Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.190
- Πόντοι
- 9.931
Ρε τύποι ξέρετε κανέναν που να πουλαει καλο Παστό; Ολο κατι μετριότητες βρισκω.
Το καλύτερο το φτιάχνει ένας τύπος στο Δυρράχι κοντά στην Μεγαλόπολη σχετικά.Ρε τύποι ξέρετε κανέναν που να πουλαει καλο Παστό; Ολο κατι μετριότητες βρισκω.
Πρέπει να ανοίξει και θέμα για παστό στο σάιτ όπως είχα ανοίξει εγώ για μπιφτέκια κάποτεΡε τύποι ξέρετε κανέναν που να πουλαει καλο Παστό; Ολο κατι μετριότητες βρισκω.
Οι ρατσιστές είναι και χαζοί εντελώς.Μπαίνουμε σε όλες τις εθνικοτητες ώστε να μη χαρακτηριστουμε και ρατσιστές
Και γουρνοπούλα.Πρέπει να ανοίξει και θέμα για παστό στο σάιτ όπως είχα ανοίξει εγώ για μπιφτέκια κάποτε
Και ο Τσικακης φτιάχνει πολύ καληΚαι γουρνοπούλα.
Την καλύτερη να ξέρετε την έχει το κρεοπωλείο Δελής,στην παλιά ε.ο Τρίπολης-Σπάρτης.
Λουκούμι....
Ναι καλός,είχε κάποτε έναν που είχε καλή στον Άγιο Φλώρο,δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.Και ο Τσικακης φτιάχνει πολύ καλη
Γουρνοπουλα καλή μπορείς να βρεις σε αρκετά σημεία στην Μεσσηνια, ιδικά την καλοκαιρινή περίοδο που εχει τα φορτε της. Το δύσκολο είναι να βρεις καλό παστο και λουκανικα, εχουν ρίξει αρκετά την ποιότητα.Και γουρνοπούλα.
Την καλύτερη να ξέρετε την έχει το κρεοπωλείο Δελής,στην παλιά ε.ο Τρίπολης-Σπάρτης.
Λουκούμι....
Κοντα ειμαι, θα το τσεκαρω.Ναι καλός,είχε κάποτε έναν που είχε καλή στον Άγιο Φλώρο,δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.
Η πατρίδα της γουρνοπούλας είναι η Αρκαδία να ξέρεις.Γουρνοπουλα καλή μπορείς να βρεις σε αρκετά σημεία στην Μεσσηνια, ιδικά την καλοκαιρινή περίοδο που εχει τα φορτε της. Το δύσκολο είναι να βρεις καλό παστο και λουκανικα, εχουν ρίξει αρκετά την ποιότητα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοντα ειμαι, θα το τσεκαρω.
Τσακο ευχαριστίεςΗ πατρίδα της γουρνοπούλας είναι η Αρκαδία να ξέρεις.
Αμα είσαι Καλαμάτα πήγαινε Βατουριώνα να φας κρεατάκι σπέσιαλ.
Αν θες ψαράκι στο Ξημέρωμα στον Κουρκουτά.
Και μετά σβήσιμο με προφιτερόλ από Πραλίνα...
Με ευχαριστείς μετά....
Εσένα θα σε στείλω στην Ανω πόλη Κυπαρισσίας να φάς μια ολόκληρη γουρνοπούλα δικιά σου με τοπικό ταλαγάνι για να ισιώσεις.Τσακο ευχαριστίες
αφού ήξερες ότι μόνο συναντήσεις τέτοιου είδους γίνοντανΠρέπει νομίζω να κανονίσουμε μια συνάντηση όλοι οι Μεσσήνιοι του μπου γιατί θα έχουμε να πούμε πολλά
Κάποτε στέλνονταν pm για κλείσιμο ραντεβού θανάτου
Από ζαχαροπλαστεία προτείνω την απόλαυση στην Κρήτης γιατί ο πραλινας είναι πανάκριβοςΚαλό παστό έχει κ ο Οικονομάκος
Για συνάντηση όμως πρέπει να βρεθεί και ανάλογος χώρος... Αν αναλογιστούμε ότι οι απανταχού Μεσσήνιοι ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο, καταλαβαίνετε πόσοι μπουρδελιαρηδες έλκουν την καταγωγή τους από Μεσσηνία...
Δυστυχώς ο πραλινας (είναι και συναγωνιστής) έγινε πολύ εμπορικός και τα χάλασε τα γλυκά του.. πουρακια κ εκμέκ από μέλι γάλα, κοκακια από λαμπο και η απόλαυση γενικά έχει ποιοτικά γλυκά..
Για φαΐ όντως ο βατουριωνας είναι πολύ δυνατός (έχει δίπλα μποστάνι για τα απαραίτητα) όπως επίσης και το κατώφλι στη μαρίνα και για τους παραδοσιακούς ο πολίτης στη λαιίκων...
Για γουρνοπουλα ο Γιώργος στην Αθηνών
Ψάρι μόνο κουρκουτας, ότι άλλο σας πουν θα είναι ψέμα...
Άντε και καλή μας όρεξη!!
Αυτό ακριβώς προτείνω κι εγώ..Από ζαχαροπλαστεία προτείνω την απόλαυση στην Κρήτης γιατί ο πραλινας είναι πανάκριβος