Νέα

Tα δικαιώματα των gay πρέπει επιτέλους κάποτε να ακουστούν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gayseven7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αν τυχον χωρισει το γκευ ζευγαρι θα γινει κομπος ο δικαστης να βγαλει επιμελεια παιδιου  :boobies:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αν τυχον χωρισει το γκευ ζευγαρι θα γινει κομπος ο δικαστης να βγαλει επιμελεια παιδιου  :boobies:

όπως θα έπρεπε να γίνεται και με τα στρέιτ ζευγάρια, όχι να τα δίνει τα παιδιά στη μάνα με συνοπτικές διαδικασίες.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
όπως θα έπρεπε να γίνεται και με τα στρέιτ ζευγάρια, όχι να τα δίνει τα παιδιά στη μάνα με συνοπτικές διαδικασίες.
σωστο!!

και βεβαια ουτε παντα να εγκρινεται διατροφη στη μανα ακομη και αν αυτη ευθυνεται για τη διαλυση του γαμου ;)

αυτα σας εχουνε χαλασει εδω περα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

οκ να λεμε τα πραματα με το ονομα τους.
1. ελαχιστοι στατιστικα ειναι οι αντρες που θα θελανε πληρη επιμελεια παιδιων, ειδικα αν ειναι παραπανω απο ενα. τεραστιο μαρκουτσι. ειναι ωραια να φερνεις γκομενες να γαμεις ξανα εργενης, να ξερεις οτι τα παιδακια ειναι φυλαγμενα μια χαρα και πεταγεσαι οποτε γουσταρεις να τα δεις η να τα παρεις να τα παιξεις.
2. οι διατροφες που εκδικαζονται στα ελληνικα δικαστηρια ειναι για το πουτσο. Αν μαλιστα γραψει και σταρχιδια του το δικαστηριο και δε δινει δεκαρα ή δινει οποτε του καβλωσει τραβα βρασε ρυζι να βγαλεις ακρη.

εν ολιγοις, αν ειναι σωστο το γυναικακι και δεν ειναι καμια καργιολα, τον εχει πιει συνοπτικα με ροκανιδια και δε μπορει και να βηξει.

Επισκέπτης
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα ρε παιδια. Ποια υιοθεσια? Οι επιλογες του καθενος ειναι σεβαστες αλλα ολα εχουν και τα ορια τους. Αν καποιος απο εσας εχει παιδι θα με καταλαβει τι θα πει οταν σε ενα παρτυ γνωρισει τον κωστα και τον μιτσο ως γωνεις του φιλου του γιου του. Παρακαλω μην κολησετε στο ρατσιστικο της φρασης αλλα πειτε μου ποσοι θα αφηναν τον εφηβο γιο τους να κοιμηθει στο σπιτι του φιλου που οι γωνεις ειναι γκει η ναρκωμανοις η ....???

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

όποιος έχεις χρόνο,κατεβάζει και βλέπει τι εστί "οικογένεια"

edit:O σεναριογράφος-σκηνοθέτης είναι gay(ομοφοβικοί και λοιποί ελληναράδες "οικογενειάρχες" ΠΡΟΣΟΧΗ  ;) )
η πολυ παρεα με το ΠαΠακι σε χαλασε και σενα μου φαινεται.... ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
οκ να λεμε τα πραματα με το ονομα τους.
1. ελαχιστοι στατιστικα ειναι οι αντρες που θα θελανε πληρη επιμελεια παιδιων, ειδικα αν ειναι παραπανω απο ενα. τεραστιο μαρκουτσι. ειναι ωραια να φερνεις γκομενες να γαμεις ξανα εργενης, να ξερεις οτι τα παιδακια ειναι φυλαγμενα μια χαρα και πεταγεσαι οποτε γουσταρεις να τα δεις η να τα παρεις να τα παιξεις.
2. οι διατροφες που εκδικαζονται στα ελληνικα δικαστηρια ειναι για το πουτσο. Αν μαλιστα γραψει και σταρχιδια του το δικαστηριο και δε δινει δεκαρα ή δινει οποτε του καβλωσει τραβα βρασε ρυζι να βγαλεις ακρη.

εν ολιγοις, αν ειναι σωστο το γυναικακι και δεν ειναι καμια καργιολα, τον εχει πιει συνοπτικα με ροκανιδια και δε μπορει και να βηξει.

σύμφωνοι.

αλλά όποιος δεν τα θέλει δεν τα διεκδικεί κιόλας, νομίζω (μάνα-πατέρας)  :think:
αν τα διεκδικούν, πρέπει να γίνεται κόμπος ο δικαστής

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σύμφωνοι.

αλλά όποιος δεν τα θέλει δεν τα διεκδικεί κιόλας, νομίζω (μάνα-πατέρας)  :think:
αν τα διεκδικούν, πρέπει να γίνεται κόμπος ο δικαστής

σκεψου να μη τα θελει κανενα απο τα δυο αντρακια

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σκεψου να μη τα θελει κανενα απο τα δυο αντρακια

ξαναπάμε πίσω στο ότι πρέπει να ξεπουπουλιάζουν τους υποψήφιους γονείς, τι άλλο να γίνει?

και όταν έγραφα το προηγούμενο ποστ σκεφτόμουν τι γίνεται αν δεν τα θέλει ούτε ο πατέρας ούτε η μάνα  :S

Επισκέπτης
1)Πάλι πιάνετε τις προσωπικές μου αδυναμίες για να κάνετε ισχυρότερα τα ποστ σας?Νιώθεις καλύτερα τώρα?Εάν ναι..πάσο

2)Δεν έχω όρεξη να παίζω με γκουγκλαρίσματα αλλά μιας και άρχισες...

Ολοι εμφανίζονται να έχουν γνώμη για το θέμα. Οχι μόνο όσοι δεν έχουν ιδέα από ψυχανάλυση και ψυχολογία- οι περισσότεροι μάλιστα είναι κατά της απόκτησης παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια- αλλά και πολλοί ειδικοί, που ακολουθούν κάποιες ιδιαίτερες σχολές, όπως αυτή του γνωστού γάλλου ψυχαναλυτή Jac Lacan,επίγονου τουFreud,όπου επισημαίνεται η συμβολική διάσταση της πατρικής λειτουργίας και η μεγάλη σημασία στην αναγνώριση της διαφοράς των φύλων, άρα και του πατέρα ως προς τη μητέρα. Ενα παιδί που θα μεγαλώσει με ομοφυλόφιλους γονείς, επισημαίνουν ερευ νητές όπως οιWinter, Νaouri, Μelman,δεν θα μπορέσει να έχει μια ξεκάθαρη αναπαράσταση για το πώς ήλθε στον κόσμο, δηλαδή μετά τη σεξουαλική συνάντηση ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Ετσι αργά ή γρήγορα θα βρεθεί σε σύγχυση με το να μη φαίνεται η ξεκάθαρα διαφορετική προέλευση της μητρικής και της πατρικής λειτουργίας. Επιπλέον η συγγένεια ως σήμερα δημιουργείται από τη διαφορά των φύλων και τη σεξουαλική τους συνεύρεση και βασίζεται σε αυτήν και η απαγόρευση της αιμομειξίας. Η διεκδίκηση των ομοφυλοφίλων να αποκτήσουν παιδί συνεπάγεται για τους ερευνητές αυτούς παραβίαση αυτών των πραγμάτων.

Οταν σηκωνεις το δαχτυλακι και ριχνεις αφορισμους δεξια κι αριστερα  , κανοντας δηλωσεις "τελεια και παυλα" ,να εισαι ετοιμη να κριθει και η δικια σου καμποουρα και τις μουνοκλαψες στο μεμα που τις χαφτει.  Τωρα οσον αφορα τις ερευνες του πουτσου που μας παραθετεις , μπαζουν απο παντου , αρα μη βιαζεσαι να εστερνιστεις οτιδηποτε κατεβαζει η κουτρα οποιουδηποτε ερευνητη και μαθε να σκεφτεσαι και λιγο μονη σου. Πολλα παιδια  στη σημμερινη κοινωνια  ΔΕΝ εχουν πατερα  η ΔΕΝ εχουν μητερα. Πολλα παιδια ΔΕΝ εχουν γονεις ...περιεργο σας φαινεται αυτο?  Αυτα τα παιδια κατα τη γνωμη σας δεν εχουν επιγνωση οτι γεννηθηκαν απο μουνι , η εχουν συγχισει τους ρολους? Τα παιδια που μεγαλωνουν σε ορφανοτροφια  πιστευουν οτι η γυναικα που τα προσεχει ειναι αμοιβαδα και αυτοδιαιρεθηκε?   Αν δεν μπορειται να κατανοησετε επιτελους το διαφορετικο , πειτε απλα δεν τυο καταλαβαινω. Ουτε εγω το καταλαβαινω πληρως. Αλλα μην μου κανετε τους υπερανω και σωστους χιππο-κριτς.

Επισκέπτης
ξαναπάμε πίσω στο ότι πρέπει να ξεπουπουλιάζουν τους υποψήφιους γονείς, τι άλλο να γίνει?

και όταν έγραφα το προηγούμενο ποστ σκεφτόμουν τι γίνεται αν δεν τα θέλει ούτε ο πατέρας ούτε η μάνα  :S
πως να κανεις γωνεις καποιους που εχουν μια ανομαλια γενετικη η μη ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ξαναπηγαινε πισω σε οτι ειπα. δε τα ξαναλεω.

Επισκέπτης
Γιατι πρεπει ενας γκει να εχει παραπανω δικαιοματα απο ενα στρειτ ζευζαρι με νοητικη καθηστερηση για παραδειγμα?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
αφηνοντας στην ακρη το κακογουστο χιουμορ, θελω να σε ρωτησω κατι...

Πολλα παιδια  στη σημμερινη κοινωνια  ΔΕΝ εχουν πατερα  η ΔΕΝ εχουν μητερα. Πολλα παιδια ΔΕΝ εχουν γονεις ...περιεργο σας φαινεται αυτο?  Αυτα τα παιδια κατα τη γνωμη σας δεν εχουν επιγνωση οτι γεννηθηκαν απο μουνι , η εχουν συγχισει τους ρολους? Τα παιδια που μεγαλωνουν σε ορφανοτροφια  πιστευουν οτι η γυναικα που τα προσεχει ειναι αμοιβαδα και αυτοδιαιρεθηκε?  

βεβαιως και υπαρχουν! οπως επισης βεβαιως και το μεγαλυτερο ποσοστο των ναρκομανων, εγκληματιων, ανωμαλων κλπ προερχεται απο τετοιου ειδους διαλυμενες οικογενειες!(και δεν το λεω εγω αυτο) Μηπως τελικα ειναι παραπανω απο σημαντικη η νορμαλ, φυσιολογικη οικογενειακη ζωη?

Αν δεν μπορειται να κατανοησετε επιτελους το διαφορετικο , πειτε απλα δεν τυο καταλαβαινω. Ουτε εγω το καταλαβαινω πληρως. Αλλα μην μου κανετε τους υπερανω και σωστους χιππο-κριτς.

και συ πρεπει να καταλαβεις επιτελους, οτι καθε τι το διαφορετικο δεν ειναι και απαραιτητα σωστο! Και μη μου το παιζετε ανοιχτομυαλοι και ψυχοπονιαρηδες, οταν ξερετε οτι στα ορφανοτροφεια και τις αναδοχες οικογενειες παιζει ο μεγαλυτερος ρατσισμος!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα ρε παιδια. Ποια υιοθεσια? Οι επιλογες του καθενος ειναι σεβαστες αλλα ολα εχουν και τα ορια τους. Αν καποιος απο εσας εχει παιδι θα με καταλαβει τι θα πει οταν σε ενα παρτυ γνωρισει τον κωστα και τον μιτσο ως γωνεις του φιλου του γιου του. Παρακαλω μην κολησετε στο ρατσιστικο της φρασης αλλα πειτε μου ποσοι θα αφηναν τον εφηβο γιο τους να κοιμηθει στο σπιτι του φιλου που οι γωνεις ειναι γκει η ναρκωμανοις η ....???
αν παντως γνωρισει ως γονεις του φιλου του παιδιου του την μαρια και την ελενη και ειναι τιποτα 30αρες καλοστεκουμενες
οχι μονο θα στειλει το γιο να κοιμηθει,θα θελει να παει κι αυτος μαζι!!!
:grin: :grin: :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τα συγκρινεις?????????????????? :headbang: :headbang: :headbang:

ροξυ: :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Γιατι πρεπει ενας γκει να εχει παραπανω δικαιοματα απο ενα στρειτ ζευζαρι με νοητικη καθηστερηση για παραδειγμα?
γτ το ζευγαρι με την νοητικη στερηση πιθανοτατα δεν ειναι σε θεση να αυτοεξυπηρετηθει οχι να μεγαλωσει παιδι.

Επισκέπτης
αν παντως γνωρισει ως γονεις του φιλου του παιδιου του την μαρια και την ελενη και ειναι τιποτα 30αρες καλοστεκουμενες
οχι μονο θα στειλει το γιο να κοιμηθει,θα θελει να παει κι αυτος μαζι!!!
:grin: :grin: :grin:
Και η μαμα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Λοιπον σοβαρα τωρα εσυ πως θα αντιδρουσες σε μια τετοια περιπτωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom