You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tα μυστικά των Πορνοστάρ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xxxnnn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.407
- Πόντοι
- 27.261
πριιιιιιτςςςςςςς... σιγα μη σας μαθω τα μυστικα μου.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.915
- Πόντοι
- 6.946
Ο γνωστός και ωραίος, ως προς την ενημέρωση, anabolic Doc. Πληροφορίες από πρώτο χέρι, από αυτόν και ασθενείς του, όχι bro science και μαλακίες γυμναστηρίων .
Χρήστης και αυτός χρόνια, αναβολικών, με συμμετοχή σε αγώνες power lifting, τα τελευταία χρόνια αφοσιώθηκε να ενημερώνει για τους κινδύνους και ανεπιθύμητες συνέπειες των φαρμάκων, μπας και σώσει καμία ψυχή ή βοηθήσει κανένα να το ξανασκεφτεί πριν δοκιμάσει.
Δεν είδα όλο το βίντεο, δεν με αφορούν τα φάρμακα, αλλά από την λίστα στην αρχή, επικεντρώνεται ειδικά στα αναβολικά για πορνοστάρ, παρενέργειες γενικώς και μακροχρόνιες, μεγάλα χυσιματα, ψυχολογικά, κλ.π.
Χρήστης και αυτός χρόνια, αναβολικών, με συμμετοχή σε αγώνες power lifting, τα τελευταία χρόνια αφοσιώθηκε να ενημερώνει για τους κινδύνους και ανεπιθύμητες συνέπειες των φαρμάκων, μπας και σώσει καμία ψυχή ή βοηθήσει κανένα να το ξανασκεφτεί πριν δοκιμάσει.
Δεν είδα όλο το βίντεο, δεν με αφορούν τα φάρμακα, αλλά από την λίστα στην αρχή, επικεντρώνεται ειδικά στα αναβολικά για πορνοστάρ, παρενέργειες γενικώς και μακροχρόνιες, μεγάλα χυσιματα, ψυχολογικά, κλ.π.
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.250
- Πόντοι
- 456
κάπου είχε ανεβει ενα θρεντ με πρωτόκολλα για μεγάλη ποσόστητα χύσι, huge load αν μπορει να την βρει κάποιος ή να μας ενημερώσει
Προσωπικά μόνο ψευδάργυρο παίρνω από αυτό το πρωτόκολλο κ χύνω παρά πολύ..αρκετές φορές μου έχουν κάνει "κοπλιμέντο"
Παίρνεις κάθε μέρα ψευδάργυρο και αν ναι, ποια είναι η δοσολογία του; Με άδειο ή γεμάτο στομάχι, προ ή μετά φαγητού και πόσα χάπια; Ποια είναι η καλύτερη εταιρία στο συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής και πότε αναμένονται τα αποτελέσματα; Περιορίζονται μόνο στο χύσιμο ή και σε άλλα θέματα; Sorry αν σε ζάλισα με τις ερωτήσεις μου, απλά με ενδιαφέρει το αντικείμενο και θέλω να μάθω...
Προσωπικά μόνο ψευδάργυρο παίρνω από αυτό το πρωτόκολλο κ χύνω παρά πολύ..αρκετές φορές μου έχουν κάνει "κοπλιμέντο"
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
Εξαιρετικη δουλεια
xxxnnn
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2021
- Like
- 1.912
- Πόντοι
- 201
και πολύ μικρό είναι, μακάρι να είχαμε και άλλη πληροφορίαΡε τύποι βάλτε 1-2-3 ... θα κάτσουμε να δούμε 17 λεπτά βίντεο ? ούτε ισοβίτες
xxxnnn
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2021
- Like
- 1.912
- Πόντοι
- 201
Ψευδάργυρος καλός για καύλες . HCG, clomiphene, proviron κλπ για μεγάλα χυσίματα
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
Παίρνεις κάθε μέρα ψευδάργυρο;Παίρνεις κάθε μέρα ψευδάργυρο και αν ναι, ποια είναι η δοσολογία του; Με άδειο ή γεμάτο στομάχι, προ ή μετά φαγητού και πόσα χάπια; Ποια είναι η καλύτερη εταιρία στο συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής και πότε αναμένονται τα αποτελέσματα; Περιορίζονται μόνο στο χύσιμο ή και σε άλλα θέματα; Sorry αν σε ζάλισα με τις ερωτήσεις μου, απλά με ενδιαφέρει το αντικείμενο και θέλω να μάθω...
Μάθε να ακους το σώμα σου. Συνήθως νιώθεις πότε "θέλει" ο οργανισμός σου κάτι.
Αν δε νιώθεις: Κάθε τρίτη μέρα είναι σχετικά εντάξει.
Ποια είναι η δοσολογία του;
25 έως 50mg zinc την ημέρα.
