω φίλο κόμπρα για σένα όταν την συνάντησα στο δρόμο και περίμενε με αγωνία.Επειδή όμως
το μυαλό μου ήταν στην Ομ και την Παν ξεσήκωσα το ασκέρι για το μπαράκι που έμελλε να είναι και ο τόπος
ψαρέματος των αποψινών μου συντροφισών.
Η Ομ η ωραία, στην αρχή έκανε τη δύσκολη και ήθελε να μου πασάρει την Πατ, κοντό αλλά γλυκό μωρό με φυσικό
πλούσιο στήθος.Μου λέει όταν σχολάσει να ξαναπεράσω, ναι καλά την έχασα σκέπτομαι, της λέω πλερώνω bar fine,
no problem.Συμφώνησε αμέσως αλλά στα 500+δυο χήνες LT.Το άξιζε γιατί είναι και ο κράχτης του μαγαζιού.Κλάσεις
ανώτερη από τα χαμένα των Γκογκος που ζητάνε 600 bf+3000 lt.Με βλέπει όμως που γυαλίζει το μάτι μου για τρίο
και αμέσως λέει.Two lady more fun for you!.
Συμφωνώ αμέσως γιατί πρώτον το είχα δηλώσει και δεύτερον είμαι αμπουμπούνητος δύο νύχτες.
Το κοντό συμφωνήθηκε στα μισά φυσικά με υπόσχεση τιπ αν με κάνουν happy, τακτική που μου την έμαθε ο πρόεδρος.
Μια κατοστάρα γούργια και για τις δύο για δέκα ώρες περίπου!Ημουν ντάουν πριν αλλά ανέβηκα αμέσως με τα δύο
κορίτσια αγκαλιά.Η Ομ πολλά έμπειρη και δύο χρόνια στο Πουκέτ.Κορμί άγαλμα και διάθεση άριστη.Το κοντό
νεοφερμένο στη δουλειά δεν μιλούσε και πολύ αλλά χαμογελούσε.Στο μπαρ την θέλανε κι άλλοι πελάτες αλλά τους
πρόλαβα με κινήσεις ματ.Η παρέα συνεχίζει για Tiger.Ο Μπικ αν και εξουθενωμένος από τις υπερωρίες ακολουθεί
κανονικά.Ισως και συναντήσει καμιά τίγρη στην Tiger...ποιος ξέρει.Η υπόλοιπη παρέα πήγε για ύπνο.Στο δρόμο
τον σταματάνε διάφορες αφού αλλάζει διαδρομές για να μην συναντήσει τις πρώην....σωστοοοοός!.
Τραβάω τις συνοδούς μου και πάμε στο κέντρο που είχε κι άλλα κορίτσια να έχω γύρω μου ο αχόρταγος...
Το βλέμμα μου συναντάει χαμογελαστό πρόσωπο τίγρης.Μπικ όρμα του λέω, εκείνος αν και η κοπέλλα είχε Ρώσο
συνοδό δεν μάσησε και έκανε έφοδο.Οπισθοχώρησε αλλά στην επόμενη επίθεση κανόνισε για σήμερα.Ελπίζω να φέρει
και καμμιά φίλη της για μένα.Ο Ρώσος με σορτς και παντόφλες δεν της άρεσε καθόλου προφανώς.Εγώ σε πελάγη
ευτυχίας με τις δικές μου.Εχω να κάνω τρίο από τον Μάρτη με την Νετ και την άλλη. Τα κορίτσια δεν σταμάτησαν να
κωλοτρίβονται πάνω μου.Στο δρόμο σταματάμε σε 7 eleven.Ρίχνει καρέκλες και τα κορίτσια βρέχονται.Μία ομπρέλα
δεν είναι αρκετή οπότε αγοράζω την πέμπτη στο Πουκέτ.Ευτυχώς τις πέρνω φτηνά ρίχνοντας δυο Ταϊλανδικά (Tip).
Εφοδιάζομαι και με φραουλένια καπελάκια κατά επιθυμία της αρχηγού.Μάλιστα μου είπε να πάρω κι άλλα γιατι
θα αλλάζω...καλά ότι πεις εσύ!
Τα ποτάκια που πήραν δεν τα ανοίξανε μετά τη "δουλειά" λένε.Εγώ ανοίγω Singha που είχα καβάτζα από την
ημέρα-ξενέρα των Γενεθλίων του Βασιλιά και καλά δεν θα έχουμε αλκοόλ...ραδιοαρβύλα.
Μου έρχονται από το μπάνιο σαν παρθένες στα λευκά.Φτειάχνω ατμόσφαιρα με μουσικές και κρυφούς φωτισμού και
χαλαρώνω τελειώνοντας την μπύρα μου στις αγκαλιές τους.Η Ομ παίρνει πρωτοβουλία και ξεκινάει από τα
χαμηλά.Παιχταράς μεγάλος! Εγώ απασχολόμουν με τις βυζάρες και τα χειλάκια της μικρής.Με ρωτάει ποια θέλω πρώτη,
λες και έχει σημασία.Παρόλα αυτά τον χώνω στο μουνάκι της κοριτσάρας της Ομ.Εκείνη με είχε κάνει να ξεχάσω
την Νιτ.Το παιδί μιλάμε για μεγάλο ταλέντο.Τέλειωσε ή όχι ξεσήκωσε τον τέταρτο όροφο.Μου αλλάζει σκουφί και
με καθοδηγεί στο άλλο μικρό το οποίο περίμενε λυσσαμένα αλλά και συμμετείχε ενεργά.Αλλή αίσθηση ετούτη.
Το ηβαίο της ήταν πιο εξωγκομένο και με έκανε να αισθάνομαι ότι μπουμπουνάω εξωγήινη.Η προσγείωση άργιζε
λόγω ποτών, καλό δηλαδή.Η Ομ αναλαμβάνει τεχνικές και αναστεναγμούς μου ξαναλλάζει σκουφί και με οδηγάει
μέσα της η λυσσάρα.Σε ένα λεπτό με έχει κάνει να ξεχάσω που βρίσκομαι και τι κάνω.Η κορύφωση,όπως μου άξιζε
μετά την διήμερη αναμονή να έχω.Τα καρίτσια με έχουν στη μέση και με νταντεύουν όπως ένας Αγάς έχει το
δικαίωμα και την τύχη να απολαμβάνει.
Η ίδια διαδικασία και με περισότερη αίσθηση μιας και έφυγε το αλκοόλ από το ήδη μεθυσμένο με ερωτισμό μου αίμα,
έγινε αφου βγήκε ο ήλιος έστω και κρυμένος πίσω από τα σύννεφα.
Ηταν ήδη πληρωμένες από βραδίς.Είναι κόλπο μου για να έχουν περισότερη χαρά και διάθεση να με περιποιηθούν.
Κατά το μεσημέρι και αφού στέγνωσαν τα ρουχαλάκια τους την κάνουν ευτυχισμένες.Εγώ καφεδιές και λάπτοπ.
Αμ οπως βγαίνουν οι περιγραφές....
Αντε γεια ρε μάγκες και η διάθεση έχει ανεβεί λιγάκι....