Νέα

Τα ''Απαγορευμένα'' του Χάρρυ Κλυνν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Επιρρεπής
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Η ερώτηση απευθύνεται στους σχετικά ώριμους συναγωνιστές,καθώς ψάχνω για τα ''Απαγορευμένα'' του Χάρρυ Κλυνν,ένα live στις αρχές ’80 περίπου,στα χρόνια ανόδου και κυριαρχίας του ΠΑΣΟΚ και του Αν.Παπανδρέου.Κυκλοφόρησε μόνο σε κασέτα,και μου’χουν μείνει μόνο δύο ατάκες.
Στην πρώτη,αναφερόμενος στην κληρονομιά του γερο-Παπανδρέου (Γεωργίου) στον γιό του Ανδρέα,του είπε ''πρόσεξε παιδί μου πού θα βάζεις το πουλί σου,και πού την υπογραφή σου!'' Κι όταν ο Ανδρέας έκανε το συμβόλαιο με τον λαό,αντί να το υπογράψει,το... γάμησε! :2funny: :2funny:
Στη δεύτερη ατάκα απευθύνεται σ’έναν στο ακροατήριο,και του λέει ''γελάς τώρα μαλάκα έε,αλλά όταν στον βάζαν έσκουζες!''  :2funny: :2funny:
Ξέρω ότι οι πιθανότητες είναι μηδαμινές,αλλά όλα μπορούν να συμβούν!

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
81
Πόντοι
16
Η ερώτηση απευθύνεται στους σχετικά ώριμους συναγωνιστές,καθώς ψάχνω για τα ''Απαγορευμένα'' του Χάρρυ Κλυνν,ένα live στις αρχές ’80 περίπου,στα χρόνια ανόδου και κυριαρχίας του ΠΑΣΟΚ και του Αν.Παπανδρέου.Κυκλοφόρησε μόνο σε κασέτα,και μου’χουν μείνει μόνο δύο ατάκες.
Στην πρώτη,αναφερόμενος στην κληρονομιά του γερο-Παπανδρέου (Γεωργίου) στον γιό του Ανδρέα,του είπε ''πρόσεξε παιδί μου πού θα βάζεις το πουλί σου,και πού την υπογραφή σου!'' Κι όταν ο Ανδρέας έκανε το συμβόλαιο με τον λαό,αντί να το υπογράψει,το... γάμησε! :2funny: :2funny:
Στη δεύτερη ατάκα απευθύνεται σ’έναν στο ακροατήριο,και του λέει ''γελάς τώρα μαλάκα έε,αλλά όταν στον βάζαν έσκουζες!''  :2funny: :2funny:
Ξέρω ότι οι πιθανότητες είναι μηδαμινές,αλλά όλα μπορούν να συμβούν!
Ναι,σιγουρα καπου τα εχω σε mp3....!

cum gun

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
11
Πόντοι
1
Έχω όλη τη δισκογραφία του
Αν θυμάσαι τίτλο δίσκου μπορώ να σε βοηθήσω.
Σαν ονομασία "τα απαγορευμενα"  δεν έχω κατι.
Τον τίτλο πες μου και εδώ είμαι

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Ο Χάρρυ κλυνν το εχει ρίξει στην πολιτική θεματολογία τωρα

man38

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειναι δίσκος  ειναι μια ζωντανη ηχογραφηση εκει γύρω στο  80 κι εγω κάπου το  έχω. Τι θυμήθηκες ρε φιλε.

OP
OP
Ε

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Δεν ειναι δίσκος  ειναι μια ζωντανη ηχογραφηση εκει γύρω στο  80 κι εγω κάπου το  έχω. Τι θυμήθηκες ρε φιλε.
Διπλή κασέτα πρέπει να ήταν.Θα σου ήμουν ευγνώμων εάν έκανες τον κόπο και το έβρισκες!
Μιλώντας για Χάρρυ Κλυνν,πιστεύω ότι οι ''Πατάτες'' είναι μακράν το κορυφαίο έργο του σε σύλληψη,ενορχήστρωση κι εκτέλεση!
Ευχαριστώ!

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Βρε φίλε ειναι ευκολο,μπαινεις στο τουιτερ,βρισκεις τον χαρρυ,κι εχει ολη την δισκογραφια του εκεί.Δεν θες να μπεις τουιτερ,μπες στην retrodb,βαση δεδομενων για ολες τις ελληνικες παραγωγες.Και αν τελικα τιποτα απο αυτα δεν σου κανει,στειλε ενα mail στον χαρρυ,μπορει να στο στειλει και σε cd

mhtkaz

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
80
Πόντοι
0
H κασετα αυτη ηταν ζωντανη ηχογράφιση-προφανως λαθραια-απο τις ετησιες καλλιτεχνικες εκδηλωσεις του χωριου Βαμος στην Κρητη.Ηταν του 1983.Την εχω, αλλα εχει απομαγνητιστεί!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.364
Πόντοι
27.261

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος