Νέα

Tα δικαιώματα των gay πρέπει επιτέλους κάποτε να ακουστούν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gayseven7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αυτα τα λενε οι Αντρες γιατροι , οι Αντρες ψυχολογοι και οι Αντρες ψυχιατροι

και τα αναιρουν (πουστικα βεβαια) οι πουστιδες γιατροι , οι πουστιδες ψυχολογοι και οι πουστηδες ψυχιατροι
Ενδεικτικά;;;

Γιατί ο μέσος επιστημονικός χώρος αναφέρει ότι η ομοφυλοφιλία είναι καθαρά ψυχολογικό κομμάτι.

Το 1970 περίπου το θεωρούσαν δε πρόβλημα-αρρώστεια.

Πιο παλιά ανωμαλεία.

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
[size=30pt]πουστρέλια αυτοκτονήστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε[/size]

πες τα ρε πυροκαυλε !!!! αντε γαμω τον ναντιθεο μου βραδιατικα και τα βρωμοπουστρακια

τραβατε ρε στο κοσμοφορουμ , εδω γαμαμε μουνια ρε

αισιχτιρ !!!!!

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
πες τα ρε πυροκαυλε !!!! αντε γαμω τον ναντιθεο μου βραδιατικα και τα βρωμοπουστρακια

αισιχτιρ !!!!!

έτσι μπράβο..εδώ το σαϊτ είναι για άντρες που θέλουνε μουνιά......αλλιώς πάρτε το Λίλα και τα τραβελάκια και φτιάξτε το

sygrou.tv  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :P

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

αισιχτιρ !!!!!

λεγεσαι πουτσαρας η πουσταρας? Μαλλον το δευτερο  :boobies: :boobies:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
Ενδεικτικά;;;

Γιατί ο μέσος επιστημονικός χώρος αναφέρει ότι η ομοφυλοφιλία είναι καθαρά ψυχολογικό κομμάτι.

Το 1970 περίπου το θεωρούσαν δε πρόβλημα-αρρώστεια.

Πιο παλιά ανωμαλεία.

ποιος μεσος ρε βλαμμενε  :jerking: :jerking: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:   που καθεστε και διαβαζετε τα δοκιμια του καθε βλακα ομοιου σας γιατρου το ζητο κραυγαζετε

αντε βλακες , η λεξη μεσος ειναι το 50%  ρε πουστρακο λες το 50%  των γιατρων να ειναι πουστρακια ....

...... αντε και τωρα ριξτο στην αρχαια ιστορια   .......... γνωστο το ποιηματακι σας πουσταρδελακια ... αντε στον κεαδα βλακακο....

Επισκέπτης
ποιος μεσος ρε βλαμμενε  :jerking: :jerking: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:   που καθεστε και διαβαζετε τα δοκιμια του καθε βλακα ομοιου σας γιατρου το ζητο κραυγαζετε

αντε βλακες , η λεξη μεσος ειναι το 50%  ρε πουστρακο λες το 50%  των γιατρων να ειναι πουστρακια ....

...... αντε και τωρα ριξτο στην αρχαια ιστορια   .......... γνωστο το ποιηματακι σας πουσταρδελακια ... αντε στον κεαδα βλακακο....
Ρε κόπανε θα μου πεις έναν γιατρό εκτός από τον Πλεύρη που λέει όσα υποστηρίζεις;;;

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

νεουδι κατα πρωτον ρωτα την μαμακα σου , αυτη ξερει πως με λενε

και καταδευτερον σταματα να σβηνεις οτι ποσταρεις ,δηλαδη σταματα να πουσταρεις πανηλιθιε  :jerking: :jerking:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
Ρε κόπανε θα μου πεις έναν γιατρό εκτός από τον Πλεύρη που λέει όσα υποστηρίζεις;;;

το υπολυπο 98% των γιατρων βλακακο  , το 1% ειναι ο πλευρης και το αλλο 1% ειναι ολοι οι υπολυποι πουστρογιατροι σας εκει στο στρουμφοχωριο σας

Επισκέπτης
το υπολυπο 98% των γιατρων βλακακο  , το 1% ειναι ο πλευρης και το αλλο 1% ειναι ολοι οι υπολυποι πουστρογιατροι σας εκει στο στρουμφοχωριο σας
Βιβλιογραφία,αποσπάσμα από το νετ,κάτι τελοσπάντων υπάρχει ή απλά επειδή το γράφεις έτσι είναι;;;

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
Βιβλιογραφία,αποσπάσμα από το νετ,κάτι τελοσπάντων υπάρχει ή απλά επειδή το γράφεις έτσι είναι;;;

ρε μαλακα , εγραψεις για το ΜΕΣΟ  , το μεσο ειναι το 50 % οποτε εγραψες μαλακεια
οποτε πουσταρδελινο σαλτα και γαμισου με κανενα λιλα βλακακο  :jerking:

οτι και να γραψω ρε πουστοτραγι δεν εχει σημασια. ΣΗΜΑΣΙΑ εχει οτι τα πουστρακια της φυσης ΔΕΝ ειναι ανωμαλια , βλακακο η φυση δεν κανει ποτε λαθος εαν εκανε δεν θα ειχε αναπτυχθει ο πλανητης

..... αντε βλαμενε τωρα κατσε και γραψε μου παραδειγματα γεννετικη ανωμαλιας για να ισχυριστεις το αντιθετο .....