Έχε υπόψη ότι ο ψευδάργυρος και ο χαλκός συνεργάζονται μαζί σαν ζευγάρι. Αν τροφοδοτείς το σώμα σου με ψευδάργυρο πρέπει να του δίνεις ανά τακτά διαστήματα και χαλκό, ειδάλλως η χορήγηση του zinc θα "αδειάσει" τα αποθέματα χαλκού που έχεις.
Με άδειο ή γεμάτο στομάχι, προ ή μετά φαγητού;
Λίγο πρίν ή μετά το φαγητό.
Ποια είναι η καλύτερη εταιρία στο συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής;
Ποια πρατήρια έχουν την καλύτερη βενζίνη; Ποια είναι η καλύτερη μαρμελάδα; Ποιο είναι το καλύτερο ελαιόλαδο, το κρητικό ή το πελοποννησιακό;;;
Δοκίμασε και δες!
Πότε αναμένονται τα αποτελέσματα;
Την επόμενη κιόλας μέρα.
Περιορίζονται μόνο στο χύσιμο ή και σε άλλα θέματα;
Η δράση του δεν περιορίζεται μόνο στο χύσιμο.
Ο ψευδάργυρος αυξάνει την σεξουαλική επιθυμία, παίζει σημαντικό ρόλο στην αύξηση της τεστοστερόνης και στην ανάπτυξη των μυών, αναστέλλει την αρωματάση (διαδικασία μετατροπής τεστοστερόνης σε οιστρογόνα).
Συντελέι στην απώλεια σωματικού λίπους και τέλος ομορφαίνει το δέρμα και τα μαλλιά σου.
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.536
- Πόντοι
- 456
Υποθέτω,καλύτερα να γινεται μετα απο ιατρικη επισκεψηΠαίρνεις κάθε μέρα ψευδάργυρο;
Μάθε να ακους το σώμα σου. Συνήθως νιώθεις πότε "θέλει" ο οργανισμός σου κάτι.
Αν δε νιώθεις: Κάθε τρίτη μέρα είναι σχετικά εντάξει.
Ποια είναι η δοσολογία του;
25 έως 50mg zinc την ημέρα.
Έχε υπόψη ότι ο ψευδάργυρος και ο χαλκός συνεργάζονται μαζί σαν ζευγάρι. Αν τροφοδοτείς το σώμα σου με ψευδάργυρο πρέπει να του δίνεις ανά τακτά διαστήματα και χαλκό, ειδάλλως η χορήγηση του zinc θα "αδειάσει" τα αποθέματα χαλκού που έχεις.
Με άδειο ή γεμάτο στομάχι, προ ή μετά φαγητού;
Λίγο πρίν ή μετά το φαγητό.
Ποια είναι η καλύτερη εταιρία στο συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής;
Ποια πρατήρια έχουν την καλύτερη βενζίνη; Ποια είναι η καλύτερη μαρμελάδα; Ποιο είναι το καλύτερο ελαιόλαδο, το κρητικό ή το πελοποννησιακό;;;
Δοκίμασε και δες!
Πότε αναμένονται τα αποτελέσματα;
Την επόμενη κιόλας μέρα.
Περιορίζονται μόνο στο χύσιμο ή και σε άλλα θέματα;
Η δράση του δεν περιορίζεται μόνο στο χύσιμο.
Ο ψευδάργυρος αυξάνει την σεξουαλική επιθυμία, παίζει σημαντικό ρόλο στην αύξηση της τεστοστερόνης και στην ανάπτυξη των μυών, αναστέλλει την αρωματάση (διαδικασία μετατροπής τεστοστερόνης σε οιστρογόνα).
Συντελέι στην απώλεια σωματικού λίπους και τέλος ομορφαίνει το δέρμα και τα μαλλιά σου.
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
Που και που καλο ειναι να γινεται εξεταση αιματοςΥποθέτω,καλύτερα να γινεται μετα απο ιατρικη επισκεψη
Διαγραμμένο μέλος 160281
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2015
- Like
- 565
- Πόντοι
- 81
Ρε παιδιά ψευδάργυρος είναι δεν είναι τεστοστερόνη.
Αν θέλετε να κάνετε τεστ, πηγαίντε φάτε μύδια και δείτε την επόμενη μέρα πόσο θα χύσετε. Τα μύδια είναι η πιο πλούσια τροφή σε ψευδάργυρο.
Αν θέλετε να κάνετε τεστ, πηγαίντε φάτε μύδια και δείτε την επόμενη μέρα πόσο θα χύσετε. Τα μύδια είναι η πιο πλούσια τροφή σε ψευδάργυρο.
βοηθαει ο ψευδαργυροσ στισ καυλεσ?Να και ο δικός μας Πορνοστάρ . Δεν τον έχω θαυμάσει . Είναι σκληρός; ξεμπαζώνει δυνατά;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 110
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις