Το ότι ο Αυτιάς είναι λαικιστής και δεν έχει καμία σχέση με σοβαρό δημοσιογράφο το ήξερα. Αλλα δεν περίμενα να φτάσει μέχρι εκεί. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοώ. Ο κύριος Αυτιάς παίρνει συνέντευξη απο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, την πρώτη μέρα. Τις επόμενες χρησιμοποιεί το βίντεο με τις απαντήσεις του Ψωμιάδη το οποίο ξαναπαίζει και κάνει στα ψέμματα οτι κάνει διάλογο μαζί του (με το βίντεο της προηγούμενης μέρας). Πέραν του γέλιου που έριξα, νομίζω οτι το ροδιοτηλεοπτικό συμβούλιο πρέπει να παρέμβει και αν τον κ***********ι για τα καλά. Το καταλαβαίνω να ακολουθεί μια συγκεκριμένη πολιτική στην εκπομπή του (όλοι το κάνουν) αλλα δεν μπορεί να κάνει απατεωνιές και να περνάει τον κόσμο για μαλάκες. Δείτε και σχολιάστε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα ξεφτιλίκια του Γιώργου Αυτιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Δεν γινονται αυτα ρε πουστη μου! Χαχαχαχαχαχαχα!
kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Το είχα δει και εγώ στο ραδιο αρβύλα.Πολύ γελιο και για πολλές κλωτσιές ο Αυτιάς.
Επισκέπτης
Ρε φιλε δεν περναει τον κοσμο για μαλακα...απλα το κοινο του αυτια αποτελειται απο μαλακες,αυτο ειναι.Το καταλαβαίνω να ακολουθεί μια συγκεκριμένη πολιτική στην εκπομπή του (όλοι το κάνουν) αλλα δεν μπορεί να κάνει απατεωνιές και να περνάει τον κόσμο για μαλάκες.
Σοβαρα τωρα,εγω οταν πρωτοειδα το video μπερδευτηκα...δεν μπορεσα να ξεχωρισω την οριτζιναλ συνεντευξη απο την μαιμου...ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΜΑΙΜΟΥ.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
το βιντεο το εχω δει καποιες μερες...ειλικρινα δεν το πιστευα! ο ανθρωπος ξεφυγε τελειως.τον θεωρουσα ξεφτιλα αλλα μετα απο αυτο δεν υπαρχουν λογια.[size=10pt]το βιντεο φτιαχνει κοιλιακους[/size] αλλα κατα βαθος ειναι για κλαματα
Δεν είχα ιδέα.......
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
το ΕΣΡ εχει αρμοδιότητα μόνο να κόβει πρόστιμα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
καλα σε καταλαβα οτι εισαι δακτυλος του καμπουρακη...Που ειναι το ΕΣΡ ρε .Κοψτε τον παπαρα να αρχισουμε να ξεβρωμιζουμε απτα ξεφτυλικια.ποσο υποτιμιση πια. :S
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ναι και μετα το προστιμο ας επελθει και η καθηρξη σε μερικους να αρχισουμε να συνελχομαστε απο τα σαυτον τοπο.. σε ολους τους τομειςτο ΕΣΡ εχει αρμοδιότητα μόνο να κόβει πρόστιμα.
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ετσι λεμεεεεεεεε!!χαχαχαχκαλα σε καταλαβα οτι εισαι δακτυλος του καμπουρακη...
nikospireas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 81
- Πόντοι
- 3.945
ο αυτιας ηταν πολυ καλο παιδι! και ισως να μην υπαρχει αλλος δημοσιογραφος που να εχει δουλεψει τοσο πολυ οσο αυτος.μιλαμε για ξεκωλιασμα στη δουλεια οχι μαλακιες και αξιζε που ανεβηκε.τωρα πως καταντησε ετσι απο τοτε που εμπλεξε με τη tv δε μπορω να καταλαβω.κριμα το παληκαρι
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειναι παιδι του λαου...και τον χαλασε ο βερυκιος με τα μπερμπερι και τα κολωνακια του και τους καφεδες στο ντακαποο αυτιας ηταν πολυ καλο παιδι! και ισως να μην υπαρχει αλλος δημοσιογραφος που να εχει δουλεψει τοσο πολυ οσο αυτος.μιλαμε για ξεκωλιασμα στη δουλεια οχι μαλακιες και αξιζε που ανεβηκε.τωρα πως καταντησε ετσι απο τοτε που εμπλεξε με τη tv δε μπορω να καταλαβω.κριμα το παληκαρι