Νέα

TAGGED

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τσάρκας4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
958
Πόντοι
96
Παίδες , τι γνώμη έχετε για το Tagged?
Από ότι έχω καταλάβει παίζουν πολλές αγοραίες και Ασιάτισσες.Οι τελευταίες μπορεί να μην είναι πουτανέ ή επαγγελματίες.Το θέμα είναι ότι όταν τους γράφεις απαντάνε μονολεκτικά!Τύπου σε ευχαριστώ , καλά είμαι , με εικονίδια κ.α. τέτοια.Όταν προσπαθείς να τους πεις να γράψουν κάτι παραπάνω πάπαλα! Γνώμες; Huh?

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Παίδες , τι γνώμη έχετε για το Tagged?
Από ότι έχω καταλάβει παίζουν πολλές αγοραίες και Ασιάτισσες.Οι τελευταίες μπορεί να μην είναι πουτανέ ή επαγγελματίες.Το θέμα είναι ότι όταν τους γράφεις απαντάνε μονολεκτικά!Τύπου σε ευχαριστώ , καλά είμαι , με εικονίδια κ.α. τέτοια.Όταν προσπαθείς να τους πεις να γράψουν κάτι παραπάνω πάπαλα! Γνώμες; Huh?

Παλιά γινόταν σχετικό καυλάντισμα εκεί μέσα, εδώ και καιρό έχουν αλλάξει τη διάδραση και έγινε σπαστικό. οι φιλιππινέζες το χρησιμοποιούν κάργα πάντως, αλλά θέλουν τεράστια υπομονή και πάλι άμα (εκτός κι αν μυριστούν βέρα και εξασφάλιση). Χάσιμο χρόνου νομίζω.

megaSponsoras

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
ειμαι σ αυτο το σιτε αρκετα χρονια,συμφωνο για τις ασιατισσες, κοιτα φιλε παιζουν πολλα ψαρια κυριως παντρεμενες, χωρις φωτο, στα τυφλα δλδ, πρεπει να εχεις ορεξη για να γραφεις αρκετα, να στελνεις αγαπες σκουντηγματα κτλ μεχρι να παιξει τηλεφωνακι.Δεν λεω κατι εχω φαει, χωρις να ειναι ΑΑΑ οκ ομως, ειναι τζαμπα και ειναι και λιγο θεμα τυχης. Καλη επιτυχια, και υπομονη :hi:

lapis lazuli

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ημουν σ'αυτό το site για πάνω από 10 χρόνια...στο διάστημα αυτό "έφαγα" καλά, δεν έχω παράπονο. ΕΝΑΣ είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να πηδήξεις εκεί, τα pets,όποιος ασχοληθεί μ'αυτό το παιχνίδι δεν χρειάζεται να κάνει και πάρα πολλά.Πέφτουν μόνες τους σαν ώριμα φρούτα

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
κι εγώ παλιός είμαι, έχω φάει επίσης μερικά κομμάτια. Απλώς, από τότε που το κάνανε σαν το φέις και αφαιρέσανε κάποιες δυνατότηες (στην αναζήτηση ας πούμε), έχει πέσει η ανταποδοτικότης. Είναι κι αυτοί - αυτές που παίζουνε πετς, δε νομίζω ότι αξίζει τον χρόνο.

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
ΥΓ. Εξυπακούεται ότι αν πέσεις σε Σαλονικιά, οι πιθανότητες αυξάνονται κατακόρυφα

OP
OP
Τσάρκας4

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
958
Πόντοι
96
Ευχαριστώ για τις συμβουλές.Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ σε ενθαρρύνουν αρχικά γράφοντας έστω μονoλεκτικά , μετά δεν ξανααπαντούν.Όταν λέμε υπομονή , τι εννοούμε, να γράφεις πολλά μηνύματα μέχρι να απαντήσουν; :think:

megaSponsoras

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
ακου φιλε, εμπειρια απο μιλφογκιλφ που εφαγα,,το κονε ξεκινησε αρχες του 2015 και το κοκο επεσε καλοκαιρακι αρχες  ιουνιου,, καλα μωρη γιατι αφου καθε μερα σου εγραφα-εστλνα λοβε και ταγκς αργουσες τοσο να απαντας??? μωρο μου ειχα πανω απο 500-600 μηνυματα και απο ολα αυτα καθημερηνα, εε  ειμαι και μεγαλη γυναικα, μονο απο την δουλεια μπορω να μπω στο σαιτ,τι να κανω....... :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom