Abebablom
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
Hello... Είμαι λάτρης φετιχιστικών φάσεων, σχετικών με πόδια... Καλσόν, ψηλά τακούνια, κολάν κλπ κλπ...
Σε όσους έχετε ανάλογα γούστα, έχω να προτείνω μια σκέψη που έκανα. Μιας και υπάρχουν πολλά τέτοα ενδιαφέροντα sites, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι για να είσαι γραμμένος σε πολλά από αυτά, προτείνω να μαζευτούμε μερικά άτομα που θα γραφτεί ο καθένας σε ένα ενδιαφέρον site και μετά θα μεταφέρουμε ο ένας στον άλλο όλα τα updates που κάνει το κάθε site. Έτσι θα πλουτίσουμε τις φετιχιστικές συλλογές μας!
Sites που έχω να προτείνω είναι τα:
artofgloss.net
SouthernLegs.com
pantyhoselane.com
21mp.artofgloss.net
hotlegsandfeet.com
fullyclothedsex.com
και υπάρχουν πολλά ακόμη.....
Το ιδανικότερο βέβαια θα ήταν να μαζευόμασταν μια παρέα που θα φτιάχναμε και ένα δικό μας blog ή site όπου θα μπαίναμε με κωδικούς και μέσα εκεί θα μπορούσαμε να ποστάρουμε όλα τα updates από τα sites...
Ενδιαφέρονται κάποιοι για μια τέτοια κίνηση; Στείλτε μου pm!
Σε όσους έχετε ανάλογα γούστα, έχω να προτείνω μια σκέψη που έκανα. Μιας και υπάρχουν πολλά τέτοα ενδιαφέροντα sites, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι για να είσαι γραμμένος σε πολλά από αυτά, προτείνω να μαζευτούμε μερικά άτομα που θα γραφτεί ο καθένας σε ένα ενδιαφέρον site και μετά θα μεταφέρουμε ο ένας στον άλλο όλα τα updates που κάνει το κάθε site. Έτσι θα πλουτίσουμε τις φετιχιστικές συλλογές μας!
Sites που έχω να προτείνω είναι τα:
artofgloss.net
SouthernLegs.com
pantyhoselane.com
21mp.artofgloss.net
hotlegsandfeet.com
fullyclothedsex.com
και υπάρχουν πολλά ακόμη.....
Το ιδανικότερο βέβαια θα ήταν να μαζευόμασταν μια παρέα που θα φτιάχναμε και ένα δικό μας blog ή site όπου θα μπαίναμε με κωδικούς και μέσα εκεί θα μπορούσαμε να ποστάρουμε όλα τα updates από τα sites...
Ενδιαφέρονται κάποιοι για μια τέτοια κίνηση; Στείλτε μου pm!