βλακα φιμες λενε οτι ο κεαδας εχει wifi  οποτε πεφτοντας γραψεμας και ενα μυνημα για να ξερουμε οτι μειωθικε ο πλυθησμος με τα πουστοανδρικελα κατα ενα

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
.... ρε το μαλακισμενο ... ουτε φωνη ουτε ακρωαση , θα πηγε για κεαδα καρφοτος , θα αφησε και το λαπτοπ στην πριζα το μαλακισμενο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε μαλακα , εγραψεις για το ΜΕΣΟ  , το μεσο ειναι το 50 % οποτε εγραψες μαλακεια
οποτε πουσταρδελινο σαλτα και γαμισου με κανενα λιλα βλακακο  :jerking:

οτι και να γραψω ρε πουστοτραγι δεν εχει σημασια. ΣΗΜΑΣΙΑ εχει οτι τα πουστρακια της φυσης ΔΕΝ ειναι ανωμαλια , βλακακο η φυση δεν κανει ποτε λαθος εαν εκανε δεν θα ειχε αναπτυχθει ο πλανητης

..... αντε βλαμενε τωρα κατσε και γραψε μου παραδειγματα γεννετικη ανωμαλιας για να ισχυριστεις το αντιθετο .....

βλακα φιμες λενε οτι ο κεαδας εχει wifi  οποτε πεφτοντας γραψεμας και ενα μυνημα για να ξερουμε οτι μειωθικε ο πλυθησμος με τα πουστοανδρικελα κατα ενα
Είσαι ντιπ ούφο τελικά,οι υπόλοιποι το θεωρούνε εκ γεννετής πρόβλημα κ όχι ψυχολογικό!!!

Με τις ορμόνες που έχει γεννηθεί ο άνθρωπος αυτός δηλάδη!!!

Την θεωρία ότι η φύση δεν κάνει λάθη γάμα την γιατί όπου κ να κοιτάξεις(εσύ απλά στον καθρέπτη σου) το αντίθετο φαίνεται με βάση τα έργα της ανθρωπότητας!!!

Εκτός αν δεν κατατάξουμε τον άνθρωπο στα πλάσμα που δημιούργησε η φύση!!!

Τελικά ποιος ειδικός θεωρεί την ομοφυλοφιλία ανωμαλία;;;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Εχεις κανει καποια <<ερευνα>> πανω στο θεμα? Η απλως λες οτι μαλακια θες? Μαλλον το δευτερο

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
Είσαι ντιπ ούφο τελικά,οι υπόλοιποι το θεωρούνε εκ γεννετής πρόβλημα κ όχι ψυχολογικό!!!

όπου κ να κοιτάξεις(εσύ απλά στον καθρέπτη σου) το αντίθετο φαίνεται

τελικα μαλλον ειναι ανωμαλια να εχω πουτσα και να γαμαω  :jerking: :jerking: :jerking: ρε τι αλλο θα ακουσουμε απο τα πουσταρδελακια ρεεεεεεεεεεεε

Ντροπη σας ρε , αυτα τα τοπικ αυριο μεθαυριο θα τα διαβαζουν τα αμουστακα παιδαρελια και θα γελανε ρεεεεεεεεεεε

ποιοι "υπολυποι" ρε χαζοβιολη ?  ο μπαμπας και ο θειος σου που σε πειρανε παρτουζιτσα οταν ησουν πιτσιρικι ρε χαμενε ??? :uglystupid: :uglystupid:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
Εχεις κανει καποια <<ερευνα>> πανω στο θεμα? Η απλως λες οτι μαλακια θες? Μαλλον το δευτερο

εσυ ΛΙΤΣΑ τουμπεκι ψιλοκομενο κατσε . Σε εχω ταπωσει σε αλλο topic οποτε κανε μας την χαρη και μην πετιεσαι σαν την ξεμαλιασμενη πουτσα

Επισκέπτης
τελικα μαλλον ειναι ανωμαλια να εχω πουτσα και να γαμαω  :jerking: :jerking: :jerking: ρε τι αλλο θα ακουσουμε απο τα πουσταρδελακια ρεεεεεεεεεεεε

Ντροπη σας ρε , αυτα τα τοπικ αυριο μεθαυριο θα τα διαβαζουν τα αμουστακα παιδαρελια και θα γελανε ρεεεεεεεεεεε

ποιοι "υπολυποι" ρε χαζοβιολη ?  ο μπαμπας και ο θειος σου που σε πειρανε παρτουζιτσα οταν ησουν πιτσιρικι ρε χαμενε ??? :uglystupid: :uglystupid:
Ότι κάποια κατηγορία είναι πλειοψηφία κ κάποια μειοψηφία δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι ανώμαλος.

Πες μου ότι δεν κατάλαβες το ειδικοί που παρέλειψα....

Να φέρω νεράκι να σε ποτίσω αν είναι πριν συνεχίσουμε!!! :2funny:

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
5
Πόντοι
6
Ότι κάποια κατηγορία είναι πλειοψηφία κ κάποια μειοψηφία δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι ανώμαλος.

Πες μου ότι δεν κατάλαβες το ειδικοί που παρέλειψα....

Να φέρω νεράκι να σε ποτίσω αν είναι πριν συνεχίσουμε!!! :2funny:

θα μας πεις τωρα ποιος σε γαμησε πρωτος ? ο μπαμπας η ο θειος , ελα για πες μας , και αστα τα νερακια πουστρακο :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom