Νέα

Συνεργασία και ανταλλαγή φετίχ υλικού από γνωστά sites!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Abebablom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Abebablom

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Hello... Είμαι λάτρης φετιχιστικών φάσεων, σχετικών με πόδια... Καλσόν, ψηλά τακούνια, κολάν κλπ κλπ...

Σε όσους έχετε ανάλογα γούστα, έχω να προτείνω μια σκέψη που έκανα. Μιας και υπάρχουν πολλά τέτοα ενδιαφέροντα sites, αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι για να είσαι γραμμένος σε πολλά από αυτά, προτείνω να μαζευτούμε μερικά άτομα που θα γραφτεί ο καθένας σε ένα ενδιαφέρον site και μετά θα μεταφέρουμε ο ένας στον άλλο όλα τα updates που κάνει το κάθε site. Έτσι θα πλουτίσουμε τις φετιχιστικές συλλογές μας!

Sites που έχω να προτείνω είναι τα:
artofgloss.net
SouthernLegs.com
pantyhoselane.com
21mp.artofgloss.net
hotlegsandfeet.com
fullyclothedsex.com

και υπάρχουν πολλά ακόμη.....

Το ιδανικότερο βέβαια θα ήταν να μαζευόμασταν μια παρέα που θα φτιάχναμε και ένα δικό μας blog ή site όπου θα μπαίναμε με κωδικούς και μέσα εκεί θα μπορούσαμε να ποστάρουμε όλα τα updates από τα sites...

Ενδιαφέρονται κάποιοι για μια τέτοια κίνηση; Στείλτε μου pm!

raziel13

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Onlytease.....απλά το καλύτερο!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
εγω εχω φετιχ με τα φορεμενα γυναικεια στριγκ!!! αλλα εχω βρει την λυση μονος μου...

μπανιζω στο δρομο το γκομενακι που μου αρεσει και του λεω για να μου δωσεις το βρακακι σου, ποσα θες? πανω απο 50 ευρω δεν εχω δωσει ποτε!!!!!!!!!!!!

σπιτι εχω πανω απο 70 βρακια απλυτα γεματα μουνιλα ταξινομιμενα με ημερομηνια αποκτησεις και σωματοτυπο κοπελας!!!!

πλεον οποιος εχει ιδιο βιτσιο πουλαω με αυθεντικη μυρωδια!!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
εγω εχω φετιχ με τα φορεμενα γυναικεια στριγκ!!! αλλα εχω βρει την λυση μονος μου...

μπανιζω στο δρομο το γκομενακι που μου αρεσει και του λεω για να μου δωσεις το βρακακι σου, ποσα θες? πανω απο 50 ευρω δεν εχω δωσει ποτε!!!!!!!!!!!!

σπιτι εχω πανω απο 70 βρακια απλυτα γεματα μουνιλα ταξινομιμενα με ημερομηνια αποκτησεις και σωματοτυπο κοπελας!!!!

πλεον οποιος εχει ιδιο βιτσιο πουλαω με αυθεντικη μυρωδια!!!!!

Ευγε σου φίλτατε Λαρυ, εισαι σπουδεός φετυχιστής.

Θα μου δανήσεις κανενα συλλεκτικο στρινγκ για ΠΣΚ;;;;;; τοχω αναγκη πλιζζζζζζζ

υγ.χαθηκαμε φίλε

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
για τον φιλο μου τον τρικαρδο να του δωσω ολη την συλλογη και οχι μονο για πσκ !!!!

ελα ντε χαθηκαμε μας εφαγαν οι δουλειες !!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom