Νέα

Συσκευή πλοήγησης με gps ή tablet με χρήση δεδομένων και googlemaps;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Καλησπέρα,
ζητάω να μου μεταφέρουν την εμπειρία τους τυχών επαγγελματίες οδηγοί μέλη του σάι στο θέμα που αναφέρω στον τίτλο. Τι προτιμούν οι επαγγελματίες οδηγοί στην Αθήνα. Συσκευές πλοήγησης με gps όπως αυτές που παράγει η εταιρεία Garmin ή tablet με γρήγορο επεξεργαστή και χρήση του συνδυασμού δεδομένων κινητής και google maps?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.858
Πόντοι
9.931
Για τους επαγγελματιες υπάρχουν ειδικοί πλοηγοί, μονο αν εισαι ταρίφας θα σε βολέψει το google maps.

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
872
Πόντοι
81
Χωρίς καμμιά διάθεση τρολαρίσματος χάρτες του Καπρανίδη και δεν χάνεσαι ποτέ. Και άσε τα GPS να σε στέλνουν συην Ομόνοια μέσω Λαμίας.

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Google maps πλέον μόνο αρκεί να έχεις δυνατή σύνδεση δεδομένων και απεριόριστα gb

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.343
Πόντοι
1.056
μπορείς να κατεβάσεις τα google maps στο κινητό σου και να πλοήγησε χωρίς να χρησιμοποιείς δεδομένα....

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Κουγκλε μαπς

Gademosavros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
1.122
Πόντοι
201
Το google maps ΔΕΝ είναι gps , προτίμησε αληθινά apps gps , υπάρχουν αρκετά αξιόλογα δωρεάν , εγώ λόγω του ότι είμαι όλη μέρα στο δρόμο χρησιμοποιώ το (here wego) , είναι αξιόπιστο 100% και σου δίνει τη δυνατότητα να (προφορτώσεις) τους χάρτες ώστε να μην χρειάζεσαι δεδομένα, τώρα όσον αφορά το google maps , είναι για να ψάξεις κάτι στα γρήγορα , gps που ξεκινάει την πλοήγηση με τη φράση , κατευθυνθείτε νοτιοδυτικά , εμένα προσωπικά δε μου κάνει

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Το google maps ΔΕΝ είναι gps , προτίμησε αληθινά apps gps , υπάρχουν αρκετά αξιόλογα δωρεάν , εγώ λόγω του ότι είμαι όλη μέρα στο δρόμο χρησιμοποιώ το (here wego) , είναι αξιόπιστο 100% και σου δίνει τη δυνατότητα να (προφορτώσεις) τους χάρτες ώστε να μην χρειάζεσαι δεδομένα, τώρα όσον αφορά το google maps , είναι για να ψάξεις κάτι στα γρήγορα , gps που ξεκινάει την πλοήγηση με τη φράση , κατευθυνθείτε νοτιοδυτικά , εμένα προσωπικά δε μου κάνει
Και τι είναι ρε μεγάλε το μεγαλύτερο GPS του κόσμου;
Θα μας τρελάνεις;
Όλοι οι οδηγοί BOLT και UBER αυτό χρησιμοποιούν.

Είπες να προτείνεις τη μαλακια της Νοκια κιόλας που είναι πολύ χειρότερο από το Google maps.:jerking:

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Αν έχεις κανονικό αυτοκίνητο θα σε βολέψει το Gmaps. Αν έχεις φορτηγό ή νταλίκα υπάρχουν ειδικές εκδόσεις που αποκλείουν μικρούς δρόμους για να χωράει. Βέβαια οι αυτόνομες εφαρμογές έχουν και κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά. Πχ το Sygic που έχω δοκιμάσει στην συνδρομητική έκδοση έχει επαυξημένη πραγματικότητα. Βάζεις την κάμερα να διαβάζει το δρόμο και σου λέει με βελάκια που να στρίψεις.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Έχοντας χρησιμοποιήσει μόνο το Gοοgle Maps, το πλεονέκτημα του είναι ότι έχει τα πάντα. Σχεδόν τα πάντα είναι καταχωρημένα στο Google Maps. Ψάχνεις ένα μέρος στην αναζήτηση, στο βγάζει και βάζεις τις οδηγίες. Το μειονέκτημα του είναι ότι δεν ανταποκρίνεται άμεσα, σε πραγματικό χρόνο. Το χρησιμοποίησα για να πάω κάπου και είχε καθυστερημένη ανταπόκριση. Δεν με ενημέρωσε έγκαιρα για μια στροφή που έπρεπε να πάρω. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι έχω iPhone ή αν είναι επιβαρρυμένο επειδή έχω σταμπάρει εκατοντάδες τοποθεσίες. Από τότε πάντως δεν το ξαναχρησιμοποίησα

Gademosavros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
1.122
Πόντοι
201
Και τι είναι ρε μεγάλε το μεγαλύτερο GPS του κόσμου;
Θα μας τρελάνεις;
Όλοι οι οδηγοί BOLT και UBER αυτό χρησιμοποιούν.

Είπες να προτείνεις τη μαλακια της Νοκια κιόλας που είναι πολύ χειρότερο από το Google maps.:jerking:
αγαπητέ επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας , θα ήθελα να σ ενημερώσω ότι το google maps , είναι ακριβώς αυτό που λέει , (χάρτες) , με μία μικρή δυνατότητα πλοήγησης , σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να σταθεί δίπλα σε κανονική εφαρμογή gps , ναι θα συμφωνήσω ότι η google έχει κάνει καλή δουλεία με τη χαρτογράφηση , αλλά σε καμιά περίπτωση δε θα το πρότεινα σε κάποιον που το θέλει για δουλεία , μην ξεχνάς ότι υπάρχουν εταιρίες gps που έχουν δικούς τους χάρτες πολύ πριν την google ( tom-tom, garmin κλπ) .
Αν κάποιος θέλει να βρει πχ μια διεύθυνση στα γρήγορα ναι , ας τη βρει στο google maps , αν θέλει όμως να πάει κάπου με ακρίβεια τότε θέλει gps .
Το here wego , που για σένα είναι ότι χειρότερο ( πιθανόν να μην το έχεις δουλέψει κιόλας) , κατ αρχήν είναι δωρεάν και σαν εφαρμογή και σαν χάρτες, το έφερα σαν παράδειγμα , υπάρχει και το sygic , αλλά για να το δουλέψεις σωστά θέλει συνδρομή , υπάρχουν ένα σωρό εφαρμογές αλλά οι περισσότερες είναι επί πληρωμή
Ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί εφαρμογή gps και όχι google maps
ps
ωραίο παράδειγμα μας έφερες με τους οδηγούς της uber , που στο κάτω κάτω , δεν είναι και επαγγελματίες , εσύ κι εγώ με ΙΧ είναι

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
αγαπητέ επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας , θα ήθελα να σ ενημερώσω ότι το google maps , είναι ακριβώς αυτό που λέει , (χάρτες) , με μία μικρή δυνατότητα πλοήγησης , σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να σταθεί δίπλα σε κανονική εφαρμογή gps , ναι θα συμφωνήσω ότι η google έχει κάνει καλή δουλεία με τη χαρτογράφηση , αλλά σε καμιά περίπτωση δε θα το πρότεινα σε κάποιον που το θέλει για δουλεία , μην ξεχνάς ότι υπάρχουν εταιρίες gps που έχουν δικούς τους χάρτες πολύ πριν την google ( tom-tom, garmin κλπ) .
Αν κάποιος θέλει να βρει πχ μια διεύθυνση στα γρήγορα ναι , ας τη βρει στο google maps , αν θέλει όμως να πάει κάπου με ακρίβεια τότε θέλει gps .
Το here wego , που για σένα είναι ότι χειρότερο ( πιθανόν να μην το έχεις δουλέψει κιόλας) , κατ αρχήν είναι δωρεάν και σαν εφαρμογή και σαν χάρτες, το έφερα σαν παράδειγμα , υπάρχει και το sygic , αλλά για να το δουλέψεις σωστά θέλει συνδρομή , υπάρχουν ένα σωρό εφαρμογές αλλά οι περισσότερες είναι επί πληρωμή
Ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί εφαρμογή gps και όχι google maps
ps
ωραίο παράδειγμα μας έφερες με τους οδηγούς της uber , που στο κάτω κάτω , δεν είναι και επαγγελματίες , εσύ κι εγώ με ΙΧ είναι
Χαχα αστείος όπως πάντα.
Το Here το δούλευα από τότε που βγήκε από τη Νοκια και ήμουν beta user.

Το δε Sygic, το χρησιμοποιώ 10+ χρόνια από εποχές Symbian σε Νοκια Ν95, όταν οι περισσότεροι (και μάλλον και εσύ) δεν ηξεραν καν ότι υπήρχε πλοήγηση σε κινητό.
Να σου πω ότι είχα και το full Navigon Europe ή φτάνει το ξεφτιλισμα;

Έλα περαστικά και σου είπα να προσέχεις με ποιον μιλάς.

Gademosavros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
1.122
Πόντοι
201
Χαχα αστείος όπως πάντα.

Το δε Sygic, το χρησιμοποιώ 10+ χρόνια από εποχές Symbian σε Νοκια Ν95, όταν οι περισσότεροι (και μάλλον και εσύ) δεν ηξεραν καν ότι υπήρχε πλοήγηση σε κινητό.

Επειδή είσαι μάλλον παιδάκι και ανακάλυψες την Αμερική , προσπαθείς επί ματαίω να μας πείσεις όλους ότι το google maps είναι καλύτερο από συσκευές και προγράμματα πλοήγησης , ότι λοιπόν και να λες μόνο και μόνο απ αυτήν σου την άποψη , ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Επειδή είσαι μάλλον παιδάκι και ανακάλυψες την Αμερική , προσπαθείς επί ματαίω να μας πείσεις όλους ότι το google maps είναι καλύτερο από συσκευές και προγράμματα πλοήγησης , ότι λοιπόν και να λες μόνο και μόνο απ αυτήν σου την άποψη , ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ
Εντάξει άλλη μια φορά η έλλειψη επιχειρημάτων σου σε όσα σου λέω δείχνει ΄το επίπεδο γνώσης σου που είναι στα πατώματα. Όπως ακριβώς δεν είχες απολύτως τίποτα να πεις και για το 1899.
Βγαίνεις να πεις 2 παπαριές για παιδάκια όταν σου αναφέρω συγκεκριμένα πράγματα κακομοίρη.
Κοίτα μην σε πετύχω και σε άλλα θέματα τεχνολογίας, γιατί το ξεφτίλισμα δεν θα σταματάει για σένα.

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
Περαν του software που εχουν προτεινει δειτε και το θεμα του hardware επισης. Αν η συσκευη εχει κ galileo receiver περαν του gps εχει πολυ μεγαλυτερη ακριβεια και αποκριση. Το waze παντως παιζει πολυ στο εξωτερικο και το τροφοδοτουν οι χρηστες με real time πληροφοριες οπως μπλοκα, καμερες, ατυχηματα, κλειστοι δρομοι λογω εργασιων κλπ

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Οι πραγματικοί αντρες χρησιμοποιούν αυτό τα υπόλοιπα είναι για τους ελαφρούς

large_20220421162810_athina_peiraias_proastia_chartis_odigos.jpeg

NEW(3)

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2020
Like
624
Πόντοι
81
Χαχα αστείος όπως πάντα.

χαλαρώστε ρε παίχτες....φτάνει το ξεφτίλισμα γράφεις......πως τα κατάφερες και τον ξεφτίλισες από απόσταση ρε παίχτη; ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ....ΑΞΙΟΣ!!!

dg67

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2017
Like
82
Πόντοι
0
Ένα βασικό πλεονέκτημα στο Google maps είναι ο υπολογισμός της κίνησης σε πραγματικό χρόνο, και άρα ο υπολογισμός της διαδρομής που θα σε πάει γρηγορότερα στον προορισμό σου.

Μειονέκτημα φυσικά ότι θέλει δεδομένα, οπότε αν σε ενδιαφέρει και κυκλοφορία σε περιοχές χωρίς σήμα δε σου κάνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom