Παιδιά ανοίγω πιστεύω ένα πολύ ενδιαφερόν θέμα. Δεν είμαι από Αθήνα αλλά έρχομαι πολύ συχνά. Ήμουν εκεί μια βδομάδα συνέχεια και είδα πολλά και διάφορα. Λοιπόν. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Οδός Μαρίνου Αντύπα και σε καθέτους αυτής. Πολλά περίεργα ποτάδικα με πάρα πολλές ξεμπάρκες γυναίκες. Πολύ ξέκωλα ρε παιδιά. Δύο από ένα μπαράκι τις πήρα και πήγαμε ΛΕΠΑ. Την μια θα την γαμήσω Σαββατοκύριακο αφού κανόνισα εκδρομούλα Αράχωβα. Λοιπόν τι ξέρετε για τα συνοικιακά μπαρ, club, μπουζουκοσκυλάδικα; Η εκτίμηση μου είναι πως αν έχεις χρήμα για βόλτες φορτώνεις. Και όχι να τα τρώμε σε ct όπως και γω πριν δύο βδόμαδες που μου έφυγαν 600. Με 600 αν ξεκινήσεις βόλτα σε κάτι τέτοια ξεσκίζεσαι στον πούτσο!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συνοικιακά περίεργα bar, club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
....θα αναγκαστω να σε παραπεμψω στη οικονομοτεχνικη αναλυση του stavros51, αν θυμαμαι καλα, απο αλλο θεμα....!!!!
Επισκέπτης
Πήγαινε στην Αράχωβα,να δεις πόσα θα πληρώσεις για διαμονή σε κάτι "ερείπια" και θα δεις ότι "μια η άλλη" σού έρχεται με τα C.T!!!
Και μην ξεχάσεις να την πας προς Σουβάλα και Αγόριανη να της ανοίξει η όρεξη!Το Χ.Κ.Π δε λειτουργεί ακόμα να πάτε για καφεδάκι στο Σαλέ του Παπαργυρόπουλου,να πληρώσετε τον Νες 5?...Να δεις μετά αν θα ξαναπάς σε..."ποτάδικο"!!!
Και μην ξεχάσεις να την πας προς Σουβάλα και Αγόριανη να της ανοίξει η όρεξη!Το Χ.Κ.Π δε λειτουργεί ακόμα να πάτε για καφεδάκι στο Σαλέ του Παπαργυρόπουλου,να πληρώσετε τον Νες 5?...Να δεις μετά αν θα ξαναπάς σε..."ποτάδικο"!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Παιδιά ανοίγω πιστεύω ένα πολύ ενδιαφερόν θέμα. Δεν είμαι από Αθήνα αλλά έρχομαι πολύ συχνά. Ήμουν εκεί μια βδομάδα συνέχεια και είδα πολλά και διάφορα. Λοιπόν. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Οδός Μαρίνου Αντύπα και σε καθέτους αυτής. Πολλά περίεργα ποτάδικα με πάρα πολλές ξεμπάρκες γυναίκες. Πολύ ξέκωλα ρε παιδιά. Δύο από ένα μπαράκι τις πήρα και πήγαμε ΛΕΠΑ. Την μια θα την γαμήσω Σαββατοκύριακο αφού κανόνισα εκδρομούλα Αράχωβα. Λοιπόν τι ξέρετε για τα συνοικιακά μπαρ, club, μπουζουκοσκυλάδικα; Η εκτίμηση μου είναι πως αν έχεις χρήμα για βόλτες φορτώνεις. Και όχι να τα τρώμε σε ct όπως και γω πριν δύο βδόμαδες που μου έφυγαν 600. Με 600 αν ξεκινήσεις βόλτα σε κάτι τέτοια ξεσκίζεσαι στον πούτσο!
εμας δεν μας λυπασαι?δεν με παιρνεις και μενα αραχωβα????
Espresso 3 ευρω στο ορθιο και self servise.να πάτε για καφεδάκι στο Σαλέ του Παπαργυρόπουλου,να πληρώσετε τον Νες 5?...Να δεις μετά αν θα ξαναπάς σε..."ποτάδικο"!!!
Στο θεμα μας τωρα. Ο τυπος μπορει να ειναι απο τα μερη και να μη ξοδεψει.
Επισκέπτης
Ειναι αλήθεια οτι αν διαθετεις ενα budget για μπαρ - ελληνικαδικα - εστιατορια και εχεις χρονο, μια αξιοπρεπή εμφανιση, εξωστρεφη χαρακτηρα και λιγο προτοτυπία γαμας αβερτα. Αυτο βεβαια ειναι γνωστο σε ολους. Ουτε χρειαζεται να πας σε καταγώγια. Στα γνωστα μαγαζια του κεντρου να παει κανεις η στα νορμαλ μπαρ της γλυφαδας και της κηφισιας θα βρει εξαιρετικο υλικο.
Τα CT, CG ειναι αλλη φιλοσοφια, δεν σχετιζονται με το αν γαμας ή οχι, ειναι χόμπυ. Ιδανικά ενας σωστος 40αρης πρεπει να γαμαει 1. τη συζυγο 2. μια μόνιμη ερωμενη 3. πολλες μη μονιμες ερωμενες 4. Επιλεγμενα CT & CG 5.
Για να μην μπερδευόμαστε....
Επισκέπτης
εκτος αν εισαι ο πανος που γαμαει επειδη ειναι τσακαλακος
Επισκέπτης
Εγώ πιστεύω, τουλάχιστον από οικονομικής άποψης μιας και το θέτεις σε αυτή την βάση, συμφέρει πολύ πιο πολύ ένα CT ή ένα CG ή ένα μπουρδελάκι/studio. Αν τα βάλεις κάτω θα δεις ότι με τις εκδρομούλες και τα κεράσματα θα σου έρθει πιο ακριβά το μαλλί. ʼσε που μπορεί να έχεις και τρεχάματα μετά.
Όσο για το χρήμα, αυτό όπου και να το κουνήσεις φίλε μου θα μαζευτούν γύρω σου σαν τις μύγες. Ανεξαρτήτως αν είναι σε μπαρ, σε κλαμπ, σε μπαρ γνωριμιών, σε swingers μπαρ, σε πίστα, στον Λεπά, κτλ, κτλ.
Όσο για το χρήμα, αυτό όπου και να το κουνήσεις φίλε μου θα μαζευτούν γύρω σου σαν τις μύγες. Ανεξαρτήτως αν είναι σε μπαρ, σε κλαμπ, σε μπαρ γνωριμιών, σε swingers μπαρ, σε πίστα, στον Λεπά, κτλ, κτλ.
Επισκέπτης
@gobr
Ο Νες είχε 4? πέρσι.Φέτος χαλαρά 5?!Εσπρέσο δεν είχα δοκιμάσει.Πάντως μια μπουγάτσα 3,5?!
Ο Νες είχε 4? πέρσι.Φέτος χαλαρά 5?!Εσπρέσο δεν είχα δοκιμάσει.Πάντως μια μπουγάτσα 3,5?!
Επισκέπτης
τσακαλος εισαι ,ξερω εγω ;)!!!!
Ιδανικά ενας σωστος 40αρης πρεπει να γαμαει 1. τη συζυγο 2. μια μόνιμη ερωμενη 3. πολλες μη μονιμες ερωμενες 4. Επιλεγμενα CT & CG 5.
Για να μην μπερδευόμαστε....
Α Ψ Ο Γ Ο !!!
Μου θύμισες έναν θείο μου ναυτικό (καλή του ώρα), που όποτε γύριζε από ταξίδι βρισκόμασταν και μου 'λεγε διάφορες ιστορίες από τα ταξίδια του... δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ την σοφή συμβουλή του... "να'χεις πάντα 5 γκόμενες! Μια για να γαμάς κάθε μέρα, το Σάββατο να βγαίνεις μόνος για καμάκι (να γνωρίζεις καινούργιες για να ανανεώνεις την λίστα με τις 5 και να μην βαριέσαι) και την Κυριακή να τον ξεκουράζεις..."
Επισκέπτης
Α Ψ Ο Γ Ο !!!
Μου θύμισες έναν θείο μου ναυτικό (καλή του ώρα), που όποτε γύριζε από ταξίδι βρισκόμασταν και μου 'λεγε διάφορες ιστορίες από τα ταξίδια του... δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ την σοφή συμβουλή του... "να'χεις πάντα 5 γκόμενες! Μια για να γαμάς κάθε μέρα, το Σάββατο να βγαίνεις μόνος για καμάκι (να γνωρίζεις καινούργιες για να ανανεώνεις την λίστα με τις 5 και να μην βαριέσαι) και την Κυριακή να τον ξεκουράζεις..."
Και ενας καθηγητης μου σε γνωστο Αγγλικο Business School έλεγε ότι πρεπει να εχουμε από μία γκομενα σε καθε χωρα που κανουμε δουλιες...απο οτι διεπιστωσα στα ριγιούνιον που καναμε, κανεις δεν το καταφερε, χχαχα
Και ενας καθηγητης μου σε γνωστο Αγγλικο Business School έλεγε ότι πρεπει να εχουμε από μία γκομενα σε καθε χωρα που κανουμε δουλιες...απο οτι διεπιστωσα στα ριγιούνιον που καναμε, κανεις δεν το καταφερε, χαχαχα
Εγώ το έχω καταφέρει! Κι ευτυχώς τώρα με το Internet και το MSN είναι πολύ ΕΥΚΟΛΟ να κρατάς κι επαφή...
Σήμερα γύρισα πάλι από ταξιδάκι στο εξωτερικό με συνδυασμό εργασίας+χαράς... ;)
Επισκέπτης
Την μια θα την γαμήσω Σαββατοκύριακο αφού κανόνισα εκδρομούλα Αράχωβα. Λοιπόν τι ξέρετε για τα συνοικιακά μπαρ, club, μπουζουκοσκυλάδικα; Η εκτίμηση μου είναι πως αν έχεις χρήμα για βόλτες φορτώνεις. Και όχι να τα τρώμε σε ct όπως και γω πριν δύο βδόμαδες που μου έφυγαν 600. Με 600 αν ξεκινήσεις βόλτα σε κάτι τέτοια ξεσκίζεσαι στον πούτσο!
Μας είπες ότι στο CT έφαγες 600 ΕΥΡΩ.Δεν μας είπες πόσα έφαγες στο μπαρ και πόσα έφαγες στην ΑΡΑΧΩΒΑ ΠΡΙΝ γαμήσεις.
Προσωπικά πιστεύω ότι αν παίζεις "μόνος&δίχως κονέ" σε ξενυχτάδικα στην ΕΛΛΑΔΑ (το τονίζω) ακόμη και με εμφάνιση Μάρκους, παίζει χαλάρά το να φας 6000ΕΥΡΩ και να μην σου πάρουν ούτε μια πίπα.
Σε MC-DONALDS οπουδήποτε ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , μπορεί με 10ΕΥΡΩ και χάλια εμφάνιση να κάνεις μεγάλη ζημιά ...
Φίλε μου δεν διαφωνώ με τις απόψεις σου. Εγώ εδώ και 4 μήνες εχω χωρίσει και το έριξα λίγο στα ξενυχτάδικα. Όχι όμως για να γαμήσω γιατί ξέρω τι γίνεται. ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΥΧΕΙ. ʼλλωστε είμαι εμφανίσιμος, 35χρονος και μόνιμος καθηγητής σε ΤΕΙ. Οπότε καταλαβαίνεις! Απλά μου αρέσουν οι πουτάνες που τις βγάζεις για ποτάκι και μετά ρίχνεις το βόλι σου. Να λειτουργεί λίγο και η φαντασία.
aapostolos
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Λοιπον επειδη ακουω παρα πολλακαι επειδη ειμαι απο ηλιουπολη τα τελευταια 30 χρονια ναι οντως μπορουσεσ να γαμησεις τωρα τα πραγματα ειναι αρκετα διαφορετικα.Εχω σπρωξει πολυ χρημα για να γαμησω αρκετες φορες και δενειναι το κακο αυτο αλλα οταν το εχεις σπρωξει φτανεισ να γαμησεις και η γκομενα στο κρεβατι ειναι χαλια τοτε πραγματικα κλαις τα λεφτα σου οταν ειναι ξενερωτη μεγαλο ρισκο λοιπον και ασ ειναι θεομουνο. Τωρα πλεον πρεπει να εχεις κονε στο μαγαζι για να ξερεις τι παιζει απο πριν και με ποια και να το σπρωξεις το χρημα εκει που πρεπει και ευτυχως το εχω. Φυσικα δεν χρειαζεται να πας στην αραχωβα πετας ενα παμε για πρωινο στο hilton και βλεπεις αντιδραση σου στοιχιζει κανενα 60e αλλα ξερεις τι γινεται αν πας παιζει και να γαμησεις το πρωι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K