Νέα

Τα έπιπλα (κομοδίνα, πολυθρόνες κ.λπ), τα πεταμένα λεφτά και η οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boobmaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Διαβάζω όλα αυτά τα χρόνια (από την εποχή του παλιού bourdela.com, πριν το bourdela.tv) δεκάδες κακές κριτικές είτε για μπουρδέλα, είτε για studio, είτε για μαζατζίδικα, είτε για CT, είτε για call girls. Συμπέρασμα: το αν τα λεφτά σου θα είναι πεταμένα ή όχι, δεν έχει να κάνει με το αν είσαι μπουρδελάκιας, στουντιάκιας, μασαζάκιας, σιτιτουράκιας ή κολγκερλάκιας. Εξαιρούνται λίγες ανεξάρτητες, αλλά όχι όλες. Έχω πάει σε μπουρδέλο του 20άρικου και η τύπισσα τα έδωσε όλα και έχω πάει και σε μασατζίδικο του 60άρικου (+20) και έκλαψα και την ώρα μου και τα Ευρώ μου. Με αυτή λοιπόν τη λογική, ακόμα και τα μπουρδέλα του 15άρικου μπορεί να είναι ακριβά, αν οι εργαζόμενες στα διάφορα ιδρύματα δεν προσφέρουν αυτό που λέμε VFM (value for money). Και πώς θα στο προσφέρουν, φίλε συναγωνιστή, όταν οι 8 στις 10 (για να μην πω παραπάνω) το κάνουν είτε από ανάγκη (και υπάρχουν πολλών ειδών ανάγκες), είτε επειδή είναι υποχρεωμένες από τους από πάνω;

Γιατί οι κορασίδες (και milf) που φχαριστιούνται αυτό που κάνουν (και μάλλον θα πηδιόντουσαν καθημερινά με κάθε τρόπο ακόμα και χωρίς πληρωμή) φαίνονται και εισπράττουν σταθερά καλές κριτικές. Οι άλλες, είτε το κάνουν αγγαρεία και φαίνεται, είτε το κάνουν χωρίς να θέλουν και φαίνεται επίσης (τραβιούνται, αρχίζουν τα 'μη εδώ' και 'μη εκεί', πίπα κάνουν στην άκρη του εργαλείου μόνο, το παίζουν ντίβες κ.λπ. όπου τέλος πάντων τους έρθει) και φυσικά τρώνε μαύρο. Από όλους; Και βέβαια, όχι. Όχι επειδή συμπεριφέρθηκαν διαφορετικά σε αυτούς που δεν τις μαυρίζουν, αλλά επειδή οι κατακαημένοι αυτοί είτε γυναίκα πηδάνε, είτε τρανς, είτε γκέι, είτε μπουκάλι, είτε τη χούφτα τους, είναι το ίδιο και περνάνε το ίδιο καλά (τους περισσότερους τους αναγνωρίζει κανένας αμέσως, επειδή γράφουν κριτικές που είναι-δεν είναι 4 γραμμές.. δεν είπα να γράψεις την Ιλιάδα και την Οδύσσεια μαζί, αλλά όχι και 4 γραμμές).

Έχω διαβάσει σε πολλές πραγματικές καλές κριτικές και που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία, ότι "αξίζει για παραπάνω" ή "τιμάει το κάθε Ευρώ". Που σημαίνει ότι κρίση-ξεκρίση, αν ο άλλος μένει ευχαριστημένος, και 5 και 10 και 20 Ευρώ παραπάνω να του ζητήσεις κύριε/α ιδιοκτήτη/τρια μου, θα σου τα δώσει αν η κοπέλα που έχεις στο μαγαζί σου "την ιδρώνει τη φανέλα". Αλλά για να την "ιδρώνει τη φανέλα" πρέπει να της αρέσει αυτό που κάνει. Αν το κάνει από ανάγκη ή επειδή φοβάται μην φάει κανένα βρωμόξυλο (άρα θα το το κάνει αγγαρεία είτε μας/σου αρέσει, είτε όχι), και 15 και 10 ευρώ να μου πεις για το απλό πρόγραμμα, πάλι πολλά θα είναι και θα περιμένεις να περάσει κανένας κατακαημένος από αυτούς που ότι και να πηδάνε είναι το ίδιο ή κανένας μαυριδερός μοσχομυριστός τύπος (από αυτούς που ευχαριστούν τον Αλλάχ που κονόμησαν οι συγκάτοικοί τους επειδή τους έτυχε μεροκάματο και δε χρειάστηκε να κάνουν αυτοί τις γυναίκες)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φιλε αυτη ειναι μια διαπιστωση που την εχει καθενας μας στο μυαλο του

εγω για τις καλες κριτικες κραταω μια πισινη απο δω μεχρι τα σουρμενα

OP
OP
B

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε Nikos, το είπαμε ότι οι καλές κριτικές είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα του τι καταλαβαίνει αυτός που γράφει. Είπαμε ότι πολλοί, και μοτοσακό να πηδάγανε, πάλι καλή κριτική θα έγραφαν...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Φίλε Nikos, το είπαμε ότι οι καλές κριτικές είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα του τι καταλαβαίνει αυτός που γράφει. Είπαμε ότι πολλοί, και μοτοσακό να πηδάγανε, πάλι καλή κριτική θα έγραφαν...
δε με εποιασες
μιλαω για την εγκυρωτητα των κριτικων ακομα και απο καποιους που εχουν αξιολογο αριθμο κριτηκων

OP
OP
B

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Κοίτα, ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις που υπονοείς, οι κριτικές δε θα είναι όλες σταθερά καλές. όλο και κάποια κακή κριτική θα σκάσει μύτη αργά ή γρήγορα...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Κοίτα, ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις που υπονοείς, οι κριτικές δε θα είναι όλες σταθερά καλές. όλο και κάποια κακή κριτική θα σκάσει μύτη αργά ή γρήγορα...
σαφως ρε φιλαρακι
ακουσα καποια πραματα οχι για το μπουρδελα αλλα για ενα αλλο μεγαλο σαιτ με εσκορτ για τις κριτικες και οχι οτι επεσα απο τα συνεφα αλλα εφρηξα
πραμα που με κανει να πιστευω οτι δουλευει και εδω τετοιο συστημα

OP
OP
B

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Σύμφωνοι. Το θέμα είναι να καταλάβουν οι ιδιοκτήτες, ότι αυτές που δεν πηδιούνται επειδή γουστάρουν, αλλά για άλλους λόγους, αναγκαστικά το κάνουν αγγαρεία και αυτό φαίνεται. Ε, ο άλλος θα τα δώσει μία, θα τα δώσει δύο, ε, άμα δε βλέπει προκοπή (και πώς να δει;) σιγά να μην τα δώσει και τρίτη... Και 10 Ευρώ να το πάει, αμα δε φχαριστιέσαι, κι αυτά πεταμένα λεφτά είναι και δεν τα ξαναδίνεις.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Σύμφωνοι. Το θέμα είναι να καταλάβουν οι ιδιοκτήτες, ότι αυτές που δεν πηδιούνται επειδή γουστάρουν, αλλά για άλλους λόγους, αναγκαστικά το κάνουν αγγαρεία και αυτό φαίνεται. Ε, ο άλλος θα τα δώσει μία, θα τα δώσει δύο, ε, άμα δε βλέπει προκοπή (και πώς να δει;) σιγά να μην τα δώσει και τρίτη... Και 10 Ευρώ να το πάει, αμα δε φχαριστιέσαι, κι αυτά πεταμένα λεφτά είναι και δεν τα ξαναδίνεις.
προσεξε να δεις να στο πω πιο κυνικα οχι οτι συμφωνω για να δεις
αν πεις οτι υπαρχουν 100 πορνες για να ικανοποιησουν 200 τοτε θα εχεις και την επιλογη αφου βεβαια θα εχεις φαει τις φωλες σου

αν ομως ξεσκαρταρεις αυτες που λες τοτε θα μεινουν λιγες οι οποιες βασει της προσφορας-ζητησης θα γινουν χειροτερες απο τις πρωτες

λιγο μπακαλιστικος αλλα για να με ποιασεις

OP
OP
B

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
προσεξε να δεις να στο πω πιο κυνικα οχι οτι συμφωνω για να δεις
αν πεις οτι υπαρχουν 100 πορνες για να ικανοποιησουν 200 τοτε θα εχεις και την επιλογη αφου βεβαια θα εχεις φαει τις φωλες σου

αν ομως ξεσκαρταρεις αυτες που λες τοτε θα μεινουν λιγες οι οποιες βασει της προσφορας-ζητησης θα γινουν χειροτερες απο τις πρωτες

