Νέα

Συρία η χώρα της φρίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
956
Πόντοι
81
Εξ αφορμής των νεων σφαγών στις δυτικες πςριοχες των Αλαουιτών και Χριστιανών, ανοίγω αυτό το θέμα.
Η φερόμενη ως κυβέρνηση των τζιχαντιστων, μετά απο ενέδρα που επεσαν κάποια τμήματα τους στη Λαττάκεια, εκαπέλυσαν τεράστια εθνοκάθαρση εναντίον των Αλαουιτών και Χριστιανών και όποιων άλλων τους έρθει. Η τουρκία σιγοντάρει και μαλλον συμμετέχει με φιλοτουρκικές πολιτοφυλακες στο πεδίο. Η καταστροφή είναι Μικρασιατικού τύπου, μπαίνουν σε σπίτια και σφάζουν αδιακρίτως, γενικά όπου τους βρούνε. Δε θα τους σταματήσει κανείς βέβαια.
Αυτή η χώρα μετα απο 14 χρόνια εμφύλιο δεν ησυχάζει.

OP
OP
Κ
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
956
Πόντοι
81
Για παρουσία της γελοίας Ελλάδας στο θέμα φυσικά ούτε λόγος. Μια σοβαρή περιφερειακή δύναμη στη θέση μας που θα είχε ανθρώπους της να σφάζονται εκεί, θα εστελνε στόλο και μπολικο στρατό με αποβαση να κανει ζώνη κατοχης, με συμφωνια και βοηθεια απο Γαλλία και Ισραήλ. Εκει έπρεπε να πολεμάμε τους τούρκους για να μη τους πολεμήσουμε εδω.
Το μονο που πρεπει να κάνουν οι Έλληνες της Συρίας απλα να φύγουν απο εκεί και να έρθουν εδώ. Δε σώζονται αλλιώς.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
996
Πόντοι
96
Για παρουσία της γελοίας Ελλάδας στο θέμα φυσικά ούτε λόγος. Μια σοβαρή περιφερειακή δύναμη στη θέση μας που θα είχε ανθρώπους της να σφάζονται εκεί, θα εστελνε στόλο και μπολικο στρατό με αποβαση να κανει ζώνη κατοχης, με συμφωνια και βοηθεια απο Γαλλία και Ισραήλ. Εκει έπρεπε να πολεμάμε τους τούρκους για να μη τους πολεμήσουμε εδω.
Το μονο που πρεπει να κάνουν οι Έλληνες της Συρίας απλα να φύγουν απο εκεί και να έρθουν εδώ. Δε σώζονται αλλιώς.
Ρε παιδιά που είναι η πολέμαρχος της Δύσης που θα μπει στην Μόσχα με Ελλαδικό στρατό ; Ξέρω , ξέρω η Μόσχα κείται κοντά ενώ η Κάσος , Κρήτη, Κύπρος και Συρία κείτονται μακρά!
Επιτέλους πουστοπροδοτοτουρκοκούλα ψόφησε εσύ και η βρωμομούνα αδελφή σου! :shit:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.872
Πόντοι
3.786
Ρε παιδιά που είναι η πολέμαρχος της Δύσης που θα μπει στην Μόσχα με Ελλαδικό στρατό ; Ξέρω , ξέρω η Μόσχα κείται κοντά ενώ η Κάσος , Κρήτη, Κύπρος και Συρία κείτονται μακρά!
Επιτέλους πουστοπροδοτοτουρκοκούλα ψόφησε εσύ και η βρωμομούνα αδελφή σου! :shit:
Ρε τυπε ούτε εγώ τους χωνεύω,αλλά η γυναίκα παλεύει με τον καρκίνο.Μη μοιράζεις φόφους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom