Δεν το πιστευω αυτο που ακουω για τη Τανια. Εγω το Χαλαρα απ αυτη το εμαθα οταν πρωτοπηγε και με πηρε τηλ να παω. Την ξερω πολλα χρονια κια απο δυο πριν μαγαζια που δουλευε.Λοιπον η Τανια το λιγοτερο που κανει ειναι πιπα και ξεσκουφωτη κιολας, το λιγοτερο επαναλαμβανω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα πιο ξέκωλα κωλόμπαρα της Αθήνας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zogler gr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 919
- Εμφανίσεις 445K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετσι ξερω και εγω εδω τα εκανε οταν ηταν στη Κατερινα που ηταν μικροτερη και ποιο αδυνατηΔεν το πιστευω αυτο που ακουω για τη Τανια. Εγω το Χαλαρα απ αυτη το εμαθα οταν πρωτοπηγε και με πηρε τηλ να παω. Την ξερω πολλα χρονια κια απο δυο πριν μαγαζια που δουλευε.Λοιπον η Τανια το λιγοτερο που κανει ειναι πιπα και ξεσκουφωτη κιολας, το λιγοτερο επαναλαμβανω
mlw
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Θυμάμαι συνάδελφοι nystre και lykos1072 ότι είχατε ξανά αναφερθεί στο θέμα πριν 2~3 μήνες από παραπλήσιο θρεντ. Παρόλα αυτά όταν τις προάλλες ζήτησα από την Τάνια το κατιτίς μου παραπάνω που γράφετε και εσείς, μου το απέκλεισε και μάλιστα έδειξε ενόχληση.Ετσι ξερω και εγω εδω τα εκανε οταν ηταν στη Κατερινα που ηταν μικροτερη και ποιο αδυνατη
Δεν υπαρχει περιπτωση, εκτος αν πηγαινεις μερες που εχουν δουλεια οποτε δεν την νοιαζει γιατι το μεροκαματο ειναι σιγουρο λογω του οτι ειναι και υπευθηνη του μαγαζιου,την επομενη φορα διωχτην και ζητα αλλη.Θυμάμαι συνάδελφοι nystre και lykos1072 ότι είχατε ξανά αναφερθεί στο θέμα πριν 2~3 μήνες από παραπλήσιο θρεντ. Παρόλα αυτά όταν τις προάλλες ζήτησα από την Τάνια το κατιτίς μου παραπάνω που γράφετε και εσείς, μου το απέκλεισε και μάλιστα έδειξε ενόχληση.
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Θα πάω...χαλαρά να δω,μάλλον Κυριακή...
Έλεγξε με κάποιο τρόπο πρώτα αν είναι ανοιχτό την Κυριακή (δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να σε διαφωτίσω επ' αυτού). Το λέω αυτό γιατί μερικά κολόμπαρα είναι κλειστά την Κυριακή το βράδυ.
ACE 21
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Θα πάω...χαλαρά να δω,μάλλον Κυριακή...
Τσέκαρε την Γιάννα από Μόσχα (υπάρχει και μια Ουκρανή Γιάννα) αν δουλεύει... πολλή καλή!
mlw
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Απ' όσο γνωρίζω το ΧΑΛΑΡΑ είναι ανοικτό όλες τις ημέρες.Έλεγξε με κάποιο τρόπο πρώτα αν είναι ανοιχτό την Κυριακή (δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να σε διαφωτίσω επ' αυτού). Το λέω αυτό γιατί μερικά κολόμπαρα είναι κλειστά την Κυριακή το βράδυ.
επισκεψη χθες βραδυ, οπως ακριβως τα περιγραφει ο συναδελφος και ακομα καλυτερα, 5 το ανδρικο 10 το απλο και 20 της καβαντζας (θελει λιγο προσοχη και σφιξιμο τα λουρια γιατι χανεται ο ελενχος στα ποτα ) γυναικες 5 ηλικια απο 45 εως 25 ,γυρω στις 10 ενισχυεται η βαρδια .ωραριο απο τις 5 το απογευμα και μετα .δυσκολο παρκινγ συνιστατε δικυκλοΕπισης ο ορισμος του ξεκωλου κωλομπαρου ειναι οπως κατεβαινεις τη Κηφισιας προς Αθηνα μετα τη πανορμου το δευτερο στενο δεξια (οδος Μικρομανης), απο ποιοτητα γυναικων μετριο αλλα ολες πηγαινουν στη καβαντζα και παιζουν αλλιως.
Τσέκαρε την Γιάννα από Μόσχα (υπάρχει και μια Ουκρανή Γιάννα) αν δουλεύει... πολλή καλή!
[/quote]
δεν δουλευει πια στο χαλαρα εχει παει επαρχια μαζι με τη φιλη της(ξανθια με 4αρι πρωην μασατζου στη σολωμου)θα γυρισει μετα το καλοκαιρι αλλα οχι στο χαλαρα
sexy_seven
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2005
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Άρα συνοψίζοντας:
[li]Χαλαρά, Περιστέρι[/li]
[li]Μύθος, Θεομήτορος[/li]
[li]Κατερίνα, Τροίας[/li]
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Άρα συνοψίζοντας:
Υπάρχει κανένα άλλο ?
[li]Χαλαρά, Περιστέρι[/li]
[li]Κατερίνα, Τροίας[/li]
Βουλή , Αμαλίας
deadlypoison
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3
- Πόντοι
- 10
Άρα συνοψίζοντας:
στον αγιο δημητριο? (μεταφραση : μπραχαμι)
ειναι αυτο?
[/list]
mlw
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Γιατί βρε φίλε Ταμια μας ξενερώνεις έτσι. Γουστάρουμε να πηγαίνουμε στα μπαρ και τα στριπ και δεν είμαστε τελειωμένοι όπως λες.
Εδώ μέσα γράφουμε όσοι μας αρέσουν αυτά και γουστάρουμε τη φάση τους.
Και μένα δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά δεν μπαίνω στα ποδοσφαιρικά φορουμ να λέω "Παιδιά μακρυά από τα γήπεδα γιατί δεν είναι ωραίο το ποδόσφαιρο"
Εδώ μέσα γράφουμε όσοι μας αρέσουν αυτά και γουστάρουμε τη φάση τους.
Και μένα δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά δεν μπαίνω στα ποδοσφαιρικά φορουμ να λέω "Παιδιά μακρυά από τα γήπεδα γιατί δεν είναι ωραίο το ποδόσφαιρο"
ACE 21
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Μετά από πρόσφατη επίσκεψη από Χαλαρά θέλω να επιβεβαιώσω 100% το φίλο ntyrse. Η Τάνια το λιγότερο που κάνει είναι πίπα ξεσκούφωτη και με 4 σφηνάκια των 20 κέρασμα σέρβιρε και μπριζόλα. Έχει και ένα απίστευτο 4άρι βυζί που σε στέλνει τελείως.Δεν το πιστευω αυτο που ακουω για τη Τανια. Εγω το Χαλαρα απ αυτη το εμαθα οταν πρωτοπηγε και με πηρε τηλ να παω. Την ξερω πολλα χρονια κια απο δυο πριν μαγαζια που δουλευε.Λοιπον η Τανια το λιγοτερο που κανει ειναι πιπα και ξεσκουφωτη κιολας, το λιγοτερο επαναλαμβανω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις