Η ερώτηση απευθύνεται στους σχετικά ώριμους συναγωνιστές,καθώς ψάχνω για τα ''Απαγορευμένα'' του Χάρρυ Κλυνν,ένα live στις αρχές ’80 περίπου,στα χρόνια ανόδου και κυριαρχίας του ΠΑΣΟΚ και του Αν.Παπανδρέου.Κυκλοφόρησε μόνο σε κασέτα,και μου’χουν μείνει μόνο δύο ατάκες.
Στην πρώτη,αναφερόμενος στην κληρονομιά του γερο-Παπανδρέου (Γεωργίου) στον γιό του Ανδρέα,του είπε ''πρόσεξε παιδί μου πού θα βάζεις το πουλί σου,και πού την υπογραφή σου!'' Κι όταν ο Ανδρέας έκανε το συμβόλαιο με τον λαό,αντί να το υπογράψει,το... γάμησε!
Στη δεύτερη ατάκα απευθύνεται σ’έναν στο ακροατήριο,και του λέει ''γελάς τώρα μαλάκα έε,αλλά όταν στον βάζαν έσκουζες!''
Ξέρω ότι οι πιθανότητες είναι μηδαμινές,αλλά όλα μπορούν να συμβούν!
Στην πρώτη,αναφερόμενος στην κληρονομιά του γερο-Παπανδρέου (Γεωργίου) στον γιό του Ανδρέα,του είπε ''πρόσεξε παιδί μου πού θα βάζεις το πουλί σου,και πού την υπογραφή σου!'' Κι όταν ο Ανδρέας έκανε το συμβόλαιο με τον λαό,αντί να το υπογράψει,το... γάμησε!
Στη δεύτερη ατάκα απευθύνεται σ’έναν στο ακροατήριο,και του λέει ''γελάς τώρα μαλάκα έε,αλλά όταν στον βάζαν έσκουζες!''
Ξέρω ότι οι πιθανότητες είναι μηδαμινές,αλλά όλα μπορούν να συμβούν!