Νέα

Tα δικαιώματα των gay πρέπει επιτέλους κάποτε να ακουστούν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gayseven7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
κοιταξτε αμα το παμε με το παραφυσιν και η υιοθεσια παραφυσιν ειναι.....και που ξερετε εσεις ποια ψυχικα ή σωματικα κουσουρια αναγνωριζει η φυση σε εναν ατεκνο και τον καθιστα ατεκνο για παραδειγμα.....

αν το παμε ετσι με νομους φυσικης επιλογης οποιος δεν κανει παιδια δεν επρεπε να υιοθετει κιολας διοτι απλα δεν ηταν γραφτο να κανει....η φυση ξερει καλυτερα προφανως.... :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αν δεν μπορείς να παίξεις μπάλα μην παίξεις.
Σταμάτα να πετάς όμως την μπάλα στην εξέδρα γιατί χαλάς την συζήτηση.
Άσε λοιπόν τις βλακειούλες περί κλώνων και απάντα επί του θέματος σε ότι ρωτήσαμε.
ειστε πολλοι; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
είσαι χαζή.
η κάθε κουράδα την έχει δει σερλοκ χολμ. :jerking:
δεν ηθελε κ πολυ μυαλο γουοτσον.

κοιταξτε αμα το παμε με το παραφυσιν και η υιοθεσια παραφυσιν ειναι.....και που ξερετε εσεις ποια ψυχικα ή σωματικα κουσουρια αναγνωριζει η φυση σε εναν ατεκνο και τον καθιστα ατεκνο για παραδειγμα.....

αν το παμε ετσι με νομους φυσικης επιλογης οποιος δεν κανει παιδια δεν επρεπε να υιοθετει κιολας διοτι απλα δεν ηταν γραφτο να κανει....η φυση ξερει καλυτερα προφανως.... :headbang:
αυτο θα λεγα...αλλα τα ειπες καλυτερα.
καναν αλλο κλωνο θα μου χρεωσετε?

ρε αντισθενη, τι σκατα γραφεις 95000μελη? γραψε ο μεμακος και κανας δυο αλλοι να εισαι μεσα ναουμε....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτα ειναι προτημισεις το θεμα ειναι τα παιδια
μπα?!αληθεια?αν οι γκευ ειναι ανωμαλλοι τοτε ειναι ολοι οσοι γαμανε κωλο γτ ειναι"παρα φυσιν"...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καναν αλλο κλωνο θα μου χρεωσετε?

ρε αντισθενη, τι σκατα γραφεις 95000μελη? γραψε ο μεμακος και κανας δυο αλλοι να εισαι μεσα ναουμε....
μεμακος τζι ελ και κανα δυο αβραμηδες..... :sunglasses:

ΥΓ μαλλον ο ζιρο ειναι και σου κανει πλακα..... :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
δεν ηθελε κ πολυ μυαλο γουοτσον.
αυτο θα λεγα...αλλα τα ειπες καλυτερα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπα?!αληθεια?αν οι γκευ ειναι ανωμαλλι τοτε ειναι ολοι οσοι γαμανε κωλο γτ ειναι"παρα φυσιν"...
κατα προεκταση ολοι ειναι ανωμαλοι γιατι ολοι εχουν ενα βιτσιο :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν μου εχεις πει ακωμα για την ψυχολογια του παιδιου και που και αν επιρεαζεται απο το αν γαμαω κωλο????

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
κατα προεκταση ολοι ειναι ανωμαλοι γιατι ολοι εχουν ενα βιτσιο :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν μου εχεις πει ακωμα για την ψυχολογια του παιδιου και που και αν επιρεαζεται απο το αν γαμαω κωλο????
το παιδι θελει απλα δυο νορμαλ ανθρωπους να το μεγαλωσουν.ειτε γαμανε απο τον κωλο-ειτε αν γαμαει ο μητσος την τασουλα ειτε ο γιωργος τον θρασυβουλα-ειτε οχι...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
προφανώς αν η γιαγιά σου αρχίσει στα γλωσσόφιλα την μάνα σου καμιά ώρα θα είναι απολύτως φυσιολογικό αφού όλοι σχεδόν δίνουμε γλωσσόφιλα.
κανεις οτι μπορεις γ να με πεισεις οτι εισαι ο μεμος?καλα το πας.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
το παιδι θελει απλα δυο νορμαλ ανθρωπους να το μεγαλωσουν.ειτε γαμανε απο τον κωλο-ειτε αν γαμαει ο μητσος την τασουλα ειτε ο γιωργος τον θρασυβουλα-ειτε οχι...
και οταν φτασει η ωρα να ρωτησει το παιδι απο που ερχονται τα παιδακια τι θα του πουνε?

απο το σουπερμαρκετ ή οτι τα φερνει ο πελαργος?

Επισκέπτης
Γιατι ειναι νορμαλ καποιος που του αρεσει να λαδωνει το κλυστρο και δεν ειναι καποιος που του αρεσει η κοκα για παραδειγμα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
και οταν φτασει η ωρα να ρωτησει το παιδι απο που ερχονται τα παιδακια τι θα του πουνε?

απο το σουπερμαρκετ ή οτι τα φερνει ο πελαργος?
την αληθεια...τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Γιατι ειναι νορμαλ καποιος που του αρεσει να λαδωνει το κλυστρο και δεν ειναι καποιος που του αρεσει η κοκα για παραδειγμα
ρε ζουζου...εισαι κ ευγενικος κ δε μπορω να βρισω!!!!!!!!με δουλευεις?????????????

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
την αληθεια...τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?
δεν εχει??

πως πιστευεις να αισθανθει το παιδακι, οταν μαθει οτι φυσιολογικα τα παιδακια γεννιουνται με μαμα και μπαμπα αλλα οτι το ιδιο ΔΕΝ το βλεπει αυτο στην ιδια του την οικογενεια?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εμεις ειμαστε το σαϊτ! παμε να διεκδικησουμε τα ποσοστα μας...

αχαχαχαχα
εχω χαλαρα ενα 25% του σερβερ.....δεχομαι και προτασεις συγχωνευσης για εξαγορα και αναληψη ΔΣ.....

υγ επι της ουσιας ειμαι αντιθετος για να σοβαρευτουμε με υιοθεσιες απο γκει ζευγαρια ....δεν θα το αναλυσω περαιτερω....παιρνω γραμμη απο το κομμα μου απλα.....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν εχει??

πως πιστευεις να αισθανθει το παιδακι, οταν μαθει οτι φυσιολογικα τα παιδακια γεννιουνται με μαμα και μπαμπα αλλα οτι το ιδιο ΔΕΝ το βλεπει αυτο στην ιδια του την οικογενεια?
το παιδακι που θα μαθει οτι ειναι υιοθετημενο πως θα νιωσει οταν μαθει οτι οι δυο φυσιολογικοι γονεις του το παρατησαν?
αλλα αντιστοιχα οι δυο ανωμαλοι γονεις του εδωσαν τα παντα και το μεγαλωσαν με αγαπη?

Επισκέπτης
ρε ζουζου...εισαι κ ευγενικος κ δε μπορω να βρισω!!!!!!!!με δουλευεις?????????????
Να σου πω ενα μιστικο Μπορει καποιος να ειναι χρηστης χωρις να ειναι πρεζακιας  :o :o
Βρισε αν σου κανει κεφι δεν παρεξιγω απλα απαντησε μου για την ψυχολογια τοθ παιδιου και τα τραυματα που θα φερει (εκτως απο αυτα που ηδη εχει)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Να σου πω ενα μιστικο Μπορει καποιος να ειναι χρηστης χωρις να ειναι πρεζακιας   :o :o
Βρισε αν σου κανει κεφι δεν παρεξιγω απλα απαντησε μου για την ψυχολογια τοθ παιδιου και τα τραυματα που θα φερει (εκτως απο αυτα που ηδη εχει)
το παιδακι που θα μαθει οτι ειναι υιοθετημενο πως θα νιωσει οταν μαθει οτι οι δυο φυσιολογικοι γονεις του το παρατησαν?
αλλα αντιστοιχα οι δυο ανωμαλοι γονεις του εδωσαν τα παντα και το μεγαλωσαν με αγαπη?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Να σου πω ενα μιστικο Μπορει καποιος να ειναι χρηστης χωρις να ειναι πρεζακιας   :o :o
και οχι...δε θα σε βρισω...παροτι με βγαζεις απο τα ρουχα μου εισαι ευγενεστατος... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom