Νέα

Τα φώτα σας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gordonas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 780
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gordonas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πρώτο ποστ αν και κοιτάω το φόρουμ από τότε που ήταν com.

Κλασσικό σκηνικό. Είμαστε 4 και θέλουμε 4 (κορίτσια) για τον ίδιο χώρο. Μάλλον 2ωρο. Μπορεί να παίξει τέτοιο σκηνικό με city tour? Έχετε να προτείνετε κάποιο πρακτορείο?

Έχω κάνει κάποιες κρούσεις ήδη. Ένα πρακτορείο μου είπε ΟΚ με μια επιβάρυνση 50€ ανά κορίτσι. Λογικό μου φάνηκε. Κάποια γνώμη?

Δεν είναι λίγα τα λεφτά (400Χ4=1.600 ευρώ) αλλά δεν κωλώνουμε εκεί. Το πρόβλημα είναι αν γίνεται ή μήπως μας στείλουν τίποτα μούφες ενώ έχουμε πει άλλες...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Τα δικά μου...

http://[URL unfurl="true"]www.tze.gr/POLYELAIOS.ARLETA/ant.no801p.jpg[/img[/URL]]

Βronze καί πορσελάνη.
Λίγο παλιό, θυμίζει το σπίτι του Δράκουλα αλλά κρατάει ακόμα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τον φωτισες........σορι για το  :d-spam:

OP
OP
G

gordonas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παίδες, βοηθήστε να μάθουμε και εμείς τίποτα. Αποκλείεται να μην ξέρει κάποιος κάτι.  :headbang:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Πρώτο ποστ αν και κοιτάω το φόρουμ από τότε που ήταν com.
Κλασσικό σκηνικό. Είμαστε 4 και θέλουμε 4 (κορίτσια) για τον ίδιο χώρο. Μάλλον 2ωρο. Μπορεί να παίξει τέτοιο σκηνικό με city tour? Έχετε να προτείνετε κάποιο πρακτορείο?
Έχω κάνει κάποιες κρούσεις ήδη. Ένα πρακτορείο μου είπε ΟΚ με μια επιβάρυνση 50€ ανά κορίτσι. Λογικό μου φάνηκε. Κάποια γνώμη?
Δεν είναι λίγα τα λεφτά (400Χ4=1.600 ευρώ) αλλά δεν κωλώνουμε εκεί. Το πρόβλημα είναι αν γίνεται ή μήπως μας στείλουν τίποτα μούφες ενώ έχουμε πει άλλες...
Φίλε δεν έχω προσωπική εμπειρία από αντίστοιχο εγχείρημα, αλλά αντικειμενικά οι πιθανότητες επιτυχίας είναι ελάχιστες... και αυτό γιατί :
(1) ελάχιστα πρακτορεία  CT έχουν ταυτόχρονα 4 κοπέλες στην Αθήνα, πόσο μάλλον να είναι και όλες ταυτόχρονα ελεύθερες (αν και όχι απίθανο)
(2) και να έχουν είναι απίθανο να είναι και οι 4 διαθέσιμες για κουαρτέτο, και δεν εννοώ λεσβιακό, απλά εννοώ να είναι διαθέσιμες για την φάση X4
(3) και να ισχύουν τα παραπάνω είναι απίθανο να είναι και οι 4 ωραίες
άρα ότι και να γίνει 1-4 μούφες θα τις φάτε στα σίγουρα.

Η μόνη λύση είναι να επιλέξεις από κοπέλες που ήδη έχετε πάρει και ξέρετε από πρώτο χέρι ότι σας αρέσουν.
Πριν πας στο Χ4 δες ότι παίζει καλά το Χ1 και συνεχίζεις  ;)
Τώρα ο συγχρονισμός είναι άλλη ιστορία...

Πάντως για τέτοια φάση δεν παίζει ρόλο τόσο η εμφάνιση όσο η διάθεσή τους και οι υπηρεσίες...
Κανείς σας δεν θα θυμάται μετά το πόσο κούκλες ήτανε, αλλά σίγουρα θα θυμάται τα κόλπα τους και τα πουλιά στον αέρα που πιάνανε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom