Νέα

Τα ξεφτιλίκια του Γιώργου Αυτιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

Το ότι ο Αυτιάς είναι λαικιστής και δεν έχει καμία σχέση με σοβαρό δημοσιογράφο το ήξερα. Αλλα δεν περίμενα να φτάσει μέχρι εκεί. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοώ. Ο κύριος Αυτιάς παίρνει συνέντευξη απο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, την πρώτη μέρα. Τις επόμενες χρησιμοποιεί το βίντεο με τις απαντήσεις του Ψωμιάδη το οποίο ξαναπαίζει και κάνει στα ψέμματα οτι κάνει διάλογο μαζί του (με το βίντεο της προηγούμενης μέρας). Πέραν του γέλιου που έριξα, νομίζω οτι το ροδιοτηλεοπτικό συμβούλιο πρέπει να παρέμβει και αν τον κ***********ι για τα καλά. Το καταλαβαίνω να ακολουθεί μια συγκεκριμένη πολιτική στην εκπομπή του (όλοι το κάνουν) αλλα δεν μπορεί να κάνει απατεωνιές και να περνάει τον κόσμο για μαλάκες. Δείτε και σχολιάστε...

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
το βιντεο το εχω δει καποιες μερες...ειλικρινα δεν το πιστευα! ο ανθρωπος ξεφυγε τελειως.τον θεωρουσα ξεφτιλα αλλα μετα απο αυτο δεν υπαρχουν λογια.το βιντεο φτιαχνει κοιλιακους  :2funny: :2funny: :2funny: αλλα κατα βαθος ειναι για κλαματα

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
απιστευτο!

Επισκέπτης
Δεν γινονται αυτα ρε πουστη μου! Χαχαχαχαχαχαχα!  :2funny:

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
για το video και τη περιπτωση του διμοσιογραφου δεν εχω να πω τιποτε.
η περιπτωση μιλαει μονη της.
αυτο ομως που μου κανει εντυπωση ειναι το οτι δεν υπηρχε αντιδραση απο την πλευρα ψωμιαδη !!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Καλα ο Αυτιας ειναι γνωστος για το ταλεντο του ..... οικονομολογος,νομικος,πολιτικος κλπ ..... κατι τετοιοι ομως δημιογραφισκοι διαμορφωνουν συνειδησεις .....

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Όσκαρ 1ου ανδρικού ρόλου !!!

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Το είχα δει και εγώ στο ραδιο αρβύλα.Πολύ γελιο και για πολλές κλωτσιές ο Αυτιάς.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
όταν το έβαζε την επόμενη μέρα,πώς μπορούσε και συγχρόνιζε τις ερωτήσεις του με τις απαντήσεις?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
έχει το video και στο site του βήματος. Είναι μεγάλη ξεφτίλα και για μένα θα πρέπει να έχει επιπτώσεις ο τύπος... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Επισκέπτης
Το καταλαβαίνω να ακολουθεί μια συγκεκριμένη πολιτική στην εκπομπή του (όλοι το κάνουν) αλλα δεν μπορεί να κάνει απατεωνιές και να περνάει τον κόσμο για μαλάκες.
Ρε φιλε δεν περναει τον κοσμο για μαλακα...απλα το κοινο του αυτια αποτελειται απο μαλακες,αυτο ειναι.

Σοβαρα τωρα,εγω οταν πρωτοειδα το video μπερδευτηκα...δεν μπορεσα να ξεχωρισω την οριτζιναλ συνεντευξη απο την μαιμου...ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΜΑΙΜΟΥ.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
το βιντεο το εχω δει καποιες μερες...ειλικρινα δεν το πιστευα! ο ανθρωπος ξεφυγε τελειως.τον θεωρουσα ξεφτιλα αλλα μετα απο αυτο δεν υπαρχουν λογια.[size=10pt]το βιντεο φτιαχνει κοιλιακους[/size]  :2funny: :2funny: :2funny: αλλα κατα βαθος ειναι για κλαματα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν είχα ιδέα....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Που ειναι το ΕΣΡ ρε  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:.Κοψτε τον παπαρα να αρχισουμε να ξεβρωμιζουμε απτα ξεφτυλικια.ποσο υποτιμιση πια. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :S

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
το ΕΣΡ εχει αρμοδιότητα μόνο να κόβει πρόστιμα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Που ειναι το ΕΣΡ ρε  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:.Κοψτε τον παπαρα να αρχισουμε να ξεβρωμιζουμε απτα ξεφτυλικια.ποσο υποτιμιση πια. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :S
καλα σε καταλαβα οτι εισαι δακτυλος του καμπουρακη...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
το ΕΣΡ εχει αρμοδιότητα μόνο να κόβει πρόστιμα.
ναι και μετα το προστιμο ας επελθει και η καθηρξη σε μερικους να αρχισουμε να συνελχομαστε απο τα  :shit: σαυτον τοπο.. :headbang: :headbang: :headbang: σε ολους τους τομεις

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
ο αυτιας ηταν πολυ καλο παιδι! και ισως να μην υπαρχει αλλος δημοσιογραφος που να εχει δουλεψει τοσο πολυ οσο αυτος.μιλαμε για ξεκωλιασμα στη δουλεια οχι μαλακιες και αξιζε που ανεβηκε.τωρα πως καταντησε ετσι απο τοτε που εμπλεξε με τη tv δε μπορω να καταλαβω.κριμα το παληκαρι :(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο αυτιας ηταν πολυ καλο παιδι! και ισως να μην υπαρχει αλλος δημοσιογραφος που να εχει δουλεψει τοσο πολυ οσο αυτος.μιλαμε για ξεκωλιασμα στη δουλεια οχι μαλακιες και αξιζε που ανεβηκε.τωρα πως καταντησε ετσι απο τοτε που εμπλεξε με τη tv δε μπορω να καταλαβω.κριμα το παληκαρι :(
ειναι παιδι του λαου...και τον χαλασε ο βερυκιος με τα μπερμπερι και τα κολωνακια του και τους καφεδες στο ντακαπο :headbang: :headbang:

aris2659

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οξωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτια

Stories

Νέο!

Stories