Νέα

Τα πιο βαθιά λαρύγγια της πιάτσας (deepthroat fuck)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulias20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaulias20

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους ειναι ενα θεμα για τα ποιο βαθια λαριγγια της πιατσας.προσωπικη εμπιρια NIKOl ,ΣΕΡΒΑ και ΝΑΤΑΛΙ απο τα κασανδρας εχωντας τιν γνωμη οτι η νικολ αντεχει πολυ δυνατο και βαθυ σφυροκοπιμα στο λαριγγι πνιγετε και συνεχιζει με δακρια μετα ι μαρια-σερβα οτι κανει μονι της δεν σικωνει πολλα ζορισματα αλλα ομως το παει καλα και μονη της και τελος κατα την γνωμη μου η ναταλι που δεν θα ξαναεπελεγα με τιποτα γτ περαν απο το μιξοπαρθενικο τσιμπουκι ειχε και ψηλοαξυριστο ποδι...περιμενω και αλλες εμπιριες-γνωμες απο εσας ειτε στουντιο ειτε call-girl-amaturia...

OP
OP
kaulias20

kaulias20

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω που το μετακινησατε στο σωστο σημειο!

Bastard

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
1
πλάκα πλάκα πέρα από μια τελειωμένη γκόμενα που είχα καμία επαγκελματία δεν βρήκα που να το έχει το άθλημα.....αυτές τις μέρες κατεβαίνω αθήνα.καμία από στούντιο για τελειώματα βαθειά στο λαιμό παίζει???αυτά είναι αλλά πολύ λίγες είναι μαστόρησες.... :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :grin:

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Οπως τα λες είναι. Πολύ λίγες είναι 'επαγγελματίες' στο είδος.
Εγω το ψάχνω πιο πολύ στα μασατζίδικα αλλά κι εκεί λίγες είναι που έχουν πάρει το πτυχίο.

nicale

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
26
Οπως τα λες είναι. Πολύ λίγες είναι 'επαγγελματίες' στο είδος.
Εγω το ψάχνω πιο πολύ στα μασατζίδικα αλλά κι εκεί λίγες είναι που έχουν πάρει το πτυχίο.

δλδ?? ποιες ειναι αυτες που πιστευεις οτι εχουν παρει πτυχιο???

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
μαριαννα στα κασσανδρας και αγνη στο θησεως 79

OP
OP
kaulias20

kaulias20

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εντοπισα και ενα τελειωμενο μπουρδελακι στο μεταξουριο που ειναι μια τιπισα αρκετα εμφανισιμη και το παει καλα...οχι μονο το deep αλλα και γενικα το σεξο-καρατε!

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
εντοπισα και ενα τελειωμενο μπουρδελακι στο μεταξουριο που ειναι μια τιπισα αρκετα εμφανισιμη και το παει καλα...οχι μονο το deep αλλα και γενικα το σεξο-καρατε!
Για λέγε που και τι

OP
OP
kaulias20

kaulias20

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αντριάννα απο κολωνου 11β στο υπογειο αν σε γουσταρει και λιγο ειναι πολυ καλη για ντελο!!!δουλευει μετα τις 11 το βραδυ νομιζω.παιδια σκεφτομαι να παρω αυριο την μαιρη για gagging throat καταστασεις ξερετε κατι εχετε κατι αλλο να μου προτινετε σε call masaz i studio?

player28

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
0
ποια ειναι τα πιο βαθεια λαριγια στην φυλης αυτη την εποχη? οποιος ξερει ας γραψει

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
ποια ειναι τα πιο βαθεια λαριγια στην φυλης αυτη την εποχη? οποιος ξερει ας γραψει
Άννα/ρουμάνα στο 71Β (ισόγειο), όμως εντωπίστικε να παίρνει και αράπηδες στο δωμάτιο, κάνει όμως αρκετά καλό deep.
Λάουρα/ρουμάνα από 92 δεξιά. Κάνει deep αλλά είναι ξεπετιάρα του κερατά
Τζένουλα/βουλγαρογύφτσσα Φυλής 92 αριστερά. Κάνει καλό deep αλλά θα σου γυρεύει εξτρά φράγκα για επί πλέον υπηρεσίες με αποτέλεσμα αν δεν είσαι θετικός στις προσδοκίες της να σε ξεπετάξει αμέσως ή εκτός άμα τη πλακώσεις στις φάπες και αλλάξει γνώμη. Έχω όμως και την εντύπωση ότι γαμιέται και ακάποτα.
Ντόρα/ρουμανογύφτισσα στη ρεμούνδου 21 και πρώην Φωκαίας 17 πάνω. Κάνει ακάποτο deep αλλά λέγεται ότι έχει παράσιμα πρώτης γραμμής
Με άλλα λόγια καλά deep αλλά με προβλήματα ασφάλειας.

player28

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
0
euxaristo file an kserei kai kaneis allo as grapsei edw

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
larson οταν λεσ παρασιμα πρωτησ γραμησ?
και ελεγα να παω σήμερα.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
larson οταν λεσ παρασιμα πρωτησ γραμησ?
και ελεγα να παω σήμερα.
Κοίτα, εγώ την πήρα 2 ή 3 φορές ακάποτα στο στόμα πριν περίπου 2 μήνες. Δε κόλλησα κάποιο παράσημο (αφροδίσιο), εδώ όμως λέγονται περίεργα πράγματα και δε ξέρω τι γίνεται ακριβώς. Πάντως μη πολυδιακινδυνεύεις με τα ακάποτα γιατί γίνεται χαμώς με τους αλλοδαπούς στα μπουρδέλα, τους μπαζοβγάζουν οι πουτάνες στα δωμάτια έτσι για πλάκα. Πρέπει να έχει πέσει πολύ ο τζίρος τους από εμάς και κάνουν όλες τις ακάποτες μαλακίες με τους ξένους

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Ο.κ δεν περνω καμια κοπελα απο την αγορα του sex ακαποτα.
Την Ντορα την εχω παρει 3-4 φορεσ και μου εκανε εντηποση  που πηγε ναμε φιλισει στο στόμα.
Την απεφιγα διακρητικα αλλα νομιζω οτι καποιοι δεν συχενονται.
Παντοσ εχεις δικιο μεγαλη προσοχη!

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τίποτα άλλο σε μεταμεσονύκτιο παίζει?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Τι παίζει αυτή την εποχή;

Lovesexywomens66

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Ποιες κοπελες που γνωριζετε μπορουν να θεωρηθουν πραγματικα βασιλισσες στο βαθυ λαρυγγι ανεξαρτητως μεγεθους ?

Stevedrake22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2022
Κριτικές
9
Like
660
Πόντοι
301
Neraida CG , Evelina CG σταμάτησε , Αλεξάνδρα στην Θεσς/κη σε στούντιο , ZIZEL σε στούντιο , Darina θησεως 365 , Natassa Θεσσαλονίκη Τσαρίνα studio

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom