takisbisex
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Ξεκινάω αυτό το thread για να μοιραστούμε οι παλιοι τα τραβέλια που μας έμειναν χαραγμένα στη μνήμη παρόλα τα χρόνια που πέρασαν και βέβαια μιλάω για τη χρυσή κατ εμέ δεκαετία του 90, τότε που προσωπικά δεν είχα υποχρέωσεις και τα πράγματα ήταν πιο ανέμελα, και τα κορίτσια μόλις είχαν αρχίσει να ξεπροβάλλουν.. Λοιπόν εμένα μου έχουν μείνει στην μνήμη 2 κορίτσια η Κρίστυ που έβγαινε στο γνωστί σπίτι πίσω από το Δημαρχείο στην αθήνα ( που τώρα δεν περνάς ούτε με αυτοκίνητο), την οποία είχα πάρει ένα βράδυ , που δεν είχε κάποιο κορίτσι της προκοπής, για πλάκα, για το στρουμπουλό κολαράκι που είχε αλλά τελικά είχε περισσότερα προσόντα από αυτά που περίμενα και έγινα θαμώνας, γνωριστήκαμε και για δεν θυμάμαι πόσα λεφτά (αχ δραχμούλες που είσαστε) μπορεί να καθόμουνα και μία ώρα στο δωμάτιο, με μύησε κανονικά στο σεχ και γούσταρε, πάντα μου τράβαγε το χερί από τη ψωλί μου για να μη χύσω γρήγορα. Η Δεύτερη ήταν οι Τζένη που έβγαινε με ένα άσπρο αυτοκίνητο στην καβάλας και πάντα πηγαίναμε σπίτι της στα κάτω πατήσια και γινόταν το έλα να δεις...