λιγο μπακαλιστικος αλλα για να με ποιασεις
Νομίζω ότι έχεις υπ' όψη σου αυτές που το κάνουν μόνο για λεφτά (όχι απαραίτητα από ανάγκη, αλλά πάντως όχι επειδή τους αρέσει να πηδιούνται κάθε μέρα και σε όλες τις στάσεις). Ναι, αυτές μπορεί και να γίνουν χειρότερες από τις πρώτες, όπως λες, μόνο που εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτές. Άσε που, και αυτές που λες εσύ (που τις λέμε σωστές επαγγελματίες) προσπαθούν να είναι σωστές σε αυτό που κάνουν, χωρίς όμως να τα δίνουν όλα. Άρα, και αυτές που πάνε για τα φράγκα μόνο, φαίνονται.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φιλαρακι  λεμε πανω κατω τα ιδια

OP
OP
B

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
φιλαρακι  λεμε πανω κατω τα ιδια
Πρόσεξε να δεις διαφορά:
Αυτές που το κάνουν αγγαρεία, θα κοιτάξουν να σε ξεπετάξουν πριν αρχίσει η τσα2 τα συνθηματικά. Οι σωστές επαγγελματίες, θα κάνουν καλά ότι κάνουν μέχρι να αρχίσουν τα συνθηματικά, άντε και κανα λεπτό μετά. Αυτές που γουστάρουν αυτό που κάνουν, γράφουν στα παλαιότερά τους τα συνθηματικά ή δεν έχουν συνθηματικά.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ναι φιλε μου το δεχομαι αυτο που λες

θα θελες καιτ αλλο εσυ ?
θα μπορουσε ρεαλιστικα να γινει κατι?

OP
OP
B

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
ναι φιλε μου το δεχομαι αυτο που λες

θα θελες καιτ αλλο εσυ ?
θα μπορουσε ρεαλιστικα να γινει κατι?
Κοίτα, έχει πέσει εμπάργκο παλιότερα σε μερικούς οίκους που το είχαν παραχέσει (άλλο αν οι ιδιοκτήτες έβαλαν μυαλό ή συνεχίζουν). Φαντάζομαι, ότι όσο κρατούσε το εμπάργκο οι δουλειές τους θα ήταν πεσμένες σε σχέση με τους διπλανούς οίκους. Άρα, ρεαλιστικά, όλο και κάτι μπορεί να γίνει, αρκεί να ξυπνήσουμε και λίγο..

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Κοίτα, έχει πέσει εμπάργκο παλιότερα σε μερικούς οίκους που το είχαν παραχέσει (άλλο αν οι ιδιοκτήτες έβαλαν μυαλό ή συνεχίζουν). Φαντάζομαι, ότι όσο κρατούσε το εμπάργκο οι δουλειές τους θα ήταν πεσμένες σε σχέση με τους διπλανούς οίκους. Άρα, ρεαλιστικά, όλο και κάτι μπορεί να γίνει, αρκεί να ξυπνήσουμε και λίγο..
δε με εποιασες
εγω βασικα ασχολουμε αποκλιεστικα με call girl αλλα πανω κατω τα ιδια ειναι
σου ειπα παρα πανω για μια ρεαλιστικη λυση
αυτη θεωρω οτι ειναι καλη σαν λυση και σαν προταση αλλα οχι ρεαλιστικη

OP
OP
B

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
δε με εποιασες
εγω βασικα ασχολουμε αποκλιεστικα με call girl αλλα πανω κατω τα ιδια ειναι
σου ειπα παρα πανω για μια ρεαλιστικη λυση
αυτη θεωρω οτι ειναι καλη σαν λυση και σαν προταση αλλα οχι ρεαλιστικη
Κοίτα, αφού έχει γίνει ήδη, είναι ρεαλιστική. Αν ήταν απλά μια πρόταση, τότε θα μπορούσες να πεις ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει αυτό, άρα η πρόταση δεν είναι ρεαλιστική.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Κοίτα, αφού έχει γίνει ήδη, είναι ρεαλιστική. Αν ήταν απλά μια πρόταση, τότε θα μπορούσες να πεις ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει αυτό, άρα η πρόταση δεν είναι ρεαλιστική.
κοιτα επειδη δε ξερω ακριβως τα σπιτια δε ξερω αυτο που λες οτι ειχε γινει
για πια περιδο μιλας ?πριν 2 χρονια ας πουμε η αρκετα παλια?

OP
OP
B

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Αν ψάξεις θα δεις ότι τα πιο παλιά από αυτά που ξέρω εγώ ξεκίνησαν από πέρσι το καλοκαίρι. Και είχαμε και άλλα που κράτησαν όλο το χειμώνα. Νομίζω υπάρχει ακόμα ένα που είχε σπάσει δοκιμαστικά για λίγες μέρες και συνεχίζεται ακόμα...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
δε ξερω μπορει να νε οπως λες

gastez