Νέα

Τα κατάφερα βρήκα κοπέλα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Danky88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 749
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.207
Πόντοι
201
μετα απο 2 χρονια μπακουριασης τα καταφερα , μιλαω καθημερινα και θα βγω με μια ομορφη κοπελα(27χρ) μετα απο δικια της παροτρινση την κυριακη για μπανιο , θελω να ευχαριστισω ολες τις πορνες αθλιες και μη που μου κρατησαν συντροφια ολο αυτο το διαστημα
χαιρετε αμιγκος ελπιζω να μην χρειαστη να ξαναμπω ποτε σε αυτο το σαι

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
μετα απο 2 χρονια μπακουριασης τα καταφερα , μιλαω καθημερινα και θα βγω με μια ομορφη κοπελα(27χρ) μετα απο δικια της παροτρινση την κυριακη για μπανιο , θελω να ευχαριστισω ολες τις πορνες αθλιες και μη που μου κρατησαν συντροφια ολο αυτο το διαστημα
τυπε να μη στο χαλασω, αλλα το "θα βγω για μπανιο" με το "βρηκα κοπελα" απεχουν ετη φωτος.

OP
OP
Danky88

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.207
Πόντοι
201

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216

Πολύ με συγκίνησες βρε "μπαγασα" άντε και καλό βόλι..........

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Καλημερα συναγωνιστη
Πρωτα απ ολα δε βρηκες κοπελα.
Εγινε κοπελα σου επειδη σου προτεινε να πατε για μπανιο;
Πως σου ακουγεται αυτο εσενα;
Εμενα μου φαινεται τερμα αφελες

Επισης να κοψεις τις πουτανες επειδη σε προσεξε 1 κοπελα;
Θες να πεις δηλαδη πως τοσο καιρο εμπαινες εδω επειδη ενοιωθες ξεχασμενος απο το γυναικειο φυλο;

Νοιωθω οτι αν δεν εισαι 15 ετων,εισαι τερμα απειρος με τις γυναικες(στο λεω χωρις ιχνος ειρωνιας)
Το μονο που θα πω ειναι κρατα μικρο καλαθι για τη συναντηση σου με την κοπελα.
Κοιτα να περασεις καλα και να εισαι ανετος.
Κι εχε απλα στο πισω μερος του μυαλου σου πως οτι και να γινει εσυ δε θα αλλαξεις τον τροπο που περνας καλα οποιος κι αν ειναι αυτος:ειτε τα μπουρδελα,ειτε οτιδηποτε αλλο.

OP
OP
Danky88

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.207
Πόντοι
201
Καλημερα συναγωνιστη
Πρωτα απ ολα δε βρηκες κοπελα.
Εγινε κοπελα σου επειδη σου προτεινε να πατε για μπανιο;
Πως σου ακουγεται αυτο εσενα;
Εμενα μου φαινεται τερμα αφελες

Επισης να κοψεις τις πουτανες επειδη σε προσεξε 1 κοπελα;
Θες να πεις δηλαδη πως τοσο καιρο εμπαινες εδω επειδη ενοιωθες ξεχασμενος απο το γυναικειο φυλο;

Νοιωθω οτι αν δεν εισαι 15 ετων,εισαι τερμα απειρος με τις γυναικες(στο λεω χωρις ιχνος ειρωνιας)
Το μονο που θα πω ειναι κρατα μικρο καλαθι για τη συναντηση σου με την κοπελα.
Κοιτα να περασεις καλα και να εισαι ανετος.
Κι εχε απλα στο πισω μερος του μυαλου σου πως οτι και να γινει εσυ δε θα αλλαξεις τον τροπο που περνας καλα οποιος κι αν ειναι αυτος:ειτε τα μπουρδελα,ειτε οτιδηποτε αλλο.
νταξ η αληθεια ειναι στα 28 μου μια σχεση 5 χρονια ειχα οποτε γενικα ναι ειμαι απειρος
οχι το λεω γιατι υπαρχουν κιαλα σημαδια πλην του " παω για μπανιο με μια γκομενα " απλα κανει μπαμ οτι για εκει παει

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
σε κανα δυο χρονακια τα ξαναλεμε παλι εδω... (μαζι με τα ψυχοφαρμακά σου) :upsidedown:

OP
OP
Danky88

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.207
Πόντοι
201
σε κανα δυο χρονακια τα ξαναλεμε παλι εδω... (μαζι με τα ψυχοφαρμακά σου) :upsidedown:
ετσι οπως ανεβαζουν τις τιμες σε κανα 2 χρονια θα εχει παει 160/ωρα με φακλανες με αποτελεσμα ολοι θα γαμανε παλι τις γυναικες τους

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

το τσιγαρο κoβεται , το bou ποτε !

καλα γαμησα τυπε ///και τα καρουλια μεσα :wanker:

εγω Κυριακη ειχα προταση απο την 28χρονη χωρισμενη μανουλα για πλατσα πλουτσα

...... και το ιδιο βραδυ επεσε :zfuck: χωρις να παμε για μπανιο !

ευτυχως εφαγε το παραμυθι οτι ειχα οικογενειακο τραπεζι,ετσι γλιτωσα τα εξοδα της παραλιας!:coffee:

σε αυτο βοηθησε και ο καιρος,που μεχρι Κυριακη πρωι θυμιζε φθινοπωρο :dancing:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ετσι οπως ανεβαζουν τις τιμες σε κανα 2 χρονια θα εχει παει 160/ωρα με φακλανες με αποτελεσμα ολοι θα γαμανε παλι τις γυναικες τους
θα το παζαρεψουμε κι αυτο, οταν ερθει η ωρα.... αυτο ομως που δεν παζαρευουμε και δεν κοστολογειται ειναι η ψυχικη μας υγεια... :sunglasses:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Τυπε μου αν δεν της τον σφυριξεις δεν βρηκες τιποτα οπως λενε και οι συναγωνιστες πιο πανω,μην ενθουσιαζεσαι ακομα.Σου ευχομαι καλη επιτυχια και...καλο βολι... :wink:

komarov

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2021
Like
1.297
Πόντοι
206
Φίλε ανέβασε και τίποτα εδώ από το μπανάκι σας και όχι μόνο μην είσαι μοναχοφαης

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Αδερφέ, είσαι σίγουρος πως την βρήκες αμοναχός σου???????????????????????
Μην προκύψει κανένας λόχος αγαπούληδες και μας επιστρέψεις......

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Μπάνιο ξέρεις τουλάχιστον; Γιατί αν το "ΘΑ παω για μπάνιο" είναι συνώνυμο του "βρήκα κοπέλα", τότε αυτό σημαίνει πως από γυναίκες δεν ξέρεις την τύφλα σου.

Υ.Γ.: Καλού κακού, μην βιαστείς να ξεκόψεις από τις πουτάνες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Τυπε, και εγώ για μπάνιο την πήγα πρώτο ραντεβού, Ραφήνα , για ένα στα γρήγορα, με βρήκε μικρό και αμαθο και μου κατσικωθηκε 40 χρόνια τώρα.:confused::confused::confused::s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom