You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συνέλαβαν τον Σπανό για λαθρεμπόριο πετρελαίου!......
- Μέλος που άνοιξε το νήμα master21
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 119
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατακαημένε Ατρόμητε απο καβάλα στ' άλογο πάλι ντέρμπυ με την Προοδευτική για τοπική Ε.Π.Σ. σε βλέπω !!!!
θα δημιουργησει χρεη τωρα... και θα κανει αλλαγη ονοματος σε χαλκηδονα
Επισκέπτης
Ο Λαυρεντιάδης μέσα,ο άλλος με το ΤΤ για κει πάει,ο Κοντομηνάς το ίδιο,ο Σπανός τώρα...
Ο Λαυρεντιάδης μέσα,
ο άλλος με το ΤΤ για κει πάει, ----> δεν έχει πάει ακόμη....
ο Κοντομηνάς το ίδιο,-----> είναι έξω με εγγύηση, καπνίζει πούρα και τρώει σολωμό με χαβιάρι απολαμβάνωντας μασατζούδες σε λιμουζίνες....
ο Σπανός τώρα...----> δεν προφυλακίστηκε ακόμα.....
mutsodringo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
επεσε μεσα ο Μελισσανιδης παντως,που ειπε οτι θα δικαιωθει με το περασμα του χρονου,επειδη ειναι αθωος......παραγραφηκαν ολα τα αδικηματα!!!Όχι ότι παίζει κανένα ρόλο, άλλωστε ΟΛΟΙ οι κατηγορούμενοι κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να μην τιμωρηθούν ή να ελαφρύνουν τη θέση τους, αλλά δε θυμάσαι καλά.
Ο Μάκης είχε φυματίωση και γι αυτό κάπνιζε μόνο Αβάνας.
Πλαστές βεβαιώσεις από νοσοκομεία
Ο Ψωμιάδης ζητούσε αναβολές για λόγους υγείας σε κάθε δίκη που εκκρεμούσε εις βάρος του. Σε μία των περιπτώσεων, γιατρός του Ωνασείου έδωσε βεβαίωση εισαγωγής του Ψωμιάδη λόγω καρδιακών προβλημάτων. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, η βεβαίωση ήταν πλαστή. Ο γιατρός εκδιώχθηκε από το Ωνάσειο, διαγράφηκε από τον ιατρικό σύλλογο και τελικώς αυτοκτόνησε.
Σε μία άλλη περίπτωση, με βεβαίωση από το Σωτηρία, ο Ψωμιάδης δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, προφασιζόμενος ότι έχει φυματίωση. Την ίδια μέρα αρκετοί τον είδαν να κυκλοφορεί με πούρο στο δρόμο. Διατάχθηκε η βίαιη προσαγωγή του. Ο γιατρός που έδωσε τη βεβαίωση δήλωσε πως την έδωσε γιατί είδε αίμα στο μαντήλι του.
και ο Σπανος τωρα ωρυεται οτι ειναι αθωος κι αυτος!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
o καρρας ειχε καταδικαστει αν δεν κανω λαθος.Του μελισσαν εχουν παραγραφει πλεον.Oι μελισάν; καρράς;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ο κλασικος ελληνας, που αν δεν δει προφυλακισεις δεν ικανοποιειται.Ο Λαυρεντιάδης μέσα,
ο άλλος με το ΤΤ για κει πάει, ----> δεν έχει πάει ακόμη....
ο Κοντομηνάς το ίδιο,-----> είναι έξω με εγγύηση, καπνίζει πούρα και τρώει σολωμό με χαβιάρι απολαμβάνωντας μασατζούδες σε λιμουζίνες....
ο Σπανός τώρα...----> δεν προφυλακίστηκε ακόμα.....
Γι αυτο στην ευρωπη γελανε με τα ποσοστα προφυλακισεων.
Αλλά στην Ελλαδα οσοι μεινουν εξω ως τη δικη τους, θεωρειται σκανδαλο.
Για συνελθετε λιγο.
Αντι να δωσετε συγχαρητηρια στο δικαστικο συστημα, που κυνηγαει πλεον τους παντες, καθεστε και ασκειτε κριτικη περι προφυλακισεων ή μη.
Σοβαρευτειτε.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ποιος είναι ο συλληφθείς υπάλληλος του ΥΠΕΚΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς υπάλληλος του ΥΠΕΚΑ είναι ο Μανώλης Χατζόπουλος, πρόεδρος ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων του ΥΠΕΚΑ -και συγκεκριμένα, του συλλόγου των υπαλλήλων εκείνων που προέρχονται από την πρώην γενική γραμματεία Βιομηχανίας και Ενέργειας.
και για να δούμε τώρα ποιός είναι ο κος Μανώλης Χατζόπουλος
Μανώλης Χατζόπουλος
Υπάλληλος ΥΠΕΚΑ, πρόεδρος ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων του ΥΠΕΚΑ
«Επιστροφή στα χρόνια της αθωότητας, της νιότης και των αγώνων με ιδανικά.
Είμαι εργαζόμενος στο χώρο της Δημόσιας Διοίκησης 30 χρόνια (υπάλληλος στο ΥΠΕΚΑ) και 25 χρόνια εκλεγμένος συνδικαλιστής στο Σύλλογο και την Ομοσπονδία του υπουργείου. Εχω διατελέσει οχτώ χρόνια πρόεδρος της Ομοσπονδίας και τέσσερα χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου των Υπαλλήλων του υπουργείου. Δυστυχώς μετά από τόσα χρόνια δράσης υπαλληλικής και συνδικαλιστικής, τώρα, στο τέλος της καριέρας μου, νιώθω αηδιασμένος, απογοητευμένος και προδομένος απ' αυτά που έζησα και την κατάσταση που αντιμετωπίζω και εγώ όπως και όλος ο ελληνικός λαός που ζει τη ζοφερή πολιτική πραγματικότητα που μας επέβαλαν οι μνημονιακές - καπιταλιστικές - νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Θέλω να εκφράσω μέσω της εφημερίδας σας την κραυγή αγωνίας μου και να επαναλάβω κωδικοποιημένα σε φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους ότι υπάρχει άλλος δρόμος:
Είναι ο δρόμος με τον οποίο γκρεμίσαμε τις κυβερνήσεις του Παπανδρέου και του Παπαδήμου. Είναι ο δρόμος με τις πανεργατικές απεργίες, με τις καταλήψεις στο Σύνταγμα, αλλά και στα υπουργεία, με την κλιμάκωση της συλλογικής δράσης των εργατών και της νεολαίας. Ετσι σώσαμε ό,τι δεν κατάφεραν ακόμα να λεηλατήσουν, έτσι μπορούμε και πρέπει να συνεχίσουμε. Αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του δρόμου είναι το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα ανατροπής που προτείνει το ΚΚΕ για τη διαγραφή του χρέους, την κρατικοποίηση των τραπεζών με δημόσιο έλεγχο, την έξοδο από το ζουρλομανδύα της λιτότητας του ευρώ. Εμπρός να μαυρίσουμε ξανά τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τα δεκανίκια τους, να απομονώσουμε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής και να κάνουμε επιστροφή αριστερά, απ' όπου ξεκινήσαμε, πιο μαζική και πιο ορμητική, πιο μεγάλη αριθμητικά, αλλά και πιο αιχμηρή πολιτικά, δυναμώνοντας με τη συστράτευσή μας και με την ψήφο μας το ΚΚΕ. Ετσι θα μπορούμε να έρθουμε σε δεσπόζουσα πολιτική θέση εφαρμόζοντας άμεσα μια πολιτική που συνίσταται σε:
-- Ρήξη με το ευρώ και την ΕΕ.
-- Διαγραφή του χρέους.
-- Κρατικοποίηση των τραπεζών χωρίς αποζημίωση με δημόσιο έλεγχο.
-- Απαγόρευση των απολύσεων.
-- Εργατικός έλεγχος σε όλη την κοινωνία.
Να δυναμώσουμε την Αντικαπιταλιστική Αριστερά ψηφίζοντας ΚΚΕ.
Οι Ελληνες δε θα μπορούν πλέον να πουν ότι δεν ήξεραν. Οι Ελληνες δε θα μπορούν πλέον να πουν ότι παραπλανήθηκαν από τις γνωστές ψεύτικες προεκλογικές δεσμεύσεις περί επαναδιαπραγμάτευσης, αυτοδύναμης Ελλάδας και άλλες τέτοιες μπαρούφες.
Ο πρόεδρος του Γιουρογκρούπ, Γιούνκερ, που αποχωρεί από το αξίωμά του, δήλωσε σε συνομιλητές του πως φοβάται την εξέγερση των Ελλήνων αφού καμία κοινωνία δε θα μπορούσε να δεχτεί το νέο τσουνάμι μέτρων που έρχεται, με αρχή τον Ιούλιο.
Ας ελπίσουμε να μη φτάσουμε μέχρι εκεί, αλλά να τους δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στις κάλπες...
Σε αυτά που όλα εξέφρασα σαν κατάθεση ψυχής, νιώθω ότι γυρίζω μετά από 38 ολόκληρα χρόνια, σαν φοιτητής της γενιάς του Πολυτεχνείου, στην Ιθάκη μου, από εκεί που πρωτοπίστεψα και ανδρώθηκα πολιτικά και πάντα ζούσα και πίστευα παράπλευρα. Νομίζω ότι με αυτή την υπέρβασή μου να γυρίσω στην αλήθεια και να ξυπνήσω από το λήθαργο, δικαιούμαι ακόμη να έχω ελπίδες.
Συντρόφισσες και σύντροφοι, δεν τελείωσε τίποτε. Τώρα αρχίζουν όλα. Ας είμαστε αισιόδοξοι. Οι κερασιές θα ανθίσουν και φέτος».
]
αυτα είναι.....
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς υπάλληλος του ΥΠΕΚΑ είναι ο Μανώλης Χατζόπουλος, πρόεδρος ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων του ΥΠΕΚΑ -και συγκεκριμένα, του συλλόγου των υπαλλήλων εκείνων που προέρχονται από την πρώην γενική γραμματεία Βιομηχανίας και Ενέργειας.
Μανώλης Χατζόπουλος
Είμαι εργαζόμενος στο χώρο της Δημόσιας Διοίκησης 30 χρόνια (υπάλληλος στο ΥΠΕΚΑ) και 25 χρόνια εκλεγμένος συνδικαλιστής στο Σύλλογο και την Ομοσπονδία του υπουργείου. Εχω διατελέσει οχτώ χρόνια πρόεδρος της Ομοσπονδίας και τέσσερα χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου των Υπαλλήλων του υπουργείου. Δυστυχώς μετά από τόσα χρόνια δράσης υπαλληλικής και συνδικαλιστικής, τώρα, στο τέλος της καριέρας μου, νιώθω αηδιασμένος, απογοητευμένος και προδομένος απ' αυτά που έζησα και την κατάσταση που αντιμετωπίζω και εγώ όπως και όλος ο ελληνικός λαός που ζει τη ζοφερή πολιτική πραγματικότητα που μας επέβαλαν οι μνημονιακές - καπιταλιστικές - νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Θέλω να εκφράσω μέσω της εφημερίδας σας την κραυγή αγωνίας μου και να επαναλάβω κωδικοποιημένα σε φίλους, συνεργάτες, συναδέλφους ότι υπάρχει άλλος δρόμος:
Είναι ο δρόμος με τον οποίο γκρεμίσαμε τις κυβερνήσεις του Παπανδρέου και του Παπαδήμου. Είναι ο δρόμος με τις πανεργατικές απεργίες, με τις καταλήψεις στο Σύνταγμα, αλλά και στα υπουργεία, με την κλιμάκωση της συλλογικής δράσης των εργατών και της νεολαίας. Ετσι σώσαμε ό,τι δεν κατάφεραν ακόμα να λεηλατήσουν, έτσι μπορούμε και πρέπει να συνεχίσουμε. Αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του δρόμου είναι το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα ανατροπής που προτείνει το ΚΚΕ για τη διαγραφή του χρέους, την κρατικοποίηση των τραπεζών με δημόσιο έλεγχο, την έξοδο από το ζουρλομανδύα της λιτότητας του ευρώ. Εμπρός να μαυρίσουμε ξανά τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τα δεκανίκια τους, να απομονώσουμε τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής και να κάνουμε επιστροφή αριστερά, απ' όπου ξεκινήσαμε, πιο μαζική και πιο ορμητική, πιο μεγάλη αριθμητικά, αλλά και πιο αιχμηρή πολιτικά, δυναμώνοντας με τη συστράτευσή μας και με την ψήφο μας το ΚΚΕ. Ετσι θα μπορούμε να έρθουμε σε δεσπόζουσα πολιτική θέση εφαρμόζοντας άμεσα μια πολιτική που συνίσταται σε:
-- Διαγραφή του χρέους.
Οι Ελληνες δε θα μπορούν πλέον να πουν ότι δεν ήξεραν. Οι Ελληνες δε θα μπορούν πλέον να πουν ότι παραπλανήθηκαν από τις γνωστές ψεύτικες προεκλογικές δεσμεύσεις περί επαναδιαπραγμάτευσης, αυτοδύναμης Ελλάδας και άλλες τέτοιες μπαρούφες.
Ο πρόεδρος του Γιουρογκρούπ, Γιούνκερ, που αποχωρεί από το αξίωμά του, δήλωσε σε συνομιλητές του πως φοβάται την εξέγερση των Ελλήνων αφού καμία κοινωνία δε θα μπορούσε να δεχτεί το νέο τσουνάμι μέτρων που έρχεται, με αρχή τον Ιούλιο.
Ας ελπίσουμε να μη φτάσουμε μέχρι εκεί, αλλά να τους δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στις κάλπες...
Σε αυτά που όλα εξέφρασα σαν κατάθεση ψυχής, νιώθω ότι γυρίζω μετά από 38 ολόκληρα χρόνια, σαν φοιτητής της γενιάς του Πολυτεχνείου, στην Ιθάκη μου, από εκεί που πρωτοπίστεψα και ανδρώθηκα πολιτικά και πάντα ζούσα και πίστευα παράπλευρα. Νομίζω ότι με αυτή την υπέρβασή μου να γυρίσω στην αλήθεια και να ξυπνήσω από το λήθαργο, δικαιούμαι ακόμη να έχω ελπίδες.
Συντρόφισσες και σύντροφοι, δεν τελείωσε τίποτε. Τώρα αρχίζουν όλα. Ας είμαστε αισιόδοξοι. Οι κερασιές θα ανθίσουν και φέτος».
]
αυτα είναι.....
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Πώς ειναι δυνατον, ενας κομμουνιστης αγωνιστης εκπροσωπος των εργαζομενων να εμπλεκεται σε σκανδαλο τετοιας φυσεως?Ποιος είναι ο συλληφθείς υπάλληλος του ΥΠΕΚΑ
Μανώλης Χατζόπουλος
-- Διαγραφή του χρέους.
]
αυτα είναι.....
Δεν μπορει, προφανως θα ειναι συνωνυμια. Δεν ντρεπεσαι να συκοφαντεις? Κάνουν τετοια πραγματα οι αριστεροι?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Αυτοι κανουν τα χειροτερα.Πώς ειναι δυνατον, ενας κομμουνιστης αγωνιστης εκπροσωπος των εργαζομενων να εμπλεκεται σε σκανδαλο τετοιας φυσεως?
Δεν μπορει, προφανως θα ειναι συνωνυμια. Δεν ντρεπεσαι να συκοφαντεις? Κάνουν τετοια πραγματα οι αριστεροι?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Αντε παλι με την προφυλακιση.Με τις ΜΚΟ ρε τυποι και τον Μιστερ που ειχε γραφειο στην Βουλη για να κανει τις μπισνες του...θα εχουμε προφυλακιση ?
Μηπως τελικα πρεπει να καταργηθουν οι προφυλακισεις τελείως?
Αντε παλι με την προφυλακιση.
Με τα παρανομα στοιχηματα και τα στημενα τι εγινε ρε παιδια ειχαμε καμια προφυλακιση ?
Γελαει ο κοσμος (οπου και αν προβληθηκε) με το βιντεο.... ποιιιοοοοο καλοοοο παιδι ειναι προεδρος στον Ολυμπιακοοοο Βολοουυυυυυ ?
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
στα αρχίδια μας για τα στημένα παιχνίδια και για τα παράνομα στοιχήματα....Με τα παρανομα στοιχηματα και τα στημενα τι εγινε ρε παιδια ειχαμε καμια προφυλακιση ?
Γελαει ο κοσμος (οπου και αν προβληθηκε) με το βιντεο.... ποιιιοοοοο καλοοοο παιδι ειναι προεδρος στον Ολυμπιακοοοο Βολοουυυυυυ ?
να μην παίζετε..
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ειναι για κοκκινη καρτα αυτο?Με τα παρανομα στοιχηματα και τα στημενα τι εγινε ρε παιδια ειχαμε καμια προφυλακιση ?
lavios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 31
- Like
- 554
- Πόντοι
- 1.226
Τι χαλάς τα λόγια σου, αφού ο λαός θέλει προφυλάκιση.Αντε παλι με την προφυλακιση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις