Νέα

Σύνεργα καθαρισμού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass-sniper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστές πρόκειται να καθαρίσω μια αποθήκη που έχω, η οποία είναι σε τραγική κατάσταση, γεμάτη βρώμα. Για να φανταστείτε εκεί μέσα υπάρχει μέχρι και κοπριά για τα χωράφια που μου είχανε φέρει από το χωριό και τώρα έχει γεμίσει περιστέρια. Ψάχνω όπως καταλαβαίνετε σύνεργα καθαρισμού, γιατί αν πάω έτσι να καθαρίσω θα κολλήσω σίγουρα κανένα μικρόβιο. Αν κανένας από εσάς έχει εμπειρία στους καθαρισμούς θα το εκτιμούσα αν μου λέγατε τι να αγοράσω και από που (γάντια, μάσκα κλπ). Για να σας προλάβω εταιρεία απολύμανσης έχω προσλάβει, αλλά δεν θέλω να μου κάνουν και τον καθαρισμό, ο οποίος προηγείται της απολύμανσης, γιατί θέλω να ξεχωρίσω ορισμένα πράγματα που έχω στην αποθήκη. Ευχαριστώ

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Ψάχνω όπως καταλαβαίνετε σύνεργα καθαρισμού, γιατί αν πάω έτσι να καθαρίσω θα κολλήσω σίγουρα κανένα μικρόβιο. Αν κανένας από εσάς έχει εμπειρία στους καθαρισμούς θα το εκτιμούσα αν μου λέγατε τι να αγοράσω και από που (γάντια, μάσκα κλπ).
Αν πας στο Praktiker, θα βρεις σχεικά προϊόντα. ;) Ρώτα κιόλας - αρκεί να βρεις υπάλληλο που να μην έχει βαρεθεί τη ζωή του βέβαια. :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Συναγωνιστές πρόκειται να καθαρίσω μια αποθήκη που έχω, η οποία είναι σε τραγική κατάσταση, γεμάτη βρώμα. Για να φανταστείτε εκεί μέσα υπάρχει μέχρι και κοπριά για τα χωράφια που μου είχανε φέρει από το χωριό και τώρα έχει γεμίσει περιστέρια. Ψάχνω όπως καταλαβαίνετε σύνεργα καθαρισμού, γιατί αν πάω έτσι να καθαρίσω θα κολλήσω σίγουρα κανένα μικρόβιο. Αν κανένας από εσάς έχει εμπειρία στους καθαρισμούς θα το εκτιμούσα αν μου λέγατε τι να αγοράσω και από που (γάντια, μάσκα κλπ). Για να σας προλάβω εταιρεία απολύμανσης έχω προσλάβει, αλλά δεν θέλω να μου κάνουν και τον καθαρισμό, ο οποίος προηγείται της απολύμανσης, γιατί θέλω να ξεχωρίσω ορισμένα πράγματα που έχω στην αποθήκη. Ευχαριστώ

1ο Βγάλε την κοπριά και βάλτη στα δεντρα και τον κήπο σου.
2ο Πάρε τα χρήσιμα πράγματα έξω και καθάρισε τα.
3ο Φόρα μασκα γάντια και σκούπισε ξεσκόνισε τα πάντα.
3ο Πάρε πλυστικό με πίεση και πλύνε τα πάντα.
$ο Πήγαινε σε μαγαζί εντομοκτόνων και πάρε σκόνη για παράσιτα και κατσαρίδες κλπ.
Αραίωσε την με λίγο νερό και βάλε το περιεχόμενο σε ραντιστήρα η στην θήκη απορυπαντικού του πλυστικού. Ράντισε τα πάντα οροφές κλπ να φοράς οποσδήποτε γάντια ολόσωμη στολή και μάσκα άνθρακος ει δυνατόν.
Αν είσαι και μερακλης μετά απο 4-5 ημέρες μπορείς να βάψεις και τους χώρους επίσης να κλείσεις και τις τρύπες στα κεραμύδια της  στεγης η όπου αλλού υπάρχουν να μην μπαίνουν μέσα ποντίκια πουλια κλπ.
Καλή επιτυχία.

Α βγάλε και μερικές φωτογραφίες τα στάδια και βάλτα εδώ για την ιστορία.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
$ο Πήγαινε σε μαγαζί εντομοκτόνων και πάρε σκόνη για παράσιτα και κατσαρίδες κλπ.
Αραίωσε την με λίγο νερό και βάλε το περιεχόμενο σε ραντιστήρα η στην θήκη απορυπαντικού του πλυστικού. Ράντισε τα πάντα οροφές κλπ να φοράς οποσδήποτε γάντια ολόσωμη στολή και μάσκα άνθρακος ει δυνατόν.
Αν είσαι και μερακλης μετά απο 4-5 ημέρες μπορείς να βάψεις και τους χώρους επίσης να κλείσεις και τις τρύπες στα κεραμύδια της  στεγης η όπου αλλού υπάρχουν να μην μπαίνουν μέσα ποντίκια πουλια κλπ.
Καλή επιτυχία.

ευχαριστουμε και εμεις για τις πληροφοριες.μονο μια απορια.που μπορεις να βρεις ολοσωμη στολη μασκα ανθρακος και ραντιστηρα?

OP
OP
A

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλή επιτυχία.

thanks for the tips. Θα προσπαθήσω να κάνω τα περισσότερα. Το βάψιμο είναι μέσα στο πρόγραμμα

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
ΠΡΩΤΑ θα ραντίσεις τον χωρο, και μετα 3-4 μέρες και δυνατο αερισμό θα μπεις μέσα, γιατί από την κοπριά και τα περιστέρια θα είναι τιγκα στους ψύλους,, τσιμπούρια κλπ ζουζούνια που θα σε κάνουν αγνώριστο.
Κάτι σαν τους αμερικανούς δλδ. Βομβαρδισμός κατά βούληση και μετά εισβολή.
Το ράντισμα θα το επαναλάβεις και στο τέλος του καθαρισμού, γιατί όλο και μερικά αυγά θα έχουν μείνει. Το ράντισμα να είναι με 2 εντομοκτόνα. Ενα για τα ενήλικα και ένα για τα αυγά. Αν σου πουν ότι αυτό το ένα πχ, περιλαμβάνει και τα 2, εσύ βάλε και ένα άλλο διαφορετικής δράσης.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Βομβαρδισμός κατά βούληση και μετά εισβολή.

atomic-test-2.jpg

Αν είναι να χρησιμοποιήσεις τέτοια μέσα, βάλε τουλάχιστον κάτι πραγματικά δραστικό.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
......Ψάχνω όπως καταλαβαίνετε σύνεργα καθαρισμού, γιατί αν πάω έτσι να καθαρίσω θα κολλήσω σίγουρα κανένα μικρόβιο................

...........Αν κανένας από εσάς έχει εμπειρία στους καθαρισμούς θα το εκτιμούσα αν μου λέγατε τι να αγοράσω και από που.............

Ευχαριστώ

Ενταξι! Ολοι καταλαβαμε!  ;)

Εδω σε εχω, Διαλεγεις και στελνεις π.μ να μου πεις ποιο """καθαριστικο""" θελεις!  ;)

561174576ee78f8b82z.jpg

51213250178d2e3d0e28z.jpg

2483595773d2b32cf1z.jpg

nikos251

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
28
Πόντοι