Νέα

Tα δικαιώματα των gay πρέπει επιτέλους κάποτε να ακουστούν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gayseven7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τα παιδια του πορνοπαπου.
4e3b99937ce1.jpg

ξαναεφυγα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Στα 15-18 ποσο θα τον επιρεασει το τι θα μας φερεις τον πατερα σου τον πουστη να μας κανει ντα?
τι κανει ο μπαμπας σου ακωμα τον παιρνει
Χαχα χαχα ο πατερας του γιωργου ειναι πουστης, ο πατερας του γιωργου ειναι πουστης
αμα κανει παρεα με τετοιους μαλακες καλα να παθει.

Επισκέπτης
αυτα να του τα πεις οταν θα γυρναει κλαμμενο απτο σχολειο επειδη το κοροιδευουν τα αλλα παιδακια.
τι μου λες τωρα??
οσο και να εξηγεις σε ενα παιδακι δεν θα καταλαβαινει. :-

κανεις λαθος. τα παιδια αντιλαμβανονται και καταλαβαινουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ , φτανει να τους τα εξηγησεις με τα καταλληλα λογια. Δεν εχουν ολοι ομως την ικανοτητα γι αυτο και αρκουμαστε να λεμε οτι τα παιδια δεν καταλαβαινουν.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Απλώς ο πατερούλης της παίζει να σηκώνει το σακάκι!Αυτή σαν καλή κορούλα βεβαίως πως να μην τον υπερασπιστεί;Τίποτα δεν είναι τυχαίο!Όλα από το σπίτι προέρχονται τελικά!
κλωνε μου, μη το παραγαμας και συ το θεμα οκ?

δε χρειαζεται να καταφευγεις σε προσωπικες βρισιες για να υπερασπιστεις το λογικο!

Επισκέπτης
Απλώς ο πατερούλης της παίζει να σηκώνει το σακάκι!Αυτή σαν καλή κορούλα βεβαίως πως να μην τον υπερασπιστεί;Τίποτα δεν είναι τυχαίο!Όλα από το σπίτι προέρχονται τελικά!

Ρε μαλακα παιδεραστη ολο σε θεματα με παιδια περιτριγυριζεις. Η μαλακια σου ειναι οτι κανεις μπαμ για το ποιος εισαι , οσα πανοφορια και ν ααλλαξεις. Ποσο μουνι εισαι που δεν εχεις το σθενος να πεις οτι εχεις να πεις με το κανονικο σου νικ. Σκεψου δλδ να μιλουσες και με ονοματεπωνυμο. Και τωρα που το σκεφτομαι δεν εισαι μουνι. Γιατι τοσα μουνια εδω περα εχουν μεγαλυτερα αρχιδια απο σενα και τα λενε στα ισια. Αμα θες να σου σφυριξω και ποιος εισαι στειλε πιεμ. Τριτη φορα που σε τσακωνω ρε ανωμαλε  και καταντησες κουραστικογελοιος.

Επισκέπτης
Ήρεμα μήτσο θα τρομάξεις τα παιδάκια :2funny:

Σε νοιαζουν πολυ τα παιδακια απ'οτι βλεπω. Και μετα λες για τους γκεηδες ρε πουστραδελι παιδεραστη. Οξω  ρε ανωμαλε , σε καταλαβαμε κιεσενα. Πανε να την κοψεις γιατι κινδυνευουν τ απαιδακια απο σενα ρε αρρωστε. Πιο αδερφαρα του ελεους απο τον πασδα πουστη εισαι. Και μου κανεις και τον ιεροκυρηκα οτι και καλα κοπτεσαι για την ψυχικη υγεια των παιδιων...ΣΙΧΑΜΑ!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
α δε σε πειραξε?

οκ συνεχισε ρε συ κλωνε...

και να με συγχωρειτε κιολλας που σας εκοψα το καβλαντισμα...
ποτε δε θεωρησα την λεξη γκευ βρισια...αυτο μου μαθανε απο το σπιτι μου.να σεβομαι.
και το κανω.με χαρα μαλιστα.
και τωρα συγγνωμη,παω γ ποτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom