You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα αστεία του troubaman
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 306K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.841
- Πόντοι
- 216
Έσκασε κυριακάτικοΤο είπα αυτό στην τσατσά ενός πορνείου και με πήραν στο ψιλό με την πουτάνα.
"Μήπως να σου κόψω και απόδειξη;"είπε η τσατσά
"Κάτσε να πάρω τηλέφωνο το λογιστή μου να ρωτήσω" της είπα
"Δε λες και στο λογιστή να έρθει για παρτουζα";πρόσθεσε η τσατσά
"Έλα Μήτσο τι κάνεις ρε;Είμαι σε ένα μπουρδέλο και με ρωτάνε τι απόδειξη να κόψουν...όοοχι ρε δεν είμαι σε ΔΟΥ σε οίκο ανοχής είμαι...πως είπες;...α ναι...οκ...
Παροχή Σεξουαλικών υπηρεσιών;θα γίνουμε ρόμπα ρε φίλε...δε θέλω να ξέρει η εφορία ότι πληρώνω για να γαμησω...
αααα...οκ... εντάξει"
Λοιπόν κυρά τσατσά θέλω να μου κόψεις μια απόδειξη που να λέει "ποτά και τρόφιμα"
"Τι λες αγόρι μου;" μου απάντησε απορημένη η τσατσά
Ναι αφού μου είπε ο λογιστής μου ότι θα τον πιείτε και θα τον φάτε ούτως ή άλλως,άρα...
"Πες στο λογιστή σου να έρθει αυτός να πιει και να φάει εδώ" είπε η τσατσά κι ο διάλογος έμεινε εκεί...πέρασα σιωπηλά στο δωμάτιο αλλά δεν πλήρωσα με κάρτα.
Δεν είχαν pos...
Πως θα δικαιολογήσω τώρα στην εφορία το φορολογικό μου ατόπημα να γαμησω επί πληρωμή και να μη δηλώσω αυτο μου το έξοδο;
Τι θα πω στο λογιστή μου;
Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.777
- Πόντοι
- 2.816
Μήπως να στείλουμε κανένα mail στην ΑΑΔΕ;
Κάθε χρόνο στο τσακ πιάνω το αφορολογητο... Άμα είχαν pos τα κορίτσια θα το έπιανα άνετα
Κάθε χρόνο στο τσακ πιάνω το αφορολογητο... Άμα είχαν pos τα κορίτσια θα το έπιανα άνετα
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.102
- Πόντοι
- 6.946
Η Ελλάδα ηγείται της 4ης βιομηχανικής επανάστασης.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.801
- Πόντοι
- 2.306
Ειπε ο Αδωνης θα βαλουν Μεταξουργειο στο «καλαθι του νοικοκυρη», θα γαμας με πενταευρο . Απλα αν θες να εχεις μειωμενο ΦΠΑ θα πρεπει να γαμας εξω απο το μπουρδελο, οχι μεσα.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.216
- Πόντοι
- 456
Τύποι άμα δε θέλετε μη με πιστεύετε αλλά εγώ έχω δει κλιμάκιο ΣΔΟΕ στα μπουρδέλα στη Θεσσαλονίκη.
Όλες γυναίκες.
Όλες γυναίκες.
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.334
- Πόντοι
- 1.446
Μύστη και συναγωνιστή Troubaman αν θες να πληρώνεις με καρτά μπορείς να πάς στο Golden Queens στο περιστέρι.Το είπα αυτό στην τσατσά ενός πορνείου και με πήραν στο ψιλό με την πουτάνα.
"Μήπως να σου κόψω και απόδειξη;"είπε η τσατσά
"Κάτσε να πάρω τηλέφωνο το λογιστή μου να ρωτήσω" της είπα
"Δε λες στο λογιστή σου να έρθει κι αυτός από εδώ για παρτουζα";πρόσθεσε η τσατσά
"Έλα Μήτσο τι κάνεις ρε;Είμαι σε ένα μπουρδέλο και με ρωτάνε τι απόδειξη να κόψουν...όοοχι ρε δεν είμαι σε ΔΟΥ σε οίκο ανοχής είμαι...πως είπες;...α ναι...οκ...
Παροχή Σεξουαλικών υπηρεσιών;θα γίνουμε ρόμπα ρε φίλε...δε θέλω να ξέρει η εφορία ότι πληρώνω για να γαμησω...
αααα...οκ... εντάξει"
Λοιπόν κυρά τσατσά θέλω να μου κόψεις μια απόδειξη που να λέει "ποτά και τρόφιμα"
"Τι λες αγόρι μου;" μου απάντησε απορημένη η τσατσά
Ναι αφού μου είπε ο λογιστής μου ότι θα τον πιείτε και θα τον φάτε ούτως ή άλλως,άρα...
"Πες στο λογιστή σου να έρθει αυτός να πιει και να φάει εδώ" είπε η τσατσά κι ο διάλογος έμεινε εκεί...πέρασα σιωπηλά στο δωμάτιο αλλά δεν πλήρωσα με κάρτα.
Δεν είχαν pos...
Πως θα δικαιολογήσω τώρα στην εφορία το φορολογικό μου ατόπημα να γαμησω επί πληρωμή και να μη δηλώσω αυτο μου το έξοδο;
Τι θα πω στο λογιστή μου;
Δεν πέφτει και πολυ πούτσα βέβαια αλλά νταξ
rodolfos2393
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 193
- Πόντοι
- 280
Ασε τις δικαιολογίες και μπες στις διαδικασίες!!! που λέει και ενας γνωστός τικ-τοκερ λογιστής
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 42
- Like
- 21.838
- Πόντοι
- 18.496
μηπως ηταν πουτανες ντυμενες εφοριακοι,για να τις γαμαμε κ να νιωθουμε οτι επιτελους καταφεραμε να γαμησουμε την εφορια ?χαχαΤύποι άμα δε θέλετε μη με πιστεύετε αλλά εγώ έχω δει κλιμάκιο ΣΔΟΕ στα μπουρδέλα στη Θεσσαλονίκη.
Όλες γυναίκες.
Bratan2024
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 916
- Πόντοι
- 81
Το θέμα που θίγεις είναι πολύ σοβαρή αφού η φοροδιαφυγή είναι δεκάδες δις τα χρόνο. Να δω σε λίγο καιρό που θα αναγκαστούν όλοι να έχουν pos και να δεχονται πληρωμή με κάρτα καθώς γίνεται υποχρεωτική παντού σιγά σιγά, τι θα κάνουν. Να δω τι θα κάνει ένας ηλεκτρολόγος και ένας υδραυλικός (τυχαία τα παραδείγματα δεν έχω κάτι με τους κλάδους αυτούς) από εκεί που δηλώνει 10 χιλιάρικα και παίρνει όλα τα επιδόματα και θα αναγκαστεί ξαφνικα να εμφανίσει τα πραγματικά εισοδήματα πολλων χιλιάδων ευρώ παραπάνω και να πληρώσει ανάλογο φόρο. Επιτέλους χρόνια το λέω η θα πληρώνουμε όλοι με κάρτα η όλοι μετρητά και θα δουλεύει η μαύρη οικονομία. Δεν γίνεται μερικοί να εμφανίζουν και το τελευταίο σεντ που πληρώνονται γιατί δεν μπορούν να κρύψουν τίποτα και άλλοι να δηλώνουν το 1/10 από αυτά που βγάζουν και να τους πληρώνει και το κράτος γιατί είναι στο όριο της φτώχιας!
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 93
- Like
- 19.705
- Πόντοι
- 26.236
Σωστός ως προς το θέμα φοροδιαφυγή αλλά η οριζόντια επιβολή της πληρωμής με κάρτα θα παραβιάσει το αναφαίρετο δικαίωμα στην ιδιωτικότητα. Δεν μπορεί καθένας που δουλεύει στην τράπεζα να έχει πρόσβαση στο που τρώω εγώ τα λεφτά μου. Πχ πουτάνες, sex shops κτλ. Επίσης δεν θα ήθελα, αν πχ είμαι διακοπές στην Κρήτη, να έχει πρόσβαση σε αυτή την πληροφορία ένας τραπεζικός υπάλληλος, βλέποντας την κάρτα μου να χρεώνεται σε ξενοδοχεία και beach bars και να βρω το σπίτι μου ανοιγμένο και κατεστραμμένο από τους ληστές συνεργούς. Μην πέφτετε στην παγίδα της αφαίρεσης των δικαιωμάτων μας προκειμένου να.....Το θέμα που θίγεις είναι πολύ σοβαρή αφού η φοροδιαφυγή είναι δεκάδες δις τα χρόνο. Να δω σε λίγο καιρό που θα αναγκαστούν όλοι να έχουν pos και να δεχονται πληρωμή με κάρτα καθώς γίνεται υποχρεωτική παντού σιγά σιγά, τι θα κάνουν. Να δω τι θα κάνει ένας ηλεκτρολόγος και ένας υδραυλικός (τυχαία τα παραδείγματα δεν έχω κάτι με τους κλάδους αυτούς) από εκεί που δηλώνει 10 χιλιάρικα και παίρνει όλα τα επιδόματα και θα αναγκαστεί ξαφνικα να εμφανίσει τα πραγματικά εισοδήματα πολλων χιλιάδων ευρώ παραπάνω και να πληρώσει ανάλογο φόρο. Επιτέλους χρόνια το λέω η θα πληρώνουμε όλοι με κάρτα η όλοι μετρητά και θα δουλεύει η μαύρη οικονομία. Δεν γίνεται μερικοί να εμφανίζουν και το τελευταίο σεντ που πληρώνονται γιατί δεν μπορούν να κρύψουν τίποτα και άλλοι να δηλώνουν το 1/10 από αυτά που βγάζουν και να τους πληρώνει και το κράτος γιατί είναι στο όριο της φτώχιας!
Τα δικαιώματα μας είναι ιερά και αδιαπραγμάτευτα. Αν θέλουν να καταπολεμήσουν την φοροδιαφυγή να το κάνουν μέσω της παιδείας, των σωστών και μαζικών ελέγχων, της επιβολής φυλάκισης για φοροφυγάδες. Ότι έκαναν τα προηγμένα κράτη πριν την εμφάνιση του ηλεκτρονικού χρήματος. Να δουλέψει δηλαδή επιτέλους αυτό το γαμημένο κράτος που το πληρώνουμε τόσα λεφτά και να αφήσουν τα δικαιώματα μας ήσυχα...
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.102
- Πόντοι
- 6.946
Τύπε, μήπως σου άφησαν καμιά κάρτα; Για ένα φίλο μου ρωτάω.Τύποι άμα δε θέλετε μη με πιστεύετε αλλά εγώ έχω δει κλιμάκιο ΣΔΟΕ στα μπουρδέλα στη Θεσσαλονίκη.
Όλες γυναίκες.
BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.843
- Πόντοι
- 456
Καλύτερο Κυριακάτικο ever!!!
Mpratan
Μέγας