Νέα

Τα άλογα των αστυνομικών στην Αγγλία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χρηστος10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια εχω να κανω μια ερωτηση.. Τις κουραδες απο τα αλογα των αστυνομικων στην αγγλια ποιος τις μαζευει?..Υπαρχει κανεις ειδικος..?Γιατι απο οτι ξερω τα αλογα ειναι ζωα και χεζουν ακανονιστα.. δηλαδη στον δρομο οταν χεσει το αλογο.. κανα 2 κιλα.. κατεβαινει και τα μαζευει ο αστυνομικος?..Υπαρχει
υπηρεσια σχετικα με το μαζεμα της κουραδας??..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε πως και σε προβληματισε αυτο το πραγμα τετοια ωρα?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Παιδια εχω να κανω μια ερωτηση.. Τις κουραδες απο τα αλογα των αστυνομικων στην αγγλια ποιος τις μαζευει?..Υπαρχει κανεις ειδικος..?Γιατι απο οτι ξερω τα αλογα ειναι ζωα και χεζουν ακανονιστα.. δηλαδη στον δρομο οταν χεσει το αλογο.. κανα 2 κιλα.. κατεβαινει και τα μαζευει ο αστυνομικος?..Υπαρχει
υπηρεσια σχετικα με το μαζεμα της κουραδας??..
υπαρχουν ειδικες χημικες τουαλετες για αλογα , στις οποιες ειναι εκπαιδευμενα να βαζουν τα καπουλια τους στην ειδικη οπη , κανουν την αναγκη τους και φευγουν...μετα ερχεται ο αστυνομος και παταει το καζανακι ...πολιτισμενα πραματα  ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τους κρεμανε και κατι σακουλες απο πισω ρε μορτη για να πεφτουν τα σκατα μεσα....

OP
OP
Χ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
υπαρχουν ειδικες χημικες τουαλετες για αλογα , στις οποιες ειναι εκπαιδευμενα να βαζουν τα καπουλια τους στην ειδικη οπη , κανουν την αναγκη τους και φευγουν...μετα ερχεται ο αστυνομος και παταει το καζανακι ...πολιτισμενα πραματα  ;)
ty μαν..Βασικα οταν ειναι στον δρομο και τους πιασει χεσιμο τα αμολανε κατω?Ενταξη να βαζουν τα καπουλια σε χημικη τουαλετα το καταλαβαινω..Αλλα στο απροοπτο δεν χεζουν?..

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
ty μαν..Βασικα οταν ειναι στον δρομο και τους πιασει χεσιμο τα αμολανε κατω?[glow=red,2,300]Ενταξη να βαζουν τα καπουλια σε χημικη τουαλετα το καταλαβαινω..[/glow]Αλλα στο απροοπτο δεν χεζουν?..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μ'αρέσει που αυτό το καταλάβαίνεις και τα άλλα είναι που σου κάνουν εντύπωση.  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Χ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μ'αρέσει που αυτό το καταλάβαίνεις και τα άλλα είναι που σου κάνουν εντύπωση.  :2funny: :2funny: :2funny:
Ενταξη οπως εκπαιδευονται και τα σκυλια..Λογικο ειναι τα αλογα να εκπαιδευονται και αυτα..Αλλα οταν ειναι στο δρομο.. και τους πιασει χεσιμο.. τι κανουν..Τα κρατανε για να χεσουν στις ειδικες χημικες τουαλετες..

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ενταξη οπως εκπαιδευονται και τα σκυλια..Λογικο ειναι τα αλογα να εκπαιδευονται και αυτα..Αλλα οταν ειναι στο δρομο.. και τους πιασει χεσιμο.. τι κανουν..Τα κρατανε για να χεσουν στις ειδικες χημικες τουαλετες..
Ειπα τυπε σακουλες....τωρα αν θες να τι παιξεις χαζος...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Ξέρω γω?

Κάτσε να το πάρουμε αλλιώς....

Άμα τον μπάτσο που καβαλάει το άλογο τον πιάσει χέσιμο τι κάνει?

OP
OP
Χ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ειπα τυπε σακουλες....τωρα αν θες να τι παιξεις χαζος...
οχι μαν..Απλα δεν το καταλαβα..Και γιατι δεν θυμαμε(απο οσα εχω δει απο την τηλεοραση) να εχουν τα αλογα πισω στον κωλο τους σακουλες..Οταν ειναι σε υπηρεσια με τον αστυνομικο στον δρομο..

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Φίλε αν δεν το κατάλαβες έγραψες ιστορία  :rockon: :rockon: εγώ το βάζω μέσα στο τοπ10 όλων των εποχών στα τόπικ που έχουν ανοιχτεί... άκου λέει ποιος μαζεύει τα σκατά των αλόγων στην αγγλία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
οχι μαν..Απλα δεν το καταλαβα..Και γιατι δεν θυμαμε να εχουν τα αλογα πισω στον κωλο τους σακουλες..Οταν ειναι σε υπηρεσια με τον αστυνομικο στον δρομο..
Εχουν εχω δει...προφανως οχι ολες τις ωρες...θα ξερουν αυτοι ...τι να πω..

OP
OP
Χ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εχουν εχω δει...προφανως οχι ολες τις ωρες...θα ξερουν αυτοι ...τι να πω..
Οχι ενταξη δεν αντιλεγω για τις σακουλες... απλα οσες φορες ειδα αστυνομικο με αλογο ο κωλος του αλογου ηταν χωρις σακουλα..Και αναρωτηθικα που χεζουν οταν ειναι στον δρομο..

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
19
Πόντοι
6
Πριν βγουν στο δρομο τα ποτίζουν...

Imodium_Capsules_4c0830caa8701.jpg

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
32
Πόντοι
66
Φίλε αν δεν το κατάλαβες έγραψες ιστορία  :rockon: :rockon: εγώ το βάζω μέσα στο τοπ10 όλων των εποχών στα τόπικ που έχουν ανοιχτεί... άκου λέει ποιος μαζεύει τα σκατά των αλόγων στην αγγλία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

εσυ δεν μας ειπες ... εισαι εκπαιδευμενο?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom