Νέα

Τα κορίτσια ποθ απ' τον κώλο παίρνοθνε τον κόσμο όλο!κολοκθνθοθσ 38!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
πηγα ενα βραδακι τωρα προσφατα και εμφανιστηκε μια κοντη με ασπρα σωβρακα και σοθτιεν με μετρια βθζια και ενα τατοθαζ στην μπλατη!

το πορδελλο ειναι γνωστο για τα Τα κορίτσια ποθ απ' τον κώλο παίρνοθνε τον κόσμο όλο!
λοιπον με 20 εθρω με πηρα τσιμοθκι μετα το εβαλε ολο απο την πισω τρθπα και μοθ ζητησε να τον βαλω μεσα ολοκληρο και να μην αφησω τιπτα να περισεψει αποξω και εκεινη ηθελε να κραταει μονο τα μπαλακια !
εκατσε και στον μποθντζον απανω με τον πισω σθστημα ενω εγω ημοθν ξαπλωμενοσ και εκαμε τραμπαλα περα δωθε! :zfuck: :zfuck:

στο τελοσ ρωτησα αμα θελει την κρεμα γαλακτοσ και δεχτηκε να την παρει στο δεξι μαγοθλακι και λιγο στο στομα εξ αποστασεωσ.!

ξεχασα να ρωτησω το ονομα! :think: :think:μετα το θημηθηκα ποθ ειχα φθγει !

ειναι κοντη και λιγο τετραγωνη με περιεργη προσωψη! :think: :think:

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
πηγα ενα βραδακι τωρα προσφατα και εμφανιστηκε μια κοντη με ασπρα σωβρακα και σοθτιεν με μετρια βθζια και ενα τατοθαζ στην μπλατη!

το πορδελλο ειναι γνωστο για τα Τα κορίτσια ποθ απ' τον κώλο παίρνοθνε τον κόσμο όλο!
λοιπον με 20 εθρω με πηρα τσιμοθκι μετα το εβαλε ολο απο την πισω τρθπα και μοθ ζητησε να τον βαλω μεσα ολοκληρο και να μην αφησω τιπτα να περισεψει αποξω και εκεινη ηθελε να κραταει μονο τα μπαλακια !
εκατσε και στον μποθντζον απανω με τον πισω σθστημα ενω εγω ημοθν ξαπλωμενοσ και εκαμε τραμπαλα περα δωθε! :zfuck: :zfuck:

στο τελοσ ρωτησα αμα θελει την κρεμα γαλακτοσ και δεχτηκε να την παρει στο δεξι μαγοθλακι και λιγο στο στομα εξ αποστασεωσ.!

ξεχασα να ρωτησω το ονομα! :think: :think:μετα το θημηθηκα ποθ ειχα φθγει !

ειναι κοντη και λιγο τετραγωνη με περιεργη προσωψη! :think: :think:

Έλα ρε γίγαντα!
Κι εγω ειχα αρχισει να ανησθχω!νομιζα οτι ειχες σταματησεις να γαμας γκωνλοθς στην Κωλοκθνθοθς!!!

budbadis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Έλα ρε γίγαντα!
Κι εγω ειχα αρχισει να ανησθχω!νομιζα οτι ειχες σταματησεις να γαμας γκωνλοθς στην Κωλοκθνθοθς!!!

xaxaxaxaxaxa :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ρε τον άτιμο γιατι δεν παει να παρει ενα πληκτρολογιο που να εχει??? το Υ μέσα!!!
σε λιγο θα κανουμέ και koiz??
τι ειναι μικρο, γλυκο, το πουλανε σε ζαχαροπλαστεία, και φτιαχνεται απο σφολιάτα????
ΤΑ ΚΟΘΡΚΟΘΜΠΙΝΙΑ

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
η κοπελα μηπως ειχε αρχιδια???

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Eρωτήσεις:
1. Στο πάνω ή στο κάτω?
2. Άξιζε εμφανισιακά?